2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
insallah canım ben de artık oluruna bıraktım kaderde ne varsa yasanacak işte

En son 16 kg almıştım 20 yi geçmek istemiyorum

medıcalparklarda ssk gecıyor 3000-4000 gıbı fıyatları goztepede orda neden pahalı
CaNim bizim SSK mız yok İTO da yokmuş doğum masrafını karsiliyomus ama 4000 ciwari biseyini yani ama bugün eşim konuştu 5.500 e kadar karsilayacaklarmis gidip bakicam hastaneye inşallah içime dönerse orda yapicam doğumu..

Walla benimki fena canım düşün sağına dönerken gülerken bile aciyo sanki kırılmış kemiklerim

Kizlar göbeği asagiya düşen var mi? Benim sanki bebis asagiya indi. Mifeme olan baski azaldi. Ebeye sordum bugün. 9. Ayda normal dedi. Sizlerinki nasil
Benimde indi canım bi haftadır bana erken gibi geldi ama daha zamanımız cok aslında :s

Canim benim karaciger testleri cok sukur temiz cikti yuksek ciksaydi bebegi hemen alacaktim dedi doktorum o soylemi bile beni heyecanlandirdi elim ayagim dolasti bi an:)
Maşallah benişine canım aman beklesin zamanını. Ya bugün de kayınvalidemler en geç yirmi gün sonra 3 kişi olacaksınız dedi bir heyecan bastı beni :))))37 haftalık deyince sanki çok var gibi geliyordu.

Kolonyalarimiz hazırlanıyor :) @ozge22ozge cnm çok tesekkur ederim
Ay aynısı benimkinin :))) güle güle dağıt canım :)

Maşallah Paşa'na canım:) al bizden de okadar, sürekli tepikliyoruz nst aletlerini, hiiiiç sevmiyor resmen sıkıntıya gelemiyor :)

Masallah bebisine hayatim buyumus saolasin bu arada kuzum zaman geliyo yawas yawas ama bizim bebisin mobilyasi 15 veya 20gune gelirmis canim skildi bu duruma elemanlari sakatlanmis falan fisman biseyler soyleyip durdular hayirlisi artik bitek hatane cantasina konulcak kiyafetlerini yikayip utuledim yerlestirdim otekiler hala duruyo odasi gelse guzelce hepsini halledicem dolabina yerlestiricem hayirlisiyla

kızlar ben de böbrek taşı var ve dün sabahtan beri ağrıyor böbreğim, belim, bugün sabahladım ağrıdan. ama yok böyle sancı. doğumu düşünemiyorum diyorum herhalde bunun 1-2 tık fazlası olur bunu çekebildim ya. grip oldum ayrıca nefes alamıyorum, boğaz ağrısından uyuyamıyorum. nolur siz de dua edin oturdum ağladım artık hiç gücüm kalmadı gibi bunaldım

Bir an hiç sabah olmicak sandım kızlar. Nasıl bir agridir uyuyamadim tüm gece.Bacaklarım ellerim uyuştu.bbacaklarim agridan sizladi resmen. Ne tarafa nasıl donecem bilemedim.

canım günaydınlar, geçmişi okurken gördüm gelişmeleri, Allah nazarlardan korusun güzel kızını
bebiş geldi gelecek baksana maşallah, darısı bizlerin başına inşallah

herşey yavaş yavaş biter merak etme, telaşa şimdilik yer vermemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…