2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm bende senın gıbıydım kan hapı artık dacavıt kullanıyorumdum karaciğer degerlerini yukseltınce dacavıtı bıraktım ama hala kan hapına devam edıyorum bende bır sıkıntı yaratmadı sabahları ac karnına ferro sanol alıyorum

Merhaba canim yerleri daraldaralicayle bendede hareketler anlattigin gib i ama kayma hareketi cok oluyor nedir o anlayamiyorum

evet benımde decavıttı .
ilk bana da ferro verdiler çok daha kötü yaptı beni. sonra diğer kan ilacına geçtim. şimdi daha iyiyim ama geceleri içmek daha rahat benim için her sabah uyandıgımda çünkü yumurta süt yoğurt muhakkak yiyorum. 2 saat arayı bekleyemıyorum çok acıkıyorum

kuruyemiş ne tüketiyorsun =? ben ceviz ve fındık yıyorum sadece sayılı o da. çok kılo yapmasın diye. bebeğime sürekli kılo aldıracak şeyler yemek istiyorum . sürekli aklım fikrim yemekte :) ama bi yandan da saglıklı olsunda ne kdr kıloda olursa olsun diyorum. blmiyorum karısık duygular içindeyim :)

evet şu ana kadar hep normal üzerinden konustuk hayırlısı bakalım

valla ben 2 saat ara vermıyorum 20 dk sonra yıyorum sıkıntıda olmadı testlerımde kanım fln ıyı cıktı

kuru incir, kayısı, fındık, ceviz, günde 2-3 tane hurma bunlardan canım isteyince yiyorum. 18 kilo aldım toplamda ama hiç kısmıyorum yediklerimden zaten az kaldı canım. bunlar doğal zaten ekmek fln abartmadıktan sonra bişey olmaz bence

Kızlar birsey sorucam akıntı sizde ne kadar yoğun? Hayır bendede oluyor ama normal diye biliyorum hiçte Dr a sormadım merak ettim şimdi

:):) ben solgar gentle iron kullanıyoreum doktor onu vermişti, genel kan hapı-FERRO SANOL kullanınca acaba demir hapıyla kan hapı farklı mı diye düşündüm:):):)
Doğrudur, ben de gyno ferro kullanıyorum ama içerikleri aynıdır sanırım :))

Merhaba canim yerleri daraldaralicayle bendede hareketler anlattigin gib i ama kayma hareketi cok oluyor nedir o anlayamiyorum

evet canım kayma oluyo çok akvaryumdan balık kayar gbi bi sağ şişiyo bi sol içim bi tuhaf oluyo bu duygu bil eçok güzelmiş

bana iki hafta sonra dedi çatı muayenesi için.. ondan da korkuyorum biraz.. ayy nasıl doğurcam ben ya.. zor mu çatı muayenesi?

Hayır hiç zor değil canım, ilişkiye giren herkes yani çocuk yapabilen herkes çatı muayenesini de olur hayli hayli

kızlar naber, ben çok hastayım ya faranjit sinüzit her yerim ağrıyor hamileyken sinüzit faranjit olan var mı aranızda? ne yesem ne içsem de ilaçsız geçse
Geçmiş olsun canım, hamilelikte çol zor ve uyuyp dinlenmeden ne yersen ye geçmiyor. Bol uyku, burun bandı, c vitamini ve üşütmeyecek şekilde duş. Ben böyle rahatladım canım

Kızlar birsey sorucam akıntı sizde ne kadar yoğun? Hayır bendede oluyor ama normal diye biliyorum hiçte Dr a sormadım merak ettim şimdi
ben günlük ped ya da peçete kullanmak zorunda kalıyorum yoksa sürekli çamaşırım kirleniyo. baya bi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…