Normal canim yerleri daraldi sikistiriyorlar artik bendede durum ayniKIZLAR YA BENİM SAĞ KABURGALARIM ACAYİP AĞRIYOR, OĞLUM ÇOK BASKI YAPIYOR SANIRIM, BAŞKA YAŞAYAN VAR MI ???
benimkide ayaklarıyla ittiriyor kaburgalarımıKIZLAR YA BENİM SAĞ KABURGALARIM ACAYİP AĞRIYOR, OĞLUM ÇOK BASKI YAPIYOR SANIRIM, BAŞKA YAŞAYAN VAR MI ???
evet her hafta gitmek çok güzel ama nst yordu bizi bugün.. git sıra bekle çektir, doktoru bekle göster, olmadı desin bi daha çektir derken ilk seferden bıktık..massalh bebise bizde 20sinden sonra her hafta gidicez nst olmasa iyideee o işi bozuyor :))
çok şükür her şey yolunda canım.. ilk girdiğim zaman heycanlıydım zaten ama ilkine doktor olmamış deyince sıra beklerken falan çok yoruldum.. inşallah bundan sonrakiler tek seferde olur..Masallah canim hersey yolunda gozun aydin gicik olsada :) kalp atislarini dinle can8m heyecanlan
Bende kullaniyorum hala ama vok duzenli olmuyor bazennunutuyorum canimkızlar aranızda kan hapını hala kullanan varmı ?
ben gebeliğimde karaciğer enzimlerinden yükseklik oldu diye tüm ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum . sonra değerler vitamin ilacından dolayı yüksek olduğu goruldugu için kan ilacına devam ettirdi. (gyno ferro sanol)
yalnız midemi çok bulandırdıgı için sabahları aç karnına içemiyorum.bende geceleri yatmadan önce içiyorum. 7 gibi akşam yemeğini yediğimi düşünürsek 12 de flnda ilacı içmiş oluyorum .
birde ilacı aksatıyorum düzenli kullanamıyorum unutuyorum. bi sıkıntı olurmu acaba sizlerede sormak istedim.pazartesi doktoruma da soracağım.
Evet iki kere olusu yormus seni bidahaki sefere tok git tatli yiyerek git canim hareketli olunca yenilenmezevet her hafta gitmek çok güzel ama nst yordu bizi bugün.. git sıra bekle çektir, doktoru bekle göster, olmadı desin bi daha çektir derken ilk seferden bıktık..
çok şükür her şey yolunda canım.. ilk girdiğim zaman heycanlıydım zaten ama ilkine doktor olmamış deyince sıra beklerken falan çok yoruldum.. inşallah bundan sonrakiler tek seferde olur..
canım bence havalandırman yeterli sonuçta bulaşan birşey yokKizlar odamiz geleli 25 gun oldu hala boya kokusu gecmedi,bebegin esyalarini yikayip utuleyip yerlestirdim on gun önce.boya kokusu esyalarina sinmismidir bir zarar verir mi ,cikarip yeniden mi yikasam bilemedimmobilyalari aldigim markanin musteri hizmetleri ile konustum boyalar tamamen organik kesinlikle zarar vermez diyor ama icim de rahat etmiyor ne yapsam ki
Mrb bende aynı hapı kullanıyorum. İçmeden önce 2saat geçmiş olsun demişti benim doktorum. yemekten o kadar uzun olmasına gerek yok. Ben de bırakmıştım ama kan degerlerim aşırı düştüğü için tekrar başladım.kızlar aranızda kan hapını hala kullanan varmı ?
ben gebeliğimde karaciğer enzimlerinden yükseklik oldu diye tüm ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum . sonra değerler vitamin ilacından dolayı yüksek olduğu goruldugu için kan ilacına devam ettirdi. (gyno ferro sanol)
yalnız midemi çok bulandırdıgı için sabahları aç karnına içemiyorum.bende geceleri yatmadan önce içiyorum. 7 gibi akşam yemeğini yediğimi düşünürsek 12 de flnda ilacı içmiş oluyorum .
birde ilacı aksatıyorum düzenli kullanamıyorum unutuyorum. bi sıkıntı olurmu acaba sizlerede sormak istedim.pazartesi doktoruma da soracağım.
Evet canim artik biseyler yapmak cok zor ben iyiki sus seker kolonya gibi suslemeleri onceden yapmisim simdi sekerlerimizi doldurdum inanilmaz yoruldum son zamanlara pek bisey birakmamak gerek.sadece temizlik kalsinselam hanımlar şükür dün akşam hastane çantamı hazırlayabildim işten ayrılmak için de cumayı bekleyeceğim en azından haftayı tamamlayım istiyorum bugün iyiyim ama şükür çantamıda hazırladımya üstümden yük kalktıı epey geç kalmıştım zaten hazırlamak için
Kizlar odamiz geleli 25 gun oldu hala boya kokusu gecmedi,bebegin esyalarini yikayip utuleyip yerlestirdim on gun önce.boya kokusu esyalarina sinmismidir bir zarar verir mi ,cikarip yeniden mi yikasam bilemedimmobilyalari aldigim markanin musteri hizmetleri ile konustum boyalar tamamen organik kesinlikle zarar vermez diyor ama icim de rahat etmiyor ne yapsam ki
Bence bebeğin ufak değil canım. Ayrıca benim de kordonu bebişin omuz ve boyun Çevresinde. Çatı muayenemi bile oldum normal yapabiliriz bi sıkıntı olmazsa dedi. Sem gönlümü gerek tut maşallah bebişine :)Selam kizlar.. iyi dilekleriniz icin tesekkurler. 2650 gr 45 cm olmusuz. Biraz ufak bir bebek dedi doktorum. Normal mi sezaryan mi diye karar verecektik. Nst de kasilma cikmadi, boynu cevresinde kordon var gibi haftaya devam ederse sezaryana gidebiliriz dedi. Onun disinda hersey normal cok şükür.. heuecanli bekleyis devamm ediyor..
Maşallah canım bebişim tombik olmuş :))) ben de hiç sevmiyorum nst yi çok sıkıcı. Biz de herhafta gidiyoruz artık ve nst sıkıcı olacak gerçektenkızlar kontrolümüz vardı bugün.. ççooookkk yorulduk.. ilk defa NSTye girdik hiç sevmedik.. çünkü ilkini beğenmedi doktor 2 defa girmek zorunda kaldık.. bekledik yorulduk.. neyse ki bebişim iyi.. 2900 kg olmuşuz maşallah.. bundan sonra her hafta gidecekmişiz.. ama her hafta nstye girmek çok gıcık olucak..
Hadi gözünaydın artık rahat olursun. Cumadan sonra değmeyin keyfine :)selam hanımlar şükür dün akşam hastane çantamı hazırlayabildim işten ayrılmak için de cumayı bekleyeceğim en azından haftayı tamamlayım istiyorum bugün iyiyim ama şükür çantamıda hazırladımya üstümden yük kalktıı epey geç kalmıştım zaten hazırlamak için
Ben ilk aydan itibaren sabah akşam içiyorum yinede düşmüş kan değerlerim iğneye başlamayı düşünüyorum. Kan ilacı çok önemli canım, bebek hem senin kanından besleniyor hemde doğumdan sonra çabuk toparlanman için kan değerlerinin iyi olması lazım. Mutlaka bir kan tahlili yaptırıp öyle git doktora ve ihmal etmekızlar aranızda kan hapını hala kullanan varmı ?
canım karnın aç girme nstye yanlış sonuç verebiliyomuşkızlar kontrolümüz vardı bugün.. ççooookkk yorulduk.. ilk defa NSTye girdik hiç sevmedik.. çünkü ilkini beğenmedi doktor 2 defa girmek zorunda kaldık.. bekledik yorulduk.. neyse ki bebişim iyi.. 2900 kg olmuşuz maşallah.. bundan sonra her hafta gidecekmişiz.. ama her hafta nstye girmek çok gıcık olucak..
Ay yerim ben onu ya :) büyümüş çıkmış hastaneden ağlamalara da başlamış. Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün gözümüz aydın :)Kızlar yazamadm ne zamandr ben oglumu cuma gunu çkarttım hastanedn balım yanımda artıkneyse aglıo görüşqüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?