2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inşallah istediğin gibi olur atlatırsın ilaçsız ,acil şifalar :)

Duydum canim , alabilirsem bende alayim

37. haftadan sonra yemeye baslıycm allah korusun iş yerinde doğurmak istemem :)

Kızlar merhabalar, 12 günlük tatilden sonra evumdeyim artık:)bugün annecimle temizliğe başladık zorlu bi temizlik var bana bişey yaptirmiyor annem ama arada gidip gelmekten midir nedir sanki ben yapmisim gibi onca işi yoruldumbebisimin kiyafetlerini yikadim iki makine attım bugün güneşte kurutmak istiyodum ama hava yağışlı mecbur içerde kurutuyorum, yarına kurur utuleyip yerlestirecem inşallah.
Yarın son sağlık ocağı kontrolüm var emzirmeyi ve anne sutunu anlatacaktı ebe, cumartesi de doktor kontrolüm var nst ye de gircem çok heyecanliyimÇatı muayenesi olacak mi acaba diye azcik da kaygiliyim
Bi bebegimiz daha olmuş maşallah, emelcim gozunaydin Allah anali babalı büyütsün inşallah.
Bi komşum var bu ayin 18-20 si gibi dogum yapacakti dün acil sezaryene almışlar suyu bitmiş, artık evdeyim su eşyaları da yikadim ya içim rahatladı ustumden yük kalkti:)
Hepimize vakitli sağlıklı kolay hayırlı doğumlar diliyorum:)

hastalık için gitmedim yok cumaya kadar geçmezse gideyim diyorum. yatıyorum zaten evdeyim dinleniyorum. ay giz ne az kaldı di mi çokeycanlı ♥♥♥
Evet çok garip demi seni tebrik ederken bende bebek istiyorum demiştim ve o zaman hamileymişim çok şaşkınım nasıl birşey bu

Çok garip bir şekilde zaman geçti seni evlendirdik çeyizine aldıklarını gördük kopya bile çektik ay mobilya üzerine Uzun uzun konuştuk 2011 den beri yaaa bu heyecanda benden 3 4 hafta öncesin yine senden tavsiye alabilirim

zaman çok çabuk geçti eskiden çeyiz üzerine konuşan biz şimdi ne olduk

Yahu serum yesene böyle olmaz bu

Ben geçeli çok oldu :):)

Ben Osmangazi Ünive gidiyorum Prof Mete TANIR, ama sizin doktorunuzu da çok duydum baya sevilen bi doktor
Seveni de var sevmeyenide biraz rahat bir Dr sadece kilo konusunda takıntılı önceki randevum da nerdeyse aglatacakti beni bakalım yarın napıcaz inşallah çok kilo almamisimdir korkuyorum valla

Hayır neden akıntı var diye ilaç kullanıyorlar yoksa bende de baya oluyor ama bana bi rahatsızlık vermiyor
daha önce doktoruma söylemiştim ben fitil verdi 3 defa faln kullandım ama geçmiyo. bendeki büyük ihtimalle enfeksyon kaynaklı, sarı renkte oluyo. cuma günü sorcam bakalım dr.a

Ben hala kullanıyorum günde iki minik şişe şurup olarak içiyorum kanım düşük doğumdan sonra da devam dedi

üşeniyorum ya serum en az bi saat hastane demek öf içim sıkıldı bak düşününce bile

doktora giderim yarın da geçmezse bugün bi dinleneyim de. havalar çok kötü ondan böyle oldum bi sıcak bi soğuk derken olacağı buydu

valla sorma daha dün gibi nasıl da şimdi gün sayıyoruz bebiktolar için ♥

oğlanın odasını naptın yerleştiniz mi iyice?

37. haftadan sonra yemeye baslıycm allah korusun iş yerinde doğurmak istemem :)
aayy bilemedim benim içinde erken o zaman. bende çalışabılır raporu aldım çünkü işteyim . daha mayısın ilk haftasına kadar iyi olursam çalışıcam . bi tane yiyim bari en azından vitamin olur :)

Bitti bitti ay perde kaldı gerçi kör nokta görünmüyor ama tül ve fon sona kalacak en olmadı
Herşeyimiz hazır bugün de yatak odası için beşik alacağız
Aaaaa yahu git 1 saate iyi olucaksın ne üienmesi

Annenler geldi mi

cumartesi geliyorlar, ay hadi bakalım beşiğini yesinler onun. neye karar verdiniz? bu ara arkadaşlarda şundan çok görüyorum ama kaç aya kadar yatar bilmem. hem sevimli hem katlanıyor işiniz bitince kaldırırsınız yer kaplamaz.

üşeniyorum ya tek bşaımayım zaten

öf bizim de evin işi bitmedi bi türlü, temizlik badana derken bi mutfağın camı kaldı kuşlar yuva yapmış diye eçen hafta silememişti temizliğe gelen bayan onu sildireyim kaana da bitsin artık. bıktım valla ne pislikmişim diyorum ev temizle temizle bitmiyor

Sagol cnm kaldirdim tum kiyafetlerini koku sinmemis ama yikayacagim ilk giyeceklerini digerlerini de annem gelince yikatirim .camlari actim ama karsida da insaat var heryer toz olacak

Canım ben kullanıyorum.hemde günde 2 tane.birini kahvaltıdan 2 saat sonra falan içiyorum.Diğerini de gece yatmadan alıyorum.her sabah kusuyorum bende malesef.az kaldı şükür ama bende de bulantı oluyor malesef.

Ben de duydum hurmanin faydalarini ben 2 aydir yiyorum bebege kilo aldiriyo diye.kaslari kuvvetlendiriyormus canim hatta doguma giderken 3-4 tane yiyin diyorlar

Benimde ilk oğlum 35 haftasında 2650 gr.dı (geçen gün ultrason kağıdına baktım aklımda kalmış) 38+1 de normal doğumla 3850 doğdu, yani iri canım bebeğin maşallah:)
Sen boylr diyince iyice korktum 35+3 te 3050 gr di bu boyle giderse 4 kiloyu gecer nasil dofuracam ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…