2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
C
Rica ederim canim jane hanimla cok rahat herseyi sorup konusabilirsiniz siz sormadan gerekli aciklamalari yapiyor takibi cok iyi benim dr umla bazen birlikte bakiyorlar jane hanimla.yardimci doc
Çok teşekürler canım umarım alisirim başkada şansım yok zaten 20 gün bile kalmadı

O
. Oyle yapayim bari canim.allahtan cantasini hazirlamistim onlari odaya hic koymadim .gidip bosaltayim dolaplari kucukleri yikayim buyukleri havalandirayim

Iste kasılma oluyomu olmuyomu onu bi çözsem bebek hareketi gibi deride sertlik oluyo. Biyana kendini dayiyo gibi oluo . Bu kasılmaysa çok yasiyorum. Ama bebek sigamadigi için hareket edince böyle oluyoda olabilit offfff
Bide bebek varya ah o bebeler aşağıd Benm ki bide kafama kafama vurar gibi don don

Selam kizlar.. iyi dilekleriniz icin tesekkurler. 2650 gr 45 cm olmusuz. Biraz ufak bir bebek dedi doktorum. Normal mi sezaryan mi diye karar verecektik. Nst de kasilma cikmadi, boynu cevresinde kordon var gibi haftaya devam ederse sezaryana gidebiliriz dedi. Onun disinda hersey normal cok şükür.. heuecanli bekleyis devamm ediyor..

Evet bide bebek hareketi var olmasa daha çok korkucam da hareketleri iyi.

AS canim tam gunun kac 36+ misin? Ufak bebekler daha cabuk buyuyor saglikli rolsunda.ayricada bu haftalarda genelde bu aralarda bebeklerin kilolari uc asagi bes yukari saglikla tamamina erdirsin Allah

kızlar kontrolümüz vardı bugün.. ççooookkk yorulduk.. ilk defa NSTye girdik hiç sevmedik.. çünkü ilkini beğenmedi doktor 2 defa girmek zorunda kaldık.. bekledik yorulduk.. neyse ki bebişim iyi.. 2900 kg olmuşuz maşallah.. bundan sonra her hafta gidecekmişiz.. ama her hafta nstye girmek çok gıcık olucak..

KIZLAR YA BENİM SAĞ KABURGALARIM ACAYİP AĞRIYOR, OĞLUM ÇOK BASKI YAPIYOR SANIRIM, BAŞKA YAŞAYAN VAR MI ???
ben varım canım.. benimki yaklaşık bir aydır falan hep kaburgamda özellikle de sağ kaburgamın oraya göğsümün altına çok baskı yapıyor, doktora sordum normal dedi..

kızlar aranızda kan hapını hala kullanan varmı ?
ben gebeliğimde karaciğer enzimlerinden yükseklik oldu diye tüm ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum . sonra değerler vitamin ilacından dolayı yüksek olduğu goruldugu için kan ilacına devam ettirdi. (gyno ferro sanol)
yalnız midemi çok bulandırdıgı için sabahları aç karnına içemiyorum.bende geceleri yatmadan önce içiyorum. 7 gibi akşam yemeğini yediğimi düşünürsek 12 de flnda ilacı içmiş oluyorum .
birde ilacı aksatıyorum düzenli kullanamıyorum unutuyorum. bi sıkıntı olurmu acaba sizlerede sormak istedim.pazartesi doktoruma da soracağım.

ben varım canım.. benimki yaklaşık bir aydır falan hep kaburgamda özellikle de sağ kaburgamın oraya göğsümün altına çok baskı yapıyor, doktora sordum normal dedi..
BANA DA NORMAL DİYOR SIRTIMI YASLASAM SIRTIM FELAKET EĞİLSEM KABURGAM BATIYOR, NAPACAM ŞAŞIRDIM, ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR HER HALİME, ANNELİK KOLAY DEĞİL GALİBA :))

BEN DE AYNISINI KULLANIYORUM CANIM, ÇOK MİDEM BULANIYOR, HATTA BAZEN BİRACIK TOK İÇİYORUM, BAZEN DE UNUTUYORUM, BİZE SON RANDEVUDA 10 TANE B12 İĞNE VERDİ, 4 DVİT, İLACA BULANDIK YİNE:)

ben her gece yatmadan önce içiyorum santafer. bazen içmeyi unutuyorum ama doktoruma söylemedim :) başka da bir ilaç içmiyorum. vitamine gerek yok dedi. zaten bebeğin kilosu herşeyi normal gerek yok dedi.

massalh bebise bizde 20sinden sonra her hafta gidicez nst olmasa iyideee o işi bozuyor :))

Masallah canim hersey yolunda gozun aydin gicik olsada :) kalp atislarini dinle can8m heyecanlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…