2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok rahatladım ve teşekkür ederim, işyerinde anlatılmıştı elini sokuyor koluna kadar vs. aman yarabbim daha ne masallar
bu arada bende hazırlıklı olayım 35 te olsa belki bi bakalım diyebilir

canım nerden buldun internetten mi?.. 30 cc nasıl duruyor, çok küçük mü?.. ayy herkesin her şeyi hazır bi senle ben kaldık hediyelerini hazırlamayan sanırım..
Canım ben sana yardımcı olayım :)) ben de gezemedim pek, 50 cc lik 50 şişeyi 40 tl ye nikahsekerimalzeme.com dan aldım
Dantel, kurdela, Gülsuyu, gıda boyası ve Çiçekleri toplamda 27 ye aldım. Bir tek isim bastırma işlemi kaldı. Bu arada dediğim sitede küçük boyu da var ve elimi 2 günde ulaştı.

Eklentiler

• image.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 112
  • image.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 107

Aynen sadece basınç :) güzel ifade oldu bu :) yani genelde 37 den sonra yapılıyor tatlım ama sen yine de hazırlıklı git derim. Sancım Çıktığı için bana bir hafta erken yaptı ne olur ne olmaz diye.
Kesinlikle sağlıksız değil, herkes normal olsun ister ama tercih meselesi üstelememek lazım. Korkup strese girip bebeği de strese sokup normal yapacağıma, daha sakin mutlu huzurlu sezeryan düşünebilirim.

çok rahatladım ve teşekkür ederim, işyerinde anlatılmıştı elini sokuyor koluna kadar vs. aman yarabbim daha ne masallar
bu arada bende hazırlıklı olayım 35 te olsa belki bi bakalım diyebilir
Ay evet ya elini sokuyor yazmışlar olur mu öyle şey. Iki parmak sokup ittiriyor ama sadece gerçekten basınç hissediyorsun kuzum :) bazı insanlar abartmaya bayılıyor. Ayrıca gerçekten bazıları çok hassas çok acı çekiyor olabilir ama genelde çok basit bir işlem.

Günaydın kızlar.A101e gittim sabah sabah daha açılmamıştı bile. :) oğluşuma bir yastık yorgan takımı birde nevresim aldım.yorganı yoktu yavrumun iyi oldu
Güle güle kullan ohhh kıymetini bildin oğluşun, erkenden yollara düşmüşsün yavrun için :))

Allah şifa versin inşllah geçmiştir ağrıların

Inşallah yapmaz canım çünkü agdaya gitsem de alınmayacak kadar kısa. Neyse yarın doktora gitmeden ugriyim kuaför arkadaşıma alabilir mi bir baksın :)
Nedir biz bu kadınların çilesi. Agdaya gidiyon görüyorlar doktora gidiyon bakıyorlar :) :) :)
Aynen öyle canım bakalım yarın doktor bey ne diyecek bana doğum şekli ile ilgili. Bebiş tersti en son :)

Şahsen ben tecrübeli annelerin yazdıklarını büyük bir zevkle okuyorum, sizinkini de öyle okudum :) nacizane fikrim sizin olumsuz bir yorumunuz yok. Acil durumlar dışında tercih edilmemeli demişsiniz ben bunun için korku stres i de ekliyorum. Çünkü bazı insanlar gerçekten engel olamıyorlar korkularına.
Arkadaşların şikayeti sezeryan dikişin 20 gün acıyor, kapanmıyor, kilo veremiyorsun, ayağa kalkamıyorsun, beneğe bakamıyorsun diye ayrıntılı korkutanlara sanırım. Sizle alakalı olduğunu düşünmüyorum, tecrübeli annelerin yorumlarına ihtiyacımız var yazın bize :)

Günaydın kızlar.A101e gittim sabah sabah daha açılmamıştı bile. :) oğluşuma bir yastık yorgan takımı birde nevresim aldım.yorganı yoktu yavrumun iyi oldu
Ben de gittim canım unibabynin tüm ürünlerini aldım. Bebek yağı bebek losyonu şampuan kulak temizleyici :) yorgan yastık takımı bitmişti malesef

ayy canım ya çok teşekkür ederim.. baktım şimdi siteye fiyatlar gayet uygun.. aslında ben hazır almak istiyordum hiç elimden gelmiyor böyle şeyler ama bi cesaret yapabilir miyim bilmiyorum.. danteli, kolonyayı falan nerden aldın canım.. çok soruyorum kusura bakma..

Sorma ben artık ağda işini bıraktım, 15 günde uzamıyor her an doğum olabilir diye. Evet alıştırmaca bınlar tatlım doğumda normal olursa habire gelip bakacaklar zaten :)))) anne olunca da muayeneler artar sanırım :)

Hiç önemli değil canım, hepsini girdim bir tuhafiyeye Seçtim aldım. Bir tek gıda boyasını Süs Eşyası satan yerden aldım.
Eğer uğraşmak istemiyorsan Gittigidiyor'da n arkadaşım isim de Basılı şekilde tanesini 2.5 tl ye yaptırdı. Harika oldu. Tavsiye ederim.

Valla utanıyorum bazen . :) :) ağda yapan arkadaşım ama yine cekiniyorum :) soyun diyor sapık mısın kibar ol diyorum :)
Neyle hallediyorsun canım

Ben de gittim canım unibabynin tüm ürünlerini aldım. Bebek yağı bebek losyonu şampuan kulak temizleyici :) yorgan yastık takımı bitmişti malesef
bende hepsini topladım alezle nevresim takımına yetişemedim :) :)

Kızlar bence de çatı muayenesi hiç kasılacak bişey değil.simir alırken de nerdeyse aynı işlem yapılıyor.sipral taktırmış ve çıkarttırmış biri olarak o bile çok acılı bir durum değilken çatı muayenesinde hiçbişey yok.

Saol canım:)

Ewet haklisin dun çok taktimda bgn iyiyim şükür :)

ben de bakıyorum gittigidiyordan ama güvenemedim.. hangi satıcıdan aldığını biliyor musun?..

Valla utanıyorum bazen . :) :) ağda yapan arkadaşım ama yine cekiniyorum :) soyun diyor sapık mısın kibar ol diyorum :)
Neyle hallediyorsun canım
Benim epilasyonluydu canım zaten eldiven ya da ağdayla hemen hallediyordum oyüzden hiç dılarda yaptırmadım. Şimdi de deryaizm bir jilet markası söylemişti bayanlar için Venüs diye. Onu denedim gerçekten çok rahat ve kısa sürdü. Zaten epilasyon yapan yer de jilet kullanmamı önermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…