2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
BEBEKTENMİŞ CANIM, DOKTOR NORMAL DEDI, SIPA AYAKLARINI DAYIYOR GALİBA :) BENİM DE AĞIRAN SAĞ KABURGAM, BATIYOR RESMEN, AZ KALDI AMA İNŞALLAH ....

Olmadı tatlım çok şükür ilk ayağa kalkarken bas Dönmesi oluyor bir de ilk idrar çıkışı garip oluyor okadar
Günaydın emelcım tatlım gözün azdin kuzuna kavuştun ne güzel Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasib etsın ayy sira bana gelixo şanırım korkular sardı beni

Seni burda görünce yüne heyecanlandım. Ya maşallah darısı bize. Kokla bol bol mis kokuluyu. Emzirebildin mi canım nasıl gidiyor başlangıç olarak. Yanında biri var mı. Bizi de aydınlat
Günaydın canım masaAllah tosuncuğa kocaman ojmus oh ne güzel çatında müsaitmıs o çatı muayenesi benı korkutuyo

MasaAllah kuzuna canım büyüdüler artık az kaldi kavuşmaya

Bu arada Günaydın kızlar.
Bazı arkadaşlardan bişey rica edecem onlar kendini biliyor zaten tek tek alintilayip tartışmaya girmek istemedim. Ama kaçtır okuyorum ve sinir oluyorum kendi kendime.
Konuya gelince doğum şekli.
Normal doğum yapmayı herkes ister. Ama bazıları mecburiyetten yapamaz bazıları normal doğum yapacak gücü kendinde bulamaz. Bazıları bebek ve kendi sağlığı açısından acil sezeryan olur.
Diyeceğim o ki sezeryan ı kotuleyip durmayın lütfen artık. Herkesin istediği ve yapacağı doğum şekli kendine özeldir. Zaten son zamanlara yaklastik fazlasıyla korkuyorum bir de üstüne bazıları sezeryan olmayın sağlık açısından iyi değil Vs vs laflar sarfediyor. Enerjim düştü artık Bunları okumaktan. Zaten pskilojim alt üst olmuş durumda. Korkudan heyecandan agridan sizidan. Rica ediyorum yapmayın.

maşallah bebişe canım buyutmussun :) mayıs bebisleri nstyi hiç sevmedi sanırım. :)

Mesajını şimdi okudum canım. Bebiş kocaman olmuş 41 kere maşallah :)
Hadi hayırlısı olsun canım. Çok şükür bebişler kendi kendine yetecek durumda artık gelseler de bir sorun olmaz. Ama beklesinler birazcık daha :)

CANIM KİMSENİN AMACI KİMSEYİ DEMORALİZE ETMEK DEĞİL, MECBUR KALIRSAK HEPİMİZ SEZERYAN OLUCAZ AMA BİRBİRİMİZİ NORMAL DOĞUM KONUSUNDA CESARETLENDİRMEYE ÇALIŞMAMIZ ÇOK ANORMAL DEĞİL BENCE ....

Günaydin tatlim aynı korkular bendede var dün korkudan ağliycaktim nerdeyre içimde kalsın doğmasin istedım eşimede ben korkuyorum diyörum destek olup güç verhcene doıuranlar nasil 3 5 tane doğurvyo diyo gıcık adam

Çok geçmiş olsun, doktora gitseniz. Muhakkak zararlı olmayan ilaçlar vardır. Hemen rahatlatır sizi hamile bünyesine bir de hastalık eklenince çok zor oluyor. Allah yardımcınız olsun

Gunaydin kizlar ve miniklerrr. Erken uyamsik bgn temizlik var wvde haftaya annemler gelcek onlar gelmeden cam kapi bir daha elden gecsin dedim ama hava yagmurlu mi neee
Günaydııııınn, canım temizlik çok nankördür şimdi yapacaksın yine kirlenecek boşverrrr zaten haftaya gelecekmiş annenler büyük şeyleri onlara bırak. Bebişin kıyafetleri, süsü püsü ve çantana odaklan. Bence :))

Bir an hiç sabah olmicak sandım kızlar. Nasıl bir agridir uyuyamadim tüm gece.Bacaklarım ellerim uyuştu.bbacaklarim agridan sizladi resmen. Ne tarafa nasıl donecem bilemedim.
Çok geçmiş olsun canım son haftalara geldik artık, ağrısız uykumuz olmayacak galiba :)) bebişler doğsun anlatıcaz sana hamileyken neler geldi başıma diye ben en azından benim cadıya söylicem bir kere de olsa. Hamile ol da anla beni diye

Amiiin canım sağolasın, günaydın sana da bu arada kontrolün ne zaman darısı başına inşallah :*

Günaydın canım masaAllah tosuncuğa kocaman ojmus oh ne güzel çatında müsaitmıs o çatı muayenesi benı korkutuyo
Günaydın kuzum, sağol darısı başınıza inşallah :* canım inan tüm samimiyetimle söylüyorum gram acı hissetmedim sadece biraz tuhaf oluyor tabiki, heyecandan o da bence ama 5 Sn sürdü sürmedi. Senin muayenen ne zaman, sana da yapar bu gidişinde :)))

Teşekkür ederiz meleycim gerçekten sevmiyor kuzular alıştılar rahata :) :) gerçi bırak yavrulari ben bile sevmedim onu canım yaa :) :)
Tuba çok kötü dimi insanın beli ağrıyor ya Ve düşün doğuracağımız gün sürekli üstümüzde o olacak, şayet normal doğum yapar isem doktorumla pazarlık yapıcam nst ye çok almasınlar ben yürümek istiyorum

Maalesef bu konuda biraz daha dikkatli olmamız gerekiyorken unutabiliyoruz. Mecbur kalanlar varken kötülemek hoşmolmayabikiyor gerçekten. Ben de çatı muayenesi için nisan annelerini okuyup tırstım açıkcası biraz, bir de arkadaşım çok olumsuz konuşmuştu, ağladım falan demişti ama inan okadar rahat geçti ki ariver , gram acı hissetmedim. Üzüldüm, sırf bunun korkusundan bile sezeryana yönelen vardır. Ben genel olarak korkutucu olumsuz mesajlar yaymaya karşıyım. Herşeyin hayırlısını dileyip, teşvik edici olabilsek keşke.

Sağol canım, çok şükür, darısı başına :)) evet koskocaman oldular teyzesi tosbaaalar ama biraz daha dursunlar haklısın :)

Ayın 20 sinde tatlim ay ben hiç alttan muayene olmadım inşaAllah kasmam kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…