evet canım maşallah kilosu iyi.. gerçi ben çok tombik olsun istemiyorum, normal doğum istiyorum ve doktorlar sezaryen için bahaneye bakıyorlar.. hepsi sezaryene yönlendirmeye çalışıyor.. kilolu olursa da iri bebek sezaryen yapalım derler kesin.. ben de eğer sezaryen için ısrar ederlerse devlet hastanesine gidip doğurcam diyorum.. inşallah gerek kalmaz..Bence bebeğin ufak değil canım. Ayrıca benim de kordonu bebişin omuz ve boyun Çevresinde. Çatı muayenemi bile oldum normal yapabiliriz bi sıkıntı olmazsa dedi. Sem gönlümü gerek tut maşallah bebişine :)
Maşallah canım bebişim tombik olmuş :))) ben de hiç sevmiyorum nst yi çok sıkıcı. Biz de herhafta gidiyoruz artık ve nst sıkıcı olacak gerçekten
Evet aynı şey :)bişi sorcam demir hapı ile kan hapı aynı şey mi?
eliyle kafasıyla dalgalandırıyo benim kızım :)Kizlar bebegin kayma gareketi nedir ben cok yasiyorum resmen kayiyor
Evet az olsa dert çok olsa dert. Allah yardıcmız olsun canım. Ama şülür doktorum o konuda iyi. Çatı muayenemi bile oldum ben :)))evet canım maşallah kilosu iyi.. gerçi ben çok tombik olsun istemiyorum, normal doğum istiyorum ve doktorlar sezaryen için bahaneye bakıyorlar.. hepsi sezaryene yönlendirmeye çalışıyor.. kilolu olursa da iri bebek sezaryen yapalım derler kesin.. ben de eğer sezaryen için ısrar ederlerse devlet hastanesine gidip doğurcam diyorum.. inşallah gerek kalmaz..
Yerim onlari ya huzurlu olsunlar hep insallahbebeğin hareketli olması çok iyiymiş. bebeğin sağlıklı ve huzurlu olduğunun göstergesiymiş. dün bunu da söyledi doktorum. aklında olsun canımcım
saol canım oradakiler de söyledi.. şekerli bir şeyler ye dediler ama bende gebelik şekeri var çok yiyemedim.. gerçi ikinci girişimde mecbur yedim biraz çikolata falan.. ya benim oğlum o aleti sevmedi, ordan çıkıyoruz kıpır kıpır hatta canımı acıtıyoruz nstye giriyoruz hiç kıpırdamıyor.. :)canım karnın aç girme nstye yanlış sonuç verebiliyomuş
:):) ben solgar gentle iron kullanıyoreum doktor onu vermişti, genel kan hapı-FERRO SANOL kullanınca acaba demir hapıyla kan hapı farklı mı diye düşündüm:):):)Evet aynı şey :)
canım ben günde 2 defa alıyorum. düzenli içmen gerekir. eczacı miden bulanıyorsa tokta olabilir dedi. kahvaltıdan sonra alıyorum sabahları. akşamda yemekten sonrakızlar aranızda kan hapını hala kullanan varmı ?
ben gebeliğimde karaciğer enzimlerinden yükseklik oldu diye tüm ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum . sonra değerler vitamin ilacından dolayı yüksek olduğu goruldugu için kan ilacına devam ettirdi. (gyno ferro sanol)
yalnız midemi çok bulandırdıgı için sabahları aç karnına içemiyorum.bende geceleri yatmadan önce içiyorum. 7 gibi akşam yemeğini yediğimi düşünürsek 12 de flnda ilacı içmiş oluyorum .
birde ilacı aksatıyorum düzenli kullanamıyorum unutuyorum. bi sıkıntı olurmu acaba sizlerede sormak istedim.pazartesi doktoruma da soracağım.
Evet öyleymiş. Yani aslında içinde b12 falan da var ama demir oranı daha yüksek ondan demir hapı deniyo.bişi sorcam demir hapı ile kan hapı aynı şey mi?
bana iki hafta sonra dedi çatı muayenesi için.. ondan da korkuyorum biraz.. ayy nasıl doğurcam ben ya.. zor mu çatı muayenesi?Evet az olsa dert çok olsa dert. Allah yardıcmız olsun canım. Ama şülür doktorum o konuda iyi. Çatı muayenemi bile oldum ben :)))
AYNEN CANIM, KIRACAK RESMEN SIPA :)benimkide ayaklarıyla ittiriyor kaburgalarımı(
doktormu günde iki kez verdi canım ?benim günde bi kez kahvaltıdan önceydi. ama kahvaltıda süt ve süt ürünleri tükettiğim için en az 2 saat önce içmen gerek emilimini azaltır örneğin peynirle sütle demişti. o yuzden sabah alamıyorum açlığa dayanamıyorum o kadar. gece içiyorum o yuzdencanım ben günde 2 defa alıyorum. düzenli içmen gerekir. eczacı miden bulanıyorsa tokta olabilir dedi. kahvaltıdan sonra alıyorum sabahları. akşamda yemekten sonra
ENEMMMM DAHA 6 HAFTA VAR, UFAK DA BİŞİ AMA NASIL SIĞACAK ORAYANormal canim yerleri daraldi sikistiriyorlar artik bendede durum ayni
ben doktoruma pazartesi tekrar bi danışayım ozaman. zaten normal kansızlık vardı bende.şuanda günde bi kez kullanıyorum onda da unuttugum günler oluyor. inş bişey olmaz tşk ederim uyardıgın içinBen ilk aydan itibaren sabah akşam içiyorum yinede düşmüş kan değerlerim iğneye başlamayı düşünüyorum. Kan ilacı çok önemli canım, bebek hem senin kanından besleniyor hemde doğumdan sonra çabuk toparlanman için kan değerlerinin iyi olması lazım. Mutlaka bir kan tahlili yaptırıp öyle git doktora ve ihmal etme
Selam kizlar.. iyi dilekleriniz icin tesekkurler. 2650 gr 45 cm olmusuz. Biraz ufak bir bebek dedi doktorum. Normal mi sezaryan mi diye karar verecektik. Nst de kasilma cikmadi, boynu cevresinde kordon var gibi haftaya devam ederse sezaryana gidebiliriz dedi. Onun disinda hersey normal cok şükür.. heuecanli bekleyis devamm ediyor..
Maşallah size de bebeklere de :)kızlar kontrolümüz vardı bugün.. ççooookkk yorulduk.. ilk defa NSTye girdik hiç sevmedik.. çünkü ilkini beğenmedi doktor 2 defa girmek zorunda kaldık.. bekledik yorulduk.. neyse ki bebişim iyi.. 2900 kg olmuşuz maşallah.. bundan sonra her hafta gidecekmişiz.. ama her hafta nstye girmek çok gıcık olucak..
uyy ne güzel Allah bize de nasip etsin o duyguyu inşallah, umarımım iyisinizdir, bol bol kokla yavrunu oh miiisssKızlar yazamadm ne zamandr ben oglumu cuma gunu çkarttım hastanedn balım yanımda artıkneyse aglıo görüşqüz
bana da ilacı bırakınca tedirgin oldum . ama yediklerinden vitamin alman daha önemli dedi o yuzden şimdi içim rahatben her gece yatmadan önce içiyorum santafer. bazen içmeyi unutuyorum ama doktoruma söylemedim :) başka da bir ilaç içmiyorum. vitamine gerek yok dedi. zaten bebeğin kilosu herşeyi normal gerek yok dedi.
Geçmiş olsun canım bal limon karabiber sıcak su iyi gelecektirkızlar naber, ben çok hastayım ya faranjit sinüzit her yerim ağrıyorhamileyken sinüzit faranjit olan var mı aranızda? ne yesem ne içsem de ilaçsız geçse
öylemii. peki tahlil yapıp sonrasında tekrardan ilaçlara başlattı dimi ? benimle henüz herhangi bir tahlil yapmadı uzun zamandır.BEN DE AYNISINI KULLANIYORUM CANIM, ÇOK MİDEM BULANIYOR, HATTA BAZEN BİRACIK TOK İÇİYORUM, BAZEN DE UNUTUYORUM, BİZE SON RANDEVUDA 10 TANE B12 İĞNE VERDİ, 4 DVİT, İLACA BULANDIK YİNE:)
süt tüketiyosan kahvaltıdan 2 saat sonra bişeyler atıştırıp içebilirsin canım. kuru yemiş meyve vs. günde 2ye çıkardı dr. kan değerlerim baya bi düşmüştü. düzenli kullanım önemlidoktormu günde iki kez verdi canım ?benim günde bi kez kahvaltıdan önceydi. ama kahvaltıda süt ve süt ürünleri tükettiğim için en az 2 saat önce içmen gerek emilimini azaltır örneğin peynirle sütle demişti. o yuzden sabah alamıyorum açlığa dayanamıyorum o kadar. gece içiyorum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?