2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
CANIM benm annen ben Evlenirken yapmıştı hala duruyor nohut fasulye
geçen sarma börek kurabiye koydu ama kıyma da kavur du ya taze fasulye mevsimi değil bende çok yemek istiyorum konserve de bitti bende

Kayısı komposto bozulur canım o 5 dakkalık iş haftada 1 haşlanır
annem bahçesinden topladığı erik üzüm kayısı vişne ve birkaç meyve daha var onlardan süper bir meyve suyu hazırlıyor doğumdan sonra içicem kısmetse

Normal doğumda da, doğumdayken dışarda bekleyenler süsleyebilir canım
olabilir kızlar haklısınız.yanımda sadece eşim olacak benim.o yapabilir.

Eveett nefes daralmasi ve sabirsizlik.. Su son gunler de bitseydi...

Bende mavi puanlı bardak alacağım hastahane ve ev için
bu akşam iş çıkışı avm'den alıcam bende hatta, 20 tane yeter die düşünüyorum,
şimdi ki derdim de çikolatayı ne zaman sipariş etsem? mayısın ilk haftası die düşünüyorum
canım bu arada ben sana kapı süsünü sormuştum paylaştığın görseli kime yaptırdın; ben selin hanımla görüştüm hazirana kadar sipariş alamıyormuş

Ben de oyle dusunuyorum, galiba kaldiramiyorum. Belimde surekli agri var sagim solum curumus gibi.. Allahim yardim etsin

sanıyorum devlet memurusun cnm, ben özeldeyim, ve maalesef genelde her özelde olduğu gibi doğumdan itibaren 1 yıla kadar süt izni kullandırılıyor. evde 13 aylık bir oğlum var, süt iznimi daha yeni bitirdim, dediğin 3 saatlik süt iznide özelde de varsa eğer ilk 6 ayı içerir, ben daha geç başladığım için günlük 1,5 saate denek gelecek şekilde kullandım. o nedenle çıksın çok istedim bu yasayı. ilk doğumum mecburi erken sezeryan olduğundan bu da normal olamayacak, doktorum 19 mayıs gibi demişti, dedim 12 mayıs olursa süper olur, bebeğim iri büyük olduğundan o da olabilir dedi, sanırım 400 tl verilmese de (küçük bir para değil ama) olursa 12 mayısı kabul edeceğim. kısmet bakalım. çok zorlanıyorum, evde minik oğlum, sabahın köründe işe gel, gece sürekli uyan, bir de artık ağırlaştım, zaman çabucak geçsin istiyorum. bu arada erken doğum riski olan arkadaşlar, 37. haftadan sonrası sıkıntı değil, öncesi de bebeğin kilosu ile bağlantılı bir nevi. ben 37 de doğum yaptım, sarılık dışında sıkıntımız olmamıştı çok şükür.
pişik kremi olarakta eczanelerde yeşil renk popolin omega var kızlar, çok çok memnunum. almayanlar için tavsiyemdir.

Gunaydinnnn guzel anneler be bebisler.. bende dun 101den yorgan aldim fena degil mayis icin cok bile. Bahara geliyor dogum kalin bisey pek kullanilmaz diyordum ama simdi bir supheye dustum yine yagmurli burasi
Gunaydin cnm. Ben de yorgan aldim artik battaniye falan idare edicez. Daha agir bisy olsa bu kez kaldiramazlar diye dusunuyorum. Hayirli olsun bu arada saglicakla kullanalim :)

bende sana katılıyorum çok da doğru söylüyorsun fiyatı çok uçuk değil neye vermiyoruzki o parayı,pazartesi dr gittiğimde bende bu konuyu açacağım, bir de söyle bir durum var bu bizim ilk çocuğumuz Allah nasip ederse 2 çocuk düşünüyoruz olmazsa 2. çocuktada yapabiliriz demişti eşim,ama en doğrusu doktora danışmak tabii...

Canım görmemişim inşallah selin hanım gibi yoğun değildir beb 1 ay bekledim çünkü 1igne1iplik kullanıcı

Tarihimiz yakın bende öyle sipariş edeyim olmadı ama çikolata bozulmaz ya

Bugun ebeye sordum bu agrilari eger dogum sancisi olsa boyle olmaz duzenli aralikla gosterir kendini dedi surekli olmaz ve dogum gerceklesir boyle agri surup gitmez dedi benim icim rahat etti
Evet canım bizimki artık ağırlıktan sanırım :) bir de geceleri sağa sola dönerken kasıklarıma ağrı giriyor sizde de oluyor mu

Hayırlı cumalar canım, nefes darlığı bende de var. Yetmiyor nefesim Sırt üstü uzanamıyorum, ağrılar başladı.

bu arada 37ye girdik çok şükür bin şükür. göğüs ucu kremi kullanmaya başlamadım. haftası yakın olan arkadaşlar siz kullanmaya başladınız mı?
Canım başlamalısın artık. Ben göğüs için özel olarak doktora gitti. o 35 de başla dedi. Sende başla bence hemen. Minnoşun gelmesine az kalmış.

ayyyyy herkese çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı ama AdaisyLove in yazısı ağlattıki beni ben hiç bunları hayal etmemiştim bu zamana kadar şimdide etmicem ama okumak bile çok güzel
Bir nebze seni rahatlattiysam bir kaç dakikalık da olsa seni o hayalin içine çekip kaygılarını korkularını unutturduysam ne mutlu bana canım. Sağlıkla gelsin Yavrularımız. .
bebeğim aşağıya dönceğine sanki yukarı çıkıyo, kafası sağ tarafta baya bi yukarıya çıktı. enteresan harketler yapıyo
Benimki de öyle canım acaba seninkiyke uzaktan bağlantı kurup anlaşıyorlar mi :) :)
Kuzucum yerim seni ya hosgeldin :) gördün mü keseyi
Eveett nefes daralmasi ve sabirsizlik.. Su son gunler de bitseydi...
kuzummm nasılsin ozletiyorsun kendini kaybolma bir yerlere

Canım görmemişim inşallah selin hanım gibi yoğun değildir beb 1 ay bekledim çünkü 1igne1iplik kullanıcı

Tarihimiz yakın bende öyle sipariş edeyim olmadı ama çikolata bozulmaz ya
tekrar dediğin kullanıcı ile görüşücem canım, bence de çikolata bozulmaz zaten 1-2 gün içinde teslim ediyorlar. (hacışerif)

Evet canım bizimki artık ağırlıktan sanırım :) bir de geceleri sağa sola dönerken kasıklarıma ağrı giriyor sizde de oluyor mu
canım gerekse bazen kasıklarıma gerekse de karnımın alt kısmına sızı giriyor tuhaf bişey, sanki aşırı yemek yemişimde patlayacak derecede gibi kramp giriyor; yatakta dönememek rahat hareket edememek işkence

Günaydın kızlar. Bugün saat 2 de prensesimi görmeye gidecem. Hem heyecanlıyım hem doktorumla yaşadığım sorundan dolayi kaygılı. Yeni doktor bulamadım malesef. O yeni hastane de acılmadı. Doktoruma muhtacim malesef. .
bu gece çok rahat uyudum çok şükür. Ama sabaha karşı 5 te uyanıp lavaboya gittim. Malum bölge de felaket bir yanma oldu uyuyamadim kalktım duş aldım. Biraz geçti sonra uyuDum bu iltihap niye gitmiyor ya

Kızlar günaydınn, hayırlı cumalar cümleten :)
Gece sağa sola dönerken kasıklarıma baskı oluyor normal mi ki bu. Yoksa ben üşüttüm mü kasıkları naptın nettim. Var mi aynı şeyi yaşayan?
Ben Yaşıyorum kuzum çığlık atasim geliyor bazen :)

Kızlar günaydınn, hayırlı cumalar cümleten :)
Gece sağa sola dönerken kasıklarıma baskı oluyor normal mi ki bu. Yoksa ben üşüttüm mü kasıkları naptın nettim. Var mi aynı şeyi yaşayan?
Ben ben ben, ama üşütmekten değil sanırım canım. Normal galiba. Dönemiyorum. Acayip baskı yapıyor karnımda bebek. Çok kiloda almadım. Ondan da değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…