2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ne az kalmış yahuuu ben bile heycanlandım :))

Ay çok heyecanlı canım ya sağlıkla kucağına alırsın pasalari inşallah az kaldı çok az :)

MasaAllah canim hayirlisiyla sagsalim sekilde kucagina alirsin insaAllah bu arada bebislerin kilosu nasil canim

masallah oğlusuna annesiii :))
bndede yumurtalık kisti wardı hamile kaldıgımda 9 cm di ilk muayenmde hala duruyor demişti doktor ama bidaha hiç knusu acılmadı bnde sormadım duruyormudur acaba halaa

Saglikli olsunda canim kilo dogduktan sonrada alir bebisin bildigim kadariyla her turlu ameliyat olman gerekecek kistten dolayi yok ben illa normal istiyorum diyorsan hakkinda hayirlisi canim

canım sormayı unuttum. başlayıp 10 dakika boyunca bu şekilde mi durmam gerekiyo. yoksa ara ara mı yapmalıyım?
Canim onun kesin bir sekli yok bildigim kadariyla. Eger durabiliyorsan dur, degilse aklina estikce emekle evin icinde veya yatagin/kanepenin ustunde. Onemli olan kalbini zorlamadan aktif olman. Eger kalbin cok atmaya baslarsa, dinlen.

ne az kalmış yahuuu ben bile heycanlandım :))

Ay çok heyecanlı canım ya sağlıkla kucağına alırsın pasalari inşallah az kaldı çok az :)

MasaAllah canim hayirlisiyla sagsalim sekilde kucagina alirsin insaAllah bu arada bebislerin kilosu nasil canim
Sagolun canlarim insallah saglikla aliriz kucagimiza evet cok az kaldi biz de cok heyecanliyiz bakalim sali gunu tarih netlesir heralde :) E elf21 bugun ultrasonda bakmadi canim sali gunu bakar umarim

Sagolun canlarim insallah saglikla aliriz kucagimiza evet cok az kaldi biz de cok heyecanliyiz bakalim sali gunu tarih netlesir heralde :) E elf21 bugun ultrasonda bakmadi canim sali gunu bakar umarim
Sali gunude guzel haberler alirsin insaAllah canim bizimde p.tesi kontrol var

Saglikli olsunda canim kilo dogduktan sonrada alir bebisin bildigim kadariyla her turlu ameliyat olman gerekecek kistten dolayi yok ben illa normal istiyorum diyorsan hakkinda hayirlisi canim
Öyle canım sağlık lı olması daha önemli tabi..valla bilmiyorum ya kafam karışık doğum şeklinin nasıl olacağı yada olması getektiği hakkında

Mytwin canım ne güzel cok az kalmış kuzularını kucağına almaya, çok kolay bir doğum olur umarım sağlıkla alırsın kucağına. Şimdi son günler say say bitmez:) her hafta bir ay gibi geliyor bana bende dört gözle 5 Mayısı bekliyorum artık

Mytwin canim saglikla al kucagina bebislerini.

Kizlar ben hastaneye yattim. Aylardir mide agrisi cektigimi zannederken bugun ogrendikki safra kesesinde tas varmis. Takipteyim simdi. Ciger gelistirici igne oldum. Sabaha da bi dozunu olacakmisim. Kuzum saglikli olsunda ben katlanirim tum agrilara. Dogumdan sonrada ameliyat olmam gerekiyormus. Dualarinizi eksik etmeyin bizden guzel anneler. Melegim dayansin 15 gun daha. Annem de yurtdisindan gelecek 20sinde en azindan o zamana kadar bekler insallah. Nstde sancilarim cikmadi simdiye kadar. Benden haberler boyle. Öpüyorum hepinizi ve bebislerinizi. Hepsi saglikli olsunlar insallah

jeosevda seninde çok az kalmış hangi şekilde olursa olsun inş en kolay en sağlıklı şekilde alırsın kuzucuğunu kucağına:)

Gecmis olsun canim insaAllah saglikli bir sekilde bebisini alirsin kucagina

Ca
Canım çok geçmiş olsun Allahtan sancın yokmuş, inşallah istediğin zaman gelir bebişte. Dua edicem sana canım, Allah yardımcın olsun, acil şifalar versin inş

Herkes seni merak ediyordu kamuoyu bilgilendirme olmuş rahat nefes almıştır ne zaman ne zaman diyenler

Şükür allahım hayırlısı ile evlatlarına kavuştursun seni canım Paşalar sağlıkla gelsin

geçmiş olsun canım, bekler annesi inşallah merak etme.. Zaten 36.haftada bile sıkıntısız hatta normal doğum yapan var hiç stres yapma.

Kizlar agrim sizim olunca rahatlayim diye sicak dusa giriyordum ve iyi de geliyordu.ablama söyledim kizdi bana,son ayda sicak dus alinmazmis,sicak su dogumu teriklermis.hic duymamistim siz biliyor muyudunuz?ben de son hafta hamama giderim kendimi keseletirim diyordum.hamam da doguracakmisim nerdeyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…