2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gecmis olsun canim Rabbim safii olan ismiyle sifa versin bebisine

Maşallah bebeğine canım, boşuna telaşlandırdılar seni de karnın aşağıda diye. Bu arada bebeğin kilosu gayet iyi öyle bir durum olsa doktor söylemez miydi zaten. Endişe etme lütfen 3 kg doğsa yeter de artar bile :)

MasaAllah bebisine

11 aylık evli biri olarak salı günü perde yıkanılacsk daha yeni sonra kadın gelip cam heryeri silcek cumartesi halılar gidiyor bakalım ne olucak salı tam gün bizde olacak kadın bide mayısta yarım gün gelir ohh biter

Ya hangi ara onca işi yapalım bugün banyoya temizle sem yarın mutfağı silsem ondan sonra banyo yine batıyor garip bir kısır döngü

Bundan alacaz canım yatak Odamıza ancak bu sığıyor

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-08-18-25-43.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 92
canim ben aksam yemeginden sonra iciyorum normalde anemi olmama ragmen degerlwrim suan cok iyi

ben de aynısından aldım canım sadece bizimkinin rengi ahşap naturel. :)

MasaAllah bebişine canım bence kilosu normal uzme kendini:)

kizlar Ankarada etlik zubeyde hanima giden varmı acaba be kontrollerimi orda yaptırıyor ama dr artik gebelere bakmiyor mus aranızda giden varsa dr tavsiyesi ne ihtiyacım var

Sen boylr diyince iyice korktum 35+3 te 3050 gr di bu boyle giderse 4 kiloyu gecer nasil dofuracam ben onu
Korkma canım çatın müsaitse doğurursun hiçbirsey olmaz değilsede sezaryanla doğar ne güzel tosuncuk maşallah sağlıklı olsun yeter, doğumu hiç düşünme canım, Allah hayırlısını nasip etsin

Olmadı tatlım çok şükür ilk ayağa kalkarken bas Dönmesi oluyor bir de ilk idrar çıkışı garip oluyor okadar
Ne güzel canım. Git gide sezeryana isiniyorum ben sanırım :) bebiş nasıl ne yapıyor alistiniz mi bbirbirinize. Ay bizim yerimize kokla öp onu annesi

KIZLAR YA BENİM SAĞ KABURGALARIM ACAYİP AĞRIYOR, OĞLUM ÇOK BASKI YAPIYOR SANIRIM, BAŞKA YAŞAYAN VAR MI ???
Canım wala ben ağrısından uyuyamiyorum anlamadım ki sanki kırılmış öksürürken bile çok açıyor sağ tarafima yatamiyorum ben bebekten değil diyorum eşime acaba biyere falanmi carptim diyorum ama sendede boyleyse bebektendir ozaman?

Canım cvp yazıyorum ama geliyor mu hata veriyorsaveriyorsa
Seni burda görünce yüne heyecanlandım. Ya maşallah darısı bize. Kokla bol bol mis kokuluyu. Emzirebildin mi canım nasıl gidiyor başlangıç olarak. Yanında biri var mı. Bizi de aydınlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…