2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biz kontrolden geldikk, salı sabahh yine gidicez nst için, bugünki nstde sancımız çıkmadı o yüzden doktor en az 1 hafta daha beklesinler ne kadar kalırlarsa o kadar iyi dedi ve sezaryen olucaz, eğer bu hafta içinde bi gün seç derse 17 nisanı seçmeyi düşünüyoruz, mayıs anneleri konu sahibiyim ama nisan annesi olucam galiba hayırlısı olsun hakkımızda

hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallaaah

Sağlıkla hayirla gelsinler tatlim ne güzel iki tane kuzucuk gelicek ne mutlu sana :)

Hadi hayırlısı canım

Canim saglicakla gelsinler. Insallah 2 hafta bile dururlar daha. Mis kokulular ya. Zaman gecmiyo.

Canim saglicakla gelsinler. Insallah 2 hafta bile dururlar daha. Mis kokulular ya. Zaman gecmiyo.
İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım meleklerimize, dimi ya kokusuyla uyanmak istiyoruz artık, zaman durdu gibi, 8 ayı nasıl geçirdik bilmiyorum bu ay hiç geçmedi :))

Selam kızlar 37+0 ız yani 38. Haftaya girmiş bulunuyoruz. Bugün doktordan geldik oğluşum 2750 gr çıktı.gelişimi öyle ileri felan deil normalmiş.kilosunun az olmasına üzüldüm biraz ama sağlıklı şükür ki.başı aşağıda fakat oblik duruyormuş kanala girmemiş henüz. 3 tür nst de bakıyor hafta sonsonu.hiç sancım yok. 10 gün daha bekliycez bakalım olmassa sezeryan dedi doktor .kistte var bende bu arada ameliyat la kistede müdahale edeyim diyor doktor. Ama ben normal olsun istiyorum .bi yandan da ameliyat mı olsam kist çikolata kisti bide riskli. Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…