2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok sağol canım portakal suyu sıktım içiyorum ama o da gazlı diye heralde şişirdi yine de hiç yoktan iyidir vitamin dedim.

burnum da sanki beynimden itibaren tıkalı serum fizyolojik aldım açmadı bi de bant alayım inşallah işe yarar. tekrar çok sağol :*

Ben geçeli çok oldu :):)

Ben Osmangazi Ünive gidiyorum Prof Mete TANIR, ama sizin doktorunuzu da çok duydum baya sevilen bi doktor

olley dermişim ben de bu hafta izne ayrılacağım ya diyetisyene danışayım dedim hem şu son 1 ay için hem de doğum sonrası süt için bi liste oluştururuz belki yazarım buraya da gidersem neler tavsiye ettiğini çünkü kuzenimin şubatta bebeği oldu ve süt olsun diye sürekli bulgur tarzı mısır patlağı tarzı seyler yiomuş ve kilo vermek yerine almış

öylemii. peki tahlil yapıp sonrasında tekrardan ilaçlara başlattı dimi ? benimle henüz herhangi bir tahlil yapmadı uzun zamandır.
canım benim doktorum da tahlil yaptırmıyor ama ben gidip sağlık ocağında yaptırıp doktora gösteriyorum ona göre ilaç veriyor

bu arada göğüs uçlarınıza krem sürüyor musunuz kızlar? lansisoh mu ne var ya ondan? ben vazelin sürüyordum banyodan banyoya kaldı 20 gün ondan mı sürsem artık diyorum yumuşasın diye?

bi de haberi olmayanlara a101e yarın bebek eşyaları geliyor şimdi gazetede gördüm güzel şeyler var gibi ben gidip bakıcam biberon fırçası falan alayım diyorum kalırsa. bi de küvet, kova maşrapa var takım almayan varsa henüz fiyatı baya uygun gibi geldi bana

Bize de yaz gidersen :)

bende geçen hafta gördüm internette nevresimleri merak ediyorum gidip bakacağım

ben de lansinoh aldım ama en iyiis garmastan mış doktor da garmastan onerdi

Rica ederim canım evde ne varsa sık iç bence iyi değil ama daha çabuk toparlanıyor insan. Bir de breath right bulabilirsen en iyisi o diğerleri çıkıyor hemen burundan. Tuz serum falan bana hiç fayda etmedi maalesef.

Eki Görüntüle 1486142 kızlar geçen hafta paylaşmistım görmeyen olabilir baya bir ürün gelecek yarın sabah erken kalkmak lazım
yorgan yastığı da alıcam bulabilirsem arkadaş almış memnundu. gece kullanmıyordu ama gündüz halının üstüne seriyordu yorganı oyun halısı gibi bebek onun üstünde yuvarlanıyordu. 20 liraya hiç bi şey değil alayım bulunsun evde

Rica ederim canım evde ne varsa sık iç bence iyi değil ama daha çabuk toparlanıyor insan. Bir de breath right bulabilirsen en iyisi o diğerleri çıkıyor hemen burundan. Tuz serum falan bana hiç fayda etmedi maalesef.
tamam söylerim eşim getirsin gelirken. elma da varmış baya ama onu katı meyve sıkacağında sıkmak lazım onu da eşime sıktırrım ben sevmiyorm onu kullanmayı pisliği çok oluyor akşam sıksın hahahayt yaşasın hamilelik

@mylittlesunshine çok gecmiş olsun 1 er ay arayla ıkı kere faranjit geçirim bende sırf ilaç kullanmıycam diye denemediğim bitkisel ilaçlar kalmadı ,vitamin alımı falan hikaye artık mikroplarmı dirençli yoksa hamılelıkten mı çok zor atlattım,hayatımda çekmediğim ağrıları cektım boşyere sonra ilaç kullanıp atlattım tavsıyem sanada bebeginede yazık bebeğe zarar vermeyen antibiyotıkler var kullanıp bıran önce sağlıgına kavusabılırsın...

eşim de öyle söyledi ama iki gün dayanayım geçmezse gideyim diyorum. cuma mesela gideyim geçmezse. sırtım boynum da tutulmuş gece ne yaşadıysam artık odun gibi kalktım bugün çok sağolasın olmadı giderim dediğin gibi

Kızlar birsey sorucam akıntı sizde ne kadar yoğun? Hayır bendede oluyor ama normal diye biliyorum hiçte Dr a sormadım merak ettim şimdi
evet canım normalmiş
bende de çok oluyor. tedirgin olup sormuştum. doktor ilerleyen hafatalarda daha da coğalacağını ve normal oldugunu soyledi.

kızlar hamileilikte hurmanın doğumu kolaylaştırdıgını duymuşsunuzdur belki .
hurma yemeye başladınız mı ?
benim annem umreden yeni geldi ve benim için baya bi aldı sağolsun . oturup hergün bi iki tane yemeyi düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…