2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben kendimi frenlemesem yarım kilo yerim çok seviyorum :))) sanırım şuan bulunabilecek en doğal meyve.. sütü arttırdığı da söyleniyo
evet öyleymiş . doğumdan sonrada yenmesi tavsıye ediliyormuş . ki bütün vitaminleri içeriyor. şimdiye kadar folık asitmi biliniyordu . düşünebiliyormusun folık asıt en çok içeren şey hurmaymış

Canim hurma yiyecekseniz 1 3 5 tane diye yiyin daha cok faydasini gorecekseniz bunu Peygamber (s.a.v) efendimiz soyluyor ve bilim adamlarida gercekten o sayilarda yenildimi daha faydali oldugunu kanitladi
evet annem benı uyardı . o şekilde yemem gerektiğini söyledi. inş şifa olur doğumumuza yardım ve kolaylık getirir hz.meryem annemize getirdiği gibi

o markayı her yerde bulabiliyor musun tatlım ben hiç görmedim de

canım sımdı okudum masallah bebıse cok az kaldı senın sırada sen varsın gıbı doluyor ıcıme tabıı suprızler olmazsa
Sağol canım darısı başınıza :)) ay deme öyle korkutma beniiiiii daha 2 3 hafta dursun yerinde çok erken

Birşey olmaz inşallah c anın ama bence gitmemelisin.

Herkese selamlar dunyaya gelecek minik kuzucuklara hayirli dogmalar insallah.biz ayminamla doktora gittik masallah cok iyiymis doktor 2.5 kilo normalden biraz fazla kilosu dedi babasi iri yari olunca kizim ona cekmis
Maşallah kuzucuğa annesi yemeği seviyor desene :))) güzel haberlerle dönmüşsün darısı başımıza :)

o markayı her yerde bulabiliyor musun tatlım ben hiç görmedim de
Gillette markası canım , Venüs diye kadınlar için üretilmiş. Bulabilirsin bence.

Doğum normal fizyolojik bir süreçtir.Eğer dışardan müdahale olmazsa kötü gitmesi çok çok düşük bir olasılıktır.Sizin kötü doğum tecrübenize ne neden oldu bunu sorgulamak gerekir.Verilen suni sancı mı?Ki bu çok sık rastladığımız birşey.Suni sancı rahim boynunu inceltmez.İncelmemiş rahim boynu olan bir gebeye suni sancı vermek saatlerce çekilen hem anne hem bebek için strese,ağrıya ve bebeğin kalp atışlarının yavaşlamasına neden olur.Ve sonu genellikle sezeryandır.Gereksiz ve rutin yapılan epizyotomi mi?Dokorlarımızın normal doğum tecrübesizliğini anne ve bebeklerin çekmesi mi?Hangi birini sayalım.Tüm bunların sonucunun normal(vajinal) doğuma yüklemek bence haksızlık.Tüm gebelere doğumlarından ve doğum şekillerine karar vermeden önce Ina May Gaskin'in Doğuma Hazırlık Rehberi kitabını mutlaka okumalarını öneririm.

bende bir sürü şey almışım kapan kaçıyodu zaten kasya gelince neler aldığımı gördüm hepsi iyi günlerde kullansın bu arada galiba haftayada bimde var bebek ürünleri o zamanda bi bak istersen
Olur canım kataloğa bakiyim şimdi:)
Uyguna geliyor bazı şeyler canım güzel oluyor :)
Denerim onu canım böyle kazinacak gibi bişey değil sanki çamurlu su dokmussun iz kalmış gibi bişey. Teşekkür ederim canım
AdaisyLove cim temizlik ürünleri satan yerlerde, mavi su diye bir şey satılıyor. Fayans derzlerini tertemiz yapıyor. Bir bak ona bence.
Ismı mavi su mu canım normal marketlerde bulamaz miyim
Aynen öyle canım

yok canım markette satılmıyor. Hani bu açık deterjan satan yerlerde var. Mavi su ya da sihirli su diye. Ama bu arada çamaşır suyunu da bunu da sen koklama. Annen döksün.

Maşallah kuzucuğa annesi yemeği seviyor desene :))) güzel haberlerle dönmüşsün darısı başımıza :)

Gillette markası canım , Venüs diye kadınlar için üretilmiş. Bulabilirsin bence.
Aminnn insallah canim benimki yemegi cok seviyor aksamlari yatmadan bir kase balli yogurt yemeden uyutmuyor beni

Tatlım haftan baya ilerlemiş.30.hafta falan olsa neyse ama bu saatten sonra bence gitme.düğün cdsini izleyiverirsin.Allah korusun gidişte dönüşte düğünde falan doğuruverirsin oralarda.

tam am canım gül suyu alıp deneyim bi tşkler :)

canım bimdeki sanırım haftaya bu hafta bebiş ürünleri yok bende afişlerini gördüm ama tarihini tam net hatırlamıyorum

yok canım markette satılmıyor. Hani bu açık deterjan satan yerlerde var. Mavi su ya da sihirli su diye. Ama bu arada çamaşır suyunu da bunu da sen koklama. Annen döksün.
Internette baktım canım powermax çıkarmış bu ürünü markette de satiyormus şimdi gidip bakacam. Bulursam akşam eşime yaptiracam

evet bende o kitabı okuyorum şimdi "Ina May'in Doğuma Hazırlık Rehberi" şimdiye kadar böyle rahatlatıcı ve doğru bilgi dolu bir doğuma hazırlık kitabı okumamıştım. normal doğum demeyecem çünkü doğumun kendisi doğal ve normal bir olay aslında, kafamıza bir korku yayılıyor etrafta çok fazla yanlış uyarıcı ve bilgi var. doğum hakkında bir çok şeyi yanlış bildiğimi farkettim. kulaktan dolma bilgilerle yada uzman olmayan kişilerin yazdığı yanlış bilgilerle, bizde de yanlış bir bilgi birikimi ve beklentisi oluşuyor. bende herkese kesinlikle öneririm. benim doğuma dair birçok bakış açımı değiştirdi.

bende 29. haftamda kasık ağrısı sikayetiyle gittiğimde hemsireler alttan acılma warmı diye elini sokup baktı catı muayenesiyle aynı seymi bilmiyorum cokta abartılcak bisey değildi bana göre cok az cnm yandı , benden 10 dk sonra gelen bi bayanı 3 hemsire zor tuttu hastane ayaga kalktı cıglıklardan bnde ona farklı bisey yapılıyor sandım ama onada aynısını yapmışlar kişiden kişiye değişiyor sanırım :))

teşekkür ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…