evet ya ayni fikirdeyim canim bende takmiyorum rabbim saglikla tamamlatsinda surda ne kaldi zaten son zamanlarimiz Allah yavrularimiza saglik versin gerisi teferruatCanım hiç ama hiç takılma bende sezeryan olabilirim ama taKmıyorum annem beni ve kardeşimi sezeryana dünyaya getirdi valla Arkadaşm 4 kşlo normal dopum yaptı ama onun kesisi dikişi felan oldu yani ikisi de farketmez bünye meselesi yeterki bebebkler sağlıklı olsun kendimi hiç düşünmüyorum
masallah kızceye cnm biizm oglanla haftalarıda kilolarıda hemen hemen aynı bizim doktorda iri yarı diyorHerkese selamlar dunyaya gelecek minik kuzucuklara hayirli dogmalar insallah.biz ayminamla doktora gittik masallah cok iyiymis doktor 2.5 kilo normalden biraz fazla kilosu dedi babasi iri yari olunca kizim ona cekmis
evet canım bir de herşeyin genetiğiyle oynuyorlar. ben hurmanın doğal olduğuna inanıyorum.evet öyleymiş . doğumdan sonrada yenmesi tavsıye ediliyormuş . ki bütün vitaminleri içeriyor. şimdiye kadar folık asitmi biliniyordu . düşünebiliyormusun folık asıt en çok içeren şey hurmaymış
Bizde yapicaz canim annemin bi tarifi var ogreneyim yazarim sanaKizlar lohusa serbetini ne kadar sure saklaya biliyoruz kendim yapmak istiyorum hastane zaten gelen misafirlere falan weriyo ama ewde de olsun istiyorum siz de yapacakmisin yapacaksaniz nasil tarif denenmis guzel bilen war mi netten falan arastirsim ama deneyen tarif bilen kesin onaylanmis bi tarif war mi acaba
Valla özel sigortam da medical park ve şifa hastaneleri dışında Ki bu 2 hastahane doğum limiti yok ama onların dışında doğuma 8 bin yani yetmesi imkansız o yüzden memoriala felan gitmedim muanesi hariç 8500 demiyok canım nerdee 8500 doktorun dogumu orda,benım doktor ıyı docent,onda dogurmak ıstıyorum,bı de bebek yogun bakım 3000 tl n baslıyor.Central dıye bı yer var orda sgk gecıyor doktorum orayı tavsıye ettı ben de orda dogurcam.Ama Mehtap hanım ıyı gercekten
Cok artirmiyormu jilet canimnnekadar sikliklagerekiyorMaşallah kuzucuğa annesi yemeği seviyor desene :))) güzel haberlerle dönmüşsün darısı başımıza :)
Gillette markası canım , Venüs diye kadınlar için üretilmiş. Bulabilirsin bence.
Sana da mi dedi :) esimde nasil seviniyor babasi gibi iri yari olcak diye :)))masallah kızceye cnm biizm oglanla haftalarıda kilolarıda hemen hemen aynı bizim doktorda iri yarı diyor
Şimdi sen söyleyince tereddüt ettim ama tarihe özellikle bakmıştım 10 nisan diye hatirliyorumtam am canım gül suyu alıp deneyim bi tşkler :)
canım bimdeki sanırım haftaya bu hafta bebiş ürünleri yok bende afişlerini gördüm ama tarihini tam net hatırlamıyorum
http://www.bim.com.tr/Categories/100/aktuel-urunler.aspxŞimdi sen söyleyince tereddüt ettim ama tarihe özellikle bakmıştım 10 nisan diye hatirliyorum
Tamam canim haber bekliyorum o zaman sendenBizde yapicaz canim annemin bi tarifi var ogreneyim yazarim sana
Doğum normal fizyolojik bir süreçtir.Eğer dışardan müdahale olmazsa kötü gitmesi çok çok düşük bir olasılıktır.Sizin kötü doğum tecrübenize ne neden oldu bunu sorgulamak gerekir.Verilen suni sancı mı?Ki bu çok sık rastladığımız birşey.Suni sancı rahim boynunu inceltmez.İncelmemiş rahim boynu olan bir gebeye suni sancı vermek saatlerce çekilen hem anne hem bebek için strese,ağrıya ve bebeğin kalp atışlarının yavaşlamasına neden olur.Ve sonu genellikle sezeryandır.Gereksiz ve rutin yapılan epizyotomi mi?Dokorlarımızın normal doğum tecrübesizliğini anne ve bebeklerin çekmesi mi?Hangi birini sayalım.Tüm bunların sonucunun normal(vajinal) doğuma yüklemek bence haksızlık.Tüm gebelere doğumlarından ve doğum şekillerine karar vermeden önce Ina May Gaskin'in Doğuma Hazırlık Rehberi kitabını mutlaka okumalarını öneririm.
teşekkür ederim canım, Eminönü'ne mutlaka gitmek istiyorum, alışverişim bitti sayılır ama doğumdan önce kısmetse gideceğim.Cnm ben şişeleri kolonyayi emin önünden aldım kurdaleyide burdan bi tuhafiyeden aldım annem ve ablam yaptı ben netten model gösterdim etiketleri de buradan arkada yardim etti ben seçtim o içini yaptı eşim bastırdı ortaya bu cikti
ee yani bunları duyunca insan ister istemez bi an düşünüyor, ben dayanacağımı düşünüyorum zaten kısa sürüyormuş.Ya böyle konuşmayı hiç sevmiyorum ama bizim insanımız da abartmayı pek seviyor. Hiç aldırmayın anlatılanlara. Çoğu doktor bakmıyor bile doğum anına kadar.
canım e bebekte kalıp gibi bişey var kızılcık şerbeti yazıyor kaynar suya atıp şeker filan ilave ediyorsun galiba bir de eridikçe kıvama gelir sanırım ama fiyatını hatırlamıyorum, çok pahalı bişey değildi, ya da aktarlara sorabilirsinKizlar lohusa serbetini ne kadar sure saklaya biliyoruz kendim yapmak istiyorum hastane zaten gelen misafirlere falan weriyo ama ewde de olsun istiyorum siz de yapacakmisin yapacaksaniz nasil tarif denenmis guzel bilen war mi netten falan arastirsim ama deneyen tarif bilen kesin onaylanmis bi tarif war mi acaba
canım markaya göre değişmekle birlikte genelde 50-56 cm olur hastane çıkışları, bence giydirebilirsin max.56 cm geçer mi ki?kızlar benim bebeğimin boyu haftasına göre çok önde çıkıyor hep.. eşim de ben de uzun boyluyuz ondan sanırım.. peki bu hastane çıkışı için aldığımız kıyafetler kaç cm olana kadar giydirilebilecek?.. aldığım her şey yenidoğan için.. acaba küçük olur mu?.. ne yapsam bilemedim..
kızlar aklıma ne geldi. HAni bu cappy nin şerbeti varya. Rengi kırmızı. Ondan mı alsak :)teşekkür ederim canım, Eminönü'ne mutlaka gitmek istiyorum, alışverişim bitti sayılır ama doğumdan önce kısmetse gideceğim.
ee yani bunları duyunca insan ister istemez bi an düşünüyor, ben dayanacağımı düşünüyorum zaten kısa sürüyormuş.
canım e bebekte kalıp gibi bişey var kızılcık şerbeti yazıyor kaynar suya atıp şeker filan ilave ediyorsun galiba bir de eridikçe kıvama gelir sanırım ama fiyatını hatırlamıyorum, çok pahalı bişey değildi, ya da aktarlara sorabilirsin
bende dağıtmak istiyorum ama daha bakmadım hiç açıkçası neyde ikram edeceksin pvc küçük kadehlerde mi?
lohusa şerbeti için mi?kızlar aklıma ne geldi. HAni bu cappy nin şerbeti varya. Rengi kırmızı. Ondan mı alsak :)
Evet valla baktım şimdi. 1 lt 2,5 tl. 3-4 tane alsam yeter. Hiç uğraşmaya değmez.lohusa şerbeti için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?