2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar sol el parmakları m uyusuyo iki gündür sizdede oluomu
Bende olmuyor da Deryacım ödem var mı elinde? Bir de yüksek tansiyon riskin filan var mı ? İkisinden de olabilir diye düşündüm ben, ne zaman oluyor ki bi de uykudan uyanınca filansa belki üstüne yatıyosundur farkında olmadan

maşallah canım oğluna :)

benim doktorum ölçümlere göre söyledi çünkü ben 47 kiloyla hamile kaldım :) bakalım hayırlısı canım

Ay gel de sinir olma. Ağzına ıslak terlikle vuracaksın. Tabşki inecek yavaş yavaş yukardan nasıl pırtlasın yavrucak sıkma canını :))

Günaydııın canım, benim de öyle ama kilo artışları arttı oyğzden 3.5 u geçer diye düşünüyor doktorlar.

Günaydın canım maşallah bebişine değerlerimiz neredeyse aynı :)

Şeytan vesvesesi bunlar hep, sıkma canını gayet de yaparsın normal :)

Ne gibi sıkıntılar yaşadınız ilk doğum sezeryan olmuş. Benim ilk doğum normal oldu baya problemliydi şimdi kısmetse sezeryan olucak ama yaşamadığım içinde korkuyorum açıkcası
Canım hiç korkma. Aaaa duyduklarina da kulak asma.sezeryan o kadar.korkutucu değil. Arkadaşım normal doğum yaptı doğru hemen ayağa kalktı ama yine dikişler var ve acıyor. Sonuçta içimizden bir bebek çıkıyor tabi ki canımız yanacak. Ağrısız doğumyapanni ne duydum ne gördüm. Mesela benim kuzenim sezeryan doğum yaptı çok memnun kaldı. Tamam ilk gün kendi kendine kalkmaDi. Ikinci Gün yavaş yavaş kalktı. Sıkma canını. Herkes normal doğum yapacak diye bir kaide yok. Bunyeden bünyeye değişir. Vücudun neyi kaldiriyorsa onu yaparsın.
Gunaydin kizlar.. doktordayiz iceri girmeyi bekliyoruz. Bakalim baby neler yapiyor, ne kadar büyümüş
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Canım öyle olduğunda soluna uzan hemen karnını hafifçe oksa. Gecmezse kalk yürü yürürken elin karnında olsun yine Hafifçe oksa.

Maşallah size :):) Senin kilo ne durumda beni yalnız bırakmıyosun dimi :):) ya benim de bugünü saymazsak 11 iş günüm kaldı puf :) biraz iri gibi bebiş evet :):) ama anne babaya bakarsak normal :)

merak etme canım hiç yalnız bırakmıyorum son hız devam yemeye gülsem mi ağlasam mı bilemedim , süt olsun diye de yersem ben acaba bu kiloları verebilir miyim neyse orasını düşünmüyorum simdi sonra düşünürüm demi

Kesinlikle dün en son 88.9 kg yi gördüm nihaha :):) Doğumdan sonra hemen spora ama :)

Oh ne güzel anlatmış, ben bile rahatladım :))))

inşallah canım her an dua edip duruyorum hayırlı sağlıklı normal doğum olsun diye :)

Canım çok geçmiş olsun bol bol yat dinlen bugün inş tekrar etmez, edersede mutlaka doktora git

Kızlar sol el parmakları m uyusuyo iki gündür sizdede oluomu

benim sağ ve sol baş parmaklarımla bileklerim hep uyuşuyor,diğer parmaklarda uyuşuyor ama baş parmaklar kadar değil, bir de üstüne ödem var ellerim şişti yüzüklerim ancak yarısına kadar oluyor, iş yerinde yemek tepsisini kaldırırken falan çok zorlanıyorumm.15 kilo aldım ama sanırım çoğu ödem Allah'tan ayaklarda sadece ödem var uyuşma yok yoksa durum vahim olurdu

deryaizm benımde ellerim ödem topladı sabahları daha da şiş oluyor karıncalanma uyusma var sankı benım değilmiş gibi gün içinde açılıyor.vücutta ki kan artısından dolayı oluyormus .

Canım ellerde pek ödem yok gibi. Ama sabah daha çok oluo soluma yatıyorum zaten hep ve sol elim ugusuyo ama hamilelik başından beri hep sola yatıyorum . Bilemedim bende

Kızlar doğum için sakalasiyom sabahtan beri. Belime bıçak saplaniyor şimdi korktum ya

snndemı kanaldaydı cnm benımkı cok vaktını goremıcek gıbı sankı saglıkla gelsınde artık hakkımızda hayırlısı :)
Canım benim kızım kanala girdiğinde 23. Haftadaydı. 36. Haftada sezaryenle doğdu.36. Haftada alınma sebebi de doğum başladığı için değil 26. Hafta itibari ile kilosu 4 hafta geriledi. Sonra biraz toparladı ama 26. Hafta kontrolünde kilosu 4 hafta gene gerileyince aldılar. 2 Kilo doğdu. Kızımın sadece kilosu haftasına göre geriydi. Böyle bebeklere SGA deniyor. Prematüre sınıfına girmiyor. Bu bebeklerin kilo alımı da anne karnındaki ile paralel gidiyor. Prematüre bebekler gibi farkı kapamıyorlar. Bunların atak yapması bekleniyor. Benim kızım 4 kilo olduğunda 4 aylıktı. Atağı 1 yaşında yaptı. Şimdi yaşıtları ile aynı.
Erken kanala girdi diye korkma doktorunu dinle sadece yat. Ben öyle yapmıştım. Ve sonuçta doğmadı 36. Haftada mecburen aldılar. İnan her şey çok güzel olacak

Kızlar doğum için sakalasiyom sabahtan beri. Belime bıçak saplaniyor şimdi korktum ya
benim gibi açtın o ağzınıı :))) bende öyle bişiy hakkında şaka yapmaya gelmiyim şom ağızlı der hep annem :))
aman yat bakalm biraz cnm geçer umarım dogumla alakalı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…