Canım o ıkınma falan çok zevkli oluyor ki.sonuçta içerden bişey çıkarmaya çalışıyorsun ve çıkarken de çok zor olmuyor.önceki açılma sancılarını çekmek zor hele karnına nstyi de bağlıyorlar kaldırmıyorlar.o kısım zor tamam ama doğumdan sonra çabuk toparlanıyorsun.birde doğunca sana veriyorlar bebeği.gözünün önünde giydiriyorlar ve doğumdan beraber çıkıyorsunuz.sezeryanda hatırlamıyorsun bile.bebek senden çok önce gidiyor odaya.nerdeyse senden önce herkes görmüş oluyor bebeği.bence olabiliyorsa normal olsun inşallah.olamıyorsa da takdiri ilahi.
Canım farketmez aslında ama bayanda daha çok rahat ediyorum Jane hanımı bi arastirayim netten çok teşekkür ederimCanim bayan erkek farkedermi senin icin? Benim dr um kadir savan prof tecrubeli bir dr ancak gebenin duygu yonunden prk anlamiyor.ayni ekipte latif beyi tavsiye ederim ali ihsan beyi yine hastalariyla diyaloglari cok iyi.bayan olsun dersen jane hanim var canim.burasi tup bebek unitesi benim normal gebelik ama ben burda takip giruyorum ekip cok kaliteli
Bebişine maşallah canım kilosu çok güzel. Kist olayları olabiliyor çoğu hep geçici. Bir çok konu okumuştum bununla ilgili riskli bir durum olsa doktorun korkma demezdikızlar dun kontrle gttım oglusum 34 haftlk olmus kılosu 2.500 olmus ntsye grdım sancm 40 ve bıraz ustu cıktı cok morelım bozuldu oglusumun sol bobregınde ikiz kist varmıs duyunca sok oldm ınanamadm doktor korkma dogumda gecebilir gecmezsede dogmdan snra cocuk doktoruna gosterırsın dedı ama esmde bende cok uzulduk((inş. gecer
Rica ederim canim jane hanimla cok rahat herseyi sorup konusabilirsiniz siz sormadan gerekli aciklamalari yapiyor takibi cok iyi benim dr umla bazen birlikte bakiyorlar jane hanimla.yardimci docCanım farketmez aslında ama bayanda daha çok rahat ediyorum Jane hanımı bi arastirayim netten çok teşekkür ederim
Nasilda karismis farketmemisim:) kuzulariniz nasil kontrolu olan varmi demekti o karisik kisim:))Kizlar nasilsiniz kuzular n kontrole giden nasilkontrolu olan varmi bugun
Canım sezeryan zorunda kalınca yapılmalı bence.benim ikinci bebeğim zorunlu sezeryan ama sezeryanla alınmasaydı bebeğimi kaybedebilirdik.tersti ve kordonu eşinden ayrılmaya başlamıştı.o yüzden Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.çekilen acılar bir şekilde geçiyor bebekler sağkıkla gelsin yeter.ewet ya bnde normal istiyorumumarım olur o an çek bitsin gitsin.sezeryanın sonrasından korkuyorum ben.Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
Ben de som agizliyim valla. Gittim yürüdüm biraz geçti :)benim gibi açtın o ağzınıı :))) bende öyle bişiy hakkında şaka yapmaya gelmiyim şom ağızlı der hep annem :))
aman yat bakalm biraz cnm geçer umarım dogumla alakalı değildir.
Yalancisi böyleyse gerçeği nasıl olur düşünmek istemiyorum :)Canım yaşayan başka arkadaşlar da varmış korkma, uyuşmayla birlikte başka bişi olursa bi doktorunu ararsın, geçmiş olsun
Hahah bana da oluyor yalancı sancı o, açtın şom ağzını :):) Korkma hemen
Evet cnm bir haftada 200-250 arasi alirmis1 haftada mı 200 gr canım ?
Canım üzülme.hem şimdi öğrenmen bence iyi olmuş.sonuçta araştırır sonra iyi bir doktora baktırırsın bebeğini.inşallah hiç gerek kalmaz kaybolur kistler.kızlar dun kontrle gttım oglusum 34 haftlk olmus kılosu 2.500 olmus ntsye grdım sancm 40 ve bıraz ustu cıktı cok morelım bozuldu oglusumun sol bobregınde ikiz kist varmıs duyunca sok oldm ınanamadm doktor korkma dogumda gecebilir gecmezsede dogmdan snra cocuk doktoruna gosterırsın dedı ama esmde bende cok uzulduk((inş. gecer
korkma canım bende bugün panik bir şekilde gittim şükür herşey normal çıktı yaaa kasılma olmazsa sorun yok dedi rahim ağzı herşey normalsaolun kızlar. bu son zamanlarda yakorkudan yada agırlaştık dıye herseyı yasıyoruz.ve korkuyorum bende .mesela kasılma da olsa yalancıda olsa gercekte doktora gıtmem gecıkırse bısey olurmu korklusu var zaten doktor 45 dakka bı saat uzakta
Kizlar odamiz geleli 25 gun oldu hala boya kokusu gecmedi,bebegin esyalarini yikayip utuleyip yerlestirdim on gun önce.boya kokusu esyalarina sinmismidir bir zarar verir mi ,cikarip yeniden mi yikasam bilemedimmobilyalari aldigim markanin musteri hizmetleri ile konustum boyalar tamamen organik kesinlikle zarar vermez diyor ama icim de rahat etmiyor ne yapsam ki
Bakma cnm o kadinlara sen herkes agzina geldigi gibi konusuyor.bana da kayinvaldem karnin kucuk diyip duruyo,korktum doktora gittim bebek de kucuk mu diye,bebegim normal kiloda ama tombis degil diye kendimi yedim durdum,doktorda kizdi kimseye kulak asma diye.kayinvaldem 30 kilo almis hamileyken karninin benden buyuk olmasi normal tabi. Bir de dogurdugu 1800 .doktordan bAska kimseyi dinleme canimGunaydin kizlar
Beni gören bazi kadınlar aaaa göbeğin asagiya inmiş bir haftaya doğar gibi patavatsız laflar ediyorlar. Dun ebe kontrol etti. 9. Ayda zaten biraz inermiş. Olmasi gereken yerde dedi. Bugün kontrolün var. Soracagim bakalim doktora.herkes bilip bilmeden konusuyor.
Kizlar odamiz geleli 25 gun oldu hala boya kokusu gecmedi,bebegin esyalarini yikayip utuleyip yerlestirdim on gun önce.boya kokusu esyalarina sinmismidir bir zarar verir mi ,cikarip yeniden mi yikasam bilemedimmobilyalari aldigim markanin musteri hizmetleri ile konustum boyalar tamamen organik kesinlikle zarar vermez diyor ama icim de rahat etmiyor ne yapsam ki
Iste kasılma oluyomu olmuyomu onu bi çözsem bebek hareketi gibi deride sertlik oluyo. Biyana kendini dayiyo gibi oluo . Bu kasılmaysa çok yasiyorum. Ama bebek sigamadigi için hareket edince böyle oluyoda olabilitkorkma canım bende bugün panik bir şekilde gittim şükür herşey normal çıktı yaaa kasılma olmazsa sorun yok dedi rahim ağzı herşey normal
Canım sezeryan zorunda kalınca yapılmalı bence.benim ikinci bebeğim zorunlu sezeryan ama sezeryanla alınmasaydı bebeğimi kaybedebilirdik.tersti ve kordonu eşinden ayrılmaya başlamıştı.o yüzden Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.çekilen acılar bir şekilde geçiyor bebekler sağkıkla gelsin yeter.
canım benim biz de alalı 1 ay oldu hala berbat kokuyor. işe gelirken odanın kapısını açıyorum işten geldiğimde koridorda nefes alamıyorum düşün artık, 24 saat penceresi açık. birkaç arkadaş deterjanla sil dedi. bugün silcem bakalım. eşyaları da bu yüzden yıkamamıştım. kokusu sinmesin die. bekle bekle nereye kadar, bugün kıyafetlerini yıkayıp hurçlucam nasipse. doğum çantamı da hazırlarım artık yavaş. bence eşyaları kokla kokuyorlarsa tekrar yıka derim ben. senin için zor olcak amaKizlar odamiz geleli 25 gun oldu hala boya kokusu gecmedi,bebegin esyalarini yikayip utuleyip yerlestirdim on gun önce.boya kokusu esyalarina sinmismidir bir zarar verir mi ,cikarip yeniden mi yikasam bilemedimmobilyalari aldigim markanin musteri hizmetleri ile konustum boyalar tamamen organik kesinlikle zarar vermez diyor ama icim de rahat etmiyor ne yapsam ki
Koku gecmis gibiydi yeniden geldi sanki havalandiriyorum ama gene de hafif bi koku var.arkadaslarim annem filan cok heveslendi 2 saat icinde yikayip utuleyip yerlestirdiler.hava guzel olunca balkonda havalandirayim sonra da hurca koyup sakliyim doguma kadar bari.yeniden yikamak zor geliyo zaten benden coj kiyafeti var kucuk haniminKeşke bebişin giysilerini hemen yerleştirmeseydin canım. Benimde nerdeyse 1 ay oldu haka hafifte olsa bir koku var ben giysileri ütüleyip hurca koydum, doğuma yakın yerleştireceğim dolap içlerine. Geçen hafta bebeğimin giysilerini yıkadığım toz bitkisel sabunla sildirdim dolap ve çekmeceleri ondan sonra koku baya hafifledi canım aklında olsun. Birde benim geldiği günden beri odanın kapısı kapalı camlar açık dolap kapak ve çekmecelerde açık canım. Bir bak bence eğer bebeğin giysilerine koku sinmişse giysileri tekrar yıkamasan bile havalandırabilirsin
bence kasılma değil bu bir tarafa toplanmalar. neden dersen de dün nstye girdiğimde oğluşum bir tarafıma toplanmıştı birkaç dakika. ama sonuçta sancım çıkmadı. doktoruma sordum zaten oğlanın yeri dar nereye sığsın. sen hep aynı pozisyonda mı geçiriyorsun gününü dedi. normal bu toparlanması dedi. iyi dedim ne diimIste kasılma oluyomu olmuyomu onu bi çözsem bebek hareketi gibi deride sertlik oluyo. Biyana kendini dayiyo gibi oluo . Bu kasılmaysa çok yasiyorum. Ama bebek sigamadigi için hareket edince böyle oluyoda olabilitofffff
Kokladim cnm,esyalar kokmuyo ama odada hafif koku var,bu satten sonra yikamak zor olur benim icin,havalandirip hurca koyayim bari.heycandan her sey biran once hazir olsun istiyorum, eksik olunca uyuyamiyorum:)canım benim biz de alalı 1 ay oldu hala berbat kokuyor. işe gelirken odanın kapısını açıyorum işten geldiğimde koridorda nefes alamıyorum düşün artık, 24 saat penceresi açık. birkaç arkadaş deterjanla sil dedi. bugün silcem bakalım. eşyaları da bu yüzden yıkamamıştım. kokusu sinmesin die. bekle bekle nereye kadar, bugün kıyafetlerini yıkayıp hurçlucam nasipse. doğum çantamı da hazırlarım artık yavaş. bence eşyaları kokla kokuyorlarsa tekrar yıka derim ben. senin için zor olcak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?