2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet canım maşallah kilosu iyi.. gerçi ben çok tombik olsun istemiyorum, normal doğum istiyorum ve doktorlar sezaryen için bahaneye bakıyorlar.. hepsi sezaryene yönlendirmeye çalışıyor.. kilolu olursa da iri bebek sezaryen yapalım derler kesin.. ben de eğer sezaryen için ısrar ederlerse devlet hastanesine gidip doğurcam diyorum.. inşallah gerek kalmaz..

Evet az olsa dert çok olsa dert. Allah yardıcmız olsun canım. Ama şülür doktorum o konuda iyi. Çatı muayenemi bile oldum ben :)))

canım karnın aç girme nstye yanlış sonuç verebiliyomuş
saol canım oradakiler de söyledi.. şekerli bir şeyler ye dediler ama bende gebelik şekeri var çok yiyemedim.. gerçi ikinci girişimde mecbur yedim biraz çikolata falan.. ya benim oğlum o aleti sevmedi, ordan çıkıyoruz kıpır kıpır hatta canımı acıtıyoruz nstye giriyoruz hiç kıpırdamıyor.. :)

canım ben günde 2 defa alıyorum. düzenli içmen gerekir. eczacı miden bulanıyorsa tokta olabilir dedi. kahvaltıdan sonra alıyorum sabahları. akşamda yemekten sonra

Evet az olsa dert çok olsa dert. Allah yardıcmız olsun canım. Ama şülür doktorum o konuda iyi. Çatı muayenemi bile oldum ben :)))
bana iki hafta sonra dedi çatı muayenesi için.. ondan da korkuyorum biraz.. ayy nasıl doğurcam ben ya.. zor mu çatı muayenesi?

kızlar naber, ben çok hastayım ya faranjit sinüzit her yerim ağrıyor hamileyken sinüzit faranjit olan var mı aranızda? ne yesem ne içsem de ilaçsız geçse

canım ben günde 2 defa alıyorum. düzenli içmen gerekir. eczacı miden bulanıyorsa tokta olabilir dedi. kahvaltıdan sonra alıyorum sabahları. akşamda yemekten sonra
doktormu günde iki kez verdi canım ?benim günde bi kez kahvaltıdan önceydi. ama kahvaltıda süt ve süt ürünleri tükettiğim için en az 2 saat önce içmen gerek emilimini azaltır örneğin peynirle sütle demişti. o yuzden sabah alamıyorum açlığa dayanamıyorum o kadar. gece içiyorum o yuzden

ben doktoruma pazartesi tekrar bi danışayım ozaman. zaten normal kansızlık vardı bende.şuanda günde bi kez kullanıyorum onda da unuttugum günler oluyor. inş bişey olmaz tşk ederim uyardıgın için

Maşallah size de bebeklere de :)

Kızlar yazamadm ne zamandr ben oglumu cuma gunu çkarttım hastanedn balım yanımda artık neyse aglıo görüşqüz
uyy ne güzel Allah bize de nasip etsin o duyguyu inşallah, umarımım iyisinizdir, bol bol kokla yavrunu oh miiisss

ben her gece yatmadan önce içiyorum santafer. bazen içmeyi unutuyorum ama doktoruma söylemedim :) başka da bir ilaç içmiyorum. vitamine gerek yok dedi. zaten bebeğin kilosu herşeyi normal gerek yok dedi.
bana da ilacı bırakınca tedirgin oldum . ama yediklerinden vitamin alman daha önemli dedi o yuzden şimdi içim rahat

BEN DE AYNISINI KULLANIYORUM CANIM, ÇOK MİDEM BULANIYOR, HATTA BAZEN BİRACIK TOK İÇİYORUM, BAZEN DE UNUTUYORUM, BİZE SON RANDEVUDA 10 TANE B12 İĞNE VERDİ, 4 DVİT, İLACA BULANDIK YİNE:)
öylemii. peki tahlil yapıp sonrasında tekrardan ilaçlara başlattı dimi ? benimle henüz herhangi bir tahlil yapmadı uzun zamandır.

süt tüketiyosan kahvaltıdan 2 saat sonra bişeyler atıştırıp içebilirsin canım. kuru yemiş meyve vs. günde 2ye çıkardı dr. kan değerlerim baya bi düşmüştü. düzenli kullanım önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…