2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

hmmm , o zaman bende cidden sancı var :) aynen ishal olmusum da karnım agrıyomus gibi oluyor, belime de vuruyor zaten bazen sancı. umarım notmaldir, erken gelmesin bebişim

Gunaydin iyi hafta sonlari dilerim biz erkenciyiz bugun ve gene migdem bulaniyor minnoslarin guzel annisleri
iyi hafta sonları cnm ,bendede bol mıktarda mıde yanması var hala sabaha kadar oturduk
doğum fotografcısı tutmayı dusunuyorum o heyecanla resım cekmek unutuluyor genelde yada sonradan şöylede çekılseydık böylede cekılseydık dıye pişmanlıklar oluyor geri gelmeyecek zamanlar sonucta ...

kızlar gunaydın, benim de bir sorum olacak, benim bildiginiz karnım agrıyor, hani wc ye cıkmak istersiniz ya onun gibi agrı, esim sancıdır o diyor ama sancı boyle mi oluyo ki? benim gibi olan var mı ?

Canim benimde dun gece bel ve kasik agrim basladi . Neye isaret anlayamadm

hmmm , o zaman bende cidden sancı var :) aynen ishal olmusum da karnım agrıyomus gibi oluyor, belime de vuruyor zaten bazen sancı. umarım notmaldir, erken gelmesin bebişim
bu aralar yalancı sancı kasılma olurmus ama yınede riske atma bı nst ye gir istersen .inşallah erken gelmez zamanında gelir bebişlerimiz .

Kızlar Günaydın bu basur beni çok korkutuyor ve artık canımı çok acıtıyor. Doğum şeklini etkiler mi acaba bugün çoğumuz sanci cekmisiz galıba benim erken daha ama anlayamiyoruz ya nasıl anlayacagiz salı kontrolum var oyyy oyyy cahil lik çok zormuş

Bu gece ilkkez rahat uyudum.dedigin gibidir insallah..buyudugu icin karnim yumusamistir.oynamsi devam ediyo..Allah sanada banada hepimize yardim etsin.
İnşallah, amiiin :)

Sürekli bir ağrı olmazmış Sancı anlık gelip belli süre sonra yayılıp geçermiş. Ben de var kısa bir süredir. Öncekilerden çok farklı anlayabiliyor insan. Sancı geldiğinde aa oluyorum sonra geçiyor. Senin dediğin durum bayadır var bende inşallah bişey yoktur korkma canım. Ama geçmeyen ve zor bir ağrıysa doktoru arayabilirsin.

kızlar gunaydın, benim de bir sorum olacak, benim bildiginiz karnım agrıyor, hani wc ye cıkmak istersiniz ya onun gibi agrı, esim sancıdır o diyor ama sancı boyle mi oluyo ki? benim gibi olan var mı ?

Günaydin. evet aynen oyle :) yada adet sancısı gibi oluyor. rahmin kasılması ve büyümesinden kaynaklanıyor canım

Kızlar kızım sanki midemi elleriyle itiyor midem çok bulanıyor. Gece uyuyamadim zaten halsizim. Ay ne zormuş son ay ya

ben safak sayiyorum aslında istemıyorummmm bebegımın beşiğini almadık
kızlar park yatakmı ahsap mobilyamı hala karar veremedım sizler ne aldınız tecrubelı anneler hangısını tavsıye edersiniz?

Ben park yatak aldım canım oğluma da kullanip hic pisman olmadim. 2.5 yasina gelince normal genc odasi aldim.birde kalmaya bi yere tatile vs gidince park yatagi canta gibi toplayip atiyorsun bagajaa bebis yerini yadirgamadan kendi besiginde uyuyor rahatca. birde

bizde şimdi oda yapmıycaz yatak odası için düşünüyoruz yerimizde kısıtlı buyuk bişeyde alamıyoruz park yatak mantıklı görünüyor.daha sonra oyun alanı olarak kullandınız mı?

ben normal istiyorum canım ama çatım uygun mu onu bilmiyorum. eşim sancıların geldiğinde doğuma alsınlar, önceden sezeryan için gün almayalım diyo. ben de sıcak bakmaya başladım buna. bakalım nolcak

Canim bize derste gunluk 10-15 dk yeterli demislerdi. Cok zorlanirsan kollarinin altina iki uc tane yastik koyup destek de alabilirsin. Ikinci siradaki son resimdeki gibi
canım sormayı unuttum. başlayıp 10 dakika boyunca bu şekilde mi durmam gerekiyo. yoksa ara ara mı yapmalıyım?

bizde şimdi oda yapmıycaz yatak odası için düşünüyoruz yerimizde kısıtlı buyuk bişeyde alamıyoruz park yatak mantıklı görünüyor.daha sonra oyun alanı olarak kullandınız mı?

yatak odasına koyacaksanız zaten en mantıklısı,bence tabi yatak odası için daha küçük beşikler var şık görünüyor kabul ediyorum ama park yatakla aynı parayı verip bir sene bile kullanamıyorsun ebatları nedeniyle.. Evet oyun parkı olarakta kullandım. Zaten park yataklar kademeli oluyor ilk bir seneye yakın üst katını kullanıp sonra aşağı indirdik. Özellikle emekleme ve yeni yürüme döneminde evde bir iş yaparken başına bir iş getirmemesi için önüne oyuncaklarını verip içine oturttun mu kafan rahat ediyor, ortalıkta dolanıp başına bir şey düşürecek mi diye korkmuyorsun

merhaba güzel anneler size bir sorum olucak hastane odasını ekteki gibi uçan balonla süslemek istiyorum ancak gezmediğimiz sormadığımız yer kalmadı bu balonların içine helyum gazı doldurulduğu için satışı sıkıntılı dediler..Normal balonlardan var onlarda bu şekilde havada durmuyor. Bildiğiniz bir yer varmıdır acaba..tşkler..

Eklentiler

• balon.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…