2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet ya biz gun gectikce ureticezz biseyler

Bugun ebeye sordum bu agrilari eger dogum sancisi olsa boyle olmaz duzenli aralikla gosterir kendini dedi surekli olmaz ve dogum gerceklesir boyle agri surup gitmez dedi benim icim rahat etti

Uyuyamaz oldum bi haftadir uykum haram sanki uyuyamadikcada bacaklarim agriyooo offgg

[QUOTEdenizz123, post: 40418978, member: 441740"]Doktor ayni damladan bana da verdi. 9 damla kullan dedi. Elevit kompleks vitamin de kullanıyorum. D vitamini fazlasi zararliymis kullanmadim damlayi o yuzden.bi daha sorucam kontrole gidince cogu gebe kullanmiyor sanirim d vitaminini[/QUOTE]
Bana dr um dışarıdan vitamin ilacı almamami ssöyledi sadece demir kullanıyorum. Kalsiyum için iki bardak süt veya iki kase yoğurt, vitamin içinse bol taze meyve ve yeşillik. .

ayyy ben de mustelayı denedim ve başarılı buldum:))))

Uyuyamayan anneler merhaba bel boşluklarımda ağrı var 3 gündür böbreklerime doğru dönen sanki etlerim çürümüş gibi dokununca acıyor sağa sola yatamıyorum canım yanıyor benim gibi olan var mı birde sırt ağrım var kulunç bölgesinde acı veriyor taşıyamıyorum heralde kiloyu ben

canım o kulunç agrısı iki gündür bendede var doktorum normal dedi sinir sıkısması oluyormuş

Gunaydinnnn guzel anneler be bebisler.. bende dun 101den yorgan aldim fena degil mayis icin cok bile. Bahara geliyor dogum kalin bisey pek kullanilmaz diyordum ama simdi bir supheye dustum yine yagmurli burasi

Hastane icin kucuk kadeh aldim canim plastik susledim bardaklarida ama ewe elenler icin yarin bimde 6kadeh ve surahi gbi kapakli cam pasabahcenin seti war 20tl alcam onunla ikram edicem
benimde aklıma şu fikir geldi, hani doğum günü partileri için süslü karton bardaklar var ya onlardan alıp ikram etmeyi düşünüyorum, şerbeti de cam karafa koyarım kullan at bardak olur, nasıl olur ki???

Merhaba hanimlar, son sayfalari okuyabildim, dogum yapan arkadaslar olmus sanirim, Allah hepimizin evladini bagislasin, Saglikli kolay dogumlar, hayirli evlatlar nasip etsin insaallah. Ben de bu ara hep kendimi dinliyorum, suram agriyo buram.agriyo normal mi falan.diye, guya 2. Cocuk, stres cok bunda, neden bilmem. Kayinvalidem gelcek insaallah, onun da stresi var.
Siz buzluga bi seyler koydunuz mu kizlar, et kiyma kavurcam, taze fasulye bamya koycam, borek pogaca koycam, nohut fasulye haslarim, baska ne yapsam ki, belki kimse gelmez yalniz olurum dogumda, oyle olmasa bile onumuz ramazan. Bi de ben dogum sonrasi icin kayisi kompostosu hazirlamak.istiyorum, kabizliga karsi, cok cekmistim zamaninda, ama malum dogum ne zaman olcak.bilmiyoruz, buzluga atilir mi sizce o?

Dogumdan sonra genelde once ishal olunuyor, sonra birden kabiz, cok dikkat etmek gerekiyor, bol sebze.meyve yemek, incir kayisi komposto tuketmek gerekiyor. mumkunse pilav makarna bile yemeyi dusunmuyorum, eger biri.gelmezse doguma, hazirda sebzem olsun istiyorum.

benimde aklıma şu fikir geldi, hani doğum günü partileri için süslü karton bardaklar var ya onlardan alıp ikram etmeyi düşünüyorum, şerbeti de cam karafa koyarım kullan at bardak olur, nasıl olur ki???
Bende mavi puanlı bardak alacağım hastahane ve ev için

Bende pasta börek düşünüyorum.ama yemeklik düşünmedim hic zaten bu mevsimde ne kkonulur ki.kayisi kompostosu olur mu bilmiyorum ama konserve gibi yapabilirsin.ya da doğumdan sonra aksamdan sabaha kayisi erik vb kuru meyveleri yikayip islatirsan„islattigin suyla da blendirden ceksen hem.sütun olur hem de kabizliga iyi gelir diye dusunuyoru.ben eltimin ddoğumunda yapmistim soğuk soğuk guzel oluyor
Ben de pasta borek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…