2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
boyunu söylemiyor bizim doktor canım ama boyu 3 hafta falan önden gidiyor dedi.. hep uzun bir bebek olacak diyor.. aldıklarımın bazısı 56 bazısı 50 cm.. 56lar olur belki ama hiç birini giydiremiycem diye korkmaya başladım..

Evet valla baktım şimdi. 1 lt 2,5 tl. 3-4 tane alsam yeter. Hiç uğraşmaya değmez.
tadı nasıl ki ben çok şerbet sevmem açıkçası
bir de lohusa şerbetinin tadı neye benziyor ben daha önce hiç içmedim

Aminnn insallah canim benimki yemegi cok seviyor aksamlari yatmadan bir kase balli yogurt yemeden uyutmuyor beni
Maşallah bebeğine, biz gece yoğurt yersek mide yanmasından uyuyamıyoruz :))

tam am canım gül suyu alıp deneyim bi tşkler :)

canım bimdeki sanırım haftaya bu hafta bebiş ürünleri yok bende afişlerini gördüm ama tarihini tam net hatırlamıyorum
Rica ederim canım :)

Kızlarrr bugün meleğimi gördüm,2400 gr 45 cm. Suyumuz falan herşey iyi çıktı şükür. Nstyede girdim yine sancı cıktı biraz. Artık her hafta kontrol var.
Ohh maşallah canım bak düzelmiş herşey :)) kötü bir durum olsaydı bırakmazdı doktorun bende de çıktı Sancı zaten :)

Cok artirmiyormu jilet canimnnekadar sikliklagerekiyor
Canım birkere denedim henüz, sanırım yapıyla alakalı. Henüz çıkmaya başlamadı bir hafta oldu. Ama artık her hafta yaparım doğum çok yaklaştı çünkü

Sağol canım darısı başınıza :)) ay deme öyle korkutma beniiiiii daha 2 3 hafta dursun yerinde çok erken

Birşey olmaz inşallah c anın ama bence gitmemelisin.
normal artık gelmıssın 37 cı haftaya 39 desek 3 hafta max kaldı korksan da korkmasan da sıra senın kacıs yok

hmm ben yeni doğan 55 cm'den fazla duymadım canım ama usg kağıdında fl değeri olması lazım o rakam ile 7 yi çarp bakalım şu an neymiş?

canım gitceksen yolda ya da gitiğinde sancının tutması ihtimalini düşün bence. belki uzun uzun mola verilerek gidilebilir ama doktorun riske atma demiş. hayırlısı olsun

Evet canım. Hastane çıkışları max 53-54 cm. 56 cm falan olursa, olmazlar bebişe. Olsun maşallah uzun olsun da :)

Ben içmiştim. Gayet güzeldi. Bildiğin lohusa şerbeti ama tadı daha güzel. Boyalı işte ve aromalı. Hem herkese kendimiz yaptık derim
bak şimdi aklıma yatmadı değil alıp bir test edeyim zaten hepi topu kaç kişiye ikram edecez ki
çok hazırcı gördüm bizi

Kizlar gece yine ellerim sismis sabah kipirtatamiyrm o kadar kotuki doktora soyledm normal dedi. Benim gibi olan varmi cok stres yaptim
Canım artık normal diye biliyorum, benim de ellerim şiş ve uyuşuk uyanıyorum sonra geçiyor. Seninki geçmiyor mu zamanla ? Kan akışıyla alakalı sanırım.

Canım 0-1 ve 0-3 aralığı var sen 0-1 den az alabilrsin doğumuna göre 0-3 e dönersin olmaz mı.

hmm ben yeni doğan 55 cm'den fazla duymadım canım ama usg kağıdında fl değeri olması lazım o rakam ile 7 yi çarp bakalım şu an neymiş?
fl kaçtı şimdi hatırlamıyorum ama o zaman çarptım 51 ya da 52 çıkmıştı canım.. daha 5 hafta var.. bakalım nasıl olacak..

selam guzel annler..uzun zamandır gıremıyordum.sıze bır sorum var.dogumu kolaylastıran baslatan yontemler olarak neler bılıyorsunuz tavsıye eder mısınız?

Benm ki şu an 36 haftada olan kızlar ile aynu canım uzun boylu ama kilosu normal bebiş dayıya çekmiş dayısı uzun gerçi bende eşim de kısa değiliz

bak şimdi aklıma yatmadı değil alıp bir test edeyim zaten hepi topu kaç kişiye ikram edecez ki
çok hazırcı gördüm bizi

Valla canım. Benimde demin aklıma geldi. Ay ne uğraşalım. Bide güzel de değil. Bildiğin şekerli su. Bu en azından ferah ve güzel. Sorana da aroma alıp kattım derim

her şeyini aldım ama daha yıkamadım.. olmazsa bir kaçını değiştireyim diyordum.. bi de eşimin annesi bana çok küçük aldın bunlar olmaz dedi, ben de herkesinkine oluyo bi bize mi olmayacak demiştim.. şimdi kadın haklı çıkacak diye korkuyorum..

evt malesef muayınesı harıc fıyatı bu acıbademde 10 bın dı dusun.Ben hıc olmadım centralde ama doktorum oranın yogun bakımı ıyı dıyor haftaya bakacam oraya ınsallah ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…