doktorla uzun uzun konustuk tek yapman greken beni izlemek dedi , göz temasını kaybetmeyeceksin kendini bırakmayacaksın dedi doğumlarda yüzde 40 kadın deliriyor dedi ben ona nefes al diyorum o ittirmeye çalışıyor sonra da yırtıyor her yerini dedi tek yapman gereken sey doğru nefes alıp vermek onu da benle koordine çalışarak yapacaksın dedi korkulacak hiç bişey yok dedi beni bayağı bir rahatlattı , doğumdan önce nefes egzersizi gibi bişey yapacak mıyız dedim , hiç gerek yok zaten o anda beni izlersen her seyi hallederiz dedi , sen de doktorunla konus canım bence
Canım yaşayan başka arkadaşlar da varmış korkma, uyuşmayla birlikte başka bişi olursa bi doktorunu ararsın, geçmiş olsunCanım ellerde pek ödem yok gibi. Ama sabah daha çok oluo soluma yatıyorum zaten hep ve sol elim ugusuyo ama hamilelik başından beri hep sola yatıyorum . Bilemedim bende
Hahah bana da oluyor yalancı sancı o, açtın şom ağzını :):) Korkma hemenKızlar doğum için sakalasiyom sabahtan beri. Belime bıçak saplaniyor şimdi korktum ya
Belkide benimde öyledir canimderyaizm benımde ellerim ödem topladı sabahları daha da şiş oluyor karıncalanma uyusma var sankı benım değilmiş gibi gün içinde açılıyor.vücutta ki kan artısından dolayı oluyormus .
Saol canım tek taktiğim o gerginlikler karnimda ki. Sertlikler suan yok gerçi ama bazen oluyor.Canım yaşayan başka arkadaşlar da varmış korkma, uyuşmayla birlikte başka bişi olursa bi doktorunu ararsın, geçmiş olsun
Hahah bana da oluyor yalancı sancı o, açtın şom ağzını :):) Korkma hemen
Güzelim bana da oluyor o hatta benim adet sancısı gibi kasıkta ve belde sancı da oluyor sonra geçiyor, yalancı kasılma onlar, korkma tamam mı :) Suyun filan gelmediği sürece ya da sancı sürekli ve dakik olana kadar korkma, öpüyorum siziSaol canım tek taktiğim o gerginlikler karnimda ki. Sertlikler suan yok gerçi ama bazen oluyor.
artk dogumlar yaklastıgı için vücut kaybedecegı kanı düşünerek kan depoluyomus ,fazla kanda elde ve ayaklarda birikiyomus benim suan ayaklarımda bi değişiklik olmadı.Belkide benimde öyledir canim
benim sağ ve sol baş parmaklarımla bileklerim hep uyuşuyor,diğer parmaklarda uyuşuyor ama baş parmaklar kadar değil, bir de üstüne ödem var ellerim şişti yüzüklerim ancak yarısına kadar oluyor, iş yerinde yemek tepsisini kaldırırken falan çok zorlanıyorumm.15 kilo aldım ama sanırım çoğu ödem Allah'tan ayaklarda sadece ödem var uyuşma yok yoksa durum vahim olurdu
deryaizm benımde ellerim ödem topladı sabahları daha da şiş oluyor karıncalanma uyusma var sankı benım değilmiş gibi gün içinde açılıyor.vücutta ki kan artısından dolayı oluyormus .
evet canım benim aylardır var hep uyuşuyor.özellikle geceleri
saolun kızlar. bu son zamanlarda yakorkudan yada agırlaştık dıye herseyı yasıyoruz.ve korkuyorum bende .mesela kasılma da olsa yalancıda olsa gercekte doktora gıtmem gecıkırse bısey olurmu korklusu var zaten doktor 45 dakka bı saat uzaktaGüzelim bana da oluyor o hatta benim adet sancısı gibi kasıkta ve belde sancı da oluyor sonra geçiyor, yalancı kasılma onlar, korkma tamam mı :) Suyun filan gelmediği sürece ya da sancı sürekli ve dakik olana kadar korkma, öpüyorum sizi
Canım medicalpark tan randewu alcam senin dr.un hangisi öğrenebilir miyim ondan randewu alim bende ?@
Canim benim dr um ekip calisiyor ve yardimci docentlerde var onlarin 3000 civari sezeryan fiyati.484 14 84 telefonu telde bilgi veriyorlar latif bey, jane hanim, kadir savanin ekibi kisaca fiyat sorabilirsin ozel sigortali.ben sssk li gittigim icin bilemiyorum.ama ferah ve temiz odalarida.ben daha once fatihede gittim bahcelievler daha ferah ve dr kadrosu iyi
Canim hastaneye bu sekilde sorarak bilgi alman daha net olurÖzel sigortamizda yokmus bize anlamadım itonun sağlık sigortası yapmiyomus muayene falan olursan nekadara olursan ol kendisi karsiliyo doğumda da 3.500 lira weriyo gerisini sen karsilayacaksin
Canim bayan erkek farkedermi senin icin? Benim dr um kadir savan prof tecrubeli bir dr ancak gebenin duygu yonunden prk anlamiyor.ayni ekipte latif beyi tavsiye ederim ali ihsan beyi yine hastalariyla diyaloglari cok iyi.bayan olsun dersen jane hanim var canim.burasi tup bebek unitesi benim normal gebelik ama ben burda takip giruyorum ekip cok kaliteliCanım medicalpark tan randewu alcam senin dr.un hangisi öğrenebilir miyim ondan randewu alim bende ?
Ay bunu duymak cok rahatlattı benı bana dr hep yat fln demedı sadece artık hareketlerını kısıcaksın dedı cok yurımıceksın ev temızlemıceksın dedı mesela calıstıgımı bılıyor calısma bıle demedı inşALLAH bende ıyıce takılıyordum senın yazman rahatlattı benı cok saolCanım benim kızım kanala girdiğinde 23. Haftadaydı. 36. Haftada sezaryenle doğdu.36. Haftada alınma sebebi de doğum başladığı için değil 26. Hafta itibari ile kilosu 4 hafta geriledi. Sonra biraz toparladı ama 26. Hafta kontrolünde kilosu 4 hafta gene gerileyince aldılar. 2 Kilo doğdu. Kızımın sadece kilosu haftasına göre geriydi. Böyle bebeklere SGA deniyor. Prematüre sınıfına girmiyor. Bu bebeklerin kilo alımı da anne karnındaki ile paralel gidiyor. Prematüre bebekler gibi farkı kapamıyorlar. Bunların atak yapması bekleniyor. Benim kızım 4 kilo olduğunda 4 aylıktı. Atağı 1 yaşında yaptı. Şimdi yaşıtları ile aynı.
Erken kanala girdi diye korkma doktorunu dinle sadece yat. Ben öyle yapmıştım. Ve sonuçta doğmadı 36. Haftada mecburen aldılar. İnan her şey çok güzel olacak
Maşallah oğluna, benim de bebeğin beyninde kist var demişti bi prof son gittiğim doktor merak etme kayboldu bile dedi, korkmayın canım..kızlar dun kontrle gttım oglusum 34 haftlk olmus kılosu 2.500 olmus ntsye grdım sancm 40 ve bıraz ustu cıktı cok morelım bozuldu oglusumun sol bobregınde ikiz kist varmıs duyunca sok oldm ınanamadm doktor korkma dogumda gecebilir gecmezsede dogmdan snra cocuk doktoruna gosterırsın dedı ama esmde bende cok uzulduk((inş. gecer
Canım o ıkınma falan çok zevkli oluyor ki.sonuçta içerden bişey çıkarmaya çalışıyorsun ve çıkarken de çok zor olmuyor.önceki açılma sancılarını çekmek zor hele karnına nstyi de bağlıyorlar kaldırmıyorlar.o kısım zor tamam ama doğumdan sonra çabuk toparlanıyorsun.birde doğunca sana veriyorlar bebeği.gözünün önünde giydiriyorlar ve doğumdan beraber çıkıyorsunuz.sezeryanda hatırlamıyorsun bile.bebek senden çok önce gidiyor odaya.nerdeyse senden önce herkes görmüş oluyor bebeği.bence olabiliyorsa normal olsun inşallah.olamıyorsa da takdiri ilahi.canım drumla konuştu oda aynılarını söyledi ama ne biliyim bu aralr o sancının başlaması ıkınma bunlar devamlı gözümün önüne geliyorinşallah çok zorlamadan gelirler ve annelerini hiç üzmezler zaten sonrasını düşününce acayip heyecan başlıyor o ilk kucağına alacağım an kokusu herşeyini düşünyüorum bu aralar hayırlısıyla bi doğursaydım kafayı sıyırmadan :)
Çok geçmiş olsun, inşallah doğumla birlikte geçer, kendini üzmebebeğinde etkilenmesin canım gelişimi çok iyi maşallahkızlar dun kontrle gttım oglusum 34 haftlk olmus kılosu 2.500 olmus ntsye grdım sancm 40 ve bıraz ustu cıktı cok morelım bozuldu oglusumun sol bobregınde ikiz kist varmıs duyunca sok oldm ınanamadm doktor korkma dogumda gecebilir gecmezsede dogmdan snra cocuk doktoruna gosterırsın dedı ama esmde bende cok uzulduk((inş. gecer
kızlar dun kontrle gttım oglusum 34 haftlk olmus kılosu 2.500 olmus ntsye grdım sancm 40 ve bıraz ustu cıktı cok morelım bozuldu oglusumun sol bobregınde ikiz kist varmıs duyunca sok oldm ınanamadm doktor korkma dogumda gecebilir gecmezsede dogmdan snra cocuk doktoruna gosterırsın dedı ama esmde bende cok uzulduk((inş. gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?