Hemen sorayım :))ben de bakıyorum gittigidiyordan ama güvenemedim.. hangi satıcıdan aldığını biliyor musun?..
Amaninnnn ben hazırlikli gideyim ozaman bakarsın banada bi sürpriz yapar doktorcum :))))Haha :))) evet canım Çatala yatıyorsun, doktor eldivenini takıyor, iki parmağına kayganlaştırıcı bir jel sürüyor, senin üstünde bir örtü var zaten. Sadece iki parmağını sokup kemik var mı vajinanın iç kısmında diye yokluyor. Yani bebiş çıkarken kafasına kemik takılır mı Allah korusun diye bakıyor. Ve 5 Sn maksimum. Sonra bitiyor. Elini sokmuyor yani :))))
Bana da söylememişti canım ama hazırlıklı gittim, normalde haftaya bakacaktı. Sancım yüksek çıkınca bakalım dedi :)
Hihii sağol teyzesiii taa pazartesilerde kalmıştır oyüzden bulammaışsındır, darısı başına inşallah :*
Kesinlikle katılıyorum. Bak sen tecrübelisin bem toyum, belki bana inanmazlar :))Kızlar bence de çatı muayenesi hiç kasılacak bişey değil.simir alırken de nerdeyse aynı işlem yapılıyor.sipral taktırmış ve çıkarttırmış biri olarak o bile çok acılı bir durum değilken çatı muayenesinde hiçbişey yok.
Kesinlikle katılıyorum. Bak sen tecrübelisin ben toyum, belki bana inanmazlar :))Kızlar bence de çatı muayenesi hiç kasılacak bişey değil.simir alırken de nerdeyse aynı işlem yapılıyor.sipral taktırmış ve çıkarttırmış biri olarak o bile çok acılı bir durum değilken çatı muayenesinde hiçbişey yok.
Aynen canım siz de nst mağduru olursanız ki olmayın inşallah, doktor riske atmayalım bakalım dedi :)Amaninnnn ben hazırlikli gideyim ozaman bakarsın banada bi sürpriz yapar doktorcum :))))
İnan bilmiyorum emin önünden havuzlu handan aldım satan da bilmiodu kaç cc oldugunu kurdaleyide normal bir tuhafiyeden aldımcanım kaç cclik senin şişelerin?.. bi de malzemelerini nereden aldın?..
tubacım bende sişeleri aldım ama ben iki üç renk yapıcam gıda boyasını gül suyunda mı kullandın yani istediğim rengi yapabilirmiyim??Hemen sorayım :))
Çok geçmiş olsun, doktora gitseniz. Muhakkak zararlı olmayan ilaçlar vardır. Hemen rahatlatır sizihamile bünyesine bir de hastalık eklenince çok zor oluyor. Allah yardımcınız olsun
Ya ben de çok üzüldün vallahi pişman da oldum yazdığıma ama bir arkadaşa cevap olarak yazmıştım diye hatırlıyorum. Öyle vara yoğa yazan bir insan da değilim ama kendime kızdım inanın. Benim de 2. doğum ve ilki sezeryandı, öyle kötü bir tecrübe de atlatmadım ve anlatmadım da, sizinki de sezeryanla ilgili kötüleyen bir mesaj değil aslında ama demekki arkadaşlarda öyle bir algı oluşturduk, bin nasihattense diye başlayan atasözü geldi aklıma şimdi...Herkes kendi tecrübesini yaşayacak tabi. Korkmakta da haklı arkadaşlar ben de korkuyorum ki zaten keşke korkmasak hani bir hikaye anlatılıyorya "ebenin elini ittiriyor kadın doğuruyor ebe diyor acımadı mı? Kadın acıması mı gerekiyordu diyor." Hep bilinçaltımıza öyle yerleştirildi işte. Doğumlar da yaklaştıkça hepimiz stres olmaya başladık heralde bir de ağrılar, uykusuzluk falan derken en pozitif olanlarımız bile etkileniyoruz tabi bu süreçten. Birbirimize karşı anlayışlı olmamız lazım. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Sabır az kaldı.Ben sadece yardımcı olmak istedim ilk doğumunuz olduğu için bazı şüpheleri vardı yine bazı arkadaşların onlara cevap olmak istedim. Örneğin çatı muayanesi korkusu falan. Olumsuz yorum ya da can sıkıcı ne gibi tavrım olduğunu bilmiyorum. Normal doğum istiyorsanız bilinçli olun benim hatama düşmeyin demek istedim. Sezeryan neden kötü olsun sonunda bebeğinize kavuşmak var.
Benim gibi normalini isteyip korkutularak sezeryana mecbur bırakılmazsınız umarım çünkü bu durum bi travma olarak kalıyor doğum sonrası.
Herneyse herkese hayırlı doğumlar bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bir daha yazmam. Benim hatam ilk doğumu olanlarla bunları paylaşmak olmuş sorry.
İnşallah cnm,bnmde elim gitmiyordu ama erken doğum riskimden herşeyi öne çektik bir an önce hazır olsun diyeYesinler onun ağlamasını :)))
Soyle konusanların ağzına kürekle vurasım geliyor ,size ne yahu aşağıda yukarda laf kalabalıgından baska birsey değil.Bebise masallah cnm gayet iyi bnce kilosu :)
Ay cok güzel olmuş cnm yaaa pembis pembis güle güle dağııtınn ,bizimde sabun malzemelerimiz geldi ama yapmaya yürek yok bi başlasam gerisi gelicekte :)))
hicbirimizin bebis sevmemis nst yi anlaşılan :))) ne güzel hersey yolunda :)
Katılıyorum saana cnm herkesin kendi tercihi ,insan korkuyor birsey yazmaaya eleştirilecek diye sezeryan demeye gör millet açıyor apzını yumuyor gözüünü, benm cnm cok tatlıdır mesela annem küçüklğmden beri nası doğurcan bilmem derdi bnde korkuyorum normal dogumdan ama hakkımızda hayırlısı kim nasıl istiyorsa öyle dogursun insallah :)
toist cim senin bebisede masallah kocaman olmuş :) kaç sayfadır mesjnı arıyorum alıntılamak icin bulaamdm ,deli oldum :))))
Cnm ben şişeleri kolonyayi emin önünden aldım kurdaleyide burdan bi tuhafiyeden aldım annem ve ablam yaptı ben netten model gösterdim etiketleri de buradan arkada yardim etti ben seçtim o içini yaptı eşim bastırdı ortaya bu ciktiçok güzel görünüyorlar canım, çok beğendim
kaç adet ve nereye yaptırıyorsun, biliyorsun bende çikolata ve kolonya yaptırmak istiyordum
bir yer de buldum 30 adet için 30 cc boy aynı böyle pembiş kolonya rengi, etiketi ve süsü ile birlikte 70 tl dediler... 1-2 gün içinde de teslim ediyorlar.
bende hiç olmadım yhaw
Okulda da imza işim vardı canım.okula yakındı a101 iyi denk geldi yani.ama kar yağırordu hatta dolu yağıyordu.soğuk değildi şükür ama başka birşey olsaydı kesinlikle gitmezdim.Güle güle kullan ohhh kıymetini bildin oğluşun, erkenden yollara düşmüşsün yavrun için :))
Ya böyle konuşmayı hiç sevmiyorum ama bizim insanımız da abartmayı pek seviyor. Hiç aldırmayın anlatılanlara. Çoğu doktor bakmıyor bile doğum anına kadar.çok rahatladım ve teşekkür ederim, işyerinde anlatılmıştı elini sokuyor koluna kadar vs. aman yarabbim daha ne masallar
bu arada bende hazırlıklı olayım 35 te olsa belki bi bakalım diyebilir
Okulda da imza işim vardı canım.okula yakındı a101 iyi denk geldi yani.ama kar yağırordu hatta dolu yağıyordu.soğuk değildi şükür ama başka birşey olsaydı kesinlikle gitmezdim.Güle güle kullan ohhh kıymetini bildin oğluşun, erkenden yollara düşmüşsün yavrun için :))
Yiyorum canim hepsini. Günde 2 yumurta, her aksam et yemeği, muz yiyorum. Ama siyah zeytin yemiyodum. Konuda yemeğe basalayayim.Canim her gece koca bir bardaknsut ve bir muzunu ihmal etme hergun en az 1 tane portakal bol bol siyah zeytin haftada en az bir kere et yemegi hergun 1 yumurta protein agirlikli beslen kisacasi
alez vardı ama almadım. :) pişman oldum sonra. Keşke alsaydim diye. Ama ellerimi çok doldirmustum kim taşıyacak diye usendim açıkçası. :) Güle Güle kullansın bebiş canım :)bende hepsini topladım alezle nevresim takımına yetişemedim :) :)
Saol cnm ben şişeleri kolonyayi eminonunden aldım,nettende bu modeli bulmuştum kurdalesi buna benzer gittim aldım kurdaleyide etiketi de buradan bi arkadaş sağolsun yardim etti eşim bastırdı annemlerde bu son halini verdiler ortaya bu çıktı:)çok güzel görünüyorlar canım, çok beğendim
kaç adet ve nereye yaptırıyorsun, biliyorsun bende çikolata ve kolonya yaptırmak istiyordum
bir yer de buldum 30 adet için 30 cc boy aynı böyle pembiş kolonya rengi, etiketi ve süsü ile birlikte 70 tl dediler... 1-2 gün içinde de teslim ediyorlar.
bende hiç olmadım yhaw
Saol cnm paylaş tabi eminim güzel olmuştur :)Cok guzel olmuslar canim bende kolonya hazirladim bbiara paylasirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?