Bende dogum yspacagim hastaneden 2000 lira fiyat alinca oglumu sunnet ettirdigim (türkiye hastanesi) aradim banada 700 civari yanlis hatirlamiyorsam bir fiyat verdiler orda yaptiricam 10 gün sonra Allah izin verirse canımbirşey danışmak istiyorum bebişi erkek olan annelere.
benim doğumum acıbadem hastanesinde olacak allah izin verirse. doktorumla henüz konuşmadım ama doğumdan sonra eğer herhangi bir problem yok ise sünnet ettirmeyi düşünüyorum . doğum yapacağım hastanede fiyat 2000 lerde. ama centrol kozyatagında 700 800 tl civarında. bende orada yaptırayım diyorum . var mıdır bir bilginiz bir öneriniz ? benim gibi yeni doğan sünneti yaptırmak isteyen araştıran doktoruna soran ? yada o hastane hakkında sünnet ile ilgili bilgisi olan. ben sadece telefon ile bilgi aldım . 30 güne kadar yeni doğan sünnetiymiş .
bence de gelenler kendılerı getırsınYa aslında çok ama çok haklısın canım bebde sadece çikolata ikram edeyim kapı süsünü götürürüm bide 10 tane kolonya 10 tane kavanoz 10 tane şeker yeter en olmadı bunları alırım gerek yok millet ikram derdin de cidden
Normal de biz götürüyoruz arkadaşımın doğumu oldu çikolata aldım götürdüm yani düşünmek lazım biraz
bu bahsettiğiniz teşvik paketinden ilk çocuk için alınan 300 tl mı ?canım kardeşim sgk çalışıyor dediğin için sormak istedim ev hanımları da 300 tl alıyor mu aliyorsa ne yapmak gerekiyor almak için bilgilendirirsen çok sevinirim
Oyyy kuzum benim ya kıyamam. Tabiki öyle canımın içi bebişimiz bizi hissediyor ama sen toparlamışsın bak farkındasın ve çabalıyosun. Feryat figan hergün ağlayıp üzmüyorsun bebeğini. Hiçbirşey ama hiçbirşey ne ana ne baba ne koca karnındaki o melekten daha önemli olamaz. Hele bi doğsun inan tam anlamıyla bunu hissedicez. O bizim bir parçamız artık. Öyle güçlü ol ki bebeğin iyiki bu annenin evlâdıyım bak nasıl da mücadele ediyor desin. Rabbim herşeyi görür sen sabret tevekkül et mükâfatını da alırsın inşallah Fazlasıyla. Bebiş de küçük olsın üzülme önemli olan sağlıklı olması. Ben de çok çok öptüm sizi, Allah sabır versin kuzumKontrolum hhaftaya canim, prensesim hareketli cok sukur demek ki iyi. Ailesel sorunlar var biraz. Ama bugun bi seyi iyi anladim, bebegim stresten kucuk benim. Ben aglayinca hareketleri duruyo dinliyo resmen. Kiyamam kuzuma, az kaldi neyse ki insaAllah kucagima alinca sıkı sıkı sarilicam. simdi gozlerimdeki yaslar bosalmadan kapatayim bu konuyu.
Bende sebamed alayim o zaman canim. Mis kokulu meleginii optumm
evet süt parası zaten veriyor sgk ama teşvik parasını nasıl alinir fikrim yok internette de detaylı bilgi verilmiyor ne yazık kibu bahsettiğiniz teşvik paketinden ilk çocuk için alınan 300 tl mı ?
Şimdi okuyunca üzüldüm bendeKontrolum hhaftaya canim, prensesim hareketli cok sukur demek ki iyi. Ailesel sorunlar var biraz. Ama bugun bi seyi iyi anladim, bebegim stresten kucuk benim. Ben aglayinca hareketleri duruyo dinliyo resmen. Kiyamam kuzuma, az kaldi neyse ki insaAllah kucagima alinca sıkı sıkı sarilicam. simdi gozlerimdeki yaslar bosalmadan kapatayim bu konuyu.
Bende sebamed alayim o zaman canim. Mis kokulu meleginii optumm
Ben yasamistim canim 3 gun adalat kullanip tekrar nst ye girmistim bu sefer pek cikmamisti ve bol bol su icmistimkızlar merhaba,
bu hafta başında 2 gün bebeğim hareket etmedi diye endişelenirken sonra karnımda sertleşmeler ve ağıyla karışık kasılmalar başladı. dünden beri hastaneye gidip geliyoruz. nst de sancı çıktı bu sabah. adalat verdi doktor. yarın tekrar nst çekilecek. doğum başlarsa durdurmuyacağız dedi doktor. ama daha 36. haftadaoğlum inşallah 4 hafta daha beklemeyi seçer. varmı böyle kasılmalar yaşayan aranızda?
Canim endiselenme amerikada aktif sigil yoksa nirmal dogum yapiyorlarmis buyutme gozunde..bin de bir ihtimal cok dusuk allah saglikla dogumunu nasip etsin bebislerimizin.. ben hamile kalmadan once kont ettirmistim yok sigilinn demisti doktor bu hafta bide cildiyeye gostericemevet öyle peki ama suyun gelmesini nasıl engellicez illakı 38 hatta 39. haftanın dolmasını bekliyor doktorlar o gune dek ve ya bir iki gün öncesinden suyum az da olsa gelmesi durumunda ne olur acaba offfffff yaa
Kac damla aliyordun acababnm kullanıyorum cnm damla seklınde davıt 3 adıda
Sen bilirsin canım ama ben yarım saatlik yol bile gitsem arabayla butün gece sancidan uyuyamiyorum doktorunda sakıncalı oldugunu söylemiş 6 saat az değil birde bunun dönüsü var bence riske atma, geçen sefer sordugunda arkadaşlardan biri hızlı treni önermişti, illaki gideceksen alternatif olarak değerlendirebilirsin canım. Gidemezsende üzülme muhakkak tekrarı olacaktırKızlar iyi akşamlar. .geçen gün bahsetmiştim benim için önemli olan bir sınav var ankarada. .ben istanbulda oturuyorum. .Bu sınav , 10 yıldır açılmamış bizim bakanlıkta.2 yıldır bekliyordum. .lakin dün doktor uma gittim izin vermedi..artık son aydasin dedi..rapor olmadan uçağa da binemiyorum..otobüs 6 saat sürüyor riske mi atarım ki otobüsle gitsem..eşimin ehliyeti de yok araba tutsak. .bir de hem cmtsi hem pazar sınav. .ne yapsam karar veremedim
Iyi akşamlar canım, ben araba ve Otobüste çok rahatsız oluyorum. Karnım bi o yana bi Bu yana zıplıyor tutamıyorum. Bence hızlı tren gayet güvenli. Yani ben olsam hızlı trenle giderdim tabi son karar senin :)Kızlar iyi akşamlar. .geçen gün bahsetmiştim benim için önemli olan bir sınav var ankarada. .ben istanbulda oturuyorum. .Bu sınav , 10 yıldır açılmamış bizim bakanlıkta.2 yıldır bekliyordum. .lakin dün doktor uma gittim izin vermedi..artık son aydasin dedi..rapor olmadan uçağa da binemiyorum..otobüs 6 saat sürüyor riske mi atarım ki otobüsle gitsem..eşimin ehliyeti de yok araba tutsak. .bir de hem cmtsi hem pazar sınav. .ne yapsam karar veremedim
Çok emin olmamakla birlikte ücretin yarıya düşeceğini okudum gibi hatırlıyorum, neyse hayırlısı artık :)Ben devlet memuru için şunu duydum yani senin için 6 ay yarı zamanlı olsa bile tam ücret olacaktı
Hattaha Başbakan özelsektör için de dedi yarısı kurumdan yarısı bizden diye
Ya parasında değilm şu yasa 15 ten önce doğarsa bana da vurmayacak ben anlamıyorum komple 2015 kapsansa olmuyor mı
İyi yapmışsın güzelim ben de baaktım sadece mavisi kalmıştı yoksa alacaktım kaliteli de duruyordu, güzel günlerde kullanın canım.Ya ben de kontrolden sonra gittim A101e nevresim takımı, pike, yorgan alıcaktım. Bitirmişler :) Ben de bebek arabasının sonunu aldımÇok pahalı bişey almaya gücümüz yetmeyecekti, güzel de oldu.
Geçmiş olsun, ben de kasılıyorum ara ara sancım da oluyor, rabbim bebeklerimize yardım etsin de kalsınlar büyüsünler biraz daha :) Hayırlı sağlıklı doğsunlar inşallah, dikkat et kendine :)kızlar merhaba,
bu hafta başında 2 gün bebeğim hareket etmedi diye endişelenirken sonra karnımda sertleşmeler ve ağıyla karışık kasılmalar başladı. dünden beri hastaneye gidip geliyoruz. nst de sancı çıktı bu sabah. adalat verdi doktor. yarın tekrar nst çekilecek. doğum başlarsa durdurmuyacağız dedi doktor. ama daha 36. haftadaoğlum inşallah 4 hafta daha beklemeyi seçer. varmı böyle kasılmalar yaşayan aranızda?
Aynen yaaa :) Bahar mı kış mı belli değil :) Dikkat ediyorum güzelim, öperim yavrunu :*bizde de kuru soğuk war ama atkı eldiven aratmıyor en azından , kar yagması saka gibi ama ya :)) baharda dogurucaz diye seviniyorduk allah korusun kardan buzdan hastaneye gidemicez
Sıkı giyinin üsütmeyin bebislerii :))
Maşallah size :) Benim kızım o aleti uçurdu işte bi tekme attı haha :) hiç sevmiyorlar nst yi zaten :)Slm kızlar biz şimdi kontrolden geldik 33+1 iz bugün 2200 kg geldi oğlum 4 hafta önce 1320 idi Dr sinirda kg şu çok değil demişti ama bugün haftasına göre çok iyiymiş. Nst ye de girdik ilk defa ben bebeğimin hiç bu kadar güçlü tekme attığını hissetmemistim bağladıkları alet bebeğe ses dalgası falan mı gönderiyor acaba çok şaşırdım Neyseki sanci falan cikmadi.Bundan sonra her hafta gel nst sonucunu bana göster dedi kontrole de 4 hafta sonra çağırdı sizlerde her hafta nst ye giriyor musunuz? Bu arada balık gibi kayması da döndüğünü gosteriyormus. Kan ve tiroid hapınada devam. Benden haberler böyle çok şükür iyiymişiz.
toistim valla herşey beklenir, biz insanları teselli ediyoruz yavrularının iyiliğini düşünüyoruz millet bizi doğurtup da rahatlıcak demek ki :):):) Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin, bütünnn mayıs annelerinin bebekleri zamanında sağlıklıca doğsun inşallah :)safakmeley ay bende bir tırstım ufaktan meleyim. Şimdi benim doğum 3 mayıs ya bu kk hergün sıra sen de Der mi ki acep Allah korusun ya hayırlı zamanda doğsun inşallah ama hangi anne ister bebeği erken doğsun. Oyüzden gerçekten dikkatli olmak lazım yorum yaparken. Zaten stres ve acı yaşıyoruz burda rahatlamak için Varız. Bir de hala doğurmadı mi Yorumları okuyunca ben de çok kızıyorum. Rabbim hepimize en güzel en hayırlı zamanda kolay Doğumlar nasip etsin, bebeğimiz kucağımıza hayırlısıyla alalım.
Canım benim ilk doğum normal dogumdu yinede süsledik ben sancidan kipirdayamiyordum ama annemler sağolsun kapiyi bebegin yatagini odayi suslemislerdi. Eger onceden herseyini hazirlarsan sen dogumdayken bile yakinlarin senin için seve seve yapacaklardirhastane odasi susleyecek olanlar sezeryan olanlar mi.normal dogumda zaman oluyor mu ki suslemeye
Ay doğurtmasınlar ya Allah korusunÇok emin olmamakla birlikte ücretin yarıya düşeceğini okudum gibi hatırlıyorum, neyse hayırlısı artık :)
İyi yapmışsın güzelim ben de baaktım sadece mavisi kalmıştı yoksa alacaktım kaliteli de duruyordu, güzel günlerde kullanın canım.
Geçmiş olsun, ben de kasılıyorum ara ara sancım da oluyor, rabbim bebeklerimize yardım etsin de kalsınlar büyüsünler biraz daha :) Hayırlı sağlıklı doğsunlar inşallah, dikkat et kendine :)
Aynen yaaa :) Bahar mı kış mı belli değil :) Dikkat ediyorum güzelim, öperim yavrunu :*
Maşallah size :) Benim kızım o aleti uçurdu işte bi tekme attı haha :) hiç sevmiyorlar nst yi zaten :)
toistim valla herşey beklenir, biz insanları teselli ediyoruz yavrularının iyiliğini düşünüyoruz millet bizi doğurtup da rahatlıcak demek ki :):):) Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin, bütünnn mayıs annelerinin bebekleri zamanında sağlıklıca doğsun inşallah :)
Canım benim bol bol su iç inşallah suyun artar ve bebeğin zamanını bekler, hiç üzülme herşeyin hayırlısı olsun inşallah, çok tehlikeli dönemleri atlattık Allahın izniyle, kendini strese sokma oldu mu, ben inanıyorum bebişin bekliycek annesi, öpüyorum yavrunu :)bir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
malesef suyumuz azalmış yani sınırda şuan. Doktorumuz başka biri olsa 38e kadar bekletirdim ama senin çok kötü bi tecrüben var riske atmak istemiyorum suyu hala aynı seviyede ise haftaya bugün alalım bebeği dedi. eğer çok az artarsa da diğer hafta alınacak. üçüncü kez renkli ultrasona girdik. kan akışımız güzel ama suyumuz az.
çok küçük bebişko ya 34 haftalık daha 2 buçuk kilo ismi de yok eşyası bile yok
Hepsi de çok güzel güle güle giyin ve odanızı süsleyin inşallah hayırlısıylaEki Görüntüle 1487317 bu benim hastane odası çarşaf takımım Eki Görüntüle 1487321 bu oğluşumun yatağı ve hastane çıkışları Eki Görüntüle 1487322 gecelik ve pijama takımım Eki Görüntüle 1487352 hadtane süslemelerimiz
Ben de kasılma yaşıyorum canım bence endişelenicek bi durum yok bunlar normal artık son zamanlarımıza geldik. Allahın izniyle bebeğin zamanını bekliycek canım üzülmene gerek yok bence, sağlıklı olsun herşeyin hayırlısı olsun inşallahkızlar merhaba,
Nstye bu dönemde sık giriliyor, sancı çıkmaması da iyi, kilosu da iyi oğlunun maşallah Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsinSlm kızlar biz şimdi kontrolden geldik 33+1 iz bugün 2200 kg geldi oğlum 4 hafta önce 1320 idi Dr sinirda kg şu çok değil demişti ama bugün haftasına göre çok iyiymiş. Nst ye de girdik ilk defa ben bebeğimin hiç bu kadar güçlü tekme attığını hissetmemistim bağladıkları alet bebeğe ses dalgası falan mı gönderiyor acaba çok şaşırdım Neyseki sanci falan cikmadi.Bundan sonra her hafta gel nst sonucunu bana göster dedi kontrole de 4 hafta sonra çağırdı sizlerde her hafta nst ye giriyor musunuz? Bu arada balık gibi kayması da döndüğünü gosteriyormus. Kan ve tiroid hapınada devam. Benden haberler böyle çok şükür iyiymişiz.
Sebamed aldım canım.. Üzülme sakın oldu mu, Bebeğini de üzme yazık, hiçbişeyi takma sadece onu sağlıcakla vaktinde kucağına alıcağın güne odaklan mis kokusunu içine çekiceksin ve dünyanın tüm sıkıntıları o an unutulup gidicek.. Öpüyorum sizi...Hayirlii aksamlar kizlar kusura bakmayin 2 gundur pek yolunda degil bazi seyler yazamadim amaa takip ediyorum.
Benim bir sorum olacak. Bebeginize hangi sampuani aldiniz? Ben mustela mi alsam diyorum
Ben riske atma derim.. Sonuçta doktorun en doğrusunu bilir ve o da izin vermemiş zaten. İnşallah sınav en yakın zamanda bir daha olur..Kızlar iyi akşamlar. .geçen gün bahsetmiştim benim için önemli olan bir sınav var ankarada. .ben istanbulda oturuyorum. .Bu sınav , 10 yıldır açılmamış bizim bakanlıkta.2 yıldır bekliyordum. .lakin dün doktor uma gittim izin vermedi..artık son aydasin dedi..rapor olmadan uçağa da binemiyorum..otobüs 6 saat sürüyor riske mi atarım ki otobüsle gitsem..eşimin ehliyeti de yok araba tutsak. .bir de hem cmtsi hem pazar sınav. .ne yapsam karar veremedim
Normal doğumda da, doğumdayken dışarda bekleyenler süsleyebilir canımhastane odasi susleyecek olanlar sezeryan olanlar mi.normal dogumda zaman oluyor mu ki suslemeye
Ele dümdüüüük ? İyi etmişsin tabikii normal doğurman sakıncalı değilse ve sen korkmuyorsan olmalı yani. İnşallah herkes istediği şekilde yapar doğumu, hayırlısı hepimiz iiçin :)çok morali bozukdoktorum açık açık söylemiyo ama beni sezaryene ikna etmeye çalışıyo. şu an normal doğum yapmam için bi engel yok. ilk doğumum da normal güvenmiştim bu doktora ama resmen psikolojik baskı uyguluyo bana
" ilk doğumun küçüktü 1800 gramdı. bu o kiloyu geçti daha da büyüyecek doğurabilecek misin. emin misin" diye sorup duruyo. hayır bebekte çok kilolu değil ki haftasıyla uyumlu
ben de doğururum kendimi normal doğuma çok hazır hissediyorum dedim ele dümdük yüzüne
Canim endiselenme amerikada aktif sigil yoksa nirmal dogum yapiyorlarmis buyutme gozunde..bin de bir ihtimal cok dusuk allah saglikla dogumunu nasip etsin bebislerimizin.. ben hamile kalmadan once kont ettirmistim yok sigilinn demisti doktor bu hafta bide cildiyeye gostericem[/QUO
inş canım bir sıkıntı yaratmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?