2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amaninnnn ben hazırlikli gideyim ozaman bakarsın banada bi sürpriz yapar doktorcum :))))

Kesinlikle katılıyorum. Bak sen tecrübelisin bem toyum, belki bana inanmazlar :))

Kesinlikle katılıyorum. Bak sen tecrübelisin ben toyum, belki bana inanmazlar :))

Çok geçmiş olsun, doktora gitseniz. Muhakkak zararlı olmayan ilaçlar vardır. Hemen rahatlatır sizi hamile bünyesine bir de hastalık eklenince çok zor oluyor. Allah yardımcınız olsun

Sela76
saolun kızlar sıcak su torbası, vicks, pastil. limon kolonyalı karabiberli tülbent, kalın giyinme ile bu saate kadar dayanabildim. uykusuzluk artık cabası. sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza da inş. bu düşünce dayanma gücü veriyor. doktor da bol sıvı tüket ve dinlen diyecek zateb ben 20lik diş çıkartırken geçen aylarda 2 kutu antibiyotik ve parol içmek zorunda kaldım şuan daha ilaca cesaret edemiyorum sizinle paylaşınca psikolojim rahatladı teşekkürlerr gerçektennn :)

Kızlar bebeginin hareketlerinin azaldığını yazanlar olmustu sanırım. Benim bebegim de daha az hareket ediyor. Yarın doktora gidicez allahtan.
Bir de bebek donmedigi halde cati muayenesi yapılıyor mu bilen var mi?

Ya ben de çok üzüldün vallahi pişman da oldum yazdığıma ama bir arkadaşa cevap olarak yazmıştım diye hatırlıyorum. Öyle vara yoğa yazan bir insan da değilim ama kendime kızdım inanın. Benim de 2. doğum ve ilki sezeryandı, öyle kötü bir tecrübe de atlatmadım ve anlatmadım da, sizinki de sezeryanla ilgili kötüleyen bir mesaj değil aslında ama demekki arkadaşlarda öyle bir algı oluşturduk, bin nasihattense diye başlayan atasözü geldi aklıma şimdi...Herkes kendi tecrübesini yaşayacak tabi. Korkmakta da haklı arkadaşlar ben de korkuyorum ki zaten keşke korkmasak hani bir hikaye anlatılıyorya "ebenin elini ittiriyor kadın doğuruyor ebe diyor acımadı mı? Kadın acıması mı gerekiyordu diyor." Hep bilinçaltımıza öyle yerleştirildi işte. Doğumlar da yaklaştıkça hepimiz stres olmaya başladık heralde bir de ağrılar, uykusuzluk falan derken en pozitif olanlarımız bile etkileniyoruz tabi bu süreçten. Birbirimize karşı anlayışlı olmamız lazım. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Sabır az kaldı.

İnşallah cnm,bnmde elim gitmiyordu ama erken doğum riskimden herşeyi öne çektik bir an önce hazır olsun diye

Cnm ben şişeleri kolonyayi emin önünden aldım kurdaleyide burdan bi tuhafiyeden aldım annem ve ablam yaptı ben netten model gösterdim etiketleri de buradan arkada yardim etti ben seçtim o içini yaptı eşim bastırdı ortaya bu cikti

Güle güle kullan ohhh kıymetini bildin oğluşun, erkenden yollara düşmüşsün yavrun için :))
Okulda da imza işim vardı canım.okula yakındı a101 iyi denk geldi yani.ama kar yağırordu hatta dolu yağıyordu.soğuk değildi şükür ama başka birşey olsaydı kesinlikle gitmezdim.

çok rahatladım ve teşekkür ederim, işyerinde anlatılmıştı elini sokuyor koluna kadar vs. aman yarabbim daha ne masallar
bu arada bende hazırlıklı olayım 35 te olsa belki bi bakalım diyebilir
Ya böyle konuşmayı hiç sevmiyorum ama bizim insanımız da abartmayı pek seviyor. Hiç aldırmayın anlatılanlara. Çoğu doktor bakmıyor bile doğum anına kadar.

Güle güle kullan ohhh kıymetini bildin oğluşun, erkenden yollara düşmüşsün yavrun için :))
Okulda da imza işim vardı canım.okula yakındı a101 iyi denk geldi yani.ama kar yağırordu hatta dolu yağıyordu.soğuk değildi şükür ama başka birşey olsaydı kesinlikle gitmezdim.

Canim her gece koca bir bardaknsut ve bir muzunu ihmal etme hergun en az 1 tane portakal bol bol siyah zeytin haftada en az bir kere et yemegi hergun 1 yumurta protein agirlikli beslen kisacasi
Yiyorum canim hepsini. Günde 2 yumurta, her aksam et yemeği, muz yiyorum. Ama siyah zeytin yemiyodum. Konuda yemeğe basalayayim.

bende hepsini topladım alezle nevresim takımına yetişemedim :) :)
alez vardı ama almadım. :) pişman oldum sonra. Keşke alsaydim diye. Ama ellerimi çok doldirmustum kim taşıyacak diye usendim açıkçası. :) Güle Güle kullansın bebiş canım :)
toist canım ben bir ara Jiletle denedim beceremedim tam temizleyemiyordum. Şimdi tekrar denesem mi diye düşündüm aslında ama çık beceremem agdaya devam :) sende çok yoktur o zaman epilasyon yapmışsın

Saol cnm ben şişeleri kolonyayi eminonunden aldım,nettende bu modeli bulmuştum kurdalesi buna benzer gittim aldım kurdaleyide etiketi de buradan bi arkadaş sağolsun yardim etti eşim bastırdı annemlerde bu son halini verdiler ortaya bu çıktı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…