evet aynı şey canımbişi sorcam demir hapı ile kan hapı aynı şey mi?
cnm bende senın gıbıydım kan hapı artık dacavıt kullanıyorumdum karaciğer degerlerini yukseltınce dacavıtı bıraktım ama hala kan hapına devam edıyorum bende bır sıkıntı yaratmadı sabahları ac karnına ferro sanol alıyorumkızlar aranızda kan hapını hala kullanan varmı ?
ben gebeliğimde karaciğer enzimlerinden yükseklik oldu diye tüm ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum . sonra değerler vitamin ilacından dolayı yüksek olduğu goruldugu için kan ilacına devam ettirdi. (gyno ferro sanol)
yalnız midemi çok bulandırdıgı için sabahları aç karnına içemiyorum.bende geceleri yatmadan önce içiyorum. 7 gibi akşam yemeğini yediğimi düşünürsek 12 de flnda ilacı içmiş oluyorum .
birde ilacı aksatıyorum düzenli kullanamıyorum unutuyorum. bi sıkıntı olurmu acaba sizlerede sormak istedim.pazartesi doktoruma da soracağım.
Merhaba canim yerleri daraldaralicayle bendede hareketler anlattigin gib i ama kayma hareketi cok oluyor nedir o anlayamiyorummerhabaaa annişler:) bebek iyice büyüyüynce tekme durumu bitti bende karnım açıkken sırt üstü yattığımda bi o yandan şişiyo bi o yana kayıyo usul usul hareket ediyo sizinde öyle mi?alışverişide bitti sayılır ne çok şey almışız dün baktım minicikler ama birsürü zamazingoları var ... Allah sağlık verisnde....odamızda haftaya gelicek hurçlarda sandıklarda cicileri....
BENİM DE 34. HAFTADA İSTEDİ CANIM, VİTAMİNLER İYİCE DÜŞMÜŞ, TEKRARLADI İLAÇLARI ...öylemii. peki tahlil yapıp sonrasında tekrardan ilaçlara başlattı dimi ? benimle henüz herhangi bir tahlil yapmadı uzun zamandır.
sağol canım ama bala alerjim varGeçmiş olsun canım bal limon karabiber sıcak su iyi gelecektir
gozun aydın canım :))Kızlar yazamadm ne zamandr ben oglumu cuma gunu çkarttım hastanedn balım yanımda artıkneyse aglıo görüşqüz
evet benımde decavıttı .cnm bende senın gıbıydım kan hapı artık dacavıt kullanıyorumdum karaciğer degerlerini yukseltınce dacavıtı bıraktım ama hala kan hapına devam edıyorum bende bır sıkıntı yaratmadı sabahları ac karnına ferro sanol alıyorum
kuruyemiş ne tüketiyorsun =? ben ceviz ve fındık yıyorum sadece sayılı o da. çok kılo yapmasın diye. bebeğime sürekli kılo aldıracak şeyler yemek istiyorum . sürekli aklım fikrim yemekte :) ama bi yandan da saglıklı olsunda ne kdr kıloda olursa olsun diyorum. blmiyorum karısık duygular içindeyim :)süt tüketiyosan kahvaltıdan 2 saat sonra bişeyler atıştırıp içebilirsin canım. kuru yemiş meyve vs. günde 2ye çıkardı dr. kan değerlerim baya bi düşmüştü. düzenli kullanım önemli
nekadar güzel destek olmus doktorun.İnsallah benımkıde hemen sezeryan demez de böyle yardımcı olur.normal doğum istiyorum , nisan annelerinin sayfasınıda okuyorum geneli sezeryan oluyor hepsinede doktoru bı bahane bulmus riske mi girmek istemiyolar ugrasmak mı istemiyolar anlamadım.
Kesinlikle dün en son 88.9 kg yi gördüm nihaha :):) Doğumdan sonra hemen spora ama :)
Batıkent ümit hastanesine cnm Abdurrahman beye gidiyorum sen?İşte bir Eskişehirli :):) Ben de Eskişehirdeyim, hayırlı uğurlu olsun bebişin, hangi hastaneye gidiyorsun?
İşte sizden beklediğim tepki de bu :) Hem doğumumuz kolay olur :) Önemli olan sağlıklı olması :):)
valla ben 2 saat ara vermıyorum 20 dk sonra yıyorum sıkıntıda olmadı testlerımde kanım fln ıyı cıktıevet benımde decavıttı .
ilk bana da ferro verdiler çok daha kötü yaptı beni. sonra diğer kan ilacına geçtim. şimdi daha iyiyim ama geceleri içmek daha rahat benim için her sabah uyandıgımda çünkü yumurta süt yoğurt muhakkak yiyorum. 2 saat arayı bekleyemıyorum çok acıkıyorum
Günaydııın canım .!.:bana da 4 ü bulacak gibi dedi ama bekleyecez ve görcez bakalım
kuru incir, kayısı, fındık, ceviz, günde 2-3 tane hurma bunlardan canım isteyince yiyorum. 18 kilo aldım toplamda ama hiç kısmıyorum yediklerimden zaten az kaldı canım. bunlar doğal zaten ekmek fln abartmadıktan sonra bişey olmaz bencekuruyemiş ne tüketiyorsun =? ben ceviz ve fındık yıyorum sadece sayılı o da. çok kılo yapmasın diye. bebeğime sürekli kılo aldıracak şeyler yemek istiyorum . sürekli aklım fikrim yemekte :) ama bi yandan da saglıklı olsunda ne kdr kıloda olursa olsun diyorum. blmiyorum karısık duygular içindeyim :)
Kızlar birsey sorucam akıntı sizde ne kadar yoğun? Hayır bendede oluyor ama normal diye biliyorum hiçte Dr a sormadım merak ettim şimdibenim akıntım oluyo ama ilaç kullansam da geçmedi. doktora kendim söyledim muayene edeyim dedi tedirgin oluyorum dedim. o zaman idrar tahlili yapmamız lazım dedi. şuan yine akıntım var cuma günü gidince söylicem. ben de muayene istemiyorum
Doğrudur, ben de gyno ferro kullanıyorum ama içerikleri aynıdır sanırım :)):):) ben solgar gentle iron kullanıyoreum doktor onu vermişti, genel kan hapı-FERRO SANOL kullanınca acaba demir hapıyla kan hapı farklı mı diye düşündüm:):):)
Merhaba canim yerleri daraldaralicayle bendede hareketler anlattigin gib i ama kayma hareketi cok oluyor nedir o anlayamiyorum
bana iki hafta sonra dedi çatı muayenesi için.. ondan da korkuyorum biraz.. ayy nasıl doğurcam ben ya.. zor mu çatı muayenesi?
Geçmiş olsun canım, hamilelikte çol zor ve uyuyp dinlenmeden ne yersen ye geçmiyor. Bol uyku, burun bandı, c vitamini ve üşütmeyecek şekilde duş. Ben böyle rahatladım canımkızlar naber, ben çok hastayım ya faranjit sinüzit her yerim ağrıyorhamileyken sinüzit faranjit olan var mı aranızda? ne yesem ne içsem de ilaçsız geçse
ben günlük ped ya da peçete kullanmak zorunda kalıyorum yoksa sürekli çamaşırım kirleniyo. baya bi varKızlar birsey sorucam akıntı sizde ne kadar yoğun? Hayır bendede oluyor ama normal diye biliyorum hiçte Dr a sormadım merak ettim şimdi
Ben geçeli çok oldu :):)eşimle aynı kilodayım ben de haftaya geçerim gibime geliyo onu
Ben Osmangazi Ünive gidiyorum Prof Mete TANIR, ama sizin doktorunuzu da çok duydum baya sevilen bi doktorBatıkent ümit hastanesine cnm Abdurrahman beye gidiyorum sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?