2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım ilk oğluşlar kaç kilo doğmuştu

Benim ilk oğlum 3850 doğmuştu, doktorum bugune kadar hep bu daha iri olucak abisinden diyordu ama son kontrolümüzde 34+0 da 2500 kilo çıktı, birde plasentamda kireçlenme varmış doktor önemsemedi ama bu durum bebeğin beslenmesine engel oluyormuş galiba üzüldüm açıkcası. 38. Haftamda bir aksilik çıkmazsa sezaryana giricem tabiki sağlıklı olması çok önemli ama 3500 kilodan az olsunda istemiyorum birde sana maşallah çok az kilo almışsın ben en son 17 kilo almıştım

Bu dediginde olabilir aslinda canim profosyonel fotograf makinasi war mi atkadasinin ben oyle makina bulmam lazim byle bsey icin

Kızlar bugün kontrolumuz vardi. 36+0 2890 gr olmus kızım. Sancim da çıkmadı Allaha Şükür. hala donmemis. Doktor donmesi zor artik ama kucuk bir ihtimal var dedi
Maşallah bebeğine :) Dönmesi de hiç belli olmaz valla,normal düşünüyosan belki sancılar başladığında bile dönebilir.
Oyyy ne güzel hem sen az kilo almışsın hem bebeğinin kilosu iyi. İdeal hamilelik :) Maşallah ikinize de.
Valla biz çocuk haberini aldığımızdan beri ilişki neydi , nasıl bişeydi unuttuk. Geçenlerde dedim eşime son haftalarda çocuk gelmezse tetiklemesi için yaparız diye. Asla olmaz diyo :) İnada bindirecem de benim de hiç isteğim yok .:)
Maşallah bebeğine canım, çok iyi haberlerle geldin ne güzel :)
Selam millet doktordan geldik 3 kilo olmuş oğlum nst şansım çıktı biraz beklicez bakalım artık
Benim de sancım çıkmıştı nstde geçen kontrolde , çok normal artık. Ne güzel 3 kilo olmuşsunuz size de maşallahhh :)
Bugün hep güzel haberlerle geldi annelerimiz,ne güzel. İnşallah hep böyle olur ve sağlıkla zamanında alırız yavrularımızı kucağımıza :)

Bu dediginde olabilir aslinda canim profosyonel fotograf makinasi war mi atkadasinin ben oyle makina bulmam lazim byle bsey icin
Şimdi cep telefonları bile gayet güzel fotoğraf çekiyor canım onu dert etme:) makinem profesyonel değil ama yeni ve güzel bir makine hem artık dijital olduğu için içinden beğendiklerimizi seçip yaptırma şansımızda var. Çok güzel bir albüm aldım ona koyacağım inş yaptırıp

Evet canim iyi olmuştur inşallah. . Hepimiz için iyi olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. ...

O sıkıntı bendede var, çok kotu oluyor, hemen eski pozisyonunu almaya calisiyorum o da zor oluyor, sağa sola dönerken bacaklarimin kasiklarla birleştiği yerde agri yapiyor, zaten baya agirlastim dönmek çok zor oluyor, sipam hayirlisiyla bi gelseydi artik diyorum :)
Kızlar günaydınn, hayırlı cumalar cümleten :)
Gece sağa sola dönerken kasıklarıma baskı oluyor normal mi ki bu. Yoksa ben üşüttüm mü kasıkları naptın nettim. Var mi aynı şeyi yaşayan?

Ay evet ağırlıktan oluyor herhalde, ne çok arkadaşta varmış ya benimki yeni başladı :)) dönmek gerçekten çok zor, bir de dönerken benişe zarar vericem korkusu var oyüzden kasılıyorum herhalde. Az kaldı canım hayırlısıyla :)

Günaydın canım mide baya hassas sanırım, acaba bebişin döndü mü. Sanki aşağı inince rahatlıyor bir nebze mide.
Bilmiyorum ki canim gecen hafta kontrokumde basi assadaydi migde bulantilari sabahlari gene olmaya basladi

günaydın kızlarr
bugün karnım sanki daha küçüldü..sertliği yok..
off şu bir ay geçseydi
sizde ne var ne yok

Canim uyuyirlar bizim hemsire uyandirmak icin karnimi bile salladi 10 dk boyunca tekmelerle giristi sonra tekrar uyudu
Normalde hep hareketidir nst de duraksadi ben de durttum hareket et diye yok anam inatçı babası gibi :)
neye gore hareketleniyolar bunlar bende anlamadm valla :)
Keyiflerine göre canım :)

günaydın kızlarr
bugün karnım sanki daha küçüldü..sertliği yok..
off şu bir ay geçseydi
sizde ne var ne yok
Günaydın canım, karnın aşağı inmiş olabilir mi ozaman biraz küçülmüş gibi görünüyor. Bir de birden büyüdükleri dönemde karın daha yumuşak oluyor bence bende de ara ara oluyor yumuşaklık. Bende yoğun bel ağrısı vR kasık ağrısı var ama sürekli değil Sancı gibi gelip gidiyor ve düzensiz. Acaba devamı var mı meraklardayız şu sıralar

kızlar gunaydın, benim de bir sorum olacak, benim bildiginiz karnım agrıyor, hani wc ye cıkmak istersiniz ya onun gibi agrı, esim sancıdır o diyor ama sancı boyle mi oluyo ki? benim gibi olan var mı ?

kızlar gunaydın, benim de bir sorum olacak, benim bildiginiz karnım agrıyor, hani wc ye cıkmak istersiniz ya onun gibi agrı, esim sancıdır o diyor ama sancı boyle mi oluyo ki? benim gibi olan var mı ?
gunaydın ,sancılar 3 sekılde görülüyomus bi bel ağrısı şeklınde ,bi adet sancısı seklınde ,bide ishal olmusunda karnın ağrıyomus gıbı oluyomus okudugum dogum hıkayelerınde hep oyle bahsetmısler ben henuz yasamadım ..

Bu gece ilkkez rahat uyudum.dedigin gibidir insallah..buyudugu icin karnim yumusamistir.oynamsi devam ediyo..Allah sanada banada hepimize yardim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…