slm annecikler
pek giremiyorum ama gelişmeleride paylaşmak istiyorum :)
biz bu gün doğum çantamızı hazırladık .
öğleden sonra 36 hafta kontrolumuzu olduk . dr cok iyi konuştuk . malum ben erken doğum korkusuyla yasıyorum 5aydan beri . dr abilerini sordu gelişimlerini söleyince bu onlar kadar iri bi bebek değil rahat ol sitres yapma bence bu erken doğmayacak dedi ki dr um doc.dr gayet tecrübeli bi hatun . nst dede sancı çıkmadı . 35+4 te 2.600 gr geldi bahamız gecen haftada nst için gittiğimde 2.400 gelmişti tam bi haftada 200 gr almış cok sevindim sanırım bahada 3000gr da doğacak ama 36 da değil 37 38 .haftada falan .bu arda bende 73 olmuşum 72 ile hamile kaldım 65 e düştüm bugün 73 geldim 8 kilo almış oluyorum 10 kiloyla bitiricez galiba abilerinde 8VE 9 kilo almıştım buda 10 olacak :)
@merve8866 cnm bnm küçük olum nişan geldikten 1ay sonra doğdu buyuk oğlumda nişan geldikten 18 saat sonra . nişana cok takılma yani ağrına suyuna bebişin hareketlerine iyi bak önemli olan onlar :)
Benim ilk oğlum 3850 doğmuştu, doktorum bugune kadar hep bu daha iri olucak abisinden diyordu ama son kontrolümüzde 34+0 da 2500 kilo çıktı, birde plasentamda kireçlenme varmış doktor önemsemedi ama bu durum bebeğin beslenmesine engel oluyormuş galiba üzüldüm açıkcası. 38. Haftamda bir aksilik çıkmazsa sezaryana giricem tabiki sağlıklı olması çok önemli ama 3500 kilodan az olsunda istemiyorum birde sana maşallah çok az kilo almışsın ben en son 17 kilo almıştımslm annecikler
öğleden sonra 36 hafta kontrolumuzu olduk . dr cok iyi konuştuk . malum ben erken doğum korkusuyla yasıyorum 5aydan beri . dr abilerini sordu gelişimlerini söleyince bu onlar kadar iri bi bebek değil rahat ol sitres yapma bence bu erken doğmayacak dedi ki dr um doc.dr gayet tecrübeli bi hatun . nst dede sancı çıkmadı . 35+4 te 2.600 gr geldi bahamız gecen haftada nst için gittiğimde 2.400 gelmişti tam bi haftada 200 gr almış cok sevindim sanırım bahada 3000gr da doğacak ama 36 da değil 37 38 .haftada falan .bu arda bende 73 olmuşum 72 ile hamile kaldım 65 e düştüm bugün 73 geldim 8 kilo almış oluyorum 10 kiloyla bitiricez galiba abilerinde 8VE 9 kilo almıştım buda 10 olacak :)
@merve8866 cnm bnm küçük olum nişan geldikten 1ay sonra doğdu buyuk oğlumda nişan geldikten 18 saat sonra . nişana cok takılma yani ağrına suyuna bebişin hareketlerine iyi bak önemli olan onlar :)
Bu dediginde olabilir aslinda canim profosyonel fotograf makinasi war mi atkadasinin ben oyle makina bulmam lazim byle bsey icinÇok yakın bir arkadaşım izin alıp işe gitmeyecek o gün sabahtan birlikte gidicez hastaneye Allah izin verirse odamizi masamizi süsliycez birlikte her anımızın fotoğraflarini cekicek eger doktor izin verirse ameliyatada girip oglumun ilk anlarinida cekicek canim ben begendiklerimi yaptirip bir albüm oluşturucam Allah izin verirse
Maşallah bebeğine :) Dönmesi de hiç belli olmaz valla,normal düşünüyosan belki sancılar başladığında bile dönebilir.Kızlar bugün kontrolumuz vardi. 36+0 2890 gr olmus kızım. Sancim da çıkmadı Allaha Şükür.hala donmemis. Doktor donmesi zor artik ama kucuk bir ihtimal var dedi
Oyyy ne güzel hem sen az kilo almışsın hem bebeğinin kilosu iyi. İdeal hamilelik :) Maşallah ikinize de.Kizlar bugun ilk defa nst ye girdik... çok güzeldi kalp sesini dinlemek çık şükür iyiymiş bebeğim 35 haftalik, 2750 gr yaklaşık 48 cm. Şükürler olsun Allahıma ama kızlar ben kilolu basladim 75 ile ama suan 80 kiloyum sadece 5 kilo aldım ama bebeğim normal almış kilo dedi doktor önemli değil dedi az kilo alman falan....
Darısı sizin başınıza inşallah iyi haberler alırsınız sizlerde...
Valla biz çocuk haberini aldığımızdan beri ilişki neydi , nasıl bişeydi unuttuk. Geçenlerde dedim eşime son haftalarda çocuk gelmezse tetiklemesi için yaparız diye. Asla olmaz diyo :) İnada bindirecem de benim de hiç isteğim yok .:)Merhaba Arkadaşlar,
bende mayıs annesiyim Allah nasip ederse, şuan 36+4 deyim.
dün dr. kontrolüm vardı ve doktor hanım; "rahat bir normal normal doğum istiyorsan bol bol yürü ve eşinle ilişkini sürdür..." dedi.
halbuki biz 5 - 6 aylıkken bırakmıştık ilişkiyi... o dönemlerde bazı sabahlar kanlı akıntım oluyordu ve biz bunu ilişkiye bağlamıştık... halbuki idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ve o kanlı akıntı nedeni buymuş. fakat bilinçaltımız da bu kaldı ve ilişkiyi kestik.
hala aklımda ilişkiye girersem; bir şey olacağı endişesi var içimde.
endişelerim boşuna mı acaba?
Maşallah bebeğine canım, çok iyi haberlerle geldin ne güzel :)Geldim kızlar. Bebeğim iyi çok şükür 47 cm boyu 2700 gr kilosu Maşalllah. Çok iyi dedi doktor. 15 gün sonraya çağırdı. Ayaklarım a baktı çok şişmiş yüzün de çok şişmiş tuzu tamamen kesiyorsun dedi.idrarda proteinden suphelendi çok şükür bişey yok. Çok ayakta kalma dedi. Kızım yan durmuş hâlâ donmemis. Tedaviyle olduğu için bu şişlikler devam ederse sezeryan ı alırım seni riske atamam dedi. Tansiyonunu düzenli olc yükselmesin dedi. Şimdilik sezeryan olursa 2 ya da 4 mayıs olur dedi. Bi dahaki gidisimde durumuma bakacak şişlikler gecmemisse daha erken sezeryan OlacaOlacak.ama hiç belli olmaz güne kadar normal doğum da olabilir dedi. Yaşadığımız olayı unutmuş hatta ben de seni merak ediyordum az önce kızlara beni sormuş neden gelmiyor haftaya arayın bakın demis
Benim de sancım çıkmıştı nstde geçen kontrolde , çok normal artık. Ne güzel 3 kilo olmuşsunuz size de maşallahhh :)Selam millet doktordan geldik 3 kilo olmuş oğlum nst şansım çıktı biraz beklicez bakalım artık
Bugün hep güzel haberlerle geldi annelerimiz,ne güzel. İnşallah hep böyle olur ve sağlıkla zamanında alırız yavrularımızı kucağımıza :)slm annecikler
Şimdi cep telefonları bile gayet güzel fotoğraf çekiyor canım onu dert etme:) makinem profesyonel değil ama yeni ve güzel bir makine hem artık dijital olduğu için içinden beğendiklerimizi seçip yaptırma şansımızda var. Çok güzel bir albüm aldım ona koyacağım inş yaptırıpBu dediginde olabilir aslinda canim profosyonel fotograf makinasi war mi atkadasinin ben oyle makina bulmam lazim byle bsey icin
Maşallah bebeğine :) Dönmesi de hiç belli olmaz valla,normal düşünüyosan belki sancılar başladığında bile dönebilir.
Oyyy ne güzel hem sen az kilo almışsın hem bebeğinin kilosu iyi. İdeal hamilelik :) Maşallah ikinize de.
Valla biz çocuk haberini aldığımızdan beri ilişki neydi , nasıl bişeydi unuttuk. Geçenlerde dedim eşime son haftalarda çocuk gelmezse tetiklemesi için yaparız diye. Asla olmaz diyo :) İnada bindirecem de benim de hiç isteğim yok .:)
Maşallah bebeğine canım, çok iyi haberlerle geldin ne güzel :)
Benim de sancım çıkmıştı nstde geçen kontrolde , çok normal artık. Ne güzel 3 kilo olmuşsunuz size de maşallahhh :)
Bugün hep güzel haberlerle geldi annelerimiz,ne güzel. İnşallah hep böyle olur ve sağlıkla zamanında alırız yavrularımızı kucağımıza :)
Kızlar günaydınn, hayırlı cumalar cümleten :)
Gece sağa sola dönerken kasıklarıma baskı oluyor normal mi ki bu. Yoksa ben üşüttüm mü kasıkları naptın nettim. Var mi aynı şeyi yaşayan?
Ay evet ağırlıktan oluyor herhalde, ne çok arkadaşta varmış ya benimki yeni başladı :)) dönmek gerçekten çok zor, bir de dönerken benişe zarar vericem korkusu var oyüzden kasılıyorum herhalde. Az kaldı canım hayırlısıyla :)O sıkıntı bendede var, çok kotu oluyor, hemen eski pozisyonunu almaya calisiyorum o da zor oluyor, sağa sola dönerken bacaklarimin kasiklarla birleştiği yerde agri yapiyor, zaten baya agirlastim dönmek çok zor oluyor, sipam hayirlisiyla bi gelseydi artik diyorum :)
Günaydın canım mide baya hassas sanırım, acaba bebişin döndü mü. Sanki aşağı inince rahatlıyor bir nebze mide.Gunaydin iyi hafta sonlari dilerim biz erkenciyiz bugun ve gene migdem bulaniyor minnoslarin guzel annisleri
Bilmiyorum ki canim gecen hafta kontrokumde basi assadaydi migde bulantilari sabahlari gene olmaya basladiGünaydın canım mide baya hassas sanırım, acaba bebişin döndü mü. Sanki aşağı inince rahatlıyor bir nebze mide.
Artik cok sabirsizlaniyorum gunler gecmek bilmiyo biran once zamanimiz gelsede dogum olsa diyorum hayatim bendegünaydın kızlarr
bugün karnım sanki daha küçüldü..sertliği yok..
off şu bir ay geçseydi
sizde ne var ne yok
Normalde hep hareketidir nst de duraksadi ben de durttum hareket et diye yok anam inatçı babası gibi :)Canim uyuyirlar bizim hemsire uyandirmak icin karnimi bile salladi 10 dk boyunca tekmelerle giristi sonra tekrar uyudu
Keyiflerine göre canım :)neye gore hareketleniyolar bunlar bende anlamadm valla :)
Ozaman totosu midende annesiBilmiyorum ki canim gecen hafta kontrokumde basi assadaydi migde bulantilari sabahlari gene olmaya basladi
Günaydın canım, karnın aşağı inmiş olabilir mi ozaman biraz küçülmüş gibi görünüyor. Bir de birden büyüdükleri dönemde karın daha yumuşak oluyor bence bende de ara ara oluyor yumuşaklık. Bende yoğun bel ağrısı vR kasık ağrısı var ama sürekli değil Sancı gibi gelip gidiyor ve düzensiz. Acaba devamı var mı meraklardayız şu sıralargünaydın kızlarr
bugün karnım sanki daha küçüldü..sertliği yok..
off şu bir ay geçseydi
sizde ne var ne yok
gunaydın ,sancılar 3 sekılde görülüyomus bi bel ağrısı şeklınde ,bi adet sancısı seklınde ,bide ishal olmusunda karnın ağrıyomus gıbı oluyomus okudugum dogum hıkayelerınde hep oyle bahsetmısler ben henuz yasamadım ..kızlar gunaydın, benim de bir sorum olacak, benim bildiginiz karnım agrıyor, hani wc ye cıkmak istersiniz ya onun gibi agrı, esim sancıdır o diyor ama sancı boyle mi oluyo ki? benim gibi olan var mı ?
Bu gece ilkkez rahat uyudum.dedigin gibidir insallah..buyudugu icin karnim yumusamistir.oynamsi devam ediyo..Allah sanada banada hepimize yardim etsin.Günaydın canım, karnın aşağı inmiş olabilir mi ozaman biraz küçülmüş gibi görünüyor. Bir de birden büyüdükleri dönemde karın daha yumuşak oluyor bence bende de ara ara oluyor yumuşaklık. Bende yoğun bel ağrısı vR kasık ağrısı var ama sürekli değil Sancı gibi gelip gidiyor ve düzensiz. Acaba devamı var mı meraklardayız şu sıralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?