BEBEKTENMİŞ CANIM, DOKTOR NORMAL DEDI, SIPA AYAKLARINI DAYIYOR GALİBA :) BENİM DE AĞIRAN SAĞ KABURGAM, BATIYOR RESMEN, AZ KALDI AMA İNŞALLAH ....Canım wala ben ağrısından uyuyamiyorum anlamadım ki sanki kırılmış öksürürken bile çok açıyor sağ tarafima yatamiyorum ben bebekten değil diyorum eşime acaba biyere falanmi carptim diyorum ama sendede boyleyse bebektendir ozaman?
Günaydın emelcım tatlım gözün azdin kuzuna kavuştun ne güzel Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasib etsın ayy sira bana gelixo şanırım korkular sardı beniOlmadı tatlım çok şükür ilk ayağa kalkarken bas Dönmesi oluyor bir de ilk idrar çıkışı garip oluyor okadar
Günaydın canım masaAllah tosuncuğa kocaman ojmus oh ne güzel çatında müsaitmıs o çatı muayenesi benı korkutuyoSeni burda görünce yüne heyecanlandım. Ya maşallah darısı bize. Kokla bol bol mis kokuluyu. Emzirebildin mi canım nasıl gidiyor başlangıç olarak. Yanında biri var mı. Bizi de aydınlat
MasaAllah kuzuna canım büyüdüler artık az kaldi kavuşmayaKızlar bugün kontrolumüz vardı çok şükür herşey yolunda oğlumda 2450 gram 45cm olmuş nst ye de girdik yavrum hiç sevmedi sürekli kaçtı durdu elhamdulillah sancımiz da çıkmadı@dilek2912 canım agrilar gayet normalmis sadece belden kasıga yayılan agrilar tehlikeliymis
maşallah bebişe canım buyutmussun :) mayıs bebisleri nstyi hiç sevmedi sanırım. :)Kızlar bugün kontrolumüz vardı çok şükür herşey yolunda oğlumda 2450 gram 45cm olmuş nst ye de girdik yavrum hiç sevmedi sürekli kaçtı durdu elhamdulillah sancımiz da çıkmadı@dilek2912 canım agrilar gayet normalmis sadece belden kasıga yayılan agrilar tehlikeliymis
Maşallah benişine canım aman beklesin zamanını. Ya bugün de kayınvalidemler en geç yirmi gün sonra 3 kişi olacaksınız dedi bir heyecan bastı beni :))))37 haftalık deyince sanki çok var gibi geliyordu.
Ay aynısı benimkinin :))) güle güle dağıt canım :)
Maşallah Paşa'na canım:) al bizden de okadar, sürekli tepikliyoruz nst aletlerini, hiiiiç sevmiyor resmen sıkıntıya gelemiyor :)
CANIM KİMSENİN AMACI KİMSEYİ DEMORALİZE ETMEK DEĞİL, MECBUR KALIRSAK HEPİMİZ SEZERYAN OLUCAZ AMA BİRBİRİMİZİ NORMAL DOĞUM KONUSUNDA CESARETLENDİRMEYE ÇALIŞMAMIZ ÇOK ANORMAL DEĞİL BENCE ....Bu arada Günaydın kızlar.
Bazı arkadaşlardan bişey rica edecem onlar kendini biliyor zaten tek tek alintilayip tartışmaya girmek istemedim. Ama kaçtır okuyorum ve sinir oluyorum kendi kendime.
Konuya gelince doğum şekli.
Normal doğum yapmayı herkes ister. Ama bazıları mecburiyetten yapamaz bazıları normal doğum yapacak gücü kendinde bulamaz. Bazıları bebek ve kendi sağlığı açısından acil sezeryan olur.
Diyeceğim o ki sezeryan ı kotuleyip durmayın lütfen artık. Herkesin istediği ve yapacağı doğum şekli kendine özeldir. Zaten son zamanlara yaklastik fazlasıyla korkuyorum bir de üstüne bazıları sezeryan olmayın sağlık açısından iyi değil Vs vs laflar sarfediyor. Enerjim düştü artık Bunları okumaktan. Zaten pskilojim alt üst olmuş durumda. Korkudan heyecandan agridan sizidan. Rica ediyorum yapmayın.
Günaydin tatlim aynı korkular bendede var dün korkudan ağliycaktim nerdeyre içimde kalsın doğmasin istedım eşimede ben korkuyorum diyörum destek olup güç verhcene doıuranlar nasil 3 5 tane doğurvyo diyo gıcık adamBu arada Günaydın kızlar.
Bazı arkadaşlardan bişey rica edecem onlar kendini biliyor zaten tek tek alintilayip tartışmaya girmek istemedim. Ama kaçtır okuyorum ve sinir oluyorum kendi kendime.
Normal doğum yapmayı herkes ister. Ama bazıları mecburiyetten yapamaz bazıları normal doğum yapacak gücü kendinde bulamaz. Bazıları bebek ve kendi sağlığı açısından acil sezeryan olur.
Diyeceğim o ki sezeryan ı kotuleyip durmayın lütfen artık. Herkesin istediği ve yapacağı doğum şekli kendine özeldir. Zaten son zamanlara yaklastik fazlasıyla korkuyorum bir de üstüne bazıları sezeryan olmayın sağlık açısından iyi değil Vs vs laflar sarfediyor. Enerjim düştü artık Bunları okumaktan. Zaten pskilojim alt üst olmuş durumda. Korkudan heyecandan agridan sizidan. Rica ediyorum yapmayın.
Çok geçmiş olsun, doktora gitseniz. Muhakkak zararlı olmayan ilaçlar vardır. Hemen rahatlatır sizikızlar ben de böbrek taşı var ve dün sabahtan beri ağrıyor böbreğim, belim, bugün sabahladım ağrıdan. ama yok böyle sancı. doğumu düşünemiyorum diyorum herhalde bunun 1-2 tık fazlası olur bunu çekebildim ya. grip oldum ayrıca nefes alamıyorum, boğaz ağrısından uyuyamıyorum. nolur siz de dua edin oturdum ağladım artık hiç gücüm kalmadı gibi bunaldım
Günaydııııınn, canım temizlik çok nankördür şimdi yapacaksın yine kirlenecek boşverrrrGunaydin kizlar ve miniklerrr. Erken uyamsik bgn temizlik var wvde haftaya annemler gelcek onlar gelmeden cam kapi bir daha elden gecsin dedim ama hava yagmurlu mi neee
Çok geçmiş olsun canım son haftalara geldik artık, ağrısız uykumuz olmayacak galiba :)) bebişler doğsun anlatıcaz sana hamileyken neler geldi başıma diyeBir an hiç sabah olmicak sandım kızlar. Nasıl bir agridir uyuyamadim tüm gece.Bacaklarım ellerim uyuştu.bbacaklarim agridan sizladi resmen. Ne tarafa nasıl donecem bilemedim.
Amiiin canım sağolasın, günaydın sana da bu aradacanım günaydınlar, geçmişi okurken gördüm gelişmeleri, Allah nazarlardan korusun güzel kızını
bebiş geldi gelecek baksana maşallah, darısı bizlerin başına inşallah
herşey yavaş yavaş biter merak etme, telaşa şimdilik yer vermemelisin
Günaydın kuzum, sağol darısı başınıza inşallah :* canım inan tüm samimiyetimle söylüyorum gram acı hissetmedim sadece biraz tuhaf oluyor tabiki, heyecandan o da bence ama 5 Sn sürdü sürmedi. Senin muayenen ne zaman, sana da yapar bu gidişinde :)))Günaydın canım masaAllah tosuncuğa kocaman ojmus oh ne güzel çatında müsaitmıs o çatı muayenesi benı korkutuyo
Tuba çok kötü dimi insanın beli ağrıyor yaTeşekkür ederiz meleycim gerçekten sevmiyor kuzular alıştılar rahata :) :) gerçi bırak yavrulari ben bile sevmedim onu canım yaa :) :)
Bu arada Günaydın kızlar.
Sağol canım, çok şükür, darısı başına :)) evet koskocaman oldular teyzesi tosbaaalar ama biraz daha dursunlar haklısın :)Mesajını şimdi okudum canım. Bebiş kocaman olmuş 41 kere maşallah :)
Hadi hayırlısı olsun canım. Çok şükür bebişler kendi kendine yetecek durumda artık gelseler de bir sorun olmaz. Ama beklesinler birazcık daha :)
canım kaç cclik senin şişelerin?.. bi de malzemelerini nereden aldın?..Kolonyalarimiz hazırlanıyor :) @ozge22ozge cnm çok tesekkur ederim
Valla çok seviniriz ben ve kızım :*** kızçemin ilk arkadaşı ve teyzoşu olaraktan biz de bilmukabele diyoruz sana kuzumtoist Yirim :)
en son 32+0'da gittim, 35'te çağırdı kısmetse o gün nst de olacakAmiiin canım sağolasın, günaydın sana da bu aradakontrolün ne zaman darısı başına inşallah :*
Ayın 20 sinde tatlim ay ben hiç alttan muayene olmadım inşaAllah kasmam kendimi :)Günaydın kuzum, sağol darısı başınıza inşallah :* canım inan tüm samimiyetimle söylüyorum gram acı hissetmedim sadece biraz tuhaf oluyor tabiki, heyecandan o da bence ama 5 Sn sürdü sürmedi. Senin muayenen ne zaman, sana da yapar bu gidişinde :)))
en son 32+0'da gittim, 35'te çağırdı kısmetse o gün nst de olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?