2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
doktoruma danışırsam gel muayne edelim der gidesim yok hiç :) kan testinde mi cıktı senin yoksa kendın mı farkedip doktora gittin canım
benim akıntım oluyo ama ilaç kullansam da geçmedi. doktora kendim söyledim muayene edeyim dedi tedirgin oluyorum dedim. o zaman idrar tahlili yapmamız lazım dedi. şuan yine akıntım var cuma günü gidince söylicem. ben de muayene istemiyorum

Canım benim akıntm o kadar çok tu ki burda ki arkadaşlar çok teselli etti...suyumuz geliyor galiba diye apar topar gittik meğerse hafif bi enfeksiyonmus geçti hamdolsun :) insaallah senin ki de geçer
benim bir türlü geçmiyo canım. idrar tahlili yapılıyo idrar yolu enfeksyonu çıkıyo ama bakteri üremesi yok. aynı zaman da akıntı da var. hem fitil hem idrar yolu enf. için ilaç kullanmama rağmen herikisi de geçmiyo. sağol canım

Gunaydin kizlar
Beni gören bazi kadınlar aaaa göbeğin asagiya inmiş bir haftaya doğar gibi patavatsız laflar ediyorlar. Dun ebe kontrol etti. 9. Ayda zaten biraz inermiş. Olmasi gereken yerde dedi. Bugün kontrolün var. Soracagim bakalim doktora.herkes bilip bilmeden konusuyor.

Çok ya. Paraya yazık. Resmen sizi yürüyen para olarak görüyorlar.
Inşallah bulursun canım. Arkadaşlar bir çok yer onermis eleyerek bak karar ver git muayene ol konuş doktorla. 20 gün az kalmış.
Bahçelievler medicalpark iyi gibi geldi bana oda 5500 dedi indirim yaparsa ewimede yakin oraya giderim canım

canım senin normal olacaksa ne güzel benim bebeğim hala dönmedi ben de sezeryan istemiyorum. herşeyin normali daha iyidir bence.

Bahçelievler medicalpark iyi gibi geldi bana oda 5500 dedi indirim yaparsa ewimede yakin oraya giderim canım
Konuş canım. Ama.cok geç kalma. erken konuş bak ne olacak
YA BEN HİÇ KORKMUYORUM DOĞUMDAN, BAŞIMA GELMEDİ HİÇ ONDAN MI ACABA ?? ÇOCUĞU EMZİRMEKTEN DAHA ÇOK KORKUYORUM BEN :)
Benim de ilk başıma ne geleceğini bilmediğim için de korkuyorum
canım senin normal olacaksa ne güzel benim bebeğim hala dönmedi ben de sezeryan istemiyorum. herşeyin normali daha iyidir bence.
Canım benimki de en son donmemisti. Ve hâlâ donmemis gibi hissediyorum. Hep kafası midem in orda. Elime geliyor. Cuma günü gidecem doktora. O zaman doğum şeklini konuşur herhalde bugün 36.haftaya girdim

benımde akıntım var canım ama normal akıntımı enfeksıyonmu bılmıyorum.en ıyısı ben aıle hekımlıgındekı hemsıremı arayıp sorayım.

Ağzı olan konuşuyor canım. Boşver takma. Hatta zaten ayima girdim içimde tutacak halim yok ya elbet doğacak diye de tersle :)

ben de cuma gitcem doktora canım. 36+0 olcak cuma günü. benim de hala kafası yukarıda dönmeye niyeti yok

snndemı kanaldaydı cnm benımkı cok vaktını goremıcek gıbı sankı saglıkla gelsınde artık hakkımızda hayırlısı :)
Yok canım kanalda değil ama ben sanki 35 i görüp gelecek gibi hissediyorum. Ama doktor öyle bşy yok diyo. Bakalım göreceğiz :)

bana da aylardır senin karnın erkek bebek karnına benziyo dediler. sinir oldum doktora tekrar sordum kız dedi. boşver takma kafana

Hahah :):) Geldim sapasağlam, kız arkayı dönemeye gelmiyo hemen doğurdumu acaba diye yazıp duruyolar :):)
Bu arada korkma şekerim, daha acısını bilmiyoz 2. doğumlar ne yapsın, ben de sezeryandan korkuyom inşallah normal olur

Yok canım kanalda değil ama ben sanki 35 i görüp gelecek gibi hissediyorum. Ama doktor öyle bşy yok diyo. Bakalım göreceğiz :)
ne guzel yok dıyorsa o kadar panık olma bırde dusundugunun tersı oluyor ınsalllah senınkı vaktınde gelcek ben bnmkı gelmez 40 ı gecer dıyordum her an gelebılır :) ben sımdı 35 ı barı gecıyımde oyle doguryım dıye bakıyorum

Canım benim endişe etmemeye çalış. 1 gün daha dursa karnında faydadır. Ama çok hareket etme, 1 hafta daha durdun, sonrasında bşy olmaz zaten. Merak etme 2 ayda toparlar. Ama endişe doğumu hızlandırıyor. Tabi elde değil biliyorum ama ayakların havada yatmaya çalış. Her şey çok güzel olacak :)

ewet ne kadar kalsa kar ıcımde ama hayırlısı artık cok dusunmemeye ozen gosterıyorum tabı cok elımde deıl ama napıyım rabbım saglıklı gelmesını nasıp etsın

Günaydın kızlar.nasılız bugün?
var dırenc var yeterınce besın alamıyor karın cevresı,bacak gelısımı ve kılosu gerıde.Bu dırenc olunca anıden gelısımı dura bılırmıs ya da gerıye gede bılırmıs sureklı
Canım benim kuzenimin ikizleri var.biri 1900 gr doğdu diğeri 950 gr doğdu.şükür küvözde kaldı ikisi de hele küçüğü daha çok kaldı ama şükür şimdi 3 yaşına giriyorlar.herşey gelip geçiyor.bebeğinde sağlık sorunu olmadıktan sonra bişeycik olmaz.bu arada 33 haftalık doğum yaptı kuzenim.Allaha sığın canım.inşallah sağkıkla bekler ve zamanında doğar bebeğin.

kızlar dünden beri sanki ayağa kalkarken leğen kemiğim ve daha alttaki kemikler kıpırdıyo acıyo gibi geliyo. genişliyo mu anlamadım. sizin de oluyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…