2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkes seni merak ediyordu kamuoyu bilgilendirme olmuş rahat nefes almıştır ne zaman ne zaman diyenler

Şükür allahım hayırlısı ile evlatlarına kavuştursun seni canım Paşalar sağlıkla gelsin
Gizo kiz guldurdun beni ya nasilsin canim

Amann deli kiz iyi ki ablana soylemissin evet dogumu tetikler sicak su hele hamam tam yeri

iyi ki hamama gitmeden öğrenmişsin canım. Sıcak su kasları gevşettiği için erken doğuma sebep olabiliyor. Son aylarda ayakta ve ılık duş almak gerekiyor

Çok güzeller, güzel hatıralar bırakır inşallahhh :):)

Yiğit&Yağız öyle bi yerim ki onları, happur huppur :*

Çok geçmiş olsun, rahatlar çıkarsın umarım hastaneden, yavrunun iyi olmasına sevindim sancın da yokmuş, rabbim zamanında sağlıkla doğmayı nasip etsin :*

Cok gecmis olsun tatlim. 1 ay da durduysa 15 gun daha durur ins.

Allah iyiligini versin :) bide hamama gidecektin. Dikkat et bundan sonra. Sicak su ve buhat kaslari gevsetir. Dogumu baslasin diye millet sicak su banyosu yapar. Ben soguga yakin suyla yikaniyorum neredeyse.

Çok geçmiş olsun canım dualarımız senin ve miniğınle sağlikla gelsin inşaAllah kuzucuğun

Çok geçmiş olsun cnm,hakkinizda hayırlısı olsun inşallah :)

Canım hayırlısı olsun sizin icin, sağlıkla al kucağına inşallah paşaları :)

Arkadaslar bugün aziz bebeğe uğraşım.Hastane çıkışına ihtiyacım vardı.10 lu olanlardan baktım %20 indirim vardı.Alayim dedim 88 TL idi.Kasada gordukki indirme %60 oldu ve 44 TL ye geldi.Çalışanlarda şaşırdı hic bu kadar indirme olmamıştı diye.Bende başka şeylerde aldım bayağı uyguna geldi % 100 pamuk gayet güzel .İhtiyaciniz varsa bugün ve yarin indirim gecerliymis bilginize.

Ayy Sağol canım bende almak istiyorum yarın ilk iş bakayım

Canim benim tesekkur ederim.. Hic uzulme annesi bebegin vaktinde saglicakla gelicek insallah hep boyle dusun ki boyle olsun insallah. Hepsi saglikla gelsinler gecmis olsun dikkat et kendine
Herkes seni merak ediyordu kamuoyu bilgilendirme olmuş rahat nefes almıştır ne zaman ne zaman diyenler

Şükür allahım hayırlısı ile evlatlarına kavuştursun seni canım Paşalar sağlıkla gelsin

Canım hayırlısı olsun sizin icin, sağlıkla al kucağına inşallah paşaları :)
Cok tesekkurler kizlar countryrose evet rahatlattik sonunda insallah hepsi saglicakla gelirler :))
safakmeley Saryayi yerim kitiy kitiyyy :*
duailemutluluk amin tesekkur ederim insallah tum bebisler saglikla kavusur anneciklerine :)

Kızlar sıze bisiy sorucam sizlerinde göğüslerinde sertlık oluştumu bugûn farkettim bende normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…