- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Ben devlet memuru için şunu duydum yani senin için 6 ay yarı zamanlı olsa bile tam ücret olacaktıYaaa sorma Özge gece başladı sabaha kadar yağdı, buz gibi hava da :):) Donuyoruz, atkı bere eldiven stayla yeniden :):)
Aynen öyle neyi düşünerek 15/05/2015 tarihini verdiler bilmiyorum ya, aslında yürürlük tarihi esas alınsa ne iyi olurdu
Rica ederim ne demek, aslında yarı zamanlı bana çok mantıklı gelmiyordu zaten analık izninden sonra ilk 6 ay 3 saat süt iznimiz var ve tam maaş alıyoruz, yarı zamanlıda yarı maaş alacaktık, o yüzden bi bakıma iyi süt izni ilk 6 ay
Ya ben de kontrolden sonra gittim A101e nevresim takımı, pike, yorgan alıcaktım. Bitirmişler :) Ben de bebek arabasının sonunu aldımBen aldım tatlım makinadalar şu anda yıkanıyorlar.yorgan güzel.yastık küçük ama idare eder.nevresim pek hoş kokmuyordu ama kumaşı fena değildi.deseni de hoşuma gitti benim.bence alınabilirdi keşke alsaydın.
Annem vişne suyu verdi içiyorum valla şerbet gibiKizlar eger lohusa serbeti yapmayip alternatif dusunuyorsaniz tavsiuem visne suyunu icine karanfil kabuk tarcin koyarak kaynatip sogutmaniz tadi daha andiriyor ozaman serbete
Canım korma 36 hafta kötü bir hafta değil lütfen böyle korkma bebeğim gelmeyi seçmiş bu güzel birşey deilim 4 hafta kalsa ne değişir kalmasa ne olur azcık doğal olalım 36 hafta olmuş ve gelmek isteyen bir bebek var allah bana da böle nasip etsin bebek geleceği zamanı kendisi seçmiş sürecin normal geçer inşallah canımkızlar merhaba,
bu hafta başında 2 gün bebeğim hareket etmedi diye endişelenirken sonra karnımda sertleşmeler ve ağıyla karışık kasılmalar başladı. dünden beri hastaneye gidip geliyoruz. nst de sancı çıktı bu sabah. adalat verdi doktor. yarın tekrar nst çekilecek. doğum başlarsa durdurmuyacağız dedi doktor. ama daha 36. haftadaoğlum inşallah 4 hafta daha beklemeyi seçer. varmı böyle kasılmalar yaşayan aranızda?
Afiyet olsun canim olur elbet:) benim annem heves etti yapicam lohusa serbeti diye yapicak o yuzdenAnnem vişne suyu verdi içiyorum valla şerbet gibi
Bu lohusa için aktar ds tablet mi ne varmış lohusa şerbeti die toz halin de
Ya meyve suyu ikram edicem yada Cappy şerbet yapmıştı galiba onu alıcam
Bugün bende de sancı çıktı canım. Hatta 100ü bile gördü bi ara. Doktor telaşlanmadı ama, ben de telaşlanmadım :) Canım 37. haftadan sonraki doğumlar normal doğum oluyor biliyosun. İlla 40. haftaya kadar beklicek diye bişey yok ki. 37-42 arası normal. Adalatla bi hafta daha beklerse, sonrası normal zaten. İnşallah sağlıkla zamanında gelsinler, üzme kendinikızlar merhaba,
bu hafta başında 2 gün bebeğim hareket etmedi diye endişelenirken sonra karnımda sertleşmeler ve ağıyla karışık kasılmalar başladı. dünden beri hastaneye gidip geliyoruz. nst de sancı çıktı bu sabah. adalat verdi doktor. yarın tekrar nst çekilecek. doğum başlarsa durdurmuyacağız dedi doktor. ama daha 36. haftadaoğlum inşallah 4 hafta daha beklemeyi seçer. varmı böyle kasılmalar yaşayan aranızda?
Aktarda tozunu bilmiyorumda sekeri var kalipseklinde onunla yapiliyor.ben haciseriften cikolat siparis edince ordada var lohusa sekeri ordan siparis vericem annemle yapariz artikAnnem vişne suyu verdi içiyorum valla şerbet gibi
Bu lohusa için aktar ds tablet mi ne varmış lohusa şerbeti die toz halin de
Ya meyve suyu ikram edicem yada Cappy şerbet yapmıştı galiba onu alıcam
Ne güzel benim annem de bende heves etmedik kayınvalidem heves ederim bilmiyorumAfiyet olsun canim olur elbet:) benim annem heves etti yapicam lohusa serbeti diye yapicak o yuzden
uzulme canım hayırlısı ne zamansa ozaman gelsın.hemkotu bı zaman degıl artık yavas yavas gerlıcekler.yeterkı saglıkla gelsınlerkızlar merhaba,
Bi ara kurabiye dusunmustum ama ben hastaneye almicam .hastane lohusa serberi veriyormus cikolata ve lokum alicam baska bisey dusunmuyorum evede geliyor ayni kisiler hemen zaten evde ikram edilir hazirliklarNe güzel benim annem de bende heves etmedik kayınvalidem heves ederim bilmiyorum
Hastahane için kuru pasta almaya gerek varmı bilmiyorum napsak acaba
Aaaaa süpersin hacı şerif sizlere beb söledim çikolatayı ama bak lohusayı bilmiyordum not alıyorum ev ve mevlüt için alayım bende süpersin canm Sağol lokum da alacam ordan eve gelene ikram ederimAktarda tozunu bilmiyorumda sekeri var kalipseklinde onunla yapiliyor.ben haciseriften cikolat siparis edince ordada var lohusa sekeri ordan siparis vericem annemle yapariz artik
doktorum gelecek oraya dogum ucuz 1400 cıvarı ama doktorumun parasıyla 5000 ı bulacak,yogun bakımı da karsılanıyor ınsallah gerek olmaz ,zaten medıcal 4000 yapıyor op doktorlar,ben de 5000 verırım docent olur dusunuyorumCanım kızlara sorsan doktorlarını git şimdiden başla canım vaktin var
bizde de kuru soğuk war ama atkı eldiven aratmıyor en azından , kar yagması saka gibi ama ya :)) baharda dogurucaz diye seviniyorduk allah korusun kardan buzdan hastaneye gidemicezYaaa sorma Özge gece başladı sabaha kadar yağdı, buz gibi hava da :):) Donuyoruz, atkı bere eldiven stayla yeniden :):)
valla ben kımseye bı sey yapmayacam,zaten cok kısı yok gelecek,bana hamılelıkte yardım eden olmadı ne dıye mıllete hızmet edecem,gecen esımden dolayı hastanede olunca bı kadın sezeryan olmustu,zavallı gazını cıkaramamıs,agrıları var lobıde gezıyor yuz tane ınsan geldı gormeye,eşi surekli pasta alıp geliyordu pelitten,kızcıgaza bakan halini soran yok herkes ıkram peşindeAaaaa süpersin hacı şerif sizlere beb söledim çikolatayı ama bak lohusayı bilmiyordum not alıyorum ev ve mevlüt için alayım bende süpersin canm Sağol lokum da alacam ordan eve gelene ikram ederim
Hoş adete lohusadan hizmet beklenmez lohusaya hizmet edilir ama biz rahat durmuyor uz
Canım korma 36 hafta kötü bir hafta değil lütfen böyle korkma bebeğim gelmeyi seçmiş bu güzel birşey deilim 4 hafta kalsa ne değişir kalmasa ne olur azcık doğal olalım 36 hafta olmuş ve gelmek isteyen bir bebek var allah bana da böle nasip etsin bebek geleceği zamanı kendisi seçmiş sürecin normal geçer inşallah canım
Bugün bende de sancı çıktı canım. Hatta 100ü bile gördü bi ara. Doktor telaşlanmadı ama, ben de telaşlanmadım :) Canım 37. haftadan sonraki doğumlar normal doğum oluyor biliyosun. İlla 40. haftaya kadar beklicek diye bişey yok ki. 37-42 arası normal. Adalatla bi hafta daha beklerse, sonrası normal zaten. İnşallah sağlıkla zamanında gelsinler, üzme kendini
uzulme canım hayırlısı ne zamansa ozaman gelsın.hemkotu bı zaman degıl artık yavas yavas gerlıcekler.yeterkı saglıkla gelsınler
tesekkur ederım canım tahlıl ucretı soylemedıler bana dısardan doktorum gelirse 5000 tutacak benım,ama en ucuz burası ,doktorum medıcala falan gıtmıyor doc olunca bıraz pahalı,ama benım de durum rısklı olunca verıcem ne yapalımFigen temelli akın, temiz tabi ki gittiğime görr :) yoğun bakımı evet iyi, odaları güzel bence. Normal doğum 1450+270 tahlil ücreti. Fotoğrafçıyı sormadım.
Korkma kuzum hiç biseycik olmaz Allahın izniyle hem küçük değil bebiş maşallah 2 buçuk kilo haftaya da 300 gr kadar alır. Doğduktan sonra sen beslersin onu annesi :) korkularını kaygılarını çöpe at bebişine kavusuyorsun aylardır bu zamanı bekliyoruz dimi. Onun hayalini kur kokusunu minicik ağzını burnunu sana bakan masum gözlerini düşün. her aciktiginda seni arayan o minicik dudaklarını ellerini tutan o minicik parmakları düşün. Daha iyi olacaksın. Sağlıkla gelsin bebisimiz. .solunum sıkıntısı olmayacak Allah izin verirse ciğer geliştirici yapıldı 32 haftalıkken kuvöze ihtiyaç duymaz inşallah
korkuyorum işte yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?