2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cati muayenesi olmadim hic insaAllah musaittir

Seni burda görünce yüne heyecanlandım. Ya maşallah darısı bize. Kokla bol bol mis kokuluyu. Emzirebildin mi canım nasıl gidiyor başlangıç olarak. Yanında biri var mı. Bizi de aydınlat
Canim benim karaciger testleri cok sukur temiz cikti yuksek ciksaydi bebegi hemen alacaktim dedi doktorum o soylemi bile beni heyecanlandirdi elim ayagim dolasti bi an:)

Canım ebebekte senin aldığın kampanyada sepete ekleyince 360 oluyor o yüzden dedim

Kızlar Merhaba;
Bu benim 2. doğumum olacak inşallah. ilki sezeryandı bunu normal doğurmak istiyorum. 3,5 sene oldu ve bu mümkün.
Lütfen sizde normal doğumun sizin ve bebeğiniz için faydalarını araştırın ve sezeryan doğum istemeyin.
Çatı muayenesi diye birşey yok doğum anında çatınız müsait oluyor zaten. Korkularınızı aşmak için mümkünse eğitimlere gidin ve öyle karar verin. Sezeryan doğum acil durumlar dışında yapılmamalı sağlığınız için. Tabi acil durumlarda doktora bırakılıp tamamen teslim olmaktan değil bilinçli olmaktan geçiyor.
Bunlar benim tavsiyelerim sadece :)

Canım üzülme.hem şimdi öğrenmen bence iyi olmuş.sonuçta araştırır sonra iyi bir doktora baktırırsın bebeğini.inşallah hiç gerek kalmaz kaybolur kistler.
ınsallah canım daha 2 hafta once gtttm hıc bsy demedıler 2 haftada ortaya cıktı dun yıkıldm resmn cok uzuldm ıns gecer bırn once

Aynen canim bende cok istiyorm normal dogumu ve doktorum son anda bis sebep uydurup sezeryana alacak diye cok korkuyorm mecbur kalirsam yapacsk bisey yok da normal doguma musaitken sezeryan olmak kotu.bide prof benim doktorum normal dogumu daha az tercih eder gibi geliyor bu nedenle.hic bahsetmiyoda sadece cati muaynesinden sonra karar weririz diyo.

Canım bebekten kaynaklanıyo, benim 2 ay önce başlamıştı ara ara sol kaburgam ağrıyodu, bi sürü şeyi incelediler bisey çıkmadı.. şimdi ise nerdeyse sürekli agriyo özellikle yemekten sonra ve yatınca

Bende ilk doğumumda normal istememe rağmen sezeryanı bol bi doktorla devam ederek sonradan çok pişman oldum. Bişey uyduruyorlar mutlaka emin ol böyle doktorlar. Eğitim şart gerçekten doğum nedir sancı başladıktan sonra neler yapılır hastaneye ne zaman gidilir ve hastanede neler yapılır hepsini bilmemiz gerekiyor. Yoksa doktorlara teslim oluyoruz. Ben devlet hastanesinin ücretsiz eğitimine katıldım ve çoğu ilde var mutlaka değerlendirin.
ilk doğumu olanlar çok şanslı normal doğurma oranınız çok çok fazla Allahın izniyle. Doğum sonrası toparlanmanız, bebekle bağınız bebeğin hazır olması ve tercih ettiği zamanda tercih ettiği şekilde dünyaya gelmesi için şartlarınızı zorlayın ve normal doğumcu bir doktora şimdiden sonra olsa da gidin. Ben bu hafta doktorumu değiştirdim ve çok daha masraflı bir doğum olsa da sonradan pişman olmamak için Normal doğum için çabalıyorum.

Kızlar bugün kontrolumüz vardı çok şükür herşey yolunda oğlumda 2450 gram 45cm olmuş nst ye de girdik yavrum hiç sevmedi sürekli kaçtı durdu elhamdulillah sancımiz da çıkmadı@dilek2912 canım agrilar gayet normalmis sadece belden kasıga yayılan agrilar tehlikeliymis

Bebeğim 1 ay önce 1400 gr civarındaydı, bence çok umutsuz olma senin için dosyama da baktım eşime de sordum, o da onayladı 1370 gibi bişiydi
detaylımı Atıl bey yaptı canım ılk o soyledı gerıleme var takıp edılmesı gerekıyor ,sımdıkı doktorum da Memorıalda docent bırı.Normalde kılo fazla degıl de karın cevresıyle,bacak gelişimi gerıden geliyor bır hafta ,kılosunu cok onemsemıyorum yalnız basına yoksa

masallah bebısıne canım

Erzurum
A gelin arkadaşlar muayane 35-40 doğum 600 :) karsata odayol bedava ya yyapicam :) sadece özel Dr girecek 110 lira ona verecem :)
Yazik size solediginiz miktarlar çok uçuk. Çok üzüldüm
haha dogru dıyosun ıyı gelelım,ıstanbulda doktorum acıbademde 10000 e memorıalda 8500 e dogurtuyor.Bı de ozel sıgortam 1.5 ay farkla dogumu karsılayamıyor

Tesekkur ederim canim. Boşuna telaslandim. Agzi olan konusuyor iste.

Seveni de var sevmeyenide biraz rahat bir Dr sadece kilo konusunda takıntılı önceki randevum da nerdeyse aglatacakti beni bakalım yarın napıcaz inşallah çok kilo almamisimdir korkuyorum valla
:):) Kaç kilo aldın ki ben tam 21 kilo aldım :):) Kızmadı ama doktorum, boyum uzun ondan sanırım :) Yarın güzel haberlerle gelin inşallahhhhh

Maşallah yavrunaaaa :)

Tubaaa maşallah yavrunaaaaa, benim kız da hiç sevmedi nst yi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…