2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kızlar biz şimdi kontrolden geldik 33+1 iz bugün 2200 kg geldi oğlum 4 hafta önce 1320 idi Dr sinirda kg şu çok değil demişti ama bugün haftasına göre çok iyiymiş. Nst ye de girdik ilk defa ben bebeğimin hiç bu kadar güçlü tekme attığını hissetmemistim bağladıkları alet bebeğe ses dalgası falan mı gönderiyor acaba çok şaşırdım Neyseki sanci falan cikmadi.Bundan sonra her hafta gel nst sonucunu bana göster dedi kontrole de 4 hafta sonra çağırdı sizlerde her hafta nst ye giriyor musunuz? Bu arada balık gibi kayması da döndüğünü gosteriyormus. Kan ve tiroid hapınada devam. Benden haberler böyle çok şükür iyiymişiz.

Hastane icin kucuk kadeh aldim canim plastik susledim bardaklarida ama ewe elenler icin yarin bimde 6kadeh ve surahi gbi kapakli cam pasabahcenin seti war 20tl alcam onunla ikram edicem

Ewet canim arayip soylemem lazim bidaha biseyler yapsinlar yada esim gdip konussun off bakalim hayirlisi

Maşallah bebeğine Ben de geçen haftadan beri her hafta nstye giriyorum. Kontrollerimde haftalık oldu artık. Nstdeyken benim bebiş de coşuyor. Gerçi bi keresinde de sıkıldı heralde uyudu, bi daha nstye girmek zorunda kalmıştım :) Hareketli olması daha iyi yani o anda.

aynen katılıyorum canım dr um ve ben normal doğum yanlısıydık hatta dr um o kadar ısrarcıydı ki çatı muayenesine bile gerek duymadı son dakka açılır o dedi benim bebeğim de kanala giremedi kafası büyüktü 9 cm açıklık olana kadar hızlandırılmış suni sancı aldım ama bebek kanala giremedi sezaryene alındım normal olcak diye ısrar ettiğime pişmanım çok şükür iyi sonuçlandı ama ebe ameliyat kararı çok iyi oldu bu bebek gelse de vajinanı yırtarak gelirdi çok dikişin olurdu dedi 8 saatlik hızlı sancıya rağmen o kadar eğlendim ki anlatamam normal doğum deneyimim çok güzeldi çok heyecanlıydım bebeğim yakında gelecekti her sancı arasında gülüyodum keşke sağlıkla sonu da gelseydi çıkışını hissetmeyi ilk ağlamasını duymayı çok isterdim inşallah sizlere nasip olur muhteşem bir deneyim çünkü ama doğum şekli konusunda benim gibi ısrarcı olmayın iyi bir dr bulup ona güvenin ve akışına bırakın çünkü hangi doğum şekli sizin için daha iyi önceden bilemezsiniz

ben değil ama görümcem 36 haftalık doğurdu bi kaç gün önce bebek küvezde kalmadı,2400 ya da 2600 doğdu sorun çıkmadı

Ya aslında çok ama çok haklısın canım bebde sadece çikolata ikram edeyim kapı süsünü götürürüm bide 10 tane kolonya 10 tane kavanoz 10 tane şeker yeter en olmadı bunları alırım gerek yok millet ikram derdin de cidden

Normal de biz götürüyoruz arkadaşımın doğumu oldu çikolata aldım götürdüm yani düşünmek lazım biraz

çok geçmiş olsun canım, inş tekrarlamaz bu benim 3. taşım bebeğim için risk oluşturmuyor ama işte sancısı çok amin canım çok saol...

Çok geçmiş olsun tatlım ben de son bir haftadır kasılıyorum baya ama kısa ve çok düzensiz sürüyor. Benim 2 dir çıkıyor yani 3 haftadır. Hastanede serum verdiler. Dediğin gibi doktprum başlarsa durdurmayız dedi. 36 dan sonra doğanlara prematüre bile demiyoruz bebşim kilosu normal çünkü dedi. Bak 3. Haftam bitecek eminim ki sancım var belim hep ağrıyor çünkü ve kasık ağrım da var. Kasılmam da çok oluyor ama düzensiz olduğu için doğuma hazırladığını düşünüyorum.
Hayırlısı nezamansa ozaman doğsun bebişlerimiz canım, sana sorum bebeğin kaç kilo şuanda ?

safakmeley ay bende bir tırstım ufaktan meleyim. Şimdi benim doğum 3 mayıs ya bu kk hergün sıra sen de Der mi ki acep Allah korusun ya hayırlı zamanda doğsun inşallah ama hangi anne ister bebeği erken doğsun. Oyüzden gerçekten dikkatli olmak lazım yorum yaparken. Zaten stres ve acı yaşıyoruz burda rahatlamak için Varız. Bir de hala doğurmadı mi Yorumları okuyunca ben de çok kızıyorum. Rabbim hepimize en güzel en hayırlı zamanda kolay Doğumlar nasip etsin, bebeğimiz kucağımıza hayırlısıyla alalım.

maşallah canım :) ben 31. haftadan beri 2 haftada bir nst ye giriyorum şuan 10 günde bir kontrole çağırdı doktorum. her geldiğinde nst ye gir dedi. sancım falan yok benim de :) o kadar haftadır en fazla 16 yı gördük :)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)

Hayirlii aksamlar kizlar kusura bakmayin 2 gundur pek yolunda degil bazi seyler yazamadim amaa takip ediyorum.

Benim bir sorum olacak. Bebeginize hangi sampuani aldiniz? Ben mustela mi alsam diyorum

[/USER]
Hayirlii aksamlar kizlar kusura bakmayin 2 gundur pek yolunda degil bazi seyler yazamadim amaa takip ediyorum.

Benim bir sorum olacak. Bebeginize hangi sampuani aldiniz? Ben mustela mi alsam diyorum
canım hayırdır inşallah paylaş bizimle iyi misin Allah kolaylık versin kontrole mi gittin?
Ben sebamed aldım tatlım muatela da çok iyi. Ablamda sebamed kullanmıştık oyüzden onu almak istedim.

Ne güzel annesi nst de benimki de öyle, sıkıntıya gelemiyor tosbaa lar
Kilosu boyu çok güzel maşallah toparlamışsın, darısı sonraki randevulara. Ben de her hafta gidiyorum artık, senin beniş dönmüş mü peki ?

Üzülme canım erken doğmaz zorundada kalsa bol bol emzirirsin toparlar hemen, inş Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin, umarim suyu artar ve birkaç hafta daha kalır anne karnında

Benim kız erken gelmezse 18 inden itibaren bekle dedi doktor kısmet bakalım

@yagmur4

canım hayırdır inşallah paylaş bizimle iyi misin Allah kolaylık versin kontrole mi gittin?
Ben sebamed aldım tatlım muatela da çok iyi. Ablamda sebamed kullanmıştık oyüzden onu almak istedim.

Kontrolum hhaftaya canim, prensesim hareketli cok sukur demek ki iyi. Ailesel sorunlar var biraz. Ama bugun bi seyi iyi anladim, bebegim stresten kucuk benim. Ben aglayinca hareketleri duruyo dinliyo resmen. Kiyamam kuzuma, az kaldi neyse ki insaAllah kucagima alinca sıkı sıkı sarilicam. simdi gozlerimdeki yaslar bosalmadan kapatayim bu konuyu.

Bende sebamed alayim o zaman canim. Mis kokulu meleginii optumm

canım kardeşim sgk çalışıyor dediğin için sormak istedim ev hanımları da 300 tl alıyor mu aliyorsa ne yapmak gerekiyor almak için bilgilendirirsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…