Iyi yapmışsın canım eğer bir sıkıntı yoksa bukadsr istiyorsan normal doğumdan vazgeçme :)çok morali bozukdoktorum açık açık söylemiyo ama beni sezaryene ikna etmeye çalışıyo. şu an normal doğum yapmam için bi engel yok. ilk doğumum da normal güvenmiştim bu doktora ama resmen psikolojik baskı uyguluyo bana
" ilk doğumun küçüktü 1800 gramdı. bu o kiloyu geçti daha da büyüyecek doğurabilecek misin. emin misin" diye sorup duruyo. hayır bebekte çok kilolu değil ki haftasıyla uyumlu
ben de doğururum kendimi normal doğuma çok hazır hissediyorum dedim ele dümdük yüzüne
inş canım bir sıkıntı olmaz..peki sen önceden nasıl tedavi oldun yaktırdın mı yoksa ilaçlamı bir de kaç tane vardı siğilin ya da vücudunun başka bir yerinde de varmıy dı benim omuzumda da var bir tane vajinadakileri yaktırdım ama omuzumdaki duruyo sirke suruyorum su an..Canim endiselenme amerikada aktif sigil yoksa nirmal dogum yapiyorlarmis buyutme gozunde..bin de bir ihtimal cok dusuk allah saglikla dogumunu nasip etsin bebislerimizin.. ben hamile kalmadan once kont ettirmistim yok sigilinn demisti doktor bu hafta bide cildiyeye gostericem
Ele dümdüüüük ? İyi etmişsin tabikii normal doğurman sakıncalı değilse ve sen korkmuyorsan olmalı yani. İnşallah herkes istediği şekilde yapar doğumu, hayırlısı hepimiz iiçin :)
Iyi yapmışsın canım eğer bir sıkıntı yoksa bukadsr istiyorsan normal doğumdan vazgeçme :)
safakmeley bi kaç kez yazdı fakat ben de tutamıycam artık içimde.. Hepimiz burda 8 aydır üzüntülerimizi,hastalıklarımızı,ailevi meselelerimizi,mutluluklarımızı paylaştık.. Hamileliğin son günlerine geldiğimiz şu dönemde üzerimde zaten büyük bir yük hissederken burada bazı yazılanları görünce iyice stresleniyorum. Evet ben de hepiniz gibi yatamıyorum, yatakta dönemiyorum, kalkarken zorlanıyorum, yürümek ya da ev işi yapmak işkence ama hep kendimi teselli edip şikayet etmeyip vaktimizi doldurmaya çalışıyorum. Fakat her girdiğimde birilerinin bana ya da diğer arkadaşlara doğurdun mu, doğurcaksın, vaktin geldi sıra sende gibi yorumlar yapması inanın zoruma gidiyor. Ben her zaman herkese hemen hemen her yorumumda inşallah bebeğini sağlıcakla vaktinde kucağına alırsın gibi yorumlar yaparken başkalarının beni ya da diğer arkadaşları doğurtmaya çalışır gibi yorumlar yapması beni gerçekten çok üzüyor, kırıyor. Doğumumuz olsa bi şekilde haberiniz olur zaten, diğer arkadaşlar gibi biz de bir şekilde haber ulaştırırız sizlere, ama bu şekilde bastıra bastıra sormanız bizi geriyor ve erken doğum olucak diye belki de istemeden şartlıyoruz beynimizi. Psikolojimizi etkiliyor yani bu durum. Sizi üzmek kırmak değil amacım, şaka yada merak neden yazıyorsunuz bilmiyorum ama bişeyler yazarken bence karşı tarafı da düşünerek yazsak daha mantıklı olur, sürekli size yazılsa bunlar siz de erken doğum psikolojisine girersiniz emin olun. Hepimiz vaktinde sağlıkla hayırla kucağımıza alalım ve biraz daha dikkatli olalım LÜTFEN!!!
ayyyyy herkese çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı ama @Ariver in yazısı ağlattıki beni ben hiç bunları hayal etmemiştim bu zamana kadar şimdide etmicem ama okumak bile çok güzelKorkma kuzum hiç biseycik olmaz Allahın izniyle hem küçük değil bebiş maşallah 2 buçuk kilo haftaya da 300 gr kadar alır. Doğduktan sonra sen beslersin onu annesi :) korkularını kaygılarını çöpe at bebişine kavusuyorsun aylardır bu zamanı bekliyoruz dimi. Onun hayalini kur kokusunu minicik ağzını burnunu sana bakan masum gözlerini düşün. her aciktiginda seni arayan o minicik dudaklarını ellerini tutan o minicik parmakları düşün. Daha iyi olacaksın. Sağlıkla gelsin bebisimiz. .
Ben de sebamed aldım canım. Umarım herşey en yakın zamanda istediğin gibi olur, düzelir.Hayirlii aksamlar kizlar kusura bakmayin 2 gundur pek yolunda degil bazi seyler yazamadim amaa takip ediyorum.
Benim bir sorum olacak. Bebeginize hangi sampuani aldiniz? Ben mustela mi alsam diyorum
Ben olsam gitmezdim canım. Eğer doktor müsade etmediyse,riske atmak pek mantıklı gelmiyor. Yine de sen bilirsin tabiiKızlar iyi akşamlar. .geçen gün bahsetmiştim benim için önemli olan bir sınav var ankarada. .ben istanbulda oturuyorum. .Bu sınav , 10 yıldır açılmamış bizim bakanlıkta.2 yıldır bekliyordum. .lakin dün doktor uma gittim izin vermedi..artık son aydasin dedi..rapor olmadan uçağa da binemiyorum..otobüs 6 saat sürüyor riske mi atarım ki otobüsle gitsem..eşimin ehliyeti de yok araba tutsak. .bir de hem cmtsi hem pazar sınav. .ne yapsam karar veremedim
Destina canım internette var. Belki eczanelerde de vardır. Burun aspiratörü de otri bebenin setini aldım canım. Babymall sitesinden almıştım.Tşkler kızlar. .sanırım riske atmicam..@toist cim bişi sorcam pisik önleyici krem destini mi neydi dimi aldığın. .nerden aldın ben bulamadım da..bir de burun Aspiratör u aldın mi acaba
Canim genital sigil virusu cok farkli normal sigille hic alakasi yok. Allah korusun rahim agzi kansrrinin en buyuk nedeniymis. Senede bir pap smear testi yaptirmak gerekiyor kontrol icin. Hatta genotipini belirlemek icin sigile gen teseti yapiliyor kanser riskini olcmek icin. Bazilari riskliymis.. aile hekimlerince bu test ucretsiz yaoikyoms aftik ben de dogumdn snra yaptiricam. Ben yaktirkistim. Dokyorlarin bi kismi sigilin yok dedi bana en iyisi dna testi tam tehsis icininş canım bir sıkıntı olmaz..peki sen önceden nasıl tedavi oldun yaktırdın mı yoksa ilaçlamı bir de kaç tane vardı siğilin ya da vücudunun başka bir yerinde de varmıy dı benim omuzumda da var bir tane vajinadakileri yaktırdım ama omuzumdaki duruyo sirke suruyorum su an..
cok sukur cıkmıslar hadtaneden ıkısıde ıyıymış :)Kızlarlovesoon u çok merak ediyorum.bebeğinden haber var mi yazdı mi hic
Öyle dümdük müçok morali bozukdoktorum açık açık söylemiyo ama beni sezaryene ikna etmeye çalışıyo. şu an normal doğum yapmam için bi engel yok. ilk doğumum da normal güvenmiştim bu doktora ama resmen psikolojik baskı uyguluyo bana
" ilk doğumun küçüktü 1800 gramdı. bu o kiloyu geçti daha da büyüyecek doğurabilecek misin. emin misin" diye sorup duruyo. hayır bebekte çok kilolu değil ki haftasıyla uyumlu
ben de doğururum kendimi normal doğuma çok hazır hissediyorum dedim ele dümdük yüzüne
ben hastanede çikolata vermeyi düşünüyorum. şerbeti evde vericem hastanede onla uğraşamıcam :)Ne güzel benim annem de bende heves etmedik kayınvalidem heves ederim bilmiyorum
Hastahane için kuru pasta almaya gerek varmı bilmiyorum napsak acaba
benim de temizlik günü değişti. pazar günü gelicek, salı günü halıları vericem. kolay gelsin :)Kizlar halilarimi yikamayap gonderdim pazarteside kadin gelicek temizlige b8de soyle doguma yakin yarim gun aliim kadini yeter diye dusunuyorum .heran ne olur be olmaz bitsin hazirliklar
Bende öyle yapayım ev için tablet halinde alıp yaparızben hastanede çikolata vermeyi düşünüyorum. şerbeti evde vericem hastanede onla uğraşamıcam :)
Cok tsk ederiz teyzesi.Bizim Dr biraz gıcık bebek dönmüş mü dedim nereye dönmüş mü zaten sürekli dönüyorlar dediNe güzel annesi nst de benimki de öyle, sıkıntıya gelemiyor tosbaa lar
Kilosu boyu çok güzel maşallah toparlamışsın, darısı sonraki randevulara. Ben de her hafta gidiyorum artık, senin beniş dönmüş mü peki ?
johnsons baby aldım ben canımHayirlii aksamlar kizlar kusura bakmayin 2 gundur pek yolunda degil bazi seyler yazamadim amaa takip ediyorum.
Benim bir sorum olacak. Bebeginize hangi sampuani aldiniz? Ben mustela mi alsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?