- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
ne az kalmış yahuuu ben bile heycanlandım :))Biz kontrolden geldikk, salı sabahh yine gidicez nst için, bugünki nstde sancımız çıkmadı o yüzden doktor en az 1 hafta daha beklesinler ne kadar kalırlarsa o kadar iyi dedi ve sezaryen olucaz, eğer bu hafta içinde bi gün seç derse 17 nisanı seçmeyi düşünüyoruz, mayıs anneleri konu sahibiyim ama nisan annesi olucam galibahayırlısı olsun hakkımızda
Ay çok heyecanlı canım ya sağlıkla kucağına alırsın pasalari inşallah az kaldı çok az :)Biz kontrolden geldikk, salı sabahh yine gidicez nst için, bugünki nstde sancımız çıkmadı o yüzden doktor en az 1 hafta daha beklesinler ne kadar kalırlarsa o kadar iyi dedi ve sezaryen olucaz, eğer bu hafta içinde bi gün seç derse 17 nisanı seçmeyi düşünüyoruz, mayıs anneleri konu sahibiyim ama nisan annesi olucam galibahayırlısı olsun hakkımızda
MasaAllah canim hayirlisiyla sagsalim sekilde kucagina alirsin insaAllahBiz kontrolden geldikk, salı sabahh yine gidicez nst için, bugünki nstde sancımız çıkmadı o yüzden doktor en az 1 hafta daha beklesinler ne kadar kalırlarsa o kadar iyi dedi ve sezaryen olucaz, eğer bu hafta içinde bi gün seç derse 17 nisanı seçmeyi düşünüyoruz, mayıs anneleri konu sahibiyim ama nisan annesi olucam galibahayırlısı olsun hakkımızda
masallah oğlusuna annesiii :))Selam kızlar 37+0 ız yani 38. Haftaya girmiş bulunuyoruz. Bugün doktordan geldik oğluşum 2750 gr çıktı.gelişimi öyle ileri felan deil normalmiş.kilosunun az olmasına üzüldüm biraz ama sağlıklı şükür ki.başı aşağıda fakat oblik duruyormuş kanala girmemiş henüz. 3 tür nst de bakıyor hafta sonsonu.hiç sancım yok. 10 gün daha bekliycez bakalım olmassa sezeryan dedi doktor .kistte var bende bu arada ameliyat la kistede müdahale edeyim diyor doktor. Ama ben normal olsun istiyorum .bi yandan da ameliyat mı olsam kist çikolata kisti bide riskli. Kafamda deli sorular
Saglikli olsunda canim kilo dogduktan sonrada alir bebisin bildigim kadariyla her turlu ameliyat olman gerekecek kistten dolayi yok ben illa normal istiyorum diyorsan hakkinda hayirlisi canimSelam kızlar 37+0 ız yani 38. Haftaya girmiş bulunuyoruz. Bugün doktordan geldik oğluşum 2750 gr çıktı.gelişimi öyle ileri felan deil normalmiş.kilosunun az olmasına üzüldüm biraz ama sağlıklı şükür ki.başı aşağıda fakat oblik duruyormuş kanala girmemiş henüz. 3 tür nst de bakıyor hafta sonsonu.hiç sancım yok. 10 gün daha bekliycez bakalım olmassa sezeryan dedi doktor .kistte var bende bu arada ameliyat la kistede müdahale edeyim diyor doktor. Ama ben normal olsun istiyorum .bi yandan da ameliyat mı olsam kist çikolata kisti bide riskli. Kafamda deli sorular
Canim onun kesin bir sekli yok bildigim kadariyla. Eger durabiliyorsan dur, degilse aklina estikce emekle evin icinde veya yatagin/kanepenin ustunde. Onemli olan kalbini zorlamadan aktif olman. Eger kalbin cok atmaya baslarsa, dinlen.canım sormayı unuttum. başlayıp 10 dakika boyunca bu şekilde mi durmam gerekiyo. yoksa ara ara mı yapmalıyım?
ne az kalmış yahuuu ben bile heycanlandım :))
Ay çok heyecanlı canım ya sağlıkla kucağına alırsın pasalari inşallah az kaldı çok az :)
Sagolun canlarim insallah saglikla aliriz kucagimiza evet cok az kaldi biz de cok heyecanliyiz bakalim sali gunu tarih netlesir heralde :) E elf21 bugun ultrasonda bakmadi canim sali gunu bakar umarimMasaAllah canim hayirlisiyla sagsalim sekilde kucagina alirsin insaAllahbu arada bebislerin kilosu nasil canim
sondakı daha guzel sankıKizlar hangisi guzel sizce ?
Eki Görüntüle 1488825 Eki Görüntüle 1488824 Eki Görüntüle 1488823 Eki Görüntüle 1488822
İnsallah canim benimm sen de guzel haberlerle gel insallah :))Sali gunude guzel haberler alirsin insaAllah canim bizimde p.tesi kontrol var
Öyle canım sağlık lı olması daha önemli tabi..valla bilmiyorum ya kafam karışık doğum şeklinin nasıl olacağı yada olması getektiği hakkındaSaglikli olsunda canim kilo dogduktan sonrada alir bebisin bildigim kadariyla her turlu ameliyat olman gerekecek kistten dolayi yok ben illa normal istiyorum diyorsan hakkinda hayirlisi canim
Gecmis olsun canim insaAllah saglikli bir sekilde bebisini alirsin kucaginaMytwin canim saglikla al kucagina bebislerini.
Kizlar ben hastaneye yattim. Aylardir mide agrisi cektigimi zannederken bugun ogrendikki safra kesesinde tas varmis. Takipteyim simdi. Ciger gelistirici igne oldum. Sabaha da bi dozunu olacakmisim. Kuzum saglikli olsunda ben katlanirim tum agrilara. Dogumdan sonrada ameliyat olmam gerekiyormus. Dualarinizi eksik etmeyin bizden guzel anneler. Melegim dayansin 15 gun daha. Annem de yurtdisindan gelecek 20sinde en azindan o zamana kadar bekler insallah. Nstde sancilarim cikmadi simdiye kadar. Benden haberler boyle. Öpüyorum hepinizi ve bebislerinizi. Hepsi saglikli olsunlar insallah
Canım çok geçmiş olsunMytwin canim saglikla al kucagina bebislerini.
Kizlar ben hastaneye yattim. Aylardir mide agrisi cektigimi zannederken bugun ogrendikki safra kesesinde tas varmis. Takipteyim simdi. Ciger gelistirici igne oldum. Sabaha da bi dozunu olacakmisim. Kuzum saglikli olsunda ben katlanirim tum agrilara. Dogumdan sonrada ameliyat olmam gerekiyormus. Dualarinizi eksik etmeyin bizden guzel anneler. Melegim dayansin 15 gun daha. Annem de yurtdisindan gelecek 20sinde en azindan o zamana kadar bekler insallah. Nstde sancilarim cikmadi simdiye kadar. Benden haberler boyle. Öpüyorum hepinizi ve bebislerinizi. Hepsi saglikli olsunlar insallah
Herkes seni merak ediyordu kamuoyu bilgilendirme olmuş rahat nefes almıştır ne zaman ne zaman diyenler
Mytwin canim saglikla al kucagina bebislerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?