2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım üzme kendini. 35 haftalık oluyor o zaman. Belki kuvöze bile girmesine gerek kalmaz. Bu hafta hızlıca bir şeyler al bence. Daha yıkanıp ütülenecekler. diğer şeyleri yavaş yavaş alırsın. Sağlıklı olsunda.

ana kucağı oto koltuğu olarak ta kullanılabiliyor değil mi?

canım sağlıcakla gelsin inşallah küvezede gerek kalmaz sen hemen eksiklerine bakmaya başla :)

Maşallah Paşa'na canım:) al bizden de okadar, sürekli tepikliyoruz nst aletlerini, hiiiiç sevmiyor resmen sıkıntıya gelemiyor :)
Alistilar rahata canım kuzucuklar :) :) ama kalp atisini dinlemekde bi harika sürekli o ani düşünüp fark etmesmde pit pit atıyor minik kalbi diye içinden geçirip duygulaniyorum anne olmak çok güzelmis bin şükür bize bu mutlulugu verene :) :)
Canım bizim mobilya geleli bi hafta oldu iki kez sildik hala kokusu çıkmadı tarihi öne alamıyolar mi erken doğum riskin var sonuçta
MasaAllah kuzuna canım büyüdüler artık az kaldi kavuşmaya
Elhamdulillah canım hepimiz sağlıkla kavuşalim insaallah
maşallah bebişe canım buyutmussun :) mayıs bebisleri nstyi hiç sevmedi sanırım. :)
Aynen tatlım çok keyifçiler :)
Canım o heyecanla gözümüz onu görmez gibi geliyo :) :) aman hiç düşünme dogumu ben aklima bile getirmiyorum eh Allahin izniyle bi şekilde çıkacaklar ordan :) :) :)

Son düzenleme:
doktora gittim sabah dayanamayıp gece nefessiz kalınca :/ zaten çocuk zorluyordu bi de bu hastalık çıktı başıma nefesim kesiliyor sürekli bu arada doğurmam inşallah hasta hasta. ay çok sinirlerim bozuk ya zaten hastayken çok sinirim bozuk oluyor bi de üstüne karnım burnumda allahım geçsin bir an önce nolur

Canım küçük değil maşallah.benim kızlarım 37+3-4 doğdukları halde biri 2.650 biri2.500 gr doğdular.ne küvöz gerekti ne bişey.bir haftada 100gr bile alsa maşşallah iyi doğar.sıkma canını.sağlıkla doğsun inşallah.

canım sağlıcakla gelsin inşallah küvezede gerek kalmaz sen hemen eksiklerine bakmaya başla :)
solunum sıkıntısı olmayacak Allah izin verirse ciğer geliştirici yapıldı 32 haftalıkken kuvöze ihtiyaç duymaz inşallah
korkuyorum işte yinede

kilosu iyi maşallah çok küçük değil hiç merak etme çok sağlıklı olacak annesi. ama bir an önce alışverişe çıkın hiç değilse hastane çıkışını bezini biberonunu yatağını alın. senin de moralini düzeltir hem. allahın izniyle hepimiz sağ salim alıcaz kucağımıza bebeleri

solunum sıkıntısı olmayacak Allah izin verirse ciğer geliştirici yapıldı 32 haftalıkken kuvöze ihtiyaç duymaz inşallah
korkuyorum işte yinede
Korkma hiç bşy olmaz. Benim yiğenim 34 haftalıkken birden bire doğdu. Ona ciğer geliştirici yapılamadığı için kuvözde 1 hafta kaldı. Komşumuzun oğlu da aynı gün doğdu yiğenle, 34+2 ama ciğer geliştirici yapılmıştı. Maşallah hiç girmedi kuvöze. Seninki 35 haftayı da bulursa hiç korkma. Ben mesela hep diyorum. 35'e kadar dur oğlum. Sonrası dert değil diye Sende hiç merak etme.

korkma canım 35 cı haftasında bebıs tamamlamıs oluyor gelişiminı,bır haftaya kılo da alır bıraz ,doktorunu dınle rıske atma

Figen temelli akın, temiz tabi ki gittiğime görr :) yoğun bakımı evet iyi, odaları güzel bence. Normal doğum 1450+270 tahlil ücreti. Fotoğrafçıyı sormadım.

Çok şükür şu an bir sıkıntı yok, ilk bir yıl sıkı takip edildi, şimdi yılda - iki yılda bir baktırıyoruz. Çok şükür bir sıkıntımız yok

kızlar yenigirebildim nete ..daha doğrusu kendimi yeni yeni toparlıyorum..
moralim çok bozuktu..
inşallah dediğiniz gibi olurda olluşum sorunsuz büyür..ALLAH sizlerede şifa versin..
bol bol dua ediyorum ..şuan elimden gelen o
çok çok öptüm sizleri sağolun..

Kızlar oğluşun bir makina çamaşırı kurudu.şimdi iç etiketlerini kesip katlıycam.babası ütüliycek haftasonu inşallah.kızlarınınkini de o ütülemişti.bunu da ütüler sağolsun.kızlarda ürü kokusu bulantı yapıyordu bende.bugün aldıklarım da makinede yıkanıyor.bir posta çamaşırda kuruyor.şükür yıkama işini hallettik ütülenip kaldırılacaklar artık.

ALLAH yardımcın olsun cnm..
bencede korkma çünkü riskli günler geçti...içini ferah tut..dularım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…