2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
M miss claire canim gecmis olsun bende ilk hamile kaldigim ay dusurdum tas cok sancili Allahbyardimcin olsun
evet ya ayni fikirdeyim canim bende takmiyorum rabbim saglikla tamamlatsinda surda ne kaldi zaten son zamanlarimiz Allah yavrularimiza saglik versin gerisi teferruat

Herkese selamlar dunyaya gelecek minik kuzucuklara hayirli dogmalar insallah.biz ayminamla doktora gittik masallah cok iyiymis doktor 2.5 kilo normalden biraz fazla kilosu dedi babasi iri yari olunca kizim ona cekmis
masallah kızceye cnm biizm oglanla haftalarıda kilolarıda hemen hemen aynı bizim doktorda iri yarı diyor

evet canım bir de herşeyin genetiğiyle oynuyorlar. ben hurmanın doğal olduğuna inanıyorum.

Bizde yapicaz canim annemin bi tarifi var ogreneyim yazarim sana

Valla özel sigortam da medical park ve şifa hastaneleri dışında Ki bu 2 hastahane doğum limiti yok ama onların dışında doğuma 8 bin yani yetmesi imkansız o yüzden memoriala felan gitmedim muanesi hariç 8500 demi

Central hospital burda Giden çok arksdaş var benim özel sigortam olmasa centrala giderdim nispeten uygun fiyat evimede yakın

Maşallah kuzucuğa annesi yemeği seviyor desene :))) güzel haberlerle dönmüşsün darısı başımıza :)

Gillette markası canım , Venüs diye kadınlar için üretilmiş. Bulabilirsin bence.
Cok artirmiyormu jilet canimnnekadar sikliklagerekiyor

tam am canım gül suyu alıp deneyim bi tşkler :)

canım bimdeki sanırım haftaya bu hafta bebiş ürünleri yok bende afişlerini gördüm ama tarihini tam net hatırlamıyorum
Şimdi sen söyleyince tereddüt ettim ama tarihe özellikle bakmıştım 10 nisan diye hatirliyorum

Kizlar gece yine ellerim sismis sabah kipirtatamiyrm o kadar kotuki doktora soyledm normal dedi. Benim gibi olan varmi cok stres yaptim

kızlar benim bebeğimin boyu haftasına göre çok önde çıkıyor hep.. eşim de ben de uzun boyluyuz ondan sanırım.. peki bu hastane çıkışı için aldığımız kıyafetler kaç cm olana kadar giydirilebilecek?.. aldığım her şey yenidoğan için.. acaba küçük olur mu?.. ne yapsam bilemedim..

Hayır suni sanci almadım. 8,5 saatlik bir sancinin sonucunda dünyaya geldi bebeğim. Dışardan müdahale olarak su kesemi doktorum patlatti suyum kendiliginden gelmedi. Bebeğimin kafası buyuktu ve catiya oturmuyordu bunun için uzun bir süre müdahale etti doktorum. Epizyotomi yapilmasaydi çok daha fazla dikisim olurdu muhakkak ki buna ragmen hem icerde hem disarda cok fazla dikişim oldu. Doktorum 25 senelik kadın dogumcu, prof. Ve benim normal doğum isteğimi sonuna kadar destekledi baska bir doktor olsaydı direk sezeryana alırdı zaten. Ben en başindan beri çok fazla okuyan araştiran bir anne olarak sezeryani hic istemedim ama keşke çatın dar bebeğin iri sezeryan dogum tercihi senin için daha doğru bir karar olur diyen iki doktorumuda dinleseymisim. Sonrasında çektigim acı ve sıkıntıların detaylarını paylaşıp kimseyi korkutmak istemiyorum. Bir sürü güzel normal doğum hikayesi var muhakkak arada benimki gibi kötü olanlarda vardır. Böyle katı ve keskin şu doğum şekli en iyisidir vs gibi konuşmalar hosuma gitmiyor, bazen normal sandiginiz seyler sizin icin guzel sonuclanmayabiliyor. Doğum şekline kitaplardan okuyarak, başkalarının doğum hikayelerini dinleyerek değil doktorunuzla birlikte sizin ve bebeğiniz için en doğru olanina karar vermenizin gerektiğine inaniyorum.

teşekkür ederim canım, Eminönü'ne mutlaka gitmek istiyorum, alışverişim bitti sayılır ama doğumdan önce kısmetse gideceğim.

Ya böyle konuşmayı hiç sevmiyorum ama bizim insanımız da abartmayı pek seviyor. Hiç aldırmayın anlatılanlara. Çoğu doktor bakmıyor bile doğum anına kadar.
ee yani bunları duyunca insan ister istemez bi an düşünüyor, ben dayanacağımı düşünüyorum zaten kısa sürüyormuş.

canım e bebekte kalıp gibi bişey var kızılcık şerbeti yazıyor kaynar suya atıp şeker filan ilave ediyorsun galiba bir de eridikçe kıvama gelir sanırım ama fiyatını hatırlamıyorum, çok pahalı bişey değildi, ya da aktarlara sorabilirsin
bende dağıtmak istiyorum ama daha bakmadım hiç açıkçası neyde ikram edeceksin pvc küçük kadehlerde mi?

canım markaya göre değişmekle birlikte genelde 50-56 cm olur hastane çıkışları, bence giydirebilirsin max.56 cm geçer mi ki?
şimdi kaç boyu bebişin?
bizim kızçe en son 43 cm çıktı, halbuki ben ve eşim uzun boyluyuz

Lohusa serbeti var dimi bir de insallah aktarlardan bulabilirim.annecikler birsey soracam size bugun 34.haftama girdim kontrole gittim 2.5 kiloya yakin bebegin normalden fazla kilosu dedi masallah :) erken doguma neden olmaz dimi

kızlar aklıma ne geldi. HAni bu cappy nin şerbeti varya. Rengi kırmızı. Ondan mı alsak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…