- 12 Kasım 2014
- 86
- 48
- 18
- 32
Çok teşekürler canım umarım alisirim başkada şansım yok zaten 20 gün bile kalmadıRica ederim canim jane hanimla cok rahat herseyi sorup konusabilirsiniz siz sormadan gerekli aciklamalari yapiyor takibi cok iyi benim dr umla bazen birlikte bakiyorlar jane hanimla.yardimci doc
. Oyle yapayim bari canim.allahtan cantasini hazirlamistim onlari odaya hic koymadim .gidip bosaltayim dolaplari kucukleri yikayim buyukleri havalandirayimCanım benimde durum aynı. 25 gün oldu hala leş gibi kokuyor. Oragnik olsa nolur, rahatsız eden o koku. Benim bile genzimi yakıyor. Keşke koymasaydın. Bende yıkadım ütüledim. Hurçladım duruyor. Odaya daha hiç bşy koymadım. En azından ilk 1 ayki kıyafetleri yıka canım bence. Diğerlerini de havalandırırsın.
Bide bebek varya ah o bebeler aşağıd Benm ki bide kafama kafama vurar gibi don donIste kasılma oluyomu olmuyomu onu bi çözsem bebek hareketi gibi deride sertlik oluyo. Biyana kendini dayiyo gibi oluo . Bu kasılmaysa çok yasiyorum. Ama bebek sigamadigi için hareket edince böyle oluyoda olabilitofffff
Rica ederim canim umarim memnun kalirsin guvenilirligi konusunda en azindan uzunnyillardir taniyorum.C
Çok teşekürler canım umarım alisirim başkada şansım yok zaten 20 gün bile kalmadı
Evet bide bebek hareketi var olmasa daha çok korkucam da hareketleri iyi.bence kasılma değil bu bir tarafa toplanmalar. neden dersen de dün nstye girdiğimde oğluşum bir tarafıma toplanmıştı birkaç dakika. ama sonuçta sancım çıkmadı. doktoruma sordum zaten oğlanın yeri dar nereye sığsın. sen hep aynı pozisyonda mı geçiriyorsun gününü dedi. normal bu toparlanması dedi. iyi dedim ne diim
AS canim tam gunun kac 36+ misin? Ufak bebekler daha cabuk buyuyor saglikli rolsunda.ayricada bu haftalarda genelde bu aralarda bebeklerin kilolari uc asagi bes yukari saglikla tamamina erdirsin AllahSelam kizlar.. iyi dilekleriniz icin tesekkurler. 2650 gr 45 cm olmusuz. Biraz ufak bir bebek dedi doktorum. Normal mi sezaryan mi diye karar verecektik. Nst de kasilma cikmadi, boynu cevresinde kordon var gibi haftaya devam ederse sezaryana gidebiliriz dedi. Onun disinda hersey normal cok şükür.. heuecanli bekleyis devamm ediyor..
bebeğin hareketli olması çok iyiymiş. bebeğin sağlıklı ve huzurlu olduğunun göstergesiymiş. dün bunu da söyledi doktorum. aklında olsun canımcımEvet bide bebek hareketi var olmasa daha çok korkucam da hareketleri iyi.
ben varım canım.. benimki yaklaşık bir aydır falan hep kaburgamda özellikle de sağ kaburgamın oraya göğsümün altına çok baskı yapıyor, doktora sordum normal dedi..KIZLAR YA BENİM SAĞ KABURGALARIM ACAYİP AĞRIYOR, OĞLUM ÇOK BASKI YAPIYOR SANIRIM, BAŞKA YAŞAYAN VAR MI ???
ben.hem de hergün. benim oğlan hiç aşağı inmediki, hep kaburgalarımı mesken tuttuKIZLAR YA BENİM SAĞ KABURGALARIM ACAYİP AĞRIYOR, OĞLUM ÇOK BASKI YAPIYOR SANIRIM, BAŞKA YAŞAYAN VAR MI ???
BANA DA NORMAL DİYOR SIRTIMI YASLASAM SIRTIM FELAKET EĞİLSEM KABURGAM BATIYOR, NAPACAM ŞAŞIRDIM, ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR HER HALİME, ANNELİK KOLAY DEĞİL GALİBA :))ben varım canım.. benimki yaklaşık bir aydır falan hep kaburgamda özellikle de sağ kaburgamın oraya göğsümün altına çok baskı yapıyor, doktora sordum normal dedi..
BEN DE AYNISINI KULLANIYORUM CANIM, ÇOK MİDEM BULANIYOR, HATTA BAZEN BİRACIK TOK İÇİYORUM, BAZEN DE UNUTUYORUM, BİZE SON RANDEVUDA 10 TANE B12 İĞNE VERDİ, 4 DVİT, İLACA BULANDIK YİNE:)kızlar aranızda kan hapını hala kullanan varmı ?
ben gebeliğimde karaciğer enzimlerinden yükseklik oldu diye tüm ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum . sonra değerler vitamin ilacından dolayı yüksek olduğu goruldugu için kan ilacına devam ettirdi. (gyno ferro sanol)
yalnız midemi çok bulandırdıgı için sabahları aç karnına içemiyorum.bende geceleri yatmadan önce içiyorum. 7 gibi akşam yemeğini yediğimi düşünürsek 12 de flnda ilacı içmiş oluyorum .
birde ilacı aksatıyorum düzenli kullanamıyorum unutuyorum. bi sıkıntı olurmu acaba sizlerede sormak istedim.pazartesi doktoruma da soracağım.
ben her gece yatmadan önce içiyorum santafer. bazen içmeyi unutuyorum ama doktoruma söylemedim :) başka da bir ilaç içmiyorum. vitamine gerek yok dedi. zaten bebeğin kilosu herşeyi normal gerek yok dedi.kızlar aranızda kan hapını hala kullanan varmı ?
ben gebeliğimde karaciğer enzimlerinden yükseklik oldu diye tüm ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum . sonra değerler vitamin ilacından dolayı yüksek olduğu goruldugu için kan ilacına devam ettirdi. (gyno ferro sanol)
yalnız midemi çok bulandırdıgı için sabahları aç karnına içemiyorum.bende geceleri yatmadan önce içiyorum. 7 gibi akşam yemeğini yediğimi düşünürsek 12 de flnda ilacı içmiş oluyorum .
birde ilacı aksatıyorum düzenli kullanamıyorum unutuyorum. bi sıkıntı olurmu acaba sizlerede sormak istedim.pazartesi doktoruma da soracağım.
BU HAFTA BENİM DE ÖYLE CANIM, BİRAZ AŞAĞI İNSE DE NEFES ALSAM DİYORUM :)ben.hem de hergün. benim oğlan hiç aşağı inmediki, hep kaburgalarımı mesken tuttu
massalh bebise bizde 20sinden sonra her hafta gidicez nst olmasa iyideee o işi bozuyor :))kızlar kontrolümüz vardı bugün.. ççooookkk yorulduk.. ilk defa NSTye girdik hiç sevmedik.. çünkü ilkini beğenmedi doktor 2 defa girmek zorunda kaldık.. bekledik yorulduk.. neyse ki bebişim iyi.. 2900 kg olmuşuz maşallah.. bundan sonra her hafta gidecekmişiz.. ama her hafta nstye girmek çok gıcık olucak..
Masallah canim hersey yolunda gozun aydin gicik olsada :) kalp atislarini dinle can8m heyecanlankızlar kontrolümüz vardı bugün.. ççooookkk yorulduk.. ilk defa NSTye girdik hiç sevmedik.. çünkü ilkini beğenmedi doktor 2 defa girmek zorunda kaldık.. bekledik yorulduk.. neyse ki bebişim iyi.. 2900 kg olmuşuz maşallah.. bundan sonra her hafta gidecekmişiz.. ama her hafta nstye girmek çok gıcık olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?