2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım ellyince karnımı hissetmiyorum iki gündür oluyor doktorada sorsam bu kadın herseyi soruyor dicek diye söyleyemiyom

Mrb hiç merak etme bi sorun yok.
Benim de olmuştu alıştım artık. Büyük ihtimalle sağ göğsünün altı felan di mi midenin üstü o civarlar. Bebiş alttan tekmeyi sallıyo organlar toplanıp sıkışıp kalıyo üstte. Çok sıkışınca da hissizlik oluyo uyuşuyo. Dokununca garip bi his oluyo. Ben diş çekilmeden yapılan uyuşturucu iğne etkisine benzetiyorum. Kağıt gibi dokunuyon ama his yok. Emin ol bize de bi zararı yokmuş.
Ben de herşeyi sorana biriyim ama allahtan arkadaşım doktor hem de doğum da yapmış biri o yüzden ona aklıma eseni soruyorum :)))

Canim doktora yazdim bakalim cevabi ne zaman verecek

Solda oluyor canim aynen dedigin sey sanki diste yapilan uyusturma islemi yapilmis gibi

Sarma ve borek dusunuyorum bende

hay Allah hepinizden razı olsun elimde kağıt kalem yazdım hepsini akşama market alışverişim var bu haftasonu bitireyim insallah sarma börek kurabiye yaparsam sonra çok rahat olur bana hepimize kolay gelsin

Solda oluyor canim aynen dedigin sey sanki diste yapilan uyusturma islemi yapilmis gibi
Bende de oluyor canim o dedigin, evet aynen uyusturmuslar gibi cok degisik. Bence cok gerildiginden oluyo sanirim bebis bi yerini dayiyor oraya ve gerilince de hissizlik oluyo korkulcak bisey oldugunu sanmiyorum :)

Yerim senin kızını :):) Maşallah sizeeeeee, kız doktorlar bazen manyak oluyorlar, o unutmuştur belki o hareketi o an sana değil de karısına yapmıştır, eserekli onlarrrr başkasına sinirlenip sana yansıtmıştır, sen doktorun dediklerini dinle tuzu kes, tansiyon takibi yap, Allahın izniyle bir şey olmaz öpüyorum..

Maşallah nasıl düzenli :):) Özendim resmen, eline sağlık sağlıcakla giysin yavrun :)

Bence 3. :):):)

Bende de oluyor canim o dedigin, evet aynen uyusturmuslar gibi cok degisik. Bence cok gerildiginden oluyo sanirim bebis bi yerini dayiyor oraya ve gerilince de hissizlik oluyo korkulcak bisey oldugunu sanmiyorum :)
InsaAllah onemli bisey degildir canim

Doktor ayni damladan bana da verdi. 9 damla kullan dedi. Elevit kompleks vitamin de kullanıyorum. D vitamini fazlasi zararliymis kullanmadim damlayi o yuzden.bi daha sorucam kontrole gidince cogu gebe kullanmiyor sanirim d vitaminini
Ben kullanıyorum 2 ayı geciktir kullanmamada da bu eksikliğin bebegin gelişimini kotu etkilediğini okudum bnd yani kullanmanın lazim çünkü vücutta d vitamini eksikliği çok şeyi etkiliyor sen Dr sor cnm ginede ne çiçek bakalim

Nisanesi gelen var canim doguma gitmedi yarin randevusu varmis ins hayirli haberlerini aliriz.merve8886 arkadasimizin
canim 3 ve 4 numara diyorum
Inşallah canım benim
Az kaldi kuzum saka maka bitti gercekten :) 1,5 ay sonra bi cogumuz anneyiz insallah heyecanlaniyorum dusundukcee :))
Inşallah canım ya ben de heyecanlıyım :)
Bence de canım Bu adam aradigimda ya beni tanımadı ya da başkasına sinirlenmisti bana çattı. Çünkü bugün çok iyi davrandı. Çok farklıydı. Hep gülümsedi bana. :) :) psikolojisi bozulmuş bu adamın sanırım bizim yerimize lohusa depresyonuna girmiş :) tuzu çok seven biri değilim aslında çok da az kullanırım ama tamamen kes dedi nasıl olacak bilmiyorum. Az kaldı sabır ... ye kızımı teyzosu :) :) :) eti senin kemiği benim

Meyve suyu iciyorum canim yemeylemi alakali bu sancilar
bilmiyorm canim nst deki kadin herkese cikolata meyvesuyu ic 45dk sonra gel diyo :) acken bebislerde uykuyami geciyo bilmem. Gerci bende toktum cikolata da yedim ama yok kizin icerde keyfi yerinde demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…