- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
CANIM benm annen ben Evlenirken yapmıştı hala duruyor nohut fasulyeMerhaba hanimlar, son sayfalari okuyabildim, dogum yapan arkadaslar olmus sanirim, Allah hepimizin evladini bagislasin, Saglikli kolay dogumlar, hayirli evlatlar nasip etsin insaallah. Ben de bu ara hep kendimi dinliyorum, suram agriyo buram.agriyo normal mi falan.diye, guya 2. Cocuk, stres cok bunda, neden bilmem. Kayinvalidem gelcek insaallah, onun da stresi var.
Siz buzluga bi seyler koydunuz mu kizlar, et kiyma kavurcam, taze fasulye bamya koycam, borek pogaca koycam, nohut fasulye haslarim, baska ne yapsam ki, belki kimse gelmez yalniz olurum dogumda, oyle olmasa bile onumuz ramazan. Bi de ben dogum sonrasi icin kayisi kompostosu hazirlamak.istiyorum, kabizliga karsi, cok cekmistim zamaninda, ama malum dogum ne zaman olcak.bilmiyoruz, buzluga atilir mi sizce o?
Canım benim ilk doğum normal dogumdu yinede süsledik ben sancidan kipirdayamiyordum ama annemler sağolsun kapiyi bebegin yatagini odayi suslemislerdi. Eger onceden herseyini hazirlarsan sen dogumdayken bile yakinlarin senin için seve seve yapacaklardir
olabilir kızlar haklısınız.yanımda sadece eşim olacak benim.o yapabilir.Normal doğumda da, doğumdayken dışarda bekleyenler süsleyebilir canım
Eveett nefes daralmasi ve sabirsizlik.. Su son gunler de bitseydi...Herkese gunaydin, hayirli cumalar , doğum yapan arkadaşlar allah anali babali büyütsün, bizde saglikla kavisalim inşallah, artik bıcırığım gelsin istiyorum sabirsizlik başladı, nefesim daraliyor artik , sizlerde de oluyor mu arkadaslar
bu akşam iş çıkışı avm'den alıcam bende hatta, 20 tane yeter die düşünüyorum,Bende mavi puanlı bardak alacağım hastahane ve ev için
Ben de oyle dusunuyorum, galiba kaldiramiyorum. Belimde surekli agri var sagim solum curumus gibi.. Allahim yardim etsinUyuyamayan anneler merhaba bel boşluklarımda ağrı var 3 gündür böbreklerime doğru dönen sanki etlerim çürümüş gibi dokununca acıyor sağa sola yatamıyorum canım yanıyor benim gibi olan var mı birde sırt ağrım var kulunç bölgesinde acı veriyor taşıyamıyorum heralde kiloyu ben
Yaaa sorma Özge gece başladı sabaha kadar yağdı, buz gibi hava da :):) Donuyoruz, atkı bere eldiven stayla yeniden :):)
Aynen öyle neyi düşünerek 15/05/2015 tarihini verdiler bilmiyorum ya, aslında yürürlük tarihi esas alınsa ne iyi olurdu
Rica ederim ne demek, aslında yarı zamanlı bana çok mantıklı gelmiyordu zaten analık izninden sonra ilk 6 ay 3 saat süt iznimiz var ve tam maaş alıyoruz, yarı zamanlıda yarı maaş alacaktık, o yüzden bi bakıma iyi süt izni ilk 6 ay
Gunaydin cnm. Ben de yorgan aldim artik battaniye falan idare edicez. Daha agir bisy olsa bu kez kaldiramazlar diye dusunuyorum. Hayirli olsun bu arada saglicakla kullanalim :)Gunaydinnnn guzel anneler be bebisler.. bende dun 101den yorgan aldim fena degil mayis icin cok bile. Bahara geliyor dogum kalin bisey pek kullanilmaz diyordum ama simdi bir supheye dustum yine yagmurli burasi
benim ailemde genetikden geçen hastalıklar var. ama kanser yok allaha şükür. ama biz ne olur olmaz diye önlem amaçlı saklatıyoruz. tıp günden güne değişiyor ve gelişiyor. başımıza ne geleceğini de allah bilir. önlem alalım dedik. bu parayı yılda abur cubura bile harcıyoruzdur sonuçta. bunamı vermeyelim dedik. hatta ben doğum hediyesi falan istemedim yeterki bunu yapalım bu çok daha önemli dedim. allah kullandırtmasın inşallah ama önlem almakta fayda var :)
Canım görmemişim inşallah selin hanım gibi yoğun değildir beb 1 ay bekledim çünkü 1igne1iplik kullanıcıbu akşam iş çıkışı avm'den alıcam bende hatta, 20 tane yeter die düşünüyorum,
şimdi ki derdim de çikolatayı ne zaman sipariş etsem? mayısın ilk haftası die düşünüyorum
canım bu arada ben sana kapı süsünü sormuştum paylaştığın görseli kime yaptırdın; ben selin hanımla görüştüm hazirana kadar sipariş alamıyormuş
Evet canım bizimki artık ağırlıktan sanırım :) bir de geceleri sağa sola dönerken kasıklarıma ağrı giriyor sizde de oluyor muBugun ebeye sordum bu agrilari eger dogum sancisi olsa boyle olmaz duzenli aralikla gosterir kendini dedi surekli olmaz ve dogum gerceklesir boyle agri surup gitmez dedi benim icim rahat etti
Hayırlı cumalar canım, nefes darlığı bende de var. Yetmiyor nefesim Sırt üstü uzanamıyorum, ağrılar başladı.Herkese gunaydin, hayirli cumalar , doğum yapan arkadaşlar allah anali babali büyütsün, bizde saglikla kavisalim inşallah, artik bıcırığım gelsin istiyorum sabirsizlik başladı, nefesim daraliyor artik , sizlerde de oluyor mu arkadaslar
Canım başlamalısın artık. Ben göğüs için özel olarak doktora gitti. o 35 de başla dedi. Sende başla bence hemen. Minnoşun gelmesine az kalmış.bu arada 37ye girdik çok şükür bin şükür. göğüs ucu kremi kullanmaya başlamadım. haftası yakın olan arkadaşlar siz kullanmaya başladınız mı?
Bir nebze seni rahatlattiysam bir kaç dakikalık da olsa seni o hayalin içine çekip kaygılarını korkularını unutturduysam ne mutlu bana canım. Sağlıkla gelsin Yavrularımız. .ayyyyy herkese çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı amaAdaisyLove in yazısı ağlattıki beni ben hiç bunları hayal etmemiştim bu zamana kadar şimdide etmicem ama okumak bile çok güzel
Benimki de öyle canım acaba seninkiyke uzaktan bağlantı kurup anlaşıyorlar mi :) :)bebeğim aşağıya dönceğine sanki yukarı çıkıyo, kafası sağ tarafta baya bi yukarıya çıktı. enteresan harketler yapıyo
Kuzucum yerim seni ya hosgeldin :) gördün mü keseyikızlar dogumunuz yaklasınca olusan agrılardan korkmayın bebeklerınız son dogum pozısyonunu alıyo artık ve artık cok buyuduklerı ıcın organlarınıza kaburgalarınıza baskı yapıyo Allah hepınızın yardımcısı olsun ıns
kuzummm nasılsin ozletiyorsun kendini kaybolma bir yerlereEveett nefes daralmasi ve sabirsizlik.. Su son gunler de bitseydi...
tekrar dediğin kullanıcı ile görüşücem canım, bence de çikolata bozulmaz zaten 1-2 gün içinde teslim ediyorlar. (hacışerif)Canım görmemişim inşallah selin hanım gibi yoğun değildir beb 1 ay bekledim çünkü 1igne1iplik kullanıcı
Tarihimiz yakın bende öyle sipariş edeyim olmadı ama çikolata bozulmaz ya
canım gerekse bazen kasıklarıma gerekse de karnımın alt kısmına sızı giriyor tuhaf bişey, sanki aşırı yemek yemişimde patlayacak derecede gibi kramp giriyor; yatakta dönememek rahat hareket edememek işkenceEvet canım bizimki artık ağırlıktan sanırım :) bir de geceleri sağa sola dönerken kasıklarıma ağrı giriyor sizde de oluyor mu
Ben Yaşıyorum kuzum çığlık atasim geliyor bazen :)Kızlar günaydınn, hayırlı cumalar cümleten :)
Gece sağa sola dönerken kasıklarıma baskı oluyor normal mi ki bu. Yoksa ben üşüttüm mü kasıkları naptın nettim. Var mi aynı şeyi yaşayan?
Amin canım inşallah sonuna geldik ama artık acı veriyor bana eşim sürekli masaj yapıyor sabaha kadar uyuyamadım yineBen de oyle dusunuyorum, galiba kaldiramiyorum. Belimde surekli agri var sagim solum curumus gibi.. Allahim yardim etsin
Ben ben ben, ama üşütmekten değil sanırım canım. Normal galiba. Dönemiyorum. Acayip baskı yapıyor karnımda bebek. Çok kiloda almadım. Ondan da değil yani.Kızlar günaydınn, hayırlı cumalar cümleten :)
Gece sağa sola dönerken kasıklarıma baskı oluyor normal mi ki bu. Yoksa ben üşüttüm mü kasıkları naptın nettim. Var mi aynı şeyi yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?