2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım sen medical park göztepeye mi gidiyorsun
yok benım doktor memorıalda ama pahalı ,benim sıgorta 1.5 ayla dogumu karsılamayınca ssk olan hastane arastırdım medıcalda mehtap hanım ıyıymıs fıyat da 2800 normal,3800 gıbı de sezeryan dedıler .Yogun bakımda da ssk gecıyormus

allah yardımcın olsun benım gecen ay borek tası dusurdu eşim ama yok oyle bı agrı adam tum gun agrıyla dogum sancısı gıbı bı sey dedı doktoru,cok zor dusurdu 1 hafta acıllerde geceler ıgne vurdurmaya gıttık

Evet çatı muayenesi için ben dr öyle duydum. Ne kadar geç olursa okadar iyi oluyormuş :) Sancı çıkınca biz mecbur yaptırdık.
Doğum konusunda da birebir katılıyorum. Her vücuda aynı dönüş olmuyor iki şekilde de. Hayırlısını nasip etsin Rabbim.

Selam kızlar artık benim ağrısına dayanamıyorum ya
Benim de belim çok ağrıyor , bir de kasıklar eklendi bu ara. Çok geçmiş olsun

canım sımdı okudum masallah bebıse cok az kaldı senın sırada sen varsın gıbı doluyor ıcıme tabıı suprızler olmazsa

Çok kalın da değil ince de değil canım.nevresim takımı da hoşuma gitti benim.çıkardım makinaya atıcam birazdan.biraz kötü kokuyordu nevresim ama çok hoşuma gitti resmi falan.birtane vardı zaten bu da yedek olsun dedim.ben tavsiye ederim yorganı zaten çok kalın olması iyi olmaz yorganın.

Kızlar tuvaletin kalebodurunda acayip lekeler var ve çıkmıyor. Eve geldigimden beri her gün domestos döküp sert fircayla ovuyorum yöne gitmiyor. Sanki çimento dökülmüş harç kalmış gibi. Var mı bir önerisi olan ne kadar temizlesem de kirli görünüyor hep

Ben Mehtap hanıma gidiyorum tavsiye ederimmm ama gidince 10 20 dakka bekliyorum yoğun ama herkes çok memnun 2. Doğuma bile gelen var sürekli bebekleri ile hamileler görüyorum

Ya Memorial da sgk yokmu benşm özel sağlık orda limitli diye gitmedim bide bebek doğunca hemen poliçem iz olmayacak milyarlar vermekten tırstım açıkçası

Canım hiç ama hiç takılma bende sezeryan olabilirim ama taKmıyorum annem beni ve kardeşimi sezeryana dünyaya getirdi valla Arkadaşm 4 kşlo normal dopum yaptı ama onun kesisi dikişi felan oldu yani ikisi de farketmez bünye meselesi yeterki bebebkler sağlıklı olsun kendimi hiç düşünmüyorum

Canım gerçekten harçsa eşin zımpara gibi bişeyle kazısın.ama iz ise ben markın kireç ve pas çözücüsünükullanıyorum.sarı lekeleri, kireç lekelerini falan gideriyor.inşallah yardımcı olmuşumdur.

aaa bebeğe kılo aldırdıgını bilmiyordum .
ben dün başladım yemeye.ama öyle güzel geldiki 5-6 tane yedim abarttım biraz :)
Canim hurma yiyecekseniz 1 3 5 tane diye yiyin daha cok faydasini gorecekseniz bunu Peygamber (s.a.v) efendimiz soyluyor ve bilim adamlarida gercekten o sayilarda yenildimi daha faydali oldugunu kanitladi

yok canım nerdee 8500 doktorun dogumu orda,benım doktor ıyı docent,onda dogurmak ıstıyorum,bı de bebek yogun bakım 3000 tl n baslıyor.Central dıye bı yer var orda sgk gecıyor doktorum orayı tavsıye ettı ben de orda dogurcam.Ama Mehtap hanım ıyı gercekten

aaa bebeğe kılo aldırdıgını bilmiyordum .
ben dün başladım yemeye.ama öyle güzel geldiki 5-6 tane yedim abarttım biraz :)
ben kendimi frenlemesem yarım kilo yerim çok seviyorum :))) sanırım şuan bulunabilecek en doğal meyve.. sütü arttırdığı da söyleniyo

AdaisyLove cim temizlik ürünleri satan yerlerde, mavi su diye bir şey satılıyor. Fayans derzlerini tertemiz yapıyor. Bir bak ona bence.

Gonul ister ki normal dogum olsun ki ben hala normal dogum istiyorum doktorum ne kadar bebek iri desede suanlik ama yok son haftada hakkaten bir sorun cikarsa bebgimi dusunup sezeryan olurum..kisacasi dogum seklinden cok bebegim ve benim sagligim onemli

Kizlar lohusa serbetini ne kadar sure saklaya biliyoruz kendim yapmak istiyorum hastane zaten gelen misafirlere falan weriyo ama ewde de olsun istiyorum siz de yapacakmisin yapacaksaniz nasil tarif denenmis guzel bilen war mi netten falan arastirsim ama deneyen tarif bilen kesin onaylanmis bi tarif war mi acaba

Kozlar bu hafta sonu antalyada kizkardesimin düğünü var. Ben manisa da yasiyorum. 500 km ilk yol. Doktorum riske atma dedi. Ama benim aklimda orda kalacak. Gerçi biz manisa da kiz evi olarak dugunumuzu yaptik. Eşim gitmemi istemiyor. Ben istiyoyorum ama korkuyorum da. Ne yapsam bilemedim.

Günaydın kızlar.A101e gittim sabah sabah daha açılmamıştı bile. :) oğluşuma bir yastık yorgan takımı birde nevresim aldım.yorganı yoktu yavrumun iyi oldu
nasıl canım nevresim takımı kaliteli mi bende şimdi bakacagım ağrılardan gidemedim :-( inşallah kalmıştır

Canım kardeşinin düğünü gitmemek kararı çok üzücü olur. Ama zaten bir düğün yaptıysanız bence gitme. Yavrucuğunun sağlığını riske atma. Ne bileyim belli mi olur Ben gitme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…