- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
bende bir sürü şey almışım kapan kaçıyodu zatenalez vardı ama almadım. :) pişman oldum sonra. Keşke alsaydim diye. Ama ellerimi çok doldirmustum kim taşıyacak diye usendim açıkçası. :) Güle Güle kullansın bebiş canım :)
toist canım ben bir ara Jiletle denedim beceremedim tam temizleyemiyordum. Şimdi tekrar denesem mi diye düşündüm aslında ama çık beceremem agdaya devam :) sende çok yoktur o zaman epilasyon yapmışsın
Bebek yatağımda alez vardı benim.dış kılıfı alez yani.o nedenle ben bakmadım bile.ama kremleri hiç farketmemişim.yastık yorganı aradım zaten baya.başka bir hamile gösterdi sağlosun.ayrı bir yerdeydi.bu arada benden başka iki hamile daha vardı.duyan gelmişti çok hoşuma gitti :)alez vardı ama almadım. :) pişman oldum sonra. Keşke alsaydim diye. Ama ellerimi çok doldirmustum kim taşıyacak diye usendim açıkçası. :) Güle Güle kullansın bebiş canım :)
toist canım ben bir ara Jiletle denedim beceremedim tam temizleyemiyordum. Şimdi tekrar denesem mi diye düşündüm aslında ama çık beceremem agdaya devam :) sende çok yoktur o zaman epilasyon yapmışsın
canım ya çok zahmet verdim.. hakkını helal et..Hemen sorayım :))
Canım ben sana yardımcı olayım :)) ben de gezemedim pek, 50 cc lik 50 şişeyi 40 tl ye nikahsekerimalzeme.com dan aldım
Dantel, kurdela, Gülsuyu, gıda boyası ve Çiçekleri toplamda 27 ye aldım. Bir tek isim bastırma işlemi kaldı. Bu arada dediğim sitede küçük boyu da var ve elimi 2 günde ulaştı.
Ya ben de çok üzüldün vallahi pişman da oldum yazdığıma ama bir arkadaşa cevap olarak yazmıştım diye hatırlıyorum. Öyle vara yoğa yazan bir insan da değilim ama kendime kızdım inanın. Benim de 2. doğum ve ilki sezeryandı, öyle kötü bir tecrübe de atlatmadım ve anlatmadım da, sizinki de sezeryanla ilgili kötüleyen bir mesaj değil aslında ama demekki arkadaşlarda öyle bir algı oluşturduk, bin nasihattense diye başlayan atasözü geldi aklıma şimdi...Herkes kendi tecrübesini yaşayacak tabi. Korkmakta da haklı arkadaşlar ben de korkuyorum ki zaten keşke korkmasak hani bir hikaye anlatılıyorya "ebenin elini ittiriyor kadın doğuruyor ebe diyor acımadı mı? Kadın acıması mı gerekiyordu diyor." Hep bilinçaltımıza öyle yerleştirildi işte. Doğumlar da yaklaştıkça hepimiz stres olmaya başladık heralde bir de ağrılar, uykusuzluk falan derken en pozitif olanlarımız bile etkileniyoruz tabi bu süreçten. Birbirimize karşı anlayışlı olmamız lazım. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Sabır az kaldı.
Canim çok geçmiş olsun Allah şifa versin biran önce inskızlar ben de böbrek taşı var ve dün sabahtan beri ağrıyor böbreğim, belim, bugün sabahladım ağrıdan. ama yok böyle sancı. doğumu düşünemiyorum diyorum herhalde bunun 1-2 tık fazlası olur bunu çekebildim ya. grip oldum ayrıca nefes alamıyorum, boğaz ağrısından uyuyamıyorum. nolur siz de dua edin oturdum ağladım artık hiç gücüm kalmadı gibi bunaldım
Canım ben normaldoğum yaptim 20 dakika takildi sadece, sonrasinda ara ara açıklığı kontrol icin gelip bakti ebe, yani sürekli nst bağli yatmiyorsun merak etme:)Tuba çok kötü dimi insanın beli ağrıyor yaVe düşün doğuracağımız gün sürekli üstümüzde o olacak, şayet normal doğum yapar isem doktorumla pazarlık yapıcam nst ye çok almasınlar ben yürümek istiyorum
El sokmak nakadar mubalag olmus.ben cati muayenesi olmadim ama ilk uc ay alttan muayene yapildiyapildi sonucta ona yakin bisey oldugunu dusunuyorum:)Ay evet ya elini sokuyor yazmışlar olur mu öyle şey.Iki parmak sokup ittiriyor ama sadece gerçekten basınç hissediyorsun kuzum :) bazı insanlar abartmaya bayılıyor. Ayrıca gerçekten bazıları çok hassas çok acı çekiyor olabilir ama genelde çok basit bir işlem.
Aynen canım her türlü sıvıda kullanabilirsin. Sıvı gıda boyası alıp çok çok az damlatıyorsun.tubacım bende sişeleri aldım ama ben iki üç renk yapıcam gıda boyasını gül suyunda mı kullandın yani istediğim rengi yapabilirmiyim??
Rabbim şifa versin anlayabiliyorum çok zor gerçekten. Bol bol uyumak gerekiyor. Zamanla atlatacaktır vücudun zaten.@Sela76
saolun kızlarsıcak su torbası, vicks, pastil. limon kolonyalı karabiberli tülbent, kalın giyinme ile bu saate kadar dayanabildim. uykusuzluk artık cabası. sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza da inş. bu düşünce dayanma gücü veriyor. doktor da bol sıvı tüket ve dinlen diyecek zateb ben 20lik diş çıkartırken geçen aylarda 2 kutu antibiyotik ve parol içmek zorunda kaldım şuan daha ilaca cesaret edemiyorum sizinle paylaşınca psikolojim rahatladı teşekkürlerr gerçektennn :)
Herseyden ote herkesin kendi karari bu tercihende olabilir.bende normal dogum cok isterdim ama mecburi sezeryan olcak yapcak busey yok.Allah saglikli sekilde nasip etsinde bebeklerimizi kac aydir iki kotu donemler gecirdik dogum sekline takilmiyorum hepimiz icin hayirlisi olsunCanın burda herkes biliyordu ben normalden korkuyorum derdim ama şimdi beynimi kötü düşünceden uzaklaştırdım her ikisi içinde allah hayırlısını versin diyip geçelim
Sen kafanı takıp üzme
Benm sın dönemden 5 arkadaşım doğurdu 3 ü sezeryan ve ağrıları yok hemen ayağa kalktılar hiç hiç sorun olmadı
Ayrıca sezeryan neden kötü ki biz evlatlarımıza kavuşucaz neden kötü olsun niye kötülüyorlar
İyiki rastlamadım öyle konulara zaten gün içinde yürüyüş spor yemek yapma derken buraya bakmıyorum bile ama görsem bende endişe ederdim
Bimdeki de yarın başlıyo canım ordaki yorgan fiyatı biraz daha fazlaydı. Bizim burdaki A101 de kimseler yoktu ben de baktım baktım almadım, actırmadılar poşeti bilemedim yorganin kalınlığı nasıl kızlarbende bir sürü şey almışım kapan kaçıyodu zatenkasya gelince neler aldığımı gördüm hepsi iyi günlerde kullansın bu arada galiba haftayada bimde var bebek ürünleri o zamanda bi bak istersen
Estağfirullah canım sordum ama net hatırlamıyorum dedi. Ky cakir gibi bişeydi yazmış. Keşke daha fazla yardımcı olabilsem :)canım ya çok zahmet verdim.. hakkını helal et..
Sağol canım tam süslemedim. Keseyi de nikahsekerimalzeme.com dan aldım 12 tanesi 7 tlydi. Tesbihleri hac malzemesi satan biryerden aldım canım. Internette de satılıyor ihvan diye bir site vardı. Bende mevlüt için düşünüyorum inşallah :)canım tesbih ve kesesini nereden aldın acaba. çok güzel görünüyorlar bende mevlüt için düşünsem mi acaba dedim.
Hadi hayırlı haberlerle dön inşallah ne güzel hasret gider yavruna :)1 saat sonra kontrolüm var 33+1 deyim acaba nst ye alır mı beni çok heyecanlıyım dönünce paylasirim
Kesinlikle, işte abartmakta üstümüze yok :)El sokmak nakadar mubalag olmus.ben cati muayenesi olmadim ama ilk uc ay alttan muayene yapildiyapildi sonucta ona yakin bisey oldugunu dusunuyorum:)
çok saol canım amiiin inş geçerrCanim çok geçmiş olsun Allah şifa versin biran önce ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?