2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
normal artık gelmıssın 37 cı haftaya 39 desek 3 hafta max kaldı korksan da korkmasan da sıra senın kacıs yok
Sen sıradasın deyince şu sıralar doğuracaksın dedin gibi düşündüm :) zaten 3 hafta sonra doğum tarihim ondan kaçışım yok da 37 de de doğmasın inşallah. Sürpriz istemiyorum önüme Geçmek isteyen varsa buyursun seve seve

Lohusa serbeti var dimi bir de insallah aktarlardan bulabilirim.annecikler birsey soracam size bugun 34.haftama girdim kontrole gittim 2.5 kiloya yakin bebegin normalden fazla kilosu dedi masallah :) erken doguma neden olmaz dimi
bulursun cnm bizde aktardan alıcaz , ben geçen haftaki kontrolde sordum cnm onden gitmesi kilolu olması erken dogucagı anlamına mı geliyor diye hayır sadece iri bi bebek olur dedi doktorum :)

evt malesef muayınesı harıc fıyatı bu acıbademde 10 bın dı dusun.Ben hıc olmadım centralde ama doktorum oranın yogun bakımı ıyı dıyor haftaya bakacam oraya ınsallah ıyıdır
Canım kızlara sorsan doktorlarını git şimdiden başla canım vaktin var

Kızlarrr
önceden tekmelerini hissediyordum ama şimdi bildiğin topuğunu yakalıyorum kızımın iki gündür inanılmaz bişey ya. Minnacık pinpon topu gibi.

İkincisi de inanılmaz stresliyim gerginim. Eşime söyledim böyle vücudumda negatif enerji var hissediyorum dedim. Dedi ki niye stress oluyosun daha bi ay var :)) sonra durdu aaa bi ay kalmış hakkaten dedi.

MasaAllah bebisine canim
Teşekkür ederim canım :)
Ohh maşallah canım bak düzelmiş herşey :)) kötü bir durum olsaydı bırakmazdı doktorun bende de çıktı Sancı zaten :)
Evet canım ya, bugünkü sancıda telaşlanmadım zaten. Kızımın sağlığı yerinde şükür.
masallah kızına pekı sancı ıcın ılac vermıyormu doktor
Teşekkürler :) Daha önce kasılmalar için magnezyum vermişti. Şimdi kasılmayla beraber ağrın var mı diye sordu yok dedim ben de. Zaten haftaya yine görüşecez. Ağrıların olursa gel dedi. Ama bu dönemde bu kadar sancı normal artık doğuma yaklaşıyosunuz dedi. Ben de kafama takmadım sancıyı :)

selam guzel annler..uzun zamandır gıremıyordum.sıze bır sorum var.dogumu kolaylastıran baslatan yontemler olarak neler bılıyorsunuz tavsıye eder mısınız?
Hurma yürüyüş ve hareket diyorlar. Ben de denicem inşallah.

Ben hiçbir sorun olacağını sanmıyorum açıkcası 56 cm e kadar olur zaten.

evt malesef muayınesı harıc fıyatı bu acıbademde 10 bın dı dusun.Ben hıc olmadım centralde ama doktorum oranın yogun bakımı ıyı dıyor haftaya bakacam oraya ınsallah ıyıdır
Ben central deyim. Çok memnunum sorun varsa cevaplayabilirim :)

Amin Allah daha iyi etsin :)

Kizlar gece yine ellerim sismis sabah kipirtatamiyrm o kadar kotuki doktora soyledm normal dedi. Benim gibi olan varmi cok stres yaptim
Benim de bir haftadir öyle canim ortası da agriyo hatta, ayaklarımın altı da şiş tuza dikkat etmeme, su içmeme rağmen, stres yapma hiç son ayımız gayet normal

onun tadı farklıdır canım :)
Yok değil canım. Ben taşmıştım. Yani farklı ama aroma var içinde. Lohusa şerbeti bildiğin şekerli su. Bunda tarçın, karanfil vs. tadı var. Daha iyi bence. Netice de lohusa şerbeti de aromalı yapılabilir. Daha lezzetli.

yok yok ben almayayımbekler senınkı de ıkı uc hafta annesı

Hurma yürüyüş ve hareket diyorlar. Ben de denicem inşallah.

Ben hiçbir sorun olacağını sanmıyorum açıkcası 56 cm e kadar olur zaten.

Ben central deyim. Çok memnunum sorun varsa cevaplayabilirim :)
doktorun kım ,odaları guzel mı,yogun bakımı ıyı dıyorlar,temız mı ,bı de dogum anında ıcerıye ızın vermıyorlar fotografcı gelmesını dedıler bana ,fıyatlar da baya uygunmus denıldı

kızlar sekerı yksek cıkıp endokrınolojı bolumune gıden varmı aranızda,bı haftadır dıyet ve takıpteyım ama sabah sekerım yuksek cıkınca doktorum da dıyetsenım de dahılıyeye gıt dedı ,ınsulın mı baslatılacak

Tatlım haftan baya ilerlemiş.30.hafta falan olsa neyse ama bu saatten sonra bence gitme.düğün cdsini izleyiverirsin.Allah korusun gidişte dönüşte düğünde falan doğuruverirsin oralarda.
Allah korusun csnim ya. Korkuyorum bende. Bir de Eşim desicak bakmiyor gitmeme. Bir şey olursa hesabini veremeyiz.

canım gitceksen yolda ya da gitiğinde sancının tutması ihtimalini düşün bence. belki uzun uzun mola verilerek gidilebilir ama doktorun riske atma demiş. hayırlısı olsun
Düşünmesi bile kötü. Hic bilmediğim bir hastane ve hic bilmediğim doktorda doğum yapmak da zor olur.

günaydınn:)
geçen gün bebek arabası sormuştum, chicco lite way plus travel sisteme karar verdim gibi, fikri olan, önceden kullanan eşi dostu kullanıpta bilgi sahibi olan var mı? :):)

Mrb bizim de aynı araba aldık koyduk. Baston olması büyük avantaj. Tekerlekleri de çıkıyo bagaja ya da koltukların oraya kolayca sıgar. Biz deneme 3 yaşındaki yegenimle gitmiştik rahatça sığıyodu. Sürüşü de kolay. Biz siyah aldık. Kırmızı da güzel ama kırmızının yanındaki renk kahverengi o yüzden hoşuma gitmedi. Biçok arkadaşım hamile olduğumu duyunca tavsiye etmişlerdi. Hiç başka marka düşünmedim. Kafamı karıştırmadım. Bi arkadaşımın da quinny buzz vardı çok hantal olduğunu gördüm. Kız evden çıkarmaya üşeniyodu. Bagajı full kaplıyodu. Alışveriş merkezlerinde gezerken çok güzel ama işin arka boyutunu görünce hiç içimde kalmadı. Şimdiden hayırlı günlerde kullan yaz geliyor 40ımız çıkar çıkmaz gezeriz oh mis:))

bir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
malesef suyumuz azalmış yani sınırda şuan. Doktorumuz başka biri olsa 38e kadar bekletirdim ama senin çok kötü bi tecrüben var riske atmak istemiyorum suyu hala aynı seviyede ise haftaya bugün alalım bebeği dedi. eğer çok az artarsa da diğer hafta alınacak. üçüncü kez renkli ultrasona girdik. kan akışımız güzel ama suyumuz az.
çok küçük bebişko ya 34 haftalık daha 2 buçuk kilo ismi de yok eşyası bile yok

KUZUM SAĞLIKLA DOĞSUN HELE, HEPSİ OLUR ZAMANLA..İNŞAALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…