Valla ben bile dusunuyorum bazen ugrasana kadar su boregi alayim hazir tatliyida zaten dusunuyordum hazir :) annelerde neyapmak istiyolarsa yapsinlarevet canım saolasın öyle yaparız iyi fikir verdin valla :)
Geçer tatlım geçer.zaten doğana kadar geçmiyor o zaman inan.sen de biliyorsun oğluşlarından.kucağına alana kadar sanki yıllar geçiyor.benim hayret ettiğim başkalarının hamileliği çabuk geçiyor ama kendi hamileliği insana geçmek bilmiyor.benim ailede 4 hamile daha var.onlarınki geçiyor benimki kaplumbağa hızıyla resmen. :)ınşallah canım bı duysaydım 2 3 gundur uyuyamıyorum bıle zaman durmus gıbı ılerlemıyo su 3 gun gecsede hayırlısıyla kalp atısını duysam zaman ılerlemeye devam ederde sımdılık gecmıyo :)
Nisanesi gelen var canim doguma gitmedi yarin randevusu varmis ins hayirli haberlerini aliriz.merve8886 arkadasimizinelifeva bize de haber ver canım olur mu..
Kim doğuma gitti kızlar bu arada. Sanki suyu geldi gibi bişey okudum
canim 3 ve 4 numara diyorumKizlar hangisi guzel sizce ?
Eki Görüntüle 1488825 Eki Görüntüle 1488824 Eki Görüntüle 1488823 Eki Görüntüle 1488822
cunku ıcındekı heycan sureklı beynını dusunce halıne getırıyo sureklı dusundukce beynın yoruluyo zaman gectı zannedıyosun bı bakıyosun daha gun bıle bıtmemısGeçer tatlım geçer.zaten doğana kadar geçmiyor o zaman inan.sen de biliyorsun oğluşlarından.kucağına alana kadar sanki yıllar geçiyor.benim hayret ettiğim başkalarının hamileliği çabuk geçiyor ama kendi hamileliği insana geçmek bilmiyor.benim ailede 4 hamile daha var.onlarınki geçiyor benimki kaplumbağa hızıyla resmen. :)
İyi olmaniza sevindim canim. Evet ya kac gundur o sorulardan uyuyamiyorum. Ne zormus gercekten. Allah hayirlisini nasip etsin. Vakit gecse de kavussak artik :)biz de iyiyiz çok şükür.. önce taşınma iş değişikliği falan uğraştım.. şimdi de takip etmeye çalışıyorum ama her şey hızlı gelişiyor zor yetişiyorum.. evet artık ağırlaştık hepimiz.. yatakta dönerken falan çok komik hallere giriyorum.. hepimizin kafasında sorular, nasıl doğurcam, sezaryen mi olsa normal mi?.. falan düşünüp duruyoruz işte.. inşallah hepimiz için en hayırlısı olur..
bu arada arkadaşlar etiketinizi kendiniz yapabilirsiniz.
ben yaptım çok güzel oldu.
Az kaldi kuzum saka maka bitti gercekten :) 1,5 ay sonra bi cogumuz anneyiz insallah heyecanlaniyorum dusundukcee :))Inşallah canım teşekkür ederim
Ekmeği bile yasakladı ya kepekli ye ya da tuzsuz etimek ye dedi canım zor olucak gibi. .
Çok şükür canım
Evet 5 mayıs da güzel canım tarih olarak. Umarim sislerim daha çok artmaz. Korktum açıkçası. Doktor bey korkma dedi dikkat et. Evet canım sanki hatasini anlamış gibiydi. Çok ilgilendi yarım saat kaldım içeride. Bir kere çok yüksek çıkmıştı tansiyonum canım. Ondan sonra hep ölçtüm genelde 12 8 çıkıyor. Senin doktor ne dedi DoğuM şekli için canım
Ayyy teşekkür ederiz teyzesi buz de seni yeriz ama hem de pasalarla birlikte :) İnşallah canım ya farklı hissediyorum az kaldı :)
Aynen canım çok heyecanlandim şaka gibi geliyor :)
en son geçen hafta gittiğimizde 2.700 gr. dı. bugün nst de sancı çıkmadı. bende bu nst yi anlamıyorum. nst ye bağlanana kadar ağrım kasılmam oluyor orada hiçbişey olmuyor. dişçiye gidip ağrının geçmesi gibi :) pazartesi kontrol edecek doktor. öne aldı muayeneyi.Çok geçmiş olsun tatlım ben de son bir haftadır kasılıyorum baya ama kısa ve çok düzensiz sürüyor. Benim 2 dir çıkıyor yani 3 haftadır. Hastanede serum verdiler. Dediğin gibi doktprum başlarsa durdurmayız dedi. 36 dan sonra doğanlara prematüre bile demiyoruz bebşim kilosu normal çünkü dedi. Bak 3. Haftam bitecek eminim ki sancım var belim hep ağrıyor çünkü ve kasık ağrım da var. Kasılmam da çok oluyor ama düzensiz olduğu için doğuma hazırladığını düşünüyorum.
Hayırlısı nezamansa ozaman doğsun bebişlerimiz canım, sana sorum bebeğin kaç kilo şuanda ?
Nasıl canım uyuşma mikızlar bir soru sormuştum gözünüzden kaçmış olabilir iki gündür karnım hissizleşiyor sizdede bu durum var mı
hissizleşiyor derken neyi kastediyorsun canım anlamadım ben.kızlar bir soru sormuştum gözünüzden kaçmış olabilir iki gündür karnım hissizleşiyor sizdede bu durum var mı
benim hiç öyle birşeyim olmadı da anlayamadım tam. elleyince mi hissedemiyorsun yoksa bebeğimi? doktoruna sordun mu peki?kızlar bir soru sormuştum gözünüzden kaçmış olabilir iki gündür karnım hissizleşiyor sizdede bu durum var mı
canım karnıma dokunuyorum ama hissetmiyorum dokunmuyor gibiyim tırnagımla çimcik atıyorum yok his yokNasıl canım uyuşma mi
canım ellyince karnımı hissetmiyorum iki gündür oluyor doktorada sorsam bu kadın herseyi soruyor dicek diye söyleyemiyombenim hiç öyle birşeyim olmadı da anlayamadım tam. elleyince mi hissedemiyorsun yoksa bebeğimi? doktoruna sordun mu peki?
bebek değil canım karnımı hissetmiyorumhissizleşiyor derken neyi kastediyorsun canım anlamadım ben.
bebek ile alakalı mı yoksa uyusuyor gibimi oluyor
tatlım sen hemen doktoruna ara ona sor. ben hiç duymadım kimseden böyle birşeyi. belki çok gerildiği içindir. tedbirini alırsın en azından.bebek değil canım karnımı hissetmiyorum
Canim bize derste gunluk 10-15 dk yeterli demislerdi. Cok zorlanirsan kollarinin altina iki uc tane yastik koyup destek de alabilirsin. Ikinci siradaki son resimdeki gibisağol canım internetten bulayım. kedi duruşu denedim ama baya bi zorlanıyorum :)
internetten de baktım bişey bulamadım senin dediğin gibi doktoru arayıp sorayım baritatlım sen hemen doktoruna ara ona sor. ben hiç duymadım kimseden böyle birşeyi. belki çok gerildiği içindir. tedbirini alırsın en azından.
bende de sanki bi yere vurmuşsun morartmışımda karnımı elledikçe acıyor gibi oluyor ama hissizlik hiç olmadı. doktora bi danış istersen. benim doktorum snn için onemsiz gozuken herşey bizim için onemli olabılır herşeyi soyle demiştibebek değil canım karnımı hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?