2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende dogum yspacagim hastaneden 2000 lira fiyat alinca oglumu sunnet ettirdigim (türkiye hastanesi) aradim banada 700 civari yanlis hatirlamiyorsam bir fiyat verdiler orda yaptiricam 10 gün sonra Allah izin verirse canım

bence de gelenler kendılerı getırsın kapı susu verıyor hastane,bı de cıkolata gotururum,her hlde canım

Oyyy kuzum benim ya kıyamam. Tabiki öyle canımın içi bebişimiz bizi hissediyor ama sen toparlamışsın bak farkındasın ve çabalıyosun. Feryat figan hergün ağlayıp üzmüyorsun bebeğini. Hiçbirşey ama hiçbirşey ne ana ne baba ne koca karnındaki o melekten daha önemli olamaz. Hele bi doğsun inan tam anlamıyla bunu hissedicez. O bizim bir parçamız artık. Öyle güçlü ol ki bebeğin iyiki bu annenin evlâdıyım bak nasıl da mücadele ediyor desin. Rabbim herşeyi görür sen sabret tevekkül et mükâfatını da alırsın inşallah Fazlasıyla. Bebiş de küçük olsın üzülme önemli olan sağlıklı olması. Ben de çok çok öptüm sizi, Allah sabır versin kuzum

bu bahsettiğiniz teşvik paketinden ilk çocuk için alınan 300 tl mı ?
evet süt parası zaten veriyor sgk ama teşvik parasını nasıl alinir fikrim yok internette de detaylı bilgi verilmiyor ne yazık ki

Şimdi okuyunca üzüldüm bende lütfen ağlama, hep olumlu güzel şeyler düşün, senin üzenleri çıkart at aklından, bol bol dua et bebişinle konuş canım. Çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca,hamile psikolojisinden zerre kadar anlamayıp nasıl da vicdansız olabiliyor bazen en yakınımızdakiler. İnşallah bundan sonra hep yüzünü güldürecek şeyler olur canım. Ben Uni baby nin setini Sebamedin de sabununu aldım

Ben yasamistim canim 3 gun adalat kullanip tekrar nst ye girmistim bu sefer pek cikmamisti ve bol bol su icmistim

evet öyle peki ama suyun gelmesini nasıl engellicez illakı 38 hatta 39. haftanın dolmasını bekliyor doktorlar o gune dek ve ya bir iki gün öncesinden suyum az da olsa gelmesi durumunda ne olur acaba offfffff yaa
Canim endiselenme amerikada aktif sigil yoksa nirmal dogum yapiyorlarmis buyutme gozunde..bin de bir ihtimal cok dusuk allah saglikla dogumunu nasip etsin bebislerimizin.. ben hamile kalmadan once kont ettirmistim yok sigilinn demisti doktor bu hafta bide cildiyeye gostericem

Kızlar iyi akşamlar. .geçen gün bahsetmiştim benim için önemli olan bir sınav var ankarada. .ben istanbulda oturuyorum. .Bu sınav , 10 yıldır açılmamış bizim bakanlıkta.2 yıldır bekliyordum. .lakin dün doktor uma gittim izin vermedi..artık son aydasin dedi..rapor olmadan uçağa da binemiyorum..otobüs 6 saat sürüyor riske mi atarım ki otobüsle gitsem..eşimin ehliyeti de yok araba tutsak. .bir de hem cmtsi hem pazar sınav. .ne yapsam karar veremedim

Sen bilirsin canım ama ben yarım saatlik yol bile gitsem arabayla butün gece sancidan uyuyamiyorum doktorunda sakıncalı oldugunu söylemiş 6 saat az değil birde bunun dönüsü var bence riske atma, geçen sefer sordugunda arkadaşlardan biri hızlı treni önermişti, illaki gideceksen alternatif olarak değerlendirebilirsin canım. Gidemezsende üzülme muhakkak tekrarı olacaktır

Iyi akşamlar canım, ben araba ve Otobüste çok rahatsız oluyorum. Karnım bi o yana bi Bu yana zıplıyor tutamıyorum. Bence hızlı tren gayet güvenli. Yani ben olsam hızlı trenle giderdim tabi son karar senin :)

hastane odasi susleyecek olanlar sezeryan olanlar mi.normal dogumda zaman oluyor mu ki suslemeye

Çok emin olmamakla birlikte ücretin yarıya düşeceğini okudum gibi hatırlıyorum, neyse hayırlısı artık :)

Ya ben de kontrolden sonra gittim A101e nevresim takımı, pike, yorgan alıcaktım. Bitirmişler :) Ben de bebek arabasının sonunu aldım Çok pahalı bişey almaya gücümüz yetmeyecekti, güzel de oldu.
İyi yapmışsın güzelim ben de baaktım sadece mavisi kalmıştı yoksa alacaktım kaliteli de duruyordu, güzel günlerde kullanın canım.

Geçmiş olsun, ben de kasılıyorum ara ara sancım da oluyor, rabbim bebeklerimize yardım etsin de kalsınlar büyüsünler biraz daha :) Hayırlı sağlıklı doğsunlar inşallah, dikkat et kendine :)

bizde de kuru soğuk war ama atkı eldiven aratmıyor en azından , kar yagması saka gibi ama ya :)) baharda dogurucaz diye seviniyorduk allah korusun kardan buzdan hastaneye gidemicez
Sıkı giyinin üsütmeyin bebislerii :))
Aynen yaaa :) Bahar mı kış mı belli değil :) Dikkat ediyorum güzelim, öperim yavrunu :*

Maşallah size :) Benim kızım o aleti uçurdu işte bi tekme attı haha :) hiç sevmiyorlar nst yi zaten :)

toistim valla herşey beklenir, biz insanları teselli ediyoruz yavrularının iyiliğini düşünüyoruz millet bizi doğurtup da rahatlıcak demek ki :):):) Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin, bütünnn mayıs annelerinin bebekleri zamanında sağlıklıca doğsun inşallah :)

hastane odasi susleyecek olanlar sezeryan olanlar mi.normal dogumda zaman oluyor mu ki suslemeye
Canım benim ilk doğum normal dogumdu yinede süsledik ben sancidan kipirdayamiyordum ama annemler sağolsun kapiyi bebegin yatagini odayi suslemislerdi. Eger onceden herseyini hazirlarsan sen dogumdayken bile yakinlarin senin için seve seve yapacaklardir

Ay doğurtmasınlar ya Allah korusun amin kuzucuk zamanında doğsun inşallah :))

çok morali bozuk doktorum açık açık söylemiyo ama beni sezaryene ikna etmeye çalışıyo. şu an normal doğum yapmam için bi engel yok. ilk doğumum da normal güvenmiştim bu doktora ama resmen psikolojik baskı uyguluyo bana
" ilk doğumun küçüktü 1800 gramdı. bu o kiloyu geçti daha da büyüyecek doğurabilecek misin. emin misin" diye sorup duruyo. hayır bebekte çok kilolu değil ki haftasıyla uyumlu

ben de doğururum kendimi normal doğuma çok hazır hissediyorum dedim ele dümdük yüzüne

Canım benim bol bol su iç inşallah suyun artar ve bebeğin zamanını bekler, hiç üzülme herşeyin hayırlısı olsun inşallah, çok tehlikeli dönemleri atlattık Allahın izniyle, kendini strese sokma oldu mu, ben inanıyorum bebişin bekliycek annesi, öpüyorum yavrunu :)
Hepsi de çok güzel güle güle giyin ve odanızı süsleyin inşallah hayırlısıyla
Ben de kasılma yaşıyorum canım bence endişelenicek bi durum yok bunlar normal artık son zamanlarımıza geldik. Allahın izniyle bebeğin zamanını bekliycek canım üzülmene gerek yok bence, sağlıklı olsun herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Nstye bu dönemde sık giriliyor, sancı çıkmaması da iyi, kilosu da iyi oğlunun maşallah Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
Hayirlii aksamlar kizlar kusura bakmayin 2 gundur pek yolunda degil bazi seyler yazamadim amaa takip ediyorum.

Benim bir sorum olacak. Bebeginize hangi sampuani aldiniz? Ben mustela mi alsam diyorum
Sebamed aldım canım.. Üzülme sakın oldu mu, Bebeğini de üzme yazık, hiçbişeyi takma sadece onu sağlıcakla vaktinde kucağına alıcağın güne odaklan mis kokusunu içine çekiceksin ve dünyanın tüm sıkıntıları o an unutulup gidicek.. Öpüyorum sizi...
Ben riske atma derim.. Sonuçta doktorun en doğrusunu bilir ve o da izin vermemiş zaten. İnşallah sınav en yakın zamanda bir daha olur..
Normal doğumda da, doğumdayken dışarda bekleyenler süsleyebilir canım
Ele dümdüüüük ? İyi etmişsin tabikii normal doğurman sakıncalı değilse ve sen korkmuyorsan olmalı yani. İnşallah herkes istediği şekilde yapar doğumu, hayırlısı hepimiz iiçin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…