2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ewet ya bnde normal istiyorum umarım olur o an çek bitsin gitsin.sezeryanın sonrasından korkuyorum ben.Allah hayırlısını nasip etsin hepimize

Canım farketmez aslında ama bayanda daha çok rahat ediyorum Jane hanımı bi arastirayim netten çok teşekkür ederim

Bebişine maşallah canım kilosu çok güzel. Kist olayları olabiliyor çoğu hep geçici. Bir çok konu okumuştum bununla ilgili riskli bir durum olsa doktorun korkma demezdi

Canım farketmez aslında ama bayanda daha çok rahat ediyorum Jane hanımı bi arastirayim netten çok teşekkür ederim
Rica ederim canim jane hanimla cok rahat herseyi sorup konusabilirsiniz siz sormadan gerekli aciklamalari yapiyor takibi cok iyi benim dr umla bazen birlikte bakiyorlar jane hanimla.yardimci doc

ewet ya bnde normal istiyorum umarım olur o an çek bitsin gitsin.sezeryanın sonrasından korkuyorum ben.Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
Canım sezeryan zorunda kalınca yapılmalı bence.benim ikinci bebeğim zorunlu sezeryan ama sezeryanla alınmasaydı bebeğimi kaybedebilirdik.tersti ve kordonu eşinden ayrılmaya başlamıştı.o yüzden Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.çekilen acılar bir şekilde geçiyor bebekler sağkıkla gelsin yeter.

benim gibi açtın o ağzınıı :))) bende öyle bişiy hakkında şaka yapmaya gelmiyim şom ağızlı der hep annem :))
aman yat bakalm biraz cnm geçer umarım dogumla alakalı değildir.
Ben de som agizliyim valla. Gittim yürüdüm biraz geçti :)
Yalancisi böyleyse gerçeği nasıl olur düşünmek istemiyorum :)

Canım üzülme.hem şimdi öğrenmen bence iyi olmuş.sonuçta araştırır sonra iyi bir doktora baktırırsın bebeğini.inşallah hiç gerek kalmaz kaybolur kistler.

korkma canım bende bugün panik bir şekilde gittim şükür herşey normal çıktı yaaa kasılma olmazsa sorun yok dedi rahim ağzı herşey normal

Kizlar odamiz geleli 25 gun oldu hala boya kokusu gecmedi,bebegin esyalarini yikayip utuleyip yerlestirdim on gun önce.boya kokusu esyalarina sinmismidir bir zarar verir mi ,cikarip yeniden mi yikasam bilemedim mobilyalari aldigim markanin musteri hizmetleri ile konustum boyalar tamamen organik kesinlikle zarar vermez diyor ama icim de rahat etmiyor ne yapsam ki

Keşke bebişin giysilerini hemen yerleştirmeseydin canım. Benimde nerdeyse 1 ay oldu haka hafifte olsa bir koku var ben giysileri ütüleyip hurca koydum, doğuma yakın yerleştireceğim dolap içlerine. Geçen hafta bebeğimin giysilerini yıkadığım toz bitkisel sabunla sildirdim dolap ve çekmeceleri ondan sonra koku baya hafifledi canım aklında olsun. Birde benim geldiği günden beri odanın kapısı kapalı camlar açık dolap kapak ve çekmecelerde açık canım. Bir bak bence eğer bebeğin giysilerine koku sinmişse giysileri tekrar yıkamasan bile havalandırabilirsin

Bakma cnm o kadinlara sen herkes agzina geldigi gibi konusuyor.bana da kayinvaldem karnin kucuk diyip duruyo,korktum doktora gittim bebek de kucuk mu diye,bebegim normal kiloda ama tombis degil diye kendimi yedim durdum,doktorda kizdi kimseye kulak asma diye.kayinvaldem 30 kilo almis hamileyken karninin benden buyuk olmasi normal tabi. Bir de dogurdugu 1800 .doktordan bAska kimseyi dinleme canim

Canım benimde durum aynı. 25 gün oldu hala leş gibi kokuyor. Oragnik olsa nolur, rahatsız eden o koku. Benim bile genzimi yakıyor. Keşke koymasaydın. Bende yıkadım ütüledim. Hurçladım duruyor. Odaya daha hiç bşy koymadım. En azından ilk 1 ayki kıyafetleri yıka canım bence. Diğerlerini de havalandırırsın.

korkma canım bende bugün panik bir şekilde gittim şükür herşey normal çıktı yaaa kasılma olmazsa sorun yok dedi rahim ağzı herşey normal
Iste kasılma oluyomu olmuyomu onu bi çözsem bebek hareketi gibi deride sertlik oluyo. Biyana kendini dayiyo gibi oluo . Bu kasılmaysa çok yasiyorum. Ama bebek sigamadigi için hareket edince böyle oluyoda olabilit offfff

aminn cnmmmm umarımm mecbur kalmayız.sağ sağlim kucağındaysa sorun yok.allah acısını göstermesinn

canım benim biz de alalı 1 ay oldu hala berbat kokuyor. işe gelirken odanın kapısını açıyorum işten geldiğimde koridorda nefes alamıyorum düşün artık, 24 saat penceresi açık. birkaç arkadaş deterjanla sil dedi. bugün silcem bakalım. eşyaları da bu yüzden yıkamamıştım. kokusu sinmesin die. bekle bekle nereye kadar, bugün kıyafetlerini yıkayıp hurçlucam nasipse. doğum çantamı da hazırlarım artık yavaş. bence eşyaları kokla kokuyorlarsa tekrar yıka derim ben. senin için zor olcak ama

Koku gecmis gibiydi yeniden geldi sanki havalandiriyorum ama gene de hafif bi koku var.arkadaslarim annem filan cok heveslendi 2 saat icinde yikayip utuleyip yerlestirdiler.hava guzel olunca balkonda havalandirayim sonra da hurca koyup sakliyim doguma kadar bari.yeniden yikamak zor geliyo zaten benden coj kiyafeti var kucuk hanimin

Iste kasılma oluyomu olmuyomu onu bi çözsem bebek hareketi gibi deride sertlik oluyo. Biyana kendini dayiyo gibi oluo . Bu kasılmaysa çok yasiyorum. Ama bebek sigamadigi için hareket edince böyle oluyoda olabilit offfff
bence kasılma değil bu bir tarafa toplanmalar. neden dersen de dün nstye girdiğimde oğluşum bir tarafıma toplanmıştı birkaç dakika. ama sonuçta sancım çıkmadı. doktoruma sordum zaten oğlanın yeri dar nereye sığsın. sen hep aynı pozisyonda mı geçiriyorsun gününü dedi. normal bu toparlanması dedi. iyi dedim ne diim

Kokladim cnm,esyalar kokmuyo ama odada hafif koku var,bu satten sonra yikamak zor olur benim icin,havalandirip hurca koyayim bari.heycandan her sey biran once hazir olsun istiyorum, eksik olunca uyuyamiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…