- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
insallah canım ben de artık oluruna bıraktım kaderde ne varsa yasanacak işteGünaydın kızlar.nasılız bugün?
Canım benim kuzenimin ikizleri var.biri 1900 gr doğdu diğeri 950 gr doğdu.şükür küvözde kaldı ikisi de hele küçüğü daha çok kaldı ama şükür şimdi 3 yaşına giriyorlar.herşey gelip geçiyor.bebeğinde sağlık sorunu olmadıktan sonra bişeycik olmaz.bu arada 33 haftalık doğum yaptı kuzenim.Allaha sığın canım.inşallah sağkıkla bekler ve zamanında doğar bebeğin.
Stikerlari nerden hallettin canimKolonyalarimiz hazırlanıyor :) @ozge22ozge cnm çok tesekkur ederim
En son 16 kg almıştım 20 yi geçmek istemiyorum:):) Kaç kilo aldın ki ben tam 21 kilo aldım :):) Kızmadı ama doktorum, boyum uzun ondan sanırım :) Yarın güzel haberlerle gelin inşallahhhhh
Maşallah yavrunaaaa :)
Tubaaa maşallah yavrunaaaaa, benim kız da hiç sevmedi nst yi :)
Sağol canim. Acaba bebisimin fazla kilo alması için ne yapabilirim? 3 kiloyu geçse bari.MasaAllah bebişine canım bence kilosu normal uzme kendini:)
CaNim bizim SSK mız yok İTO da yokmuş doğum masrafını karsiliyomus ama 4000 ciwari biseyini yani ama bugün eşim konuştu 5.500 e kadar karsilayacaklarmis gidip bakicam hastaneye inşallah içime dönerse orda yapicam doğumu..medıcalparklarda ssk gecıyor 3000-4000 gıbı fıyatları goztepede orda neden pahalı
Walla benimki fena canım düşün sağına dönerken gülerken bile aciyo sanki kırılmış kemiklerimCanım bebekten kaynaklanıyo, benim 2 ay önce başlamıştı ara ara sol kaburgam ağrıyodu, bi sürü şeyi incelediler bisey çıkmadı.. şimdi ise nerdeyse sürekli agriyo özellikle yemekten sonra ve yatınca
Ozgeye ondan tesekkur ettim ben beğendim netten oda sağolsun yazısını ve ayarlanmasını yaptı bende bastirdimStikerlari nerden hallettin canim
Teşekkür ederiz teyzesi darısı hepimizin bebişlerine insaallah bizlerde sağ salim kavuşrz yavrucüklarmızamasallah bebısıne canım
Teşekkür ederiz meleycim gerçekten sevmiyor kuzular alıştılar rahata :) :) gerçi bırak yavrulari ben bile sevmedim onu canım yaa :) :)Tubaaa maşallah yavrunaaaaa, benim kız da hiç sevmedi nst yi :)
evet canım çok uygun hem de sabahtan koşup gitmek lazım amaAynen canım bende yorganla yastık alıcam
alıcam.zaten lazım ve yorgancıdan alsam bir dünya para sonuçta.
Benimde indi canım bi haftadır bana erken gibi geldi ama daha zamanımız cok aslında :sKizlar göbeği asagiya düşen var mi? Benim sanki bebis asagiya indi. Mifeme olan baski azaldi. Ebeye sordum bugün. 9. Ayda normal dedi. Sizlerinki nasil
Maşallah benişine canım aman beklesin zamanını. Ya bugün de kayınvalidemler en geç yirmi gün sonra 3 kişi olacaksınız dedi bir heyecan bastı beni :))))37 haftalık deyince sanki çok var gibi geliyordu.Canim benim karaciger testleri cok sukur temiz cikti yuksek ciksaydi bebegi hemen alacaktim dedi doktorum o soylemi bile beni heyecanlandirdi elim ayagim dolasti bi an:)
Ay aynısı benimkinin :))) güle güle dağıt canım :)Kolonyalarimiz hazırlanıyor :) @ozge22ozge cnm çok tesekkur ederim
Maşallah Paşa'na canım:) al bizden de okadar, sürekli tepikliyoruz nst aletlerini, hiiiiç sevmiyor resmen sıkıntıya gelemiyor :)Kızlar bugün kontrolumüz vardı çok şükür herşey yolunda oğlumda 2450 gram 45cm olmuş nst ye de girdik yavrum hiç sevmedi sürekli kaçtı durdu elhamdulillah sancımiz da çıkmadı@dilek2912 canım agrilar gayet normalmis sadece belden kasıga yayılan agrilar tehlikeliymis
Canım sen medical park göztepeye mi gidiyorsunmedıcalparklarda ssk gecıyor 3000-4000 gıbı fıyatları goztepede orda neden pahalı
Masallah bebisine hayatim buyumus saolasin bu arada kuzum zaman geliyo yawas yawas ama bizim bebisin mobilyasi 15 veya 20gune gelirmis canim skildi bu duruma elemanlari sakatlanmis falan fisman biseyler soyleyip durdular hayirlisi artik bitek hatane cantasina konulcak kiyafetlerini yikayip utuledim yerlestirdim otekiler hala duruyo odasi gelse guzelce hepsini halledicem dolabina yerlestiricem hayirlisiylaKızlar bugün kontrolumüz vardı çok şükür herşey yolunda oğlumda 2450 gram 45cm olmuş nst ye de girdik yavrum hiç sevmedi sürekli kaçtı durdu elhamdulillah sancımiz da çıkmadı@dilek2912 canım agrilar gayet normalmis sadece belden kasıga yayılan agrilar tehlikeliymis
Canim her gece koca bir bardaknsut ve bir muzunu ihmal etme hergun en az 1 tane portakal bol bol siyah zeytin haftada en az bir kere et yemegi hergun 1 yumurta protein agirlikli beslen kisacasiSağol canim. Acaba bebisimin fazla kilo alması için ne yapabilirim? 3 kiloyu geçse bari.
Kızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtuldukrahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara
herşey yavaş yavaş biter merak etme, telaşa şimdilik yer vermemelisinHAKLISIN HERSEY BIR SEKILDE OLCAK ARTIK EV TEMIZLIGINI FLN GECTIM ONDA HAZIRLIKSIZ OLSAMDA KOYMICAK TEK DERDIM YIKANACAKLAR BANA YARDIM ETCEK UTU FLN YAPCAK ADAM COK ALLAHTAN HATTA BEN YIKARIM DIYORUM KARDESIM KARSI KOMSUM EW HANIMI O UTULER DIYE DUSUNUYORUM TABI HAFTA SONUNA KALMAZSA KALIRSA HEP BIRLIKTE YAPCAZ UZULSEMDE COK BIRSEY DEGISMIYOR DUSUN DUSUN DELI OLUYORUM KENDIME STRES
:):) Ben masa takvimime haftaları yazdım daha doğrusu hafta dönümlerini :):) Bakıp bakıp duruyorum ben de :):) Yavrularımıza feda olsun, napalım ana olmak kolay değil :) benim de kalan 3 günle 2 hafta :) 23 Nisan tatil 2 hafta 2 güncük :)
canım yaa, hepimiz aynıyız galiba, takvimciii
benim de haftasonları ve resmi tatilleri çıkartırsak 18 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?