2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet ben test yaptırdım özel hastanede 200 civarı bişiydi ancak kanser riski tasıyan cınslerini arastıran bi testti yani siğil yapan cinslerini değil hpv6 olan türü siğil yapıyomuş ama kanser riski yokmus bende de siğil oldugu için olası ihtimalle hpv6 virüsü taşıyorum bunu araştıran bi test yaptırmadım daha... bendeki siiller yumusak karnıbahar görünümünde..

Gecen nette okudum devlet kendi lab. Yollayip dna testi yapiyormus ucretsiz
Dogumdn sonra gidicem bende su an yok oncedende bole et bni gibi ten renginde biseylerdi .tuvaletten bile bilasiyomus nalet sey ya

Desitin miş canım ya çok pardon. Uykulu yanlış yazmışım canım bunun moru var onu almanı tavsiye ederim. Ben pişik önleyici Bebe yağı sürerim diyordum ama ablam gerek yok arada z.yapı sürersin dedi. Otri bebenin seti var canım onuniçinde yedek ucu da var. Daha uyguna geliyor öyle. Oyüzden başka bir yedek almadım. Hiç önemli değil ya aşkolsun bildiklerimi paylaşırım seve seve :)

Keşke arabayla gidebilsen ayarlayamaz mısınız birilerini otobüsle zor olur ama arabayla yanınıza arkadasta ayarlarsaniz arkada bacaklarını uzatıp gidersin bence hiç sorun olmaz tabi kendini sen daha iyi biliyorsun kendini iyi hissediyorsan kaçırma derim

Cok tsk ederiz teyzesi.Bizim Dr biraz gıcık bebek dönmüş mü dedim nereye dönmüş mü zaten sürekli dönüyorlar dedisonra kafası aşağıda dedi sadece.dönmüş mü demek?
Hey Allah ım ya başı aşağıda işte ne güzel canım. Sen takma doktorunu , daha dönmezler kolay kolay ben sanmıyorum yerleri daraldı yavrucukların. Cidden gıcıkmış doktorun

toist A asi mavi Kızlar geçen gün bir bebek hemşiresi uni baby nin pişik önleyici kremini kullanın hiç pişik derdiniz olmaz demiş hamile bir yakınıma, ben uni baby nin setini almıştım içinde pisik kremi vardı bugün baktım pişik önleyici kremi ayrıymış onuda aldım. Aklınızda olsun görünce yazayım dedim:)

Kızlar ben desitin mor aldım Bide ayrıca bende mustelanın baya bir eşantiyonu var fuar da vermişlerdi 70 ml öle vsr minik minik bide sudocrem almıştım

Ama en iyi doğal olan zeytinyağı

Bu arada utanuyorum ama hadi gülün desitini kendi totoma uyguladım sonuç pişiğim geçti ben çok memnun kaldım

Bebisin küçük değil canim benimki 36 haftalık ve 2570 gram.

Güldürdün beni gece gece canım:)))

Canim sular kirecli olsugundan kirec birikmesi oluyor, sonra da sudan sarariyor. Annemin evini temizlerken ben kirec cozucuyu suya karistirip eski bir dis fircasiyla fayanslarin sadece ustunu temizliyordum. Ama bunu yaparken fayanslarin arasina pek kirec cozucu degdirmemen lazim, aralarinin acilip su sizdirma ihtimali var cunku. O yuzden bir taraftan da her bir iki fayansta su dokup kirec cozucuyu hemen akitiyordum. Ama hamileyken yapma bunu sakin. Tuvalet banyo kucuk alan zaten, o kadar kirec cozucu solumak iyi degil su anda. Dogumdan sonra yapacak olursan da kapisini acik tut temizleyecegin yerin.

Evet asil onemli olan o zaten. Normal veya sezeryan farketmez, saglik neyi gerektiriyorsa..

Ben sana evde yaşadığım sakarlıkları da anlatırım çok Gülersin hamilelik bende hafıza sorunu Yaptı komik günler geçiriyorum

Hepimiz ayniyiz canım merak etme:)) balık hafızalı olduk birçoğumuz bende çok sakarım elime ne alsam önce kesin yere düşürüyorum:)

Canim bizim arkadas bebek hafta hafta buyuyor. Butun kiyafetleri giydiremiyorsun, sira bile gelmiyor demisti. Ben de yeni dogan boyu sadece 10'lu ve 5'li hastane cikisi aldim. 0-3 aylik da sadece bir iki parca var. gerisi hep 6 aylik. Bakalim ne olacak :)) tavsiyem degistirebildigin birkacini degistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…