- 28 Aralık 2014
- 17
- 2
- 38
- 35
evet ben test yaptırdım özel hastanede 200 civarı bişiydi ancak kanser riski tasıyan cınslerini arastıran bi testti yani siğil yapan cinslerini değil hpv6 olan türü siğil yapıyomuş ama kanser riski yokmus bende de siğil oldugu için olası ihtimalle hpv6 virüsü taşıyorum bunu araştıran bi test yaptırmadım daha... bendeki siiller yumusak karnıbahar görünümünde..Canim genital sigil virusu cok farkli normal sigille hic alakasi yok. Allah korusun rahim agzi kansrrinin en buyuk nedeniymis. Senede bir pap smear testi yaptirmak gerekiyor kontrol icin. Hatta genotipini belirlemek icin sigile gen teseti yapiliyor kanser riskini olcmek icin. Bazilari riskliymis.. aile hekimlerince bu test ucretsiz yaoikyoms aftik ben de dogumdn snra yaptiricam. Ben yaktirkistim. Dokyorlarin bi kismi sigilin yok dedi bana en iyisi dna testi tam tehsis icin
evet ben test yaptırdım özel hastanede 200 civarı bişiydi ancak kanser riski tasıyan cınslerini arastıran bi testti yani siğil yapan cinslerini değil hpv6 olan türü siğil yapıyomuş ama kanser riski yokmus bende de siğil oldugu için olası ihtimalle hpv6 virüsü taşıyorum bunu araştıran bi test yaptırmadım daha... bendeki siiller yumusak karnıbahar görünümünde..
Desitin miş canım ya çok pardon. Uykulu yanlış yazmışımtoist cnm tskkur ederim..peki bu pisik kremi mi..nette öyle gördüm. .pisik önleyici kremi var mı. .yani hangisini alcam bilemedim. Her alt değiştirmede kullanacak miyiz..bir de otri bebenin yedek ucunu da almalı miyim..kusura bakma cnm çok soru sordum
Keşke arabayla gidebilsen ayarlayamaz mısınız birilerini otobüsle zor olur ama arabayla yanınıza arkadasta ayarlarsaniz arkada bacaklarını uzatıp gidersin bence hiç sorun olmaz tabi kendini sen daha iyi biliyorsun kendini iyi hissediyorsan kaçırma derimKızlar iyi akşamlar. .geçen gün bahsetmiştim benim için önemli olan bir sınav var ankarada. .ben istanbulda oturuyorum. .Bu sınav , 10 yıldır açılmamış bizim bakanlıkta.2 yıldır bekliyordum. .lakin dün doktor uma gittim izin vermedi..artık son aydasin dedi..rapor olmadan uçağa da binemiyorum..otobüs 6 saat sürüyor riske mi atarım ki otobüsle gitsem..eşimin ehliyeti de yok araba tutsak. .bir de hem cmtsi hem pazar sınav. .ne yapsam karar veremedim
Aynen canim... senin bebis ne zaman geliyor nasipse:)Eger öyleyse yaptırırız dogumdan sonra herkes için dua ediyorum
Hey Allah ım ya başı aşağıda işte ne güzel canım. Sen takma doktorunu , daha dönmezler kolay kolay ben sanmıyorum yerleri daraldı yavrucukların. Cidden gıcıkmış doktorunCok tsk ederiz teyzesi.Bizim Dr biraz gıcık bebek dönmüş mü dedim nereye dönmüş mü zaten sürekli dönüyorlar dedisonra kafası aşağıda dedi sadece.dönmüş mü demek?
Bebisin küçük değil canim benimki 36 haftalık ve 2570 gram.bir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
malesef suyumuz azalmış yani sınırda şuan. Doktorumuz başka biri olsa 38e kadar bekletirdim ama senin çok kötü bi tecrüben var riske atmak istemiyorum suyu hala aynı seviyede ise haftaya bugün alalım bebeği dedi. eğer çok az artarsa da diğer hafta alınacak. üçüncü kez renkli ultrasona girdik. kan akışımız güzel ama suyumuz az.
çok küçük bebişko ya 34 haftalık daha 2 buçuk kilo ismi de yok eşyası bile yok
Kızlar ben desitin mor aldım Bide ayrıca bende mustelanın baya bir eşantiyonu var fuar da vermişlerdi 70 ml öle vsr minik minik bide sudocrem almıştım
Ama en iyi doğal olan zeytinyağı
Bu arada utanuyorum ama hadi gülün desitini kendi totoma uyguladım sonuç pişiğim geçti ben çok memnun kaldım
Canim sular kirecli olsugundan kirec birikmesi oluyor, sonra da sudan sarariyor. Annemin evini temizlerken ben kirec cozucuyu suya karistirip eski bir dis fircasiyla fayanslarin sadece ustunu temizliyordum. Ama bunu yaparken fayanslarin arasina pek kirec cozucu degdirmemen lazim, aralarinin acilip su sizdirma ihtimali var cunku. O yuzden bir taraftan da her bir iki fayansta su dokup kirec cozucuyu hemen akitiyordum. Ama hamileyken yapma bunu sakin. Tuvalet banyo kucuk alan zaten, o kadar kirec cozucu solumak iyi degil su anda. Dogumdan sonra yapacak olursan da kapisini acik tut temizleyecegin yerin.Canım gerçekten harçsa eşin zımpara gibi bişeyle kazısın.ama iz ise ben markın kireç ve pas çözücüsünükullanıyorum.sarı lekeleri, kireç lekelerini falan gideriyor.inşallah yardımcı olmuşumdur.
Ben sana evde yaşadığım sakarlıkları da anlatırım çok Gülersin hamilelik bende hafıza sorunu Yaptı komik günler geçiriyorumGüldürdün beni gece gece canım:)))
Evet asil onemli olan o zaten. Normal veya sezeryan farketmez, saglik neyi gerektiriyorsa..Gonul ister ki normal dogum olsun ki ben hala normal dogum istiyorum doktorum ne kadar bebek iri desede suanlik ama yok son haftada hakkaten bir sorun cikarsa bebgimi dusunup sezeryan olurum..kisacasi dogum seklinden cok bebegim ve benim sagligim onemli
10 damla cnm ama 11 12 oluyor geneldeKac damla aliyordun acaba
Ben sana evde yaşadığım sakarlıkları da anlatırım çok Gülersin hamilelik bende hafıza sorunu Yaptı komik günler geçiriyorum
Doktor ayni damladan bana da verdi. 9 damla kullan dedi. Elevit kompleks vitamin de kullanıyorum. D vitamini fazlasi zararliymis kullanmadim damlayi o yuzden.bi daha sorucam kontrole gidince cogu gebe kullanmiyor sanirim d vitaminini10 11 12 oluyor genelde
Canim bizim arkadas bebek hafta hafta buyuyor. Butun kiyafetleri giydiremiyorsun, sira bile gelmiyor demisti. Ben de yeni dogan boyu sadece 10'lu ve 5'li hastane cikisi aldim. 0-3 aylik da sadece bir iki parca var. gerisi hep 6 aylik. Bakalim ne olacak :)) tavsiyem degistirebildigin birkacini degistir.her şeyini aldım ama daha yıkamadım.. olmazsa bir kaçını değiştireyim diyordum.. bi de eşimin annesi bana çok küçük aldın bunlar olmaz dedi, ben de herkesinkine oluyo bi bize mi olmayacak demiştim.. şimdi kadın haklı çıkacak diye korkuyorum..
Suan 33+2 deyim normalde doğum tarihim 23 mayıs doktor. Bjr hafta önce alırız dedi yani 15 ya da 18 İ olur..Aynen canim... senin bebis ne zaman geliyor nasipse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?