ye teyzesi :)
Çok usengec bu bebişler bizimki aylardır bu pozisyonda. :) gerçi zaten sezeryan gözüküyor. Bir önemi yok ddönmesiniin artık :)
küçük sepet seklınde olanlarada baktım gercekten cok guzeller ama sankı 4. aydan sonra bebek için tehlıkelı ,en güzeli biz bugün park yatak bakalımyatak odasına koyacaksanız zaten en mantıklısı,bence tabiyatak odası için daha küçük beşikler var şık görünüyor kabul ediyorum ama park yatakla aynı parayı verip bir sene bile kullanamıyorsun ebatları nedeniyle.. Evet oyun parkı olarakta kullandım. Zaten park yataklar kademeli oluyor ilk bir seneye yakın üst katını kullanıp sonra aşağı indirdik. Özellikle emekleme ve yeni yürüme döneminde evde bir iş yaparken başına bir iş getirmemesi için önüne oyuncaklarını verip içine oturttun mu kafan rahat ediyor, ortalıkta dolanıp başına bir şey düşürecek mi diye korkmuyorsun
Bende ewe ya saymasak daha cabuk gecer anlamayiz aslinda ama ekimde degil ki ister istemez sayiyorum
Ahhh cnm bi bitse hayirlisiyla şu bir ay..
Hergün gün sayiyorum..
merhaba güzel anneler size bir sorum olucak hastane odasını ekteki gibi uçan balonla süslemek istiyorum ancak gezmediğimiz sormadığımız yer kalmadı bu balonların içine helyum gazı doldurulduğu için satışı sıkıntılı dediler..Normal balonlardan var onlarda bu şekilde havada durmuyor. Bildiğiniz bir yer varmıdır acaba..tşkler..
küçük sepet seklınde olanlarada baktım gercekten cok guzeller ama sankı 4. aydan sonra bebek için tehlıkelı ,en güzeli biz bugün park yatak bakalım
Balon çubukları var ya onlardan deneyebilirsin bence canımmerhaba güzel anneler size bir sorum olucak hastane odasını ekteki gibi uçan balonla süslemek istiyorum ancak gezmediğimiz sormadığımız yer kalmadı bu balonların içine helyum gazı doldurulduğu için satışı sıkıntılı dediler..Normal balonlardan var onlarda bu şekilde havada durmuyor. Bildiğiniz bir yer varmıdır acaba..tşkler..
Basur bende de var normal doğum istiyorum doktora soracağım bendeKızlar Günaydın bu basur beni çok korkutuyor ve artık canımı çok acıtıyor. Doğum şeklini etkiler mi acaba bugün çoğumuz sanci cekmisiz galıba benim erken daha ama anlayamiyoruz ya nasıl anlayacagiz salı kontrolum var oyyy oyyy cahil lik çok zormuş
Bildiğim kadarıyla bazı hastanelerde helyum la şişirtebiliyorsun canım, gittiğin hastaneye bir sor.. Ama doğum odası için balon tavsiye etmem, güzel görünüyor ama patlarsa bebiş çok korkabiliyor
Tecrübeli değilim ama az önce park Yatak aldım canımbendee şafak sayıyorum ama gelsinde istemıyorummmm daha bebegımın beşiğini almadık
kızlar park yatakmı ahsap mobilyamı hala karar veremedım sizler ne aldınız tecrubelı anneler hangısını tavsıye edersiniz?
Merhaba sana da güzel anne :) Süs parti eşyaları satan yerlerde şişiriyorlar istanbul da. Hangi memlekettesin bilemedim :)merhaba güzel anneler size bir sorum olucak hastane odasını ekteki gibi uçan balonla süslemek istiyorum ancak gezmediğimiz sormadığımız yer kalmadı bu balonların içine helyum gazı doldurulduğu için satışı sıkıntılı dediler..Normal balonlardan var onlarda bu şekilde havada durmuyor. Bildiğiniz bir yer varmıdır acaba..tşkler..
Aleyküm selam tatlım, bana da 2 gün kaldı inşallah zaman hayırlısıyla geçer hemencecik :)) ya ne sık rüya görmeye başladık değil mi :)) ben hala göremedim kızımı ama babası görmüş anneannesi yengesi görmüş bir anası göremediSelamun Aleyküm kızlar dün kontrol ü olan anneler in minnoşlarina 41,5 kere maaşAllah kocaman kocaman olmuşlar benim bvlusmama da 9gün kaldi çok mrak edıyorum kuzumu bugün rüyamda gördüm çok güzeldi aynen ben :) ay hiçte mutavazi deılim :)))) şaka bi yana çok guzel bir duyguydu rüya olsa bile
Canım görürsün sende merak etme senin buluşmanada az kalmış bu aqada :) bide normal doğum olursa ılk sen göqvrsün bide spinal sezerxamn olursan gerçekte ilk sen görürsün kuzunu sonuçta onlar rüyada görüyor hadı hayirlısı tatlim az kaldi kavuşmaya benim takvim 38 i gösteqdi bugün :)))Merhaba sana da güzel anne :) Süs parti eşyaları satan yerlerde şişiriyorlar istanbul da. Hangi memlekettesin bilemedim :)
Bu arada benden de tavsiye. Nacizane tabiki sen yine Gönlünde olanı yaparsın canım. Yeni doğan bebekler balon patlamasından çok korkuyorlarmış ve Allah korusun ödleri patlayabiliyormuş. Rabbim korusun.
Aleyküm selam tatlım, bana da 2 gün kaldı inşallah zaman hayırlısıyla geçer hemencecik :)) ya ne sık rüya görmeye başladık değil mi :)) ben hala göremedim kızımı ama babası görmüş anneannesi yengesi görmüş bir anası göremedi
Ben emzirdiğimi bile gördüm ama yüzünü hatırlamıyorum hiç :)
Ya dogru diyosun, komposto kolay ama, logusa halimle zor gelir her sey gibime geliyor burada taze fasulye var, trden farkli iklimi, yil boyunca oluyor genelde, trdeki gibi degil ama, idare ediyoruzCANIM benm annen ben Evlenirken yapmıştı hala duruyor nohut fasulye
geçen sarma börek kurabiye koydu ama kıyma da kavur du ya taze fasulye mevsimi değil bende çok yemek istiyorum konserve de bitti bende
Kayısı komposto bozulur canım o 5 dakkalık iş haftada 1 haşlanır
annem bahçesinden topladığı erik üzüm kayısı vişne ve birkaç meyve daha var onlardan süper bir meyve suyu hazırlıyor doğumdan sonra içicem kısmetse
İnsaAllah canım az kaldı hayirlısi ile gelsinlerKızlar bugün park Yatak küvet bez ıslak mendil park yatak içine yatak falan bi sürü şey aldık kızıma inşallah sağlıkla gelir
pasta böreği nasıl koyuyorsun canım
Hayırlı olsun canımgüle güle kullansın bebiş :) ben her şeyi aldım bitti sanıyordum küvet yazınca aklıma geldi iyi hatirlattin onu da alıyım yarın:)Kızlar bugün park Yatak küvet bez ıslak mendil park yatak içine yatak falan bi sürü şey aldık kızıma inşallah sağlıkla gelir
Sağol canım bende bi iki eksik kaldı onları da sonra alırım artık çok yoruldum evet küvet gerekliHayırlı olsun canımgüle güle kullansın bebiş :) ben her şeyi aldım bitti sanıyordum küvet yazınca aklıma geldi iyi hatirlattin onu da alıyım yarın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?