inşallah istediğin gibi olur atlatırsın ilaçsız ,acil şifalar :)eşim de öyle söyledi ama iki gün dayanayım geçmezse gideyim diyorum. cuma mesela gideyim geçmezse. sırtım boynum da tutulmuş gece ne yaşadıysam artık odun gibi kalktım bugünçok sağolasın olmadı giderim dediğin gibi
kızlar hamileilikte hurmanın doğumu kolaylaştırdıgını duymuşsunuzdur belki .
hurma yemeye başladınız mı ?
benim annem umreden yeni geldi ve benim için baya bi aldı sağolsun . oturup hergün bi iki tane yemeyi düşünüyorum artık
37. haftadan sonra yemeye baslıycm allah korusun iş yerinde doğurmak istemem :)kızlar hamileilikte hurmanın doğumu kolaylaştırdıgını duymuşsunuzdur belki .
benim annem umreden yeni geldi ve benim için baya bi aldı sağolsun . oturup hergün bi iki tane yemeyi düşünüyorum artık
Evet çok garip demi seni tebrik ederken bende bebek istiyorum demiştim ve o zaman hamileymişim çok şaşkınım nasıl birşey buhastalık için gitmedim yok cumaya kadar geçmezse gideyim diyorum. yatıyorum zaten evdeyim dinleniyorum. ay giz ne az kaldı di mi çokeycanlı ♥♥♥
Hayır neden akıntı var diye ilaç kullanıyorlar yoksa bende de baya oluyor ama bana bi rahatsızlık vermiyorben günlük ped ya da peçete kullanmak zorunda kalıyorum yoksa sürekli çamaşırım kirleniyo. baya bi var
Seveni de var sevmeyenide biraz rahat bir Dr sadece kilo konusunda takıntılı önceki randevum da nerdeyse aglatacakti beni bakalım yarın napıcaz inşallah çok kilo almamisimdir korkuyorum vallaBen geçeli çok oldu :):)
Ben Osmangazi Ünive gidiyorum Prof Mete TANIR, ama sizin doktorunuzu da çok duydum baya sevilen bi doktor
daha önce doktoruma söylemiştim ben fitil verdi 3 defa faln kullandım ama geçmiyo. bendeki büyük ihtimalle enfeksyon kaynaklı, sarı renkte oluyo. cuma günü sorcam bakalım dr.aHayır neden akıntı var diye ilaç kullanıyorlar yoksa bende de baya oluyor ama bana bi rahatsızlık vermiyor
Ben hala kullanıyorum günde iki minik şişe şurup olarak içiyorum kanım düşük doğumdan sonra da devam dedikızlar aranızda kan hapını hala kullanan varmı ?
ben gebeliğimde karaciğer enzimlerinden yükseklik oldu diye tüm ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum . sonra değerler vitamin ilacından dolayı yüksek olduğu goruldugu için kan ilacına devam ettirdi. (gyno ferro sanol)
yalnız midemi çok bulandırdıgı için sabahları aç karnına içemiyorum.bende geceleri yatmadan önce içiyorum. 7 gibi akşam yemeğini yediğimi düşünürsek 12 de flnda ilacı içmiş oluyorum .
birde ilacı aksatıyorum düzenli kullanamıyorum unutuyorum. bi sıkıntı olurmu acaba sizlerede sormak istedim.pazartesi doktoruma da soracağım.
üşeniyorum ya serum en az bi saat hastane demek öf içim sıkıldı bak düşününce bileEvet çok garip demi seni tebrik ederken bende bebek istiyorum demiştim ve o zaman hamileymişim çok şaşkınım nasıl birşey bu
Çok garip bir şekilde zaman geçti seni evlendirdik çeyizine aldıklarını gördük kopya bile çektik ay mobilya üzerine Uzun uzun konuştuk 2011 den beri yaaa bu heyecanda benden 3 4 hafta öncesin yine senden tavsiye alabilirim
zaman çok çabuk geçti eskiden çeyiz üzerine konuşan biz şimdi ne olduk
Yahu serum yesene böyle olmaz bu
Çok sevindim hadi hayırlı olsun canımKızlar yazamadm ne zamandr ben oglumu cuma gunu çkarttım hastanedn balım yanımda artıkneyse aglıo görüşqüz
aayy bilemedim benim içinde erken o zaman. bende çalışabılır raporu aldım çünkü işteyim . daha mayısın ilk haftasına kadar iyi olursam çalışıcam . bi tane yiyim bari en azından vitamin olur :)37. haftadan sonra yemeye baslıycm allah korusun iş yerinde doğurmak istemem :)
Bitti bitti ay perde kaldı gerçi kör nokta görünmüyor ama tül ve fon sona kalacak en olmadıüşeniyorum ya serum en az bi saat hastane demek öf içim sıkıldı bak düşününce bile
doktora giderim yarın da geçmezse bugün bi dinleneyim de. havalar çok kötü ondan böyle oldum bi sıcak bi soğuk derken olacağı buydu
valla sorma daha dün gibi nasıl da şimdi gün sayıyoruz bebiktolar için ♥
oğlanın odasını naptın yerleştiniz mi iyice?
cumartesi geliyorlar, ay hadi bakalım beşiğini yesinler onun. neye karar verdiniz? bu ara arkadaşlarda şundan çok görüyorumBitti bitti ay perde kaldı gerçi kör nokta görünmüyor ama tül ve fon sona kalacak en olmadı
Herşeyimiz hazır bugün de yatak odası için beşik alacağız
Aaaaa yahu git 1 saate iyi olucaksın ne üienmesi
Annenler geldi mi
Sagol cnm kaldirdim tum kiyafetlerini koku sinmemis ama yikayacagim ilk giyeceklerini digerlerini de annem gelince yikatirim .camlari actim ama karsida da insaat var heryer toz olacakbence koku geçmediyse sürekli odanın camını açık bırak çekmece ve kapaklarınıda açık bırak bide 3-4 gün aralıkla birkaç defa silmen gerekiyo ancak boya bebek giysilerine sindiyse ne kadar organik olursa olsun yazık çocuğa kokar ona herşeyden önce bence tekrar yıka kokusu iyice gitmedende koyma dolaba
Canım ben kullanıyorum.hemde günde 2 tane.birini kahvaltıdan 2 saat sonra falan içiyorum.Diğerini de gece yatmadan alıyorum.her sabah kusuyorum bende malesef.az kaldı şükür ama bende de bulantı oluyor malesef.kızlar aranızda kan hapını hala kullanan varmı ?
ben gebeliğimde karaciğer enzimlerinden yükseklik oldu diye tüm ilaçlarımı bıraktırmıştı doktorum . sonra değerler vitamin ilacından dolayı yüksek olduğu goruldugu için kan ilacına devam ettirdi. (gyno ferro sanol)
yalnız midemi çok bulandırdıgı için sabahları aç karnına içemiyorum.bende geceleri yatmadan önce içiyorum. 7 gibi akşam yemeğini yediğimi düşünürsek 12 de flnda ilacı içmiş oluyorum .
birde ilacı aksatıyorum düzenli kullanamıyorum unutuyorum. bi sıkıntı olurmu acaba sizlerede sormak istedim.pazartesi doktoruma da soracağım.
Ben de duydum hurmanin faydalarini ben 2 aydir yiyorum bebege kilo aldiriyo diye.kaslari kuvvetlendiriyormus canim hatta doguma giderken 3-4 tane yiyin diyorlarkızlar hamileilikte hurmanın doğumu kolaylaştırdıgını duymuşsunuzdur belki .
Sen boylr diyince iyice korktum 35+3 te 3050 gr di bu boyle giderse 4 kiloyu gecer nasil dofuracam ben onuBenimde ilk oğlum 35 haftasında 2650 gr.dı (geçen gün ultrason kağıdına baktım aklımda kalmış) 38+1 de normal doğumla 3850 doğdu, yani iri canım bebeğin maşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?