- 13 Ekim 2014
- 273
- 399
- 78
- 42
gunaydın ,sancılar 3 sekılde görülüyomus bi bel ağrısı şeklınde ,bi adet sancısı seklınde ,bide ishal olmusunda karnın ağrıyomus gıbı oluyomus okudugum dogum hıkayelerınde hep oyle bahsetmısler ben henuz yasamadım ..
iyi hafta sonları cnm ,bendede bol mıktarda mıde yanması var hala sabaha kadar oturdukGunaydin iyi hafta sonlari dilerim biz erkenciyiz bugun ve gene migdem bulaniyor minnoslarin guzel annisleri
Ahhh cnm bi bitse hayirlisiyla şu bir ay..Artik cok sabirsizlaniyorum gunler gecmek bilmiyo biran once zamanimiz gelsede dogum olsa diyorum hayatim bende
kızlar gunaydın, benim de bir sorum olacak, benim bildiginiz karnım agrıyor, hani wc ye cıkmak istersiniz ya onun gibi agrı, esim sancıdır o diyor ama sancı boyle mi oluyo ki? benim gibi olan var mı ?
bu aralar yalancı sancı kasılma olurmus ama yınede riske atma bı nst ye gir istersen .inşallah erken gelmez zamanında gelir bebişlerimiz .hmmm , o zaman bende cidden sancı var :) aynen ishal olmusum da karnım agrıyomus gibi oluyor, belime de vuruyor zaten bazen sancı. umarım notmaldir, erken gelmesin bebişim
Ahhh cnm bi bitse hayirlisiyla şu bir ay..
Hergün gün sayiyorum..
İnşallah, amiiin :)Bu gece ilkkez rahat uyudum.dedigin gibidir insallah..buyudugu icin karnim yumusamistir.oynamsi devam ediyo..Allah sanada banada hepimize yardim etsin.
Sürekli bir ağrı olmazmış Sancı anlık gelip belli süre sonra yayılıp geçermiş. Ben de var kısa bir süredir. Öncekilerden çok farklı anlayabiliyor insan. Sancı geldiğinde aa oluyorum sonra geçiyor. Senin dediğin durum bayadır var bende inşallah bişey yoktur korkma canım. Ama geçmeyen ve zor bir ağrıysa doktoru arayabilirsin.hmmm , o zaman bende cidden sancı var :) aynen ishal olmusum da karnım agrıyomus gibi oluyor, belime de vuruyor zaten bazen sancı. umarım notmaldir, erken gelmesin bebişim
kızlar gunaydın, benim de bir sorum olacak, benim bildiginiz karnım agrıyor, hani wc ye cıkmak istersiniz ya onun gibi agrı, esim sancıdır o diyor ama sancı boyle mi oluyo ki? benim gibi olan var mı ?
ben safak sayiyorum aslında istemıyorummmm bebegımın beşiğini almadık
kızlar park yatakmı ahsap mobilyamı hala karar veremedım sizler ne aldınız tecrubelı anneler hangısını tavsıye edersiniz?
Kızlar kızım sanki midemi elleriyle itiyor midem çok bulanıyor. Gece uyuyamadim zaten halsizim. Ay ne zormuş son ay ya
bizde şimdi oda yapmıycaz yatak odası için düşünüyoruz yerimizde kısıtlı buyuk bişeyde alamıyoruz park yatak mantıklı görünüyor.daha sonra oyun alanı olarak kullandınız mı?Ben park yatak aldım canım oğluma da kullanip hic pisman olmadim. 2.5 yasina gelince normal genc odasi aldim.birde kalmaya bi yere tatile vs gidince park yatagi canta gibi toplayip atiyorsun bagajaa bebis yerini yadirgamadan kendi besiginde uyuyor rahatca. birde
çok teşekkür ederim canım. bide öyle deneyeyim :)Canim bize derste gunluk 10-15 dk yeterli demislerdi. Cok zorlanirsan kollarinin altina iki uc tane yastik koyup destek de alabilirsin. Ikinci siradaki son resimdeki gibi
ben normal istiyorum canım ama çatım uygun mu onu bilmiyorum. eşim sancıların geldiğinde doğuma alsınlar, önceden sezeryan için gün almayalım diyo. ben de sıcak bakmaya başladım buna. bakalım nolcakMaşallah bebeğine :) Dönmesi de hiç belli olmaz valla,normal düşünüyosan belki sancılar başladığında bile dönebilir.
Oyyy ne güzel hem sen az kilo almışsın hem bebeğinin kilosu iyi. İdeal hamilelik :) Maşallah ikinize de.
Valla biz çocuk haberini aldığımızdan beri ilişki neydi , nasıl bişeydi unuttuk. Geçenlerde dedim eşime son haftalarda çocuk gelmezse tetiklemesi için yaparız diye. Asla olmaz diyo :) İnada bindirecem de benim de hiç isteğim yok .:)
Maşallah bebeğine canım, çok iyi haberlerle geldin ne güzel :)
Benim de sancım çıkmıştı nstde geçen kontrolde , çok normal artık. Ne güzel 3 kilo olmuşsunuz size de maşallahhh :)
Bugün hep güzel haberlerle geldi annelerimiz,ne güzel. İnşallah hep böyle olur ve sağlıkla zamanında alırız yavrularımızı kucağımıza :)
canım sormayı unuttum. başlayıp 10 dakika boyunca bu şekilde mi durmam gerekiyo. yoksa ara ara mı yapmalıyım?Canim bize derste gunluk 10-15 dk yeterli demislerdi. Cok zorlanirsan kollarinin altina iki uc tane yastik koyup destek de alabilirsin. Ikinci siradaki son resimdeki gibi
bizde şimdi oda yapmıycaz yatak odası için düşünüyoruz yerimizde kısıtlı buyuk bişeyde alamıyoruz park yatak mantıklı görünüyor.daha sonra oyun alanı olarak kullandınız mı?
ye teyzesi :)Ellerini yesinler onunbenimki de daha donmedi elleri kaburgalarimin altinda hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?