hiç bişeyi olmasada olur da tek dert ettiğim aslında ufak olmasıKUZUM SAĞLIKLA DOĞSUN HELE, HEPSİ OLUR ZAMANLA..İNŞAALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN...
bir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
malesef suyumuz azalmış yani sınırda şuan. Doktorumuz başka biri olsa 38e kadar bekletirdim ama senin çok kötü bi tecrüben var riske atmak istemiyorum suyu hala aynı seviyede ise haftaya bugün alalım bebeği dedi. eğer çok az artarsa da diğer hafta alınacak. üçüncü kez renkli ultrasona girdik. kan akışımız güzel ama suyumuz az.
çok küçük bebişko ya 34 haftalık daha 2 buçuk kilo ismi de yok eşyası bile yok
ana kucağı oto koltuğu olarak ta kullanılabiliyor değil mi?Mrb bizim de aynı araba aldık koyduk. Baston olması büyük avantaj. Tekerlekleri de çıkıyo bagaja ya da koltukların oraya kolayca sıgar. Biz deneme 3 yaşındaki yegenimle gitmiştik rahatça sığıyodu. Sürüşü de kolay. Biz siyah aldık. Kırmızı da güzel ama kırmızının yanındaki renk kahverengi o yüzden hoşuma gitmedi. Biçok arkadaşım hamile olduğumu duyunca tavsiye etmişlerdi. Hiç başka marka düşünmedim. Kafamı karıştırmadım. Bi arkadaşımın da quinny buzz vardı çok hantal olduğunu gördüm. Kız evden çıkarmaya üşeniyodu. Bagajı full kaplıyodu. Alışveriş merkezlerinde gezerken çok güzel ama işin arka boyutunu görünce hiç içimde kalmadı. Şimdiden hayırlı günlerde kullan yaz geliyor 40ımız çıkar çıkmaz gezeriz oh mis:))
canım sağlıcakla gelsin inşallah küvezede gerek kalmaz sen hemen eksiklerine bakmaya başla :)bir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
malesef suyumuz azalmış yani sınırda şuan. Doktorumuz başka biri olsa 38e kadar bekletirdim ama senin çok kötü bi tecrüben var riske atmak istemiyorum suyu hala aynı seviyede ise haftaya bugün alalım bebeği dedi. eğer çok az artarsa da diğer hafta alınacak. üçüncü kez renkli ultrasona girdik. kan akışımız güzel ama suyumuz az.
Alistilar rahata canım kuzucuklar :) :) ama kalp atisini dinlemekde bi harika sürekli o ani düşünüp fark etmesmde pit pit atıyor minik kalbi diye içinden geçirip duygulaniyorum anne olmak çok güzelmis bin şükür bize bu mutlulugu verene :) :)Maşallah Paşa'na canım:) al bizden de okadar, sürekli tepikliyoruz nst aletlerini, hiiiiç sevmiyor resmen sıkıntıya gelemiyor :)
Canım bizim mobilya geleli bi hafta oldu iki kez sildik hala kokusu çıkmadı tarihi öne alamıyolar mi erken doğum riskin var sonuçtaMasallah bebisine hayatim buyumus saolasin bu arada kuzum zaman geliyo yawas yawas ama bizim bebisin mobilyasi 15 veya 20gune gelirmis canim skildi bu duruma elemanlari sakatlanmis falan fisman biseyler soyleyip durdular hayirlisi artik bitek hatane cantasina konulcak kiyafetlerini yikayip utuledim yerlestirdim otekiler hala duruyo odasi gelse guzelce hepsini halledicem dolabina yerlestiricem hayirlisiyla
Elhamdulillah canım hepimiz sağlıkla kavuşalim insaallahMasaAllah kuzuna canım büyüdüler artık az kaldi kavuşmaya
Aynen tatlım çok keyifçiler :)maşallah bebişe canım buyutmussun :) mayıs bebisleri nstyi hiç sevmedi sanırım. :)
Canım o heyecanla gözümüz onu görmez gibi geliyo :) :) aman hiç düşünme dogumu ben aklima bile getirmiyorum eh Allahin izniyle bi şekilde çıkacaklar ordan :) :) :)Tuba çok kötü dimi insanın beli ağrıyor yaVe düşün doğuracağımız gün sürekli üstümüzde o olacak, şayet normal doğum yapar isem doktorumla pazarlık yapıcam nst ye çok almasınlar ben yürümek istiyorum
Canım küçük değil maşallah.benim kızlarım 37+3-4 doğdukları halde biri 2.650 biri2.500 gr doğdular.ne küvöz gerekti ne bişey.bir haftada 100gr bile alsa maşşallah iyi doğar.sıkma canını.sağlıkla doğsun inşallah.bir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
Canım üzme kendini. 35 haftalık oluyor o zaman. Belki kuvöze bile girmesine gerek kalmaz. Bu hafta hızlıca bir şeyler al bence. Daha yıkanıp ütülenecekler. diğer şeyleri yavaş yavaş alırsın. Sağlıklı olsunda.
solunum sıkıntısı olmayacak Allah izin verirse ciğer geliştirici yapıldı 32 haftalıkken kuvöze ihtiyaç duymaz inşallahcanım sağlıcakla gelsin inşallah küvezede gerek kalmaz sen hemen eksiklerine bakmaya başla :)
Evet tabi ki.ana kucağı oto koltuğu olarak ta kullanılabiliyor değil mi?
kilosu iyi maşallah çok küçük değil hiç merak etme çok sağlıklı olacak annesi. ama bir an önce alışverişe çıkın hiç değilse hastane çıkışını bezini biberonunu yatağını alın. senin de moralini düzeltir hem. allahın izniyle hepimiz sağ salim alıcaz kucağımıza bebeleribir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
Korkma hiç bşy olmaz. Benim yiğenim 34 haftalıkken birden bire doğdu. Ona ciğer geliştirici yapılamadığı için kuvözde 1 hafta kaldı. Komşumuzun oğlu da aynı gün doğdu yiğenle, 34+2 ama ciğer geliştirici yapılmıştı. Maşallah hiç girmedi kuvöze. Seninki 35 haftayı da bulursa hiç korkma. Ben mesela hep diyorum. 35'e kadar dur oğlum. Sonrası dert değil diyesolunum sıkıntısı olmayacak Allah izin verirse ciğer geliştirici yapıldı 32 haftalıkken kuvöze ihtiyaç duymaz inşallah
korkuyorum işte yinede
korkma canım 35 cı haftasında bebıs tamamlamıs oluyor gelişiminı,bır haftaya kılo da alır bıraz ,doktorunu dınle rıske atmabir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
Eki Görüntüle 1487317 bu benim hastane odası çarşaf takımım Eki Görüntüle 1487321 bu oğluşumun yatağı ve hastane çıkışları Eki Görüntüle 1487322 gecelik ve pijama takımım Eki Görüntüle 1487352 hadtane süslemelerimiz
Figen temelli akın, temiz tabi ki gittiğime görr :) yoğun bakımı evet iyi, odaları güzel bence. Normal doğum 1450+270 tahlil ücreti. Fotoğrafçıyı sormadım.doktorun kım ,odaları guzel mı,yogun bakımı ıyı dıyorlar,temız mı ,bı de dogum anında ıcerıye ızın vermıyorlar fotografcı gelmesını dedıler bana ,fıyatlar da baya uygunmus denıldı
Çok şükür şu an bir sıkıntı yok, ilk bir yıl sıkı takip edildi, şimdi yılda - iki yılda bir baktırıyoruz. Çok şükür bir sıkıntımız yok
kızlar yenigirebildim nete ..daha doğrusu kendimi yeni yeni toparlıyorum..canım sıkma canını benim oğlumdada vardı anne karnında doğuncada düzelmedi şuan 17 mm civarında ama hiç büyümedi doğunca 3 ayda 6 ayda bir ultrasonla bakıldı sıkıntı görülmedi artık kontrol süremiz yılda bire düştü tehlikeli birşey değil önemli olan senin bunu farketmiş olman çok ilerlerse minik bir ameliyatla tedavisi var ama genelde ilerlemiyormuş önemli olan kontrollere düzenli gitmen
maşallah annesi korkma o zaman yavruna kavuşacaksın hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsin inşallah :)solunum sıkıntısı olmayacak Allah izin verirse ciğer geliştirici yapıldı 32 haftalıkken kuvöze ihtiyaç duymaz inşallah
korkuyorum işte yinede
ALLAH yardımcın olsun cnm..bir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
ben de siyah olanından sipariş verdim:)Evet tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?