Ben zekai tahir de yapmayi dusunuyordum sami ulus ikinvi secenek oldu:)E
evet canım devlet hastanesi
Cati muayenesi olmadim hic insaAllah musaittirKorkma canım çatın müsaitse doğurursun hiçbirsey olmaz değilsede sezaryanla doğar ne güzel tosuncuk maşallah sağlıklı olsun yeter, doğumu hiç düşünme canım, Allah hayırlısını nasip etsin
Canim benim karaciger testleri cok sukur temiz cikti yuksek ciksaydi bebegi hemen alacaktim dedi doktorum o soylemi bile beni heyecanlandirdi elim ayagim dolasti bi an:)Seni burda görünce yüne heyecanlandım. Ya maşallah darısı bize. Kokla bol bol mis kokuluyu. Emzirebildin mi canım nasıl gidiyor başlangıç olarak. Yanında biri var mı. Bizi de aydınlat
Canım ebebekte senin aldığın kampanyada sepete ekleyince 360 oluyor o yüzden dedimcanım sen bilirsin ama ebebek bana pahalı geldi. biz çarşıdan aldık. yaklaşık 350 tlye geldi. içindeki uyku setinin markası bebekonfor yazıyo. sanırım bu siteden sipariş etmiş aldığımız yer. bir araştır istersen
http://www.bebekonfor.com/
ay canım ıyı hadı gecmıs kıymam ona benMaşallah oğluna, benim de bebeğin beyninde kist var demişti bi prof son gittiğim doktor merak etme kayboldu bile dedi, korkmayın canım..
amın canım saolasınGecmis olsun canim Rabbim safii olan ismiyle sifa versin bebisine
ınsallah canım daha 2 hafta once gtttm hıc bsy demedıler 2 haftada ortaya cıktı dun yıkıldm resmn cok uzuldm ıns gecer bırn onceCanım üzülme.hem şimdi öğrenmen bence iyi olmuş.sonuçta araştırır sonra iyi bir doktora baktırırsın bebeğini.inşallah hiç gerek kalmaz kaybolur kistler.
Aynen canim bende cok istiyorm normal dogumu ve doktorum son anda bis sebep uydurup sezeryana alacak diye cok korkuyorm mecbur kalirsam yapacsk bisey yok da normal doguma musaitken sezeryan olmak kotu.bide prof benim doktorum normal dogumu daha az tercih eder gibi geliyor bu nedenle.hic bahsetmiyoda sadece cati muaynesinden sonra karar weririz diyo.Kızlar Merhaba;
Bu benim 2. doğumum olacak inşallah. ilki sezeryandı bunu normal doğurmak istiyorum. 3,5 sene oldu ve bu mümkün.
Lütfen sizde normal doğumun sizin ve bebeğiniz için faydalarını araştırın ve sezeryan doğum istemeyin.
Çatı muayenesi diye birşey yok doğum anında çatınız müsait oluyor zaten. Korkularınızı aşmak için mümkünse eğitimlere gidin ve öyle karar verin. Sezeryan doğum acil durumlar dışında yapılmamalı sağlığınız için. Tabi acil durumlarda doktora bırakılıp tamamen teslim olmaktan değil bilinçli olmaktan geçiyor.
Bunlar benim tavsiyelerim sadece :)
Canım bebekten kaynaklanıyo, benim 2 ay önce başlamıştı ara ara sol kaburgam ağrıyodu, bi sürü şeyi incelediler bisey çıkmadı.. şimdi ise nerdeyse sürekli agriyo özellikle yemekten sonra ve yatıncaCanım wala ben ağrısından uyuyamiyorum anlamadım ki sanki kırılmış öksürürken bile çok açıyor sağ tarafima yatamiyorum ben bebekten değil diyorum eşime acaba biyere falanmi carptim diyorum ama sendede boyleyse bebektendir ozaman?
Aynen canim bende cok istiyorm normal dogumu ve doktorum son anda bis sebep uydurup sezeryana alacak diye cok korkuyorm mecbur kalirsam yapacsk bisey yok da normal doguma musaitken sezeryan olmak kotu.bide prof benim doktorum normal dogumu daha az tercih eder gibi geliyor bu nedenle.hic bahsetmiyoda sadece cati muaynesinden sonra karar weririz diyo.
o zaman iyiymiş canım. ben direkt sayfadan baktım.Canım ebebekte senin aldığın kampanyada sepete ekleyince 360 oluyor o yüzden dedim
detaylımı Atıl bey yaptı canım ılk o soyledı gerıleme var takıp edılmesı gerekıyor ,sımdıkı doktorum da Memorıalda docent bırı.Normalde kılo fazla degıl de karın cevresıyle,bacak gelişimi gerıden geliyor bır hafta ,kılosunu cok onemsemıyorum yalnız basına yoksaBebeğim 1 ay önce 1400 gr civarındaydı, bence çok umutsuz olma senin için dosyama da baktım eşime de sordum, o da onayladı 1370 gibi bişiydi
masallah bebısıne canımKızlar bugün kontrolumüz vardı çok şükür herşey yolunda oğlumda 2450 gram 45cm olmuş nst ye de girdik yavrum hiç sevmedi sürekli kaçtı durdu elhamdulillah sancımiz da çıkmadı@dilek2912 canım agrilar gayet normalmis sadece belden kasıga yayılan agrilar tehlikeliymis
haha dogru dıyosun ıyı gelelım,ıstanbulda doktorum acıbademde 10000 e memorıalda 8500 e dogurtuyor.Bı de ozel sıgortam 1.5 ay farkla dogumu karsılayamıyorErzurum
A gelin arkadaşlar muayane 35-40 doğum 600 :) karsata odayol bedava ya yyapicam :) sadece özel Dr girecek 110 lira ona verecem :)
Yazik size solediginiz miktarlar çok uçuk. Çok üzüldüm
Tesekkur ederim canim. Boşuna telaslandim. Agzi olan konusuyor iste.Maşallah bebeğine canım, boşuna telaşlandırdılar seni de karnın aşağıda diye. Bu arada bebeğin kilosu gayet iyi öyle bir durum olsa doktor söylemez miydi zaten. Endişe etme lütfen 3 kg doğsa yeter de artar bile :)
medıcalparklarda ssk gecıyor 3000-4000 gıbı fıyatları goztepede orda neden pahalıBahçelievler medicalpark iyi gibi geldi bana oda 5500 dedi indirim yaparsa ewimede yakin oraya giderim canım
:):) Kaç kilo aldın ki ben tam 21 kilo aldım :):) Kızmadı ama doktorum, boyum uzun ondan sanırım :) Yarın güzel haberlerle gelin inşallahhhhhSeveni de var sevmeyenide biraz rahat bir Dr sadece kilo konusunda takıntılı önceki randevum da nerdeyse aglatacakti beni bakalım yarın napıcaz inşallah çok kilo almamisimdir korkuyorum valla
Maşallah yavrunaaaa :)kızlar geldim doktordan göbeğim aşağıda falan değilmiş.bebeğim 47 cm olmuş. kilosu da 2573 gram olmuş. sanki kilosu az gibi geldi bana. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz.2 hafta daha gelmez dedi. nst de sancı çıkmadı.
Tubaaa maşallah yavrunaaaaa, benim kız da hiç sevmedi nst yi :)Kızlar bugün kontrolumüz vardı çok şükür herşey yolunda oğlumda 2450 gram 45cm olmuş nst ye de girdik yavrum hiç sevmedi sürekli kaçtı durdu elhamdulillah sancımiz da çıkmadı@dilek2912 canım agrilar gayet normalmis sadece belden kasıga yayılan agrilar tehlikeliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?