2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
küçük sepet seklınde olanlarada baktım gercekten cok guzeller ama sankı 4. aydan sonra bebek için tehlıkelı ,en güzeli biz bugün park yatak bakalım

Bildiğim kadarıyla bazı hastanelerde helyum la şişirtebiliyorsun canım, gittiğin hastaneye bir sor.. Ama doğum odası için balon tavsiye etmem, güzel görünüyor ama patlarsa bebiş çok korkabiliyor

küçük sepet seklınde olanlarada baktım gercekten cok guzeller ama sankı 4. aydan sonra bebek için tehlıkelı ,en güzeli biz bugün park yatak bakalım

Evet şık görünüyorlar ama kendisi dönmeye kendini kaldırmaya başladı mı tehlikeli dediğin gibi. Hayırlısı bakalım

Selamun Aleyküm kızlar dün kontrol ü olan anneler in minnoşlarina 41,5 kere maaşAllah kocaman kocaman olmuşlar benim bvlusmama da 9gün kaldi çok mrak edıyorum kuzumu bugün rüyamda gördüm çok güzeldi aynen ben :) ay hiçte mutavazi deılim :)))) şaka bi yana çok guzel bir duyguydu rüya olsa bile

Balon çubukları var ya onlardan deneyebilirsin bence canım

Basur bende de var normal doğum istiyorum doktora soracağım bende

Bildiğim kadarıyla bazı hastanelerde helyum la şişirtebiliyorsun canım, gittiğin hastaneye bir sor.. Ama doğum odası için balon tavsiye etmem, güzel görünüyor ama patlarsa bebiş çok korkabiliyor

Doğru korkabileceği hiç aklıma gelmemişti biz bile boş bulunup korkuyoruz teşekkürler hatırlatma için Peki balon dışında neler yapılabilir..

Tecrübeli değilim ama az önce park Yatak aldım canım

Merhaba sana da güzel anne :) Süs parti eşyaları satan yerlerde şişiriyorlar istanbul da. Hangi memlekettesin bilemedim :)
Bu arada benden de tavsiye. Nacizane tabiki sen yine Gönlünde olanı yaparsın canım. Yeni doğan bebekler balon patlamasından çok korkuyorlarmış ve Allah korusun ödleri patlayabiliyormuş. Rabbim korusun.

Aleyküm selam tatlım, bana da 2 gün kaldı inşallah zaman hayırlısıyla geçer hemencecik :)) ya ne sık rüya görmeye başladık değil mi :)) ben hala göremedim kızımı ama babası görmüş anneannesi yengesi görmüş bir anası göremedi
Ben emzirdiğimi bile gördüm ama yüzünü hatırlamıyorum hiç :)

Canım görürsün sende merak etme senin buluşmanada az kalmış bu aqada :) bide normal doğum olursa ılk sen göqvrsün bide spinal sezerxamn olursan gerçekte ilk sen görürsün kuzunu sonuçta onlar rüyada görüyor hadı hayirlısı tatlim az kaldi kavuşmaya benim takvim 38 i gösteqdi bugün :)))

Ya dogru diyosun, komposto kolay ama, logusa halimle zor gelir her sey gibime geliyor burada taze fasulye var, trden farkli iklimi, yil boyunca oluyor genelde, trdeki gibi degil ama, idare ediyoruz

pasta böreği nasıl koyuyorsun canım

Boregi kiymali gul boregi seklinde yapiyorum canim.genelde, bayram oncesi de yaparim, cok misafirim gelir, cocukla zor oluyor, kek ve kurabiye de iyi oluyor, artan serbetli tatlilari da koymustum ama cok dayanmiyor onlar, mozaik pasta da . Ay dayaniyormus, onu da doguma yakin koymayi dusunuyorum.kiyma ile eti genelde sadece pisirip koyuyorum ama.netten baktim da salcali soganli da koyuyolarmis, bilemedim.

Merhaba;

Güzel anne adayları geçen sene bu zamanlarda bizimde telaşımız vardı biraz göz attım sizde aynı şeyleri konuşup duruyorsunuz bizde şimdi yaşgünü hazırlık telaşı başladı sizde de doğum , Rabbim sağlıcakla hepiniz kucağına minik elleri almayı kokusunu duymayı , büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bakalım kaç bebek benim oğluşumla aynı gün doğacak 12 Mayıs doğumlu 3 bebek var aynı gün aynı tarihte doğan, sizden kimler olacak acaba

Kızlar bugün park Yatak küvet bez ıslak mendil park yatak içine yatak falan bi sürü şey aldık kızıma inşallah sağlıkla gelir
Hayırlı olsun canımgüle güle kullansın bebiş :) ben her şeyi aldım bitti sanıyordum küvet yazınca aklıma geldi iyi hatirlattin onu da alıyım yarın:)

Hayırlı olsun canımgüle güle kullansın bebiş :) ben her şeyi aldım bitti sanıyordum küvet yazınca aklıma geldi iyi hatirlattin onu da alıyım yarın:)
Sağol canım bende bi iki eksik kaldı onları da sonra alırım artık çok yoruldum evet küvet gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…