Gizo kiz guldurdun beni yaHerkes seni merak ediyordu kamuoyu bilgilendirme olmuş rahat nefes almıştır ne zaman ne zaman diyenler
Şükür allahım hayırlısı ile evlatlarına kavuştursun seni canım Paşalar sağlıkla gelsin
Amann deli kiz iyi ki ablana soylemissin evet dogumu tetikler sicak su hele hamam tam yeriKizlar agrim sizim olunca rahatlayim diye sicak dusa giriyordum ve iyi de geliyordu.ablama söyledim kizdi bana,son ayda sicak dus alinmazmis,sicak su dogumu teriklermis.hic duymamistim siz biliyor muyudunuz?ben de son hafta hamama giderim kendimi keseletirim diyordum.hamam da doguracakmisim nerdeyse:)
Canım ilk oğluşlar kaç kilo doğmuştu
Kizlar agrim sizim olunca rahatlayim diye sicak dusa giriyordum ve iyi de geliyordu.ablama söyledim kizdi bana,son ayda sicak dus alinmazmis,sicak su dogumu teriklermis.hic duymamistim siz biliyor muyudunuz?ben de son hafta hamama giderim kendimi keseletirim diyordum.hamam da doguracakmisim nerdeyse:)
Çok güzeller, güzel hatıralar bırakır inşallahhh :):)Eki Görüntüle 1489837 Eki Görüntüle 1489834 Eki Görüntüle 1489835 Eki Görüntüle 1489836 Eki Görüntüle 1489837 Eki Görüntüle 1489838 Eki Görüntüle 1489840 Eki Görüntüle 1489838 Eki Görüntüle 1489834 Eki Görüntüle 1489835 Eki Görüntüle 1489836 Takı yastigimiz ve sepetimiz bitince serimiz tamamlandi
Yiğit&Yağız öyle bi yerim ki onları, happur huppur :*Biz kontrolden geldikk, salı sabahh yine gidicez nst için, bugünki nstde sancımız çıkmadı o yüzden doktor en az 1 hafta daha beklesinler ne kadar kalırlarsa o kadar iyi dedi ve sezaryen olucaz, eğer bu hafta içinde bi gün seç derse 17 nisanı seçmeyi düşünüyoruz, mayıs anneleri konu sahibiyim ama nisan annesi olucam galibahayırlısı olsun hakkımızda
Çok geçmiş olsun, rahatlar çıkarsın umarım hastaneden, yavrunun iyi olmasına sevindim sancın da yokmuş, rabbim zamanında sağlıkla doğmayı nasip etsin :*Mytwin canim saglikla al kucagina bebislerini.
Kizlar ben hastaneye yattim. Aylardir mide agrisi cektigimi zannederken bugun ogrendikki safra kesesinde tas varmis. Takipteyim simdi. Ciger gelistirici igne oldum. Sabaha da bi dozunu olacakmisim. Kuzum saglikli olsunda ben katlanirim tum agrilara. Dogumdan sonrada ameliyat olmam gerekiyormus. Dualarinizi eksik etmeyin bizden guzel anneler. Melegim dayansin 15 gun daha. Annem de yurtdisindan gelecek 20sinde en azindan o zamana kadar bekler insallah. Nstde sancilarim cikmadi simdiye kadar. Benden haberler boyle. Öpüyorum hepinizi ve bebislerinizi. Hepsi saglikli olsunlar insallah
Cok gecmis olsun tatlim. 1 ay da durduysa 15 gun daha durur ins.Mytwin canim saglikla al kucagina bebislerini.
Kizlar ben hastaneye yattim. Aylardir mide agrisi cektigimi zannederken bugun ogrendikki safra kesesinde tas varmis. Takipteyim simdi. Ciger gelistirici igne oldum. Sabaha da bi dozunu olacakmisim. Kuzum saglikli olsunda ben katlanirim tum agrilara. Dogumdan sonrada ameliyat olmam gerekiyormus. Dualarinizi eksik etmeyin bizden guzel anneler. Melegim dayansin 15 gun daha. Annem de yurtdisindan gelecek 20sinde en azindan o zamana kadar bekler insallah. Nstde sancilarim cikmadi simdiye kadar. Benden haberler boyle. Öpüyorum hepinizi ve bebislerinizi. Hepsi saglikli olsunlar insallah
Allah iyiligini versin :) bide hamama gidecektin. Dikkat et bundan sonra. Sicak su ve buhat kaslari gevsetir. Dogumu baslasin diye millet sicak su banyosu yapar. Ben soguga yakin suyla yikaniyorum neredeyse.Kizlar agrim sizim olunca rahatlayim diye sicak dusa giriyordum ve iyi de geliyordu.ablama söyledim kizdi bana,son ayda sicak dus alinmazmis,sicak su dogumu teriklermis.hic duymamistim siz biliyor muyudunuz?ben de son hafta hamama giderim kendimi keseletirim diyordum.hamam da doguracakmisim nerdeyse:)
Çok geçmiş olsun canım dualarımız senin ve miniğınle sağlikla gelsin inşaAllah kuzucuğunMytwin canim saglikla al kucagina bebislerini.
Çok geçmiş olsun cnm,hakkinizda hayırlısı olsun inşallah :)Mytwin canim saglikla al kucagina bebislerini.
Canım hayırlısı olsun sizin icin, sağlıkla al kucağına inşallah paşaları :)Biz kontrolden geldikk, salı sabahh yine gidicez nst için, bugünki nstde sancımız çıkmadı o yüzden doktor en az 1 hafta daha beklesinler ne kadar kalırlarsa o kadar iyi dedi ve sezaryen olucaz, eğer bu hafta içinde bi gün seç derse 17 nisanı seçmeyi düşünüyoruz, mayıs anneleri konu sahibiyim ama nisan annesi olucam galibahayırlısı olsun hakkımızda
:) herkes biliyormus benden baska,dikkat edeyim bundan sonraAllah iyiligini versin :) bide hamama gidecektin. Dikkat et bundan sonra. Sicak su ve buhat kaslari gevsetir. Dogumu baslasin diye millet sicak su banyosu yapar. Ben soguga yakin suyla yikaniyorum neredeyse.
Ayy Sağol canım bende almak istiyorum yarın ilk iş bakayımArkadaslar bugün aziz bebeğe uğraşım.Hastane çıkışına ihtiyacım vardı.10 lu olanlardan baktım %20 indirim vardı.Alayim dedim 88 TL idi.Kasada gordukki indirme %60 oldu ve 44 TL ye geldi.Çalışanlarda şaşırdı hic bu kadar indirme olmamıştı diye.Bende başka şeylerde aldım bayağı uyguna geldi % 100 pamuk gayet güzel .İhtiyaciniz varsa bugün ve yarin indirim gecerliymis bilginize.
Uykucuymus seninki yerim onu :)Canim uyuyirlar bizim hemsire uyandirmak icin karnimi bile salladi 10 dk boyunca tekmelerle giristi sonra tekrar uyudu
Ye teyzesiUykucuymus seninki yerim onu :)
Canim benim tesekkur ederim.. Hic uzulme annesi bebegin vaktinde saglicakla gelicek insallah hep boyle dusun ki boyle olsun insallah. Hepsi saglikla gelsinler gecmis olsun dikkat et kendineMytwin canim saglikla al kucagina bebislerini.
Herkes seni merak ediyordu kamuoyu bilgilendirme olmuş rahat nefes almıştır ne zaman ne zaman diyenler
Şükür allahım hayırlısı ile evlatlarına kavuştursun seni canım Paşalar sağlıkla gelsin
Çok güzeller, güzel hatıralar bırakır inşallahhh :):)
Yiğit&Yağız öyle bi yerim ki onları, happur huppur :*
Çok geçmiş olsun, rahatlar çıkarsın umarım hastaneden, yavrunun iyi olmasına sevindim sancın da yokmuş, rabbim zamanında sağlıkla doğmayı nasip etsin :*
Cok tesekkurler kizlarCanım hayırlısı olsun sizin icin, sağlıkla al kucağına inşallah paşaları :)
Insallahhhhhh annesi uyur yegenim masallah :)Ye teyzesiInsaAllah doguncada boyle olurda rahat rahat uyurum bende
Nasil bir sertlik canimKızlar sıze bisiy sorucam sizlerinde göğüslerinde sertlık oluştumu bugûn farkettim bende normalmi acaba
Ben ilik suda banyo yapamm ki sicak olmasi lazimAmann deli kiz iyi ki ablana soylemissin evet dogumu tetikler sicak su hele hamam tam yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?