2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçer tatlım geçer.zaten doğana kadar geçmiyor o zaman inan.sen de biliyorsun oğluşlarından.kucağına alana kadar sanki yıllar geçiyor.benim hayret ettiğim başkalarının hamileliği çabuk geçiyor ama kendi hamileliği insana geçmek bilmiyor.benim ailede 4 hamile daha var.onlarınki geçiyor benimki kaplumbağa hızıyla resmen. :)

cunku ıcındekı heycan sureklı beynını dusunce halıne getırıyo sureklı dusundukce beynın yoruluyo zaman gectı zannedıyosun bı bakıyosun daha gun bıle bıtmemıs bende o durumdayım suan

İyi olmaniza sevindim canim. Evet ya kac gundur o sorulardan uyuyamiyorum. Ne zormus gercekten. Allah hayirlisini nasip etsin. Vakit gecse de kavussak artik :)

bu arada arkadaşlar etiketinizi kendiniz yapabilirsiniz.
ben yaptım çok güzel oldu.

aa bizimkinden var bende yaptırdım hatta sabah elime ulaştı resmini çekip yükleyim buraya yapıştırmalı etiketleri şeker ve kurabiyelere yapacağım.

bide hastane odasına başucuma kocaman harflerle HOŞGELDİN DERİN yapıştıracağım kartona bastırdım sadece kenarlarından ben keseceğim aralarını da pembe kurdeleyle fiyonk yapıp bağlayacağım değişik dursun diye

kızlar bir soru sormuştum gözünüzden kaçmış olabilir iki gündür karnım hissizleşiyor sizdede bu durum var mı

Az kaldi kuzum saka maka bitti gercekten :) 1,5 ay sonra bi cogumuz anneyiz insallah heyecanlaniyorum dusundukcee :))

en son geçen hafta gittiğimizde 2.700 gr. dı. bugün nst de sancı çıkmadı. bende bu nst yi anlamıyorum. nst ye bağlanana kadar ağrım kasılmam oluyor orada hiçbişey olmuyor. dişçiye gidip ağrının geçmesi gibi :) pazartesi kontrol edecek doktor. öne aldı muayeneyi.

kızlar bir soru sormuştum gözünüzden kaçmış olabilir iki gündür karnım hissizleşiyor sizdede bu durum var mı
benim hiç öyle birşeyim olmadı da anlayamadım tam. elleyince mi hissedemiyorsun yoksa bebeğimi? doktoruna sordun mu peki?

benim hiç öyle birşeyim olmadı da anlayamadım tam. elleyince mi hissedemiyorsun yoksa bebeğimi? doktoruna sordun mu peki?
canım ellyince karnımı hissetmiyorum iki gündür oluyor doktorada sorsam bu kadın herseyi soruyor dicek diye söyleyemiyom

sağol canım internetten bulayım. kedi duruşu denedim ama baya bi zorlanıyorum :)
Canim bize derste gunluk 10-15 dk yeterli demislerdi. Cok zorlanirsan kollarinin altina iki uc tane yastik koyup destek de alabilirsin. Ikinci siradaki son resimdeki gibi

Eklentiler

• image.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 155
tatlım sen hemen doktoruna ara ona sor. ben hiç duymadım kimseden böyle birşeyi. belki çok gerildiği içindir. tedbirini alırsın en azından.
internetten de baktım bişey bulamadım senin dediğin gibi doktoru arayıp sorayım bari

bebek değil canım karnımı hissetmiyorum
bende de sanki bi yere vurmuşsun morartmışımda karnımı elledikçe acıyor gibi oluyor ama hissizlik hiç olmadı. doktora bi danış istersen. benim doktorum snn için onemsiz gozuken herşey bizim için onemli olabılır herşeyi soyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…