2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bilmiyorm canim nst deki kadin herkese cikolata meyvesuyu ic 45dk sonra gel diyo :) acken bebislerde uykuyami geciyo bilmem. Gerci bende toktum cikolata da yedim ama yok kizin icerde keyfi yerinde demek :)
Benimki de uyku modunda oluyor meyve suyunu icince tekmelemeye basliyor :) bu arada kac haftaliksin canim

bilmiyorm canim nst deki kadin herkese cikolata meyvesuyu ic 45dk sonra gel diyo :) acken bebislerde uykuyami geciyo bilmem. Gerci bende toktum cikolata da yedim ama yok kizin icerde keyfi yerinde demek :)
Ben bugün hem yemek yedim hem meyve suyu içtim benimki 20 dkda 3 defa hareket etti. Geçen nst de ortalığı yikmisti. :) bugün tık yoktu nst den çıktık başladı hareket etmeye

Ben bugün hem yemek yedim hem meyve suyu içtim benimki 20 dkda 3 defa hareket etti. Geçen nst de ortalığı yikmisti. :) bugün tık yoktu nst den çıktık başladı hareket etmeye
Canim uyuyirlar bizim hemsire uyandirmak icin karnimi bile salladi 10 dk boyunca tekmelerle giristi sonra tekrar uyudu

Bende basliyor diye biliyorm canim ama arkadas dewami gelirse dedigi icin yanlis baslamayadabiliyor demekki dusundum:)
Gerci bizim bi arkadasin bu sene 32. Haftada suyu gelmeye basladi ve kanama 36+da dogum yspti hemde calismaya devam etti

kız nasıl oluyo 5 kilozaten bebeğin, plasenta, su,bunları toplasan 8-10 kilo eder..
ne yaptın nasıl beslendin ..

Evet Canım ya ben de çok endişe ediyordum doktora gitmeden doktor sen kendi depolarindan kullanmisin bebek yenilerinden almış dedi. Bu zaten bizim istedigimiz durum dedi. Bebek aldığı için de hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür. Ama ben zaten boyuma göre kilolu başlamıştım baya. Zayıflar daha çok almaya elverişli olurmuş kilolulara göre hamilelikte. ..

iyi aksamlar kizlar, nasıl keyifler, biz de temizlik devam, gerçi yağmur rüzgar soğuk engellerine takılıyoruz ama hergün azar azar yapiyo annem, benim ve oglusun eşyaları yikandi utulendi en azından, baya rahatladım, bavula da koydum bikac eksiğim var sadece, yarın kontrolüm var bakalım ne alemde paşa:) nst ye gircem ilk kez heyecan var biraz:) fazla giremiyorumforuma girsem de en fazla okuyorum cevap yazamıyorum, kendinize ve kuzulara iyi bakın sağlıcakla kalın:)

Benm bebe maşallah var hep hareketli anlamıyorum don don ses bişe geliyor eşime sarıldım sabah onun göbeğine bile tekme atıyor şok oluyoruz

Nst de zaten hiç durmadı dan dan dan

kızlar depend kadınlar için hasta külodu aldım şimcik migrostan. bilmiyorum iyimi kötü mü yaptım. siz bu tarz bişey aldınız mı doğum sonrası için
Bende aldım cnm hastanede daha rahat olacağını düşünüyorum. Yengem yeni doğum yaptı o önerdi banada.

Kizlar dogum fotografcisi dusunen var mi aranizda ben istiyorum aslinda ama cok pahali olmasinida istemiyorum yeterince masraf ettik zaten bide ne zaman dogum bekki degil normal dusundugum icin baska sehirden biriylede anlasma olmaz sanirim siz nasil yapcaksiniz

Çok yakın bir arkadaşım izin alıp işe gitmeyecek o gün sabahtan birlikte gidicez hastaneye Allah izin verirse odamizi masamizi süsliycez birlikte her anımızın fotoğraflarini cekicek eger doktor izin verirse ameliyatada girip oglumun ilk anlarinida cekicek canim ben begendiklerimi yaptirip bir albüm oluşturucam Allah izin verirse

neye gore hareketleniyolar bunlar bende anlamadm valla :)

slm annecikler
pek giremiyorum ama gelişmeleride paylaşmak istiyorum :)
biz bu gün doğum çantamızı hazırladık .
öğleden sonra 36 hafta kontrolumuzu olduk . dr cok iyi konuştuk . malum ben erken doğum korkusuyla yasıyorum 5aydan beri . dr abilerini sordu gelişimlerini söleyince bu onlar kadar iri bi bebek değil rahat ol sitres yapma bence bu erken doğmayacak dedi ki dr um doc.dr gayet tecrübeli bi hatun . nst dede sancı çıkmadı . 35+4 te 2.600 gr geldi bahamız gecen haftada nst için gittiğimde 2.400 gelmişti tam bi haftada 200 gr almış cok sevindim sanırım bahada 3000gr da doğacak ama 36 da değil 37 38 .haftada falan .bu arda bende 73 olmuşum 72 ile hamile kaldım 65 e düştüm bugün 73 geldim 8 kilo almış oluyorum 10 kiloyla bitiricez galiba abilerinde 8VE 9 kilo almıştım buda 10 olacak :)
M merve8866 cnm bnm küçük olum nişan geldikten 1ay sonra doğdu buyuk oğlumda nişan geldikten 18 saat sonra . nişana cok takılma yani ağrına suyuna bebişin hareketlerine iyi bak önemli olan onlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…