2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kilosu çok iyi canım daha da alacak,
O sağlıklı doğsun da herşeyi hallolur merak etme. Onun ihtiyacı senin sıcacık kolların, yemek ve temiz bir bez. Bu arada suya hindistan cevizi suyu çok iyi geliyor. Burdan arkadaş bimden alıp içmişti maşallahı arttı suyu. Bir de zemzem suyunu duydum ben. Biz de dua ederiz bol bol sem de et inşallah hayırlısıyla doğar bebişin zamanında.

Biz mayıs annelerine bundan sonra bi kural koymak lazım ne olursa olsun moral bozmak yok! diye stres yapınca, üzülünce derdimizi daha da tetikliyoruz. Hormonlarımız da işin içine giriyor, sonra durdur durdurabilirsen içindeki sıkıntıyı. Herseyde bi hayır vardır biz bilemeyiz. Konsumuz sancılandı bebeği erken gelmek istedi iğneyle, serumla içerde tutmaya çalıştılar ama kâr etmedi doğdu bebiş ve akciğerinde enfeksiyon olduğu bebeğin ondan durmadığı ortaya çıktı iyiki erken gelmiş dedi dr.lar, 1 hafta kuvezde durdu maşallah şimdi herşeyi iyi.
Lütfen üzmeyin kendinizi

Mide yanmasi benimde var ama bal doktugum icin rahat ediyorum oyle dene ve bebis cok seviyor tadini :)

fl kaçtı şimdi hatırlamıyorum ama o zaman çarptım 51 ya da 52 çıkmıştı canım.. daha 5 hafta var.. bakalım nasıl olacak..
belli bi haftadan sonra gelişimi yavaşlıyor ama bebişlerin, belli olmaz yine de; ayrıca sağlıklı olsun boşver kıyafetleri sırım gibi bi bebiş gelecek desene

Ben içmiştim. Gayet güzeldi. Bildiğin lohusa şerbeti ama tadı daha güzel. Boyalı işte ve aromalı. Hem herkese kendimiz yaptık derim

Valla canım. Benimde demin aklıma geldi. Ay ne uğraşalım. Bide güzel de değil. Bildiğin şekerli su. Bu en azından ferah ve güzel. Sorana da aroma alıp kattım derim
markete uğrayıp alacağım tadını test etmem lazım

Canım ben normaldoğum yaptim 20 dakika takildi sadece, sonrasinda ara ara açıklığı kontrol icin gelip bakti ebe, yani sürekli nst bağli yatmiyorsun merak etme:)
oew çok iyi ya ben hep rahatsız olan kadınları okudum o zaman :) Öyleyse iyimiş, sevindim :)

Herkese selamlar dunyaya gelecek minik kuzucuklara hayirli dogmalar insallah.biz ayminamla doktora gittik masallah cok iyiymis doktor 2.5 kilo normalden biraz fazla kilosu dedi babasi iri yari olunca kizim ona cekmis
Ohhhh maşallah :)

artık izine ayrılsak di mi
evet evet evet :):)

Kızlarrr bugün meleğimi gördüm,2400 gr 45 cm. Suyumuz falan herşey iyi çıktı şükür. Nstyede girdim yine sancı cıktı biraz. Artık her hafta kontrol var.
hey maşallaaahhhh :)

hmm ben yeni doğan 55 cm'den fazla duymadım canım ama usg kağıdında fl değeri olması lazım o rakam ile 7 yi çarp bakalım şu an neymiş?

canım bişey sorucam .2 hafta once gittiğimdeki ultrason kagıdına bakıp dediğin fl değerini buldum
kağıtta fl 57.61 mm yazıyor . 7 ile çarptığımda 403.27 çıkıyor. nedir yani boyu ben anlamadım aydınlata bılırmısın :) boyu normalmi ona bakmak istiyorum . gittiğimde 31+3 dik

bulursun cnm bizde aktardan alıcaz , ben geçen haftaki kontrolde sordum cnm onden gitmesi kilolu olması erken dogucagı anlamına mı geliyor diye hayır sadece iri bi bebek olur dedi doktorum :)
Iyi bari erken gelmesinde :) bak simdi aldigim kiyafetler olmazsa napacam (((

cnm 40 cm miş bebişin :)

Üzülme canim kilosu cok da kucuk degil haftaya kadar da buyur biraz daha kuveze girmesine bile gerek kalmaz,sag saglim kucagina al da gerisi onemli degil.hastane icin gerekli olanlari hazirla biran once.

Canım bu değer milimetre cinsinden. cm için 10'a bölmen gerek. Yani bebişin o zaman 40,3 cm miş. 31 haftanın ortalama bitiş boyu 40 cm. Yani gayet haftası ile uyumluymuş. Maşallah :)

Bende sabah A101 'e baktım ama emin olamadım.% 100 pamuk diyordu ama ne bileyim marka falan da yoktu. Nevresimin kumaşınada baktım fiyatıda uygundu gerçekten ama çin malımıdır nedir dedim almadan çıktım. Alsamıydım acaba alanlar beğenmiş ama kararsızlık zor oluyo bazan.

Canım bu değer milimetre cinsinden. cm için 10'a bölmen gerek. Yani bebişin o zaman 40,3 cm miş. 31 haftanın ortalama bitiş boyu 40 cm. Yani gayet haftası ile uyumluymuş. Maşallah :)
ayy çok sevindim maşallah . her zaman sağlıklı olsun önemli değil diyoruz ama bi yandan da aklımız hep kilosunda boyunda posunda :) pazartesi tekrar kontrolüm var bekliyorum sabırsızlıkla oğlumu :)
çok tşk ederim sana da canım

birşey danışmak istiyorum bebişi erkek olan annelere.
benim doğumum acıbadem hastanesinde olacak allah izin verirse. doktorumla henüz konuşmadım ama doğumdan sonra eğer herhangi bir problem yok ise sünnet ettirmeyi düşünüyorum . doğum yapacağım hastanede fiyat 2000 lerde. ama centrol kozyatagında 700 800 tl civarında. bende orada yaptırayım diyorum . var mıdır bir bilginiz bir öneriniz ? benim gibi yeni doğan sünneti yaptırmak isteyen araştıran doktoruna soran ? yada o hastane hakkında sünnet ile ilgili bilgisi olan. ben sadece telefon ile bilgi aldım . 30 güne kadar yeni doğan sünnetiymiş .

Canım benim kardeşim ürolog. Öğrenci değil uzman ürolog :) Ve bana yaptırmasan daha iyi dedi. Çok küçük pipiyi kestiklerinde yanlış kesim olabiliyormuş. 3-4 aylıkken yaptır ya da 2 yaşına kadar dedi. Ben yapamam , ama illa yaptıracaksan çok iyi bir ürolog olması lazım dedi. Bilgin olsun.

kızlar bu torba yasa 300 tl ve 6 ay yarı çalışma zamanı bize vuruyor mu? resmi gazetede yayınlandı ama mayısta doğum yapıcam, annelik iznimin bitiminden sonraki 6 ay diyor ya ben yetişebiliyormuyum merak ettim. kafam karıştı

kızlar aklıma ne geldi. HAni bu cappy nin şerbeti varya. Rengi kırmızı. Ondan mı alsak :)
Sen varya ne akıllısın ben de alıcam ondan :))

Canım rabbim zamanında doğmasını gelişmesini nasip etsin, benim de suyla ilgili problemim vardı bol bol havuç suyu hindistan cevizi suyu ve zemzem iç arkadaşım, acil şifalar, yarun kendini kurtarmış zaten annesi bak 2.5 kilo, öperim sizi

Uyyy bayıldım, sağlıkla giyin inşallah sen de paşan da :)

Selam cnm bende yenidogan sunneti dusunuyorum. Gobek bagiyla birlikte iyilesir diyorlar biraz baktim sonuclari da iyi. Aileler de memnun. Dogumda olmasa da 40 gunun icinde biz de dusunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…