Kilosu çok iyi canım daha da alacak,bir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
malesef suyumuz azalmış yani sınırda şuan. Doktorumuz başka biri olsa 38e kadar bekletirdim ama senin çok kötü bi tecrüben var riske atmak istemiyorum suyu hala aynı seviyede ise haftaya bugün alalım bebeği dedi. eğer çok az artarsa da diğer hafta alınacak. üçüncü kez renkli ultrasona girdik. kan akışımız güzel ama suyumuz az.
çok küçük bebişko ya 34 haftalık daha 2 buçuk kilo ismi de yok eşyası bile yok
Biz mayıs annelerine bundan sonra bi kural koymak lazım ne olursa olsun moral bozmak yok! diye stres yapınca, üzülünce derdimizi daha da tetikliyoruz. Hormonlarımız da işin içine giriyor, sonra durdur durdurabilirsen içindeki sıkıntıyı. Herseyde bi hayır vardır biz bilemeyiz. Konsumuz sancılandı bebeği erken gelmek istedi iğneyle, serumla içerde tutmaya çalıştılar ama kâr etmedi doğdu bebiş ve akciğerinde enfeksiyon olduğu bebeğin ondan durmadığı ortaya çıktı iyiki erken gelmiş dedi dr.lar, 1 hafta kuvezde durdu maşallah şimdi herşeyi iyi.bir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
malesef suyumuz azalmış yani sınırda şuan. Doktorumuz başka biri olsa 38e kadar bekletirdim ama senin çok kötü bi tecrüben var riske atmak istemiyorum suyu hala aynı seviyede ise haftaya bugün alalım bebeği dedi. eğer çok az artarsa da diğer hafta alınacak. üçüncü kez renkli ultrasona girdik. kan akışımız güzel ama suyumuz az.
Mide yanmasi benimde var ama bal doktugum icin rahat ediyorum oyle dene ve bebis cok seviyor tadini :)Maşallah bebeğine, biz gece yoğurt yersek mide yanmasından uyuyamıyoruz :))
Rica ederim canım :)
Ohh maşallah canım bak düzelmiş herşey :)) kötü bir durum olsaydı bırakmazdı doktorun bende de çıktı Sancı zaten :)
Canım birkere denedim henüz, sanırım yapıyla alakalı. Henüz çıkmaya başlamadı bir hafta oldu. Ama artık her hafta yaparım doğum çok yaklaştı çünkü
boyunu söylemiyor bizim doktor canım ama boyu 3 hafta falan önden gidiyor dedi.. hep uzun bir bebek olacak diyor.. aldıklarımın bazısı 56 bazısı 50 cm.. 56lar olur belki ama hiç birini giydiremiycem diye korkmaya başladım..
belli bi haftadan sonra gelişimi yavaşlıyor ama bebişlerin, belli olmaz yine de; ayrıca sağlıklı olsun boşver kıyafetleri sırım gibi bi bebiş gelecek desenefl kaçtı şimdi hatırlamıyorum ama o zaman çarptım 51 ya da 52 çıkmıştı canım.. daha 5 hafta var.. bakalım nasıl olacak..
Ben içmiştim. Gayet güzeldi. Bildiğin lohusa şerbeti ama tadı daha güzel. Boyalı işte ve aromalı. Hem herkese kendimiz yaptık derim
Valla canım. Benimde demin aklıma geldi. Ay ne uğraşalım. Bide güzel de değil. Bildiğin şekerli su. Bu en azından ferah ve güzel. Sorana da aroma alıp kattım derim
oew çok iyi ya ben hep rahatsız olan kadınları okudum o zaman :) Öyleyse iyimiş, sevindim :)Canım ben normaldoğum yaptim 20 dakika takildi sadece, sonrasinda ara ara açıklığı kontrol icin gelip bakti ebe, yani sürekli nst bağli yatmiyorsun merak etme:)
Ohhhh maşallah :)Herkese selamlar dunyaya gelecek minik kuzucuklara hayirli dogmalar insallah.biz ayminamla doktora gittik masallah cok iyiymis doktor 2.5 kilo normalden biraz fazla kilosu dedi babasi iri yari olunca kizim ona cekmis
evet evet evet :):)artık izine ayrılsak di mi
hey maşallaaahhhh :)Kızlarrr bugün meleğimi gördüm,2400 gr 45 cm. Suyumuz falan herşey iyi çıktı şükür. Nstyede girdim yine sancı cıktı biraz. Artık her hafta kontrol var.
hmmben yeni doğan 55 cm'den fazla duymadım canım ama usg kağıdında fl değeri olması lazım o rakam ile 7 yi çarp bakalım şu an neymiş?
Iyi bari erken gelmesinde :) bak simdi aldigim kiyafetler olmazsa napacambulursun cnm bizde aktardan alıcaz , ben geçen haftaki kontrolde sordum cnm onden gitmesi kilolu olması erken dogucagı anlamına mı geliyor diye hayır sadece iri bi bebek olur dedi doktorum :)
canım bişey sorucam .2 hafta once gittiğimdeki ultrason kagıdına bakıp dediğin fl değerini buldum
kağıtta fl 57.61 mm yazıyor . 7 ile çarptığımda 403.27 çıkıyor. nedir yani boyu ben anlamadım aydınlata bılırmısın :) boyu normalmi ona bakmak istiyorum . gittiğimde 31+3 dik
Üzülme canim kilosu cok da kucuk degil haftaya kadar da buyur biraz daha kuveze girmesine bile gerek kalmaz,sag saglim kucagina al da gerisi onemli degil.hastane icin gerekli olanlari hazirla biran once.bir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
canım bişey sorucam .2 hafta once gittiğimdeki ultrason kagıdına bakıp dediğin fl değerini buldum
kağıtta fl 57.61 mm yazıyor . 7 ile çarptığımda 403.27 çıkıyor. nedir yani boyu ben anlamadım aydınlata bılırmısın :) boyu normalmi ona bakmak istiyorum . gittiğimde 31+3 dik
ayy çok sevindim maşallah . her zaman sağlıklı olsun önemli değil diyoruz ama bi yandan da aklımız hep kilosunda boyunda posunda :) pazartesi tekrar kontrolüm var bekliyorum sabırsızlıkla oğlumu :)Canım bu değer milimetre cinsinden. cm için 10'a bölmen gerek. Yani bebişin o zaman 40,3 cm miş. 31 haftanın ortalama bitiş boyu 40 cm. Yani gayet haftası ile uyumluymuş. Maşallah :)
çok tşk ederimm çok sağolun iyi ki varsınız sizz :)cnm 40 cm miş bebişin :)
KAÇ KİLO CANIM, İKİYİ GEÇMİŞSE BİŞİ OLMAZ İNŞALLAH,...hiç bişeyi olmasada olur da tek dert ettiğim aslında ufak olması
doktorum sakın üzülme zaten 2 hafta ilerde görünüyo dedi ama ne bilim işte içim rahat etmiyo
birşey danışmak istiyorum bebişi erkek olan annelere.
benim doğumum acıbadem hastanesinde olacak allah izin verirse. doktorumla henüz konuşmadım ama doğumdan sonra eğer herhangi bir problem yok ise sünnet ettirmeyi düşünüyorum . doğum yapacağım hastanede fiyat 2000 lerde. ama centrol kozyatagında 700 800 tl civarında. bende orada yaptırayım diyorum . var mıdır bir bilginiz bir öneriniz ? benim gibi yeni doğan sünneti yaptırmak isteyen araştıran doktoruna soran ? yada o hastane hakkında sünnet ile ilgili bilgisi olan. ben sadece telefon ile bilgi aldım . 30 güne kadar yeni doğan sünnetiymiş .
Sen varya ne akıllısın ben de alıcam ondan :))kızlar aklıma ne geldi. HAni bu cappy nin şerbeti varya. Rengi kırmızı. Ondan mı alsak :)
Canım rabbim zamanında doğmasını gelişmesini nasip etsin, benim de suyla ilgili problemim vardı bol bol havuç suyu hindistan cevizi suyu ve zemzem iç arkadaşım, acil şifalar, yarun kendini kurtarmış zaten annesi bak 2.5 kilo, öperim sizibir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
Uyyy bayıldım, sağlıkla giyin inşallah sen de paşan da :)Eki Görüntüle 1487317 bu benim hastane odası çarşaf takımım Eki Görüntüle 1487321 bu oğluşumun yatağı ve hastane çıkışları Eki Görüntüle 1487322 gecelik ve pijama takımım Eki Görüntüle 1487352 hadtane süslemelerimiz
Selam cnm bende yenidogan sunneti dusunuyorum. Gobek bagiyla birlikte iyilesir diyorlar biraz baktim sonuclari da iyi. Aileler de memnun. Dogumda olmasa da 40 gunun icinde biz de dusunuyoruzbirşey danışmak istiyorum bebişi erkek olan annelere.
benim doğumum acıbadem hastanesinde olacak allah izin verirse. doktorumla henüz konuşmadım ama doğumdan sonra eğer herhangi bir problem yok ise sünnet ettirmeyi düşünüyorum . doğum yapacağım hastanede fiyat 2000 lerde. ama centrol kozyatagında 700 800 tl civarında. bende orada yaptırayım diyorum . var mıdır bir bilginiz bir öneriniz ? benim gibi yeni doğan sünneti yaptırmak isteyen araştıran doktoruna soran ? yada o hastane hakkında sünnet ile ilgili bilgisi olan. ben sadece telefon ile bilgi aldım . 30 güne kadar yeni doğan sünnetiymiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?