2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Iyi yapmışsın canım eğer bir sıkıntı yoksa bukadsr istiyorsan normal doğumdan vazgeçme :)

inş canım bir sıkıntı olmaz..peki sen önceden nasıl tedavi oldun yaktırdın mı yoksa ilaçlamı bir de kaç tane vardı siğilin ya da vücudunun başka bir yerinde de varmıy dı benim omuzumda da var bir tane vajinadakileri yaktırdım ama omuzumdaki duruyo sirke suruyorum su an..

safakmeley bi kaç kez yazdı fakat ben de tutamıycam artık içimde.. Hepimiz burda 8 aydır üzüntülerimizi,hastalıklarımızı,ailevi meselelerimizi,mutluluklarımızı paylaştık.. Hamileliğin son günlerine geldiğimiz şu dönemde üzerimde zaten büyük bir yük hissederken burada bazı yazılanları görünce iyice stresleniyorum. Evet ben de hepiniz gibi yatamıyorum, yatakta dönemiyorum, kalkarken zorlanıyorum, yürümek ya da ev işi yapmak işkence ama hep kendimi teselli edip şikayet etmeyip vaktimizi doldurmaya çalışıyorum. Fakat her girdiğimde birilerinin bana ya da diğer arkadaşlara doğurdun mu, doğurcaksın, vaktin geldi sıra sende gibi yorumlar yapması inanın zoruma gidiyor. Ben her zaman herkese hemen hemen her yorumumda inşallah bebeğini sağlıcakla vaktinde kucağına alırsın gibi yorumlar yaparken başkalarının beni ya da diğer arkadaşları doğurtmaya çalışır gibi yorumlar yapması beni gerçekten çok üzüyor, kırıyor. Doğumumuz olsa bi şekilde haberiniz olur zaten, diğer arkadaşlar gibi biz de bir şekilde haber ulaştırırız sizlere, ama bu şekilde bastıra bastıra sormanız bizi geriyor ve erken doğum olucak diye belki de istemeden şartlıyoruz beynimizi. Psikolojimizi etkiliyor yani bu durum. Sizi üzmek kırmak değil amacım, şaka yada merak neden yazıyorsunuz bilmiyorum ama bişeyler yazarken bence karşı tarafı da düşünerek yazsak daha mantıklı olur, sürekli size yazılsa bunlar siz de erken doğum psikolojisine girersiniz emin olun. Hepimiz vaktinde sağlıkla hayırla kucağımıza alalım ve biraz daha dikkatli olalım LÜTFEN!!!

Ele dümdüüüük ? İyi etmişsin tabikii normal doğurman sakıncalı değilse ve sen korkmuyorsan olmalı yani. İnşallah herkes istediği şekilde yapar doğumu, hayırlısı hepimiz iiçin :)

hee ele dümdüükk aynen öyle canım bebişimiz ve bizim hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah.
Şu an sakıncalı bir durum yok doğumun iki türlüsünden de korkmuyorum olacak bitecek geçecek gidecek ama bi sıkıntı yokken kendimi de hazır hissediyoken sezaryen olmak mantıklı gelmiyo bana..

Iyi yapmışsın canım eğer bir sıkıntı yoksa bukadsr istiyorsan normal doğumdan vazgeçme :)

vazgemiycim canım sonuna kadar direncemm
(yanlış anlaşılmasın normal doğuma engel bir durum olursa elbette direnmem ama şimdilik bi engel yok)

Tşkler kızlar. .sanırım riske atmicam..@toist cim bişi sorcam pisik önleyici krem destini mi neydi dimi aldığın. .nerden aldın ben bulamadım da..bir de burun Aspiratör u aldın mi acaba

Katılıyorum canım ister istemez etkileniyoruz yazılanlardan. inanın bu hafta doğuruyorum sandım doktora ben doğum başlamış gibi hissediyorum sancı kasılma açılma hepsini hissediyorum hatta akıntı şeklinde suyum da geliyo olabilir dedim. kontrol etti incelediii her şey yolunda dedi psikolojik olarak öyle hissediyo olabilirsin,ufak tefek kasılmalar ağrılar da normal artık dedi.. senden bi tane daha var iki günde bi geliyo doğuruyorum diye bi sıkıntı yok rahat ol dedi de kendime geldim.

ayyyyy herkese çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı ama @Ariver in yazısı ağlattıki beni ben hiç bunları hayal etmemiştim bu zamana kadar şimdide etmicem ama okumak bile çok güzel

Hayirlii aksamlar kizlar kusura bakmayin 2 gundur pek yolunda degil bazi seyler yazamadim amaa takip ediyorum.

Benim bir sorum olacak. Bebeginize hangi sampuani aldiniz? Ben mustela mi alsam diyorum
Ben de sebamed aldım canım. Umarım herşey en yakın zamanda istediğin gibi olur, düzelir.
Ben olsam gitmezdim canım. Eğer doktor müsade etmediyse,riske atmak pek mantıklı gelmiyor. Yine de sen bilirsin tabii

Tşkler kızlar. .sanırım riske atmicam..@toist cim bişi sorcam pisik önleyici krem destini mi neydi dimi aldığın. .nerden aldın ben bulamadım da..bir de burun Aspiratör u aldın mi acaba
Destina canım internette var. Belki eczanelerde de vardır. Burun aspiratörü de otri bebenin setini aldım canım. Babymall sitesinden almıştım.

Canim genital sigil virusu cok farkli normal sigille hic alakasi yok. Allah korusun rahim agzi kansrrinin en buyuk nedeniymis. Senede bir pap smear testi yaptirmak gerekiyor kontrol icin. Hatta genotipini belirlemek icin sigile gen teseti yapiliyor kanser riskini olcmek icin. Bazilari riskliymis.. aile hekimlerince bu test ucretsiz yaoikyoms aftik ben de dogumdn snra yaptiricam. Ben yaktirkistim. Dokyorlarin bi kismi sigilin yok dedi bana en iyisi dna testi tam tehsis icin

Öyle dümdük mü

ayyy moral felan bozmak yok öyle en iyisini allah bilir doktor istediği kadsr baskı yapsın allah bilir canım

dua edelim kafan rahat olsun

Ben ne doktor bw eş dost kimseden etkiletiyorum dua ediyorum sürekli hayırlısı olsun diye bizim kısmetse ne varsa o olacak

Hep korkum erken doğum du dün o panik le doktora gittim şükür herşey iyimiş ben kuruntu yapmışım

Ne güzel benim annem de bende heves etmedik kayınvalidem heves ederim bilmiyorum

Hastahane için kuru pasta almaya gerek varmı bilmiyorum napsak acaba
ben hastanede çikolata vermeyi düşünüyorum. şerbeti evde vericem hastanede onla uğraşamıcam :)

toist cnm tskkur ederim..peki bu pisik kremi mi..nette öyle gördüm. .pisik önleyici kremi var mı. .yani hangisini alcam bilemedim. Her alt değiştirmede kullanacak miyiz..bir de otri bebenin yedek ucunu da almalı miyim..kusura bakma cnm çok soru sordum

Kizlar halilarimi yikamayap gonderdim pazarteside kadin gelicek temizlige b8de soyle doguma yakin yarim gun aliim kadini yeter diye dusunuyorum .heran ne olur be olmaz bitsin hazirliklar
benim de temizlik günü değişti. pazar günü gelicek, salı günü halıları vericem. kolay gelsin :)

Cok tsk ederiz teyzesi.Bizim Dr biraz gıcık bebek dönmüş mü dedim nereye dönmüş mü zaten sürekli dönüyorlar dedisonra kafası aşağıda dedi sadece.dönmüş mü demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…