çok rahatladım ve teşekkür ederim, işyerinde anlatılmıştı elini sokuyor koluna kadar vs. aman yarabbim daha ne masallarHaha :))) evet canım Çatala yatıyorsun, doktor eldivenini takıyor, iki parmağına kayganlaştırıcı bir jel sürüyor, senin üstünde bir örtü var zaten. Sadece iki parmağını sokup kemik var mı vajinanın iç kısmında diye yokluyor. Yani bebiş çıkarken kafasına kemik takılır mı Allah korusun diye bakıyor. Ve 5 Sn maksimum. Sonra bitiyor. Elini sokmuyor yani :))))
Canım ben sana yardımcı olayım :)) ben de gezemedim pek, 50 cc lik 50 şişeyi 40 tl ye nikahsekerimalzeme.com dan aldımcanım nerden buldun internetten mi?.. 30 cc nasıl duruyor, çok küçük mü?.. ayy herkesin her şeyi hazır bi senle ben kaldık hediyelerini hazırlamayan sanırım..
Canım bak yazdığımı çok yanlış yere cekmissin. Tabi ki de birbirimizi cesaretlendirecez ama bunu yaparken sezeryan ı kotulemeden yapıcaz. Ben sırf sezeryanla doğdu diye sağlıksız bir bebek gormedim.
Canım hissettiklerimin hepsini yazmışsın. Ben bu sabah eşime dedim çok korkuyorum çok ağrı çekiyorum. Her anim korkuyla dolu yarın doktordan sezeryan günü isticem diye ters ters baktı. Senin eşinin sarfettigi cümleyi söyledi . Ben de benim bunyem bu kadarını kaldirabiliyor dedim Karışma bana dediM. Sinir oldum. Üzülme canım ya her şey olacağına varır onları kucağımıza aldığımızda hepsi geçecek :)
Çatı muayenesi mi oldun canım. Ben yarın gidicem yapar mı ki. Malum bölge uygun değil 15gün önce gitmiştim agdaya. Şimdi gitsem de pek alınmaz kısa .. ben ondan o kadar korkmuyorum aşılama yapmıştım bir ara ördek mi ne aleti diyorlar ona. Onu koydugundaki açıdan fazla olamaz herhalde o da 10 saniye sürmüştü zaten :) sadece basınç hissetmistim. Mesela nisan anneleri hep sezeryan oldu canım. Normal doğum 1 ya da 2 tane var. Onları çocukları sağlıksız mi olucak şimdi
Inşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin :)
ben de normal doğum çok istiyordum ama şimdi çok korkuyorum ne yapıyım :)
Ben de bişey demicem belki susarlar diyordum. Bu sabah da gördüm aynı yazıyı geçmişi okurken. Zaten kötü bir gece geçirdim. Artık dayanamadım canım :)
Ben de pek giremiyorum her şeyi okuyamiyorum sabahları geçmişe göz gezdiriyorum. Öğlen biraz giriyorum hep o yazılar denk geliyor sinir oluyorum canım. Önemli olan o zaten bebislere kavuşmak hangi yolla olduğu önemli değil
Ay evet ya elini sokuyor yazmışlar olur mu öyle şey.çok rahatladım ve teşekkür ederim, işyerinde anlatılmıştı elini sokuyor koluna kadar vs. aman yarabbim daha ne masallar
bu arada bende hazırlıklı olayım 35 te olsa belki bi bakalım diyebilir
Güle güle kullan ohhh kıymetini bildin oğluşun, erkenden yollara düşmüşsün yavrun için :))Günaydın kızlar.A101e gittim sabah sabah daha açılmamıştı bile. :) oğluşuma bir yastık yorgan takımı birde nevresim aldım.yorganı yoktu yavrumun iyi oldu
Allah şifa versin inşllah geçmiştir ağrılarınkızlar ben de böbrek taşı var ve dün sabahtan beri ağrıyor böbreğim, belim, bugün sabahladım ağrıdan. ama yok böyle sancı. doğumu düşünemiyorum diyorum herhalde bunun 1-2 tık fazlası olur bunu çekebildim ya. grip oldum ayrıca nefes alamıyorum, boğaz ağrısından uyuyamıyorum. nolur siz de dua edin oturdum ağladım artık hiç gücüm kalmadı gibi bunaldım
Inşallah yapmaz canım çünkü agdaya gitsem de alınmayacak kadar kısa. Neyse yarın doktora gitmeden ugriyim kuaför arkadaşıma alabilir mi bir baksın :)Aynen sadece basınç :) güzel ifade oldu bu :) yani genelde 37 den sonra yapılıyor tatlım ama sen yine de hazırlıklı git derim. Sancım Çıktığı için bana bir hafta erken yaptı ne olur ne olmaz diye.
Kesinlikle sağlıksız değil, herkes normal olsun ister ama tercih meselesi üstelememek lazım. Korkup strese girip bebeği de strese sokup normal yapacağıma, daha sakin mutlu huzurlu sezeryan düşünebilirim.
Şahsen ben tecrübeli annelerin yazdıklarını büyük bir zevkle okuyorum, sizinkini de öyle okudum :) nacizane fikrim sizin olumsuz bir yorumunuz yok. Acil durumlar dışında tercih edilmemeli demişsiniz ben bunun için korku stres i de ekliyorum. Çünkü bazı insanlar gerçekten engel olamıyorlar korkularına.Ben sadece yardımcı olmak istedim ilk doğumunuz olduğu için bazı şüpheleri vardı yine bazı arkadaşların onlara cevap olmak istedim. Örneğin çatı muayanesi korkusu falan. Olumsuz yorum ya da can sıkıcı ne gibi tavrım olduğunu bilmiyorum. Normal doğum istiyorsanız bilinçli olun benim hatama düşmeyin demek istedim. Sezeryan neden kötü olsun sonunda bebeğinize kavuşmak var.
Benim gibi normalini isteyip korkutularak sezeryana mecbur bırakılmazsınız umarım çünkü bu durum bi travma olarak kalıyor doğum sonrası.
Herneyse herkese hayırlı doğumlar bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bir daha yazmam. Benim hatam ilk doğumu olanlarla bunları paylaşmak olmuş sorry.
Ben de gittim canım unibabynin tüm ürünlerini aldım. Bebek yağı bebek losyonu şampuan kulak temizleyici :) yorgan yastık takımı bitmişti malesefGünaydın kızlar.A101e gittim sabah sabah daha açılmamıştı bile. :) oğluşuma bir yastık yorgan takımı birde nevresim aldım.yorganı yoktu yavrumun iyi oldu
ayy canım ya çok teşekkür ederim.. baktım şimdi siteye fiyatlar gayet uygun.. aslında ben hazır almak istiyordum hiç elimden gelmiyor böyle şeyler ama bi cesaret yapabilir miyim bilmiyorum.. danteli, kolonyayı falan nerden aldın canım.. çok soruyorum kusura bakma..Canım ben sana yardımcı olayım :)) ben de gezemedim pek, 50 cc lik 50 şişeyi 40 tl ye nikahsekerimalzeme.com dan aldım
Dantel, kurdela, Gülsuyu, gıda boyası ve Çiçekleri toplamda 27 ye aldım. Bir tek isim bastırma işlemi kaldı. Bu arada dediğim sitede küçük boyu da var ve elimi 2 günde ulaştı.
Sorma ben artık ağda işini bıraktım, 15 günde uzamıyor her an doğum olabilir diye. Evet alıştırmaca bınlar tatlım doğumda normal olursa habire gelip bakacaklar zaten :)))) anne olunca da muayeneler artar sanırım :)Inşallah yapmaz canım çünkü agdaya gitsem de alınmayacak kadar kısa. Neyse yarın doktora gitmeden ugriyim kuaför arkadaşıma alabilir mi bir baksın :)
Nedir biz bu kadınların çilesi. Agdaya gidiyon görüyorlar doktora gidiyon bakıyorlar :) :) :)
Aynen öyle canım bakalım yarın doktor bey ne diyecek bana doğum şekli ile ilgili. Bebiş tersti en son :)
Hiç önemli değil canım, hepsini girdim bir tuhafiyeye Seçtim aldım. Bir tek gıda boyasını Süs Eşyası satan yerden aldım.ayy canım ya çok teşekkür ederim.. baktım şimdi siteye fiyatlar gayet uygun.. aslında ben hazır almak istiyordum hiç elimden gelmiyor böyle şeyler ama bi cesaret yapabilir miyim bilmiyorum.. danteli, kolonyayı falan nerden aldın canım.. çok soruyorum kusura bakma..
Valla utanıyorum bazen . :) :) ağda yapan arkadaşım ama yine cekiniyorum :) soyun diyor sapık mısın kibar ol diyorum :)Sorma ben artık ağda işini bıraktım, 15 günde uzamıyor her an doğum olabilir diye. Evet alıştırmaca bınlar tatlım doğumda normal olursa habire gelip bakacaklar zaten :)))) anne olunca da muayeneler artar sanırım :)
bende hepsini topladım alezle nevresim takımına yetişemedim :) :)Ben de gittim canım unibabynin tüm ürünlerini aldım. Bebek yağı bebek losyonu şampuan kulak temizleyici :) yorgan yastık takımı bitmişti malesef
aa hiç duymadım eczanelerde falan mı var acaba? onun ne özelliği varmış? ben küçük aldım zaten olmadı bitince senin dediğini alırım.
Kızlar bence de çatı muayenesi hiç kasılacak bişey değil.simir alırken de nerdeyse aynı işlem yapılıyor.sipral taktırmış ve çıkarttırmış biri olarak o bile çok acılı bir durum değilken çatı muayenesinde hiçbişey yok.Maalesef bu konuda biraz daha dikkatli olmamız gerekiyorken unutabiliyoruz. Mecbur kalanlar varken kötülemek hoşmolmayabikiyor gerçekten. Ben de çatı muayenesi için nisan annelerini okuyup tırstım açıkcası biraz, bir de arkadaşım çok olumsuz konuşmuştu, ağladım falan demişti ama inan okadar rahat geçti ki ariver , gram acı hissetmedim. Üzüldüm, sırf bunun korkusundan bile sezeryana yönelen vardır. Ben genel olarak korkutucu olumsuz mesajlar yaymaya karşıyım. Herşeyin hayırlısını dileyip, teşvik edici olabilsek keşke.
Sağol canım, çok şükür, darısı başına :)) evet koskocaman oldular teyzesi tosbaaalar ama biraz daha dursunlar haklısın :)
Saol canım:)Maşallah benişine canım aman beklesin zamanını. Ya bugün de kayınvalidemler en geç yirmi gün sonra 3 kişi olacaksınız dedi bir heyecan bastı beni :))))37 haftalık deyince sanki çok var gibi geliyordu.
Ay aynısı benimkinin :))) güle güle dağıt canım :)
Maşallah Paşa'na canım:) al bizden de okadar, sürekli tepikliyoruz nst aletlerini, hiiiiç sevmiyor resmen sıkıntıya gelemiyor :)
Ewet haklisin dun çok taktimda bgn iyiyim şükür :)canım günaydınlar, geçmişi okurken gördüm gelişmeleri, Allah nazarlardan korusun güzel kızını
bebiş geldi gelecek baksana maşallah, darısı bizlerin başına inşallah
herşey yavaş yavaş biter merak etme, telaşa şimdilik yer vermemelisin
ben de bakıyorum gittigidiyordan ama güvenemedim.. hangi satıcıdan aldığını biliyor musun?..Hiç önemli değil canım, hepsini girdim bir tuhafiyeye Seçtim aldım. Bir tek gıda boyasını Süs Eşyası satan yerden aldım.
Eğer uğraşmak istemiyorsan Gittigidiyor'da n arkadaşım isim de Basılı şekilde tanesini 2.5 tl ye yaptırdı. Harika oldu. Tavsiye ederim.
Benim epilasyonluydu canım zaten eldiven ya da ağdayla hemen hallediyordum oyüzden hiç dılarda yaptırmadım. Şimdi de deryaizm bir jilet markası söylemişti bayanlar için Venüs diye. Onu denedim gerçekten çok rahat ve kısa sürdü. Zaten epilasyon yapan yer de jilet kullanmamı önermişti.Valla utanıyorum bazen . :) :) ağda yapan arkadaşım ama yine cekiniyorum :) soyun diyor sapık mısın kibar ol diyorum :)
Neyle hallediyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?