2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bugün park Yatak küvet bez ıslak mendil park yatak içine yatak falan bi sürü şey aldık kızıma inşallah sağlıkla gelir
Hepsi hayırlı olsun canım :))

İnşallah ben de görürüm kuzum 2 güne

Park yatağımız kızlar
Maşallah çok tatlı:)) sağlıkla uyut içinde inşallah :)

Maşallah benim kuzularıma cağnımmm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :))

Nasil anlatayım canim bilemiyorum ama göğsümün kahve rengi kısmının biraz ilerisinde yukarıda yuvarlak deil elime geliyo ama 2sinde de var acaba göğsüm süt mü doluyo
Canim o normal artik sut bezleri calismaya basliyor yavas yavas insaAllah bol sutumuz olur:)

Canim o normal artik sut bezleri calismaya basliyor yavas yavas insaAllah bol sutumuz olur:)
Oh canim saol valla içimi rahatlattin bi an korkmuştum ne bu kist falanmi dhye ay inşaAllah sütümvz çok olurda kuzularımiza yeter tatlım :)

Çok geçmiş olsun tatlım, bebeğin de iyi ya sabredersin. Herşeyde vardır bir hayır Allah kolaylık versin. Ne zamana kadar hastanedesin belli mi ?

Gecmis olsun canim insaAllah saglikli bir sekilde bebisini alirsin kucagina

Ca

Canım çok geçmiş olsun Allahtan sancın yokmuş, inşallah istediğin zaman gelir bebişte. Dua edicem sana canım, Allah yardımcın olsun, acil şifalar versin inş

geçmiş olsun canım, bekler annesi inşallah merak etme.. Zaten 36.haftada bile sıkıntısız hatta normal doğum yapan var hiç stres yapma.

Cok gecmis olsun tatlim. 1 ay da durduysa 15 gun daha durur ins.

Çok geçmiş olsun canım dualarımız senin ve miniğınle sağlikla gelsin inşaAllah kuzucuğun

Çok geçmiş olsun cnm,hakkinizda hayırlısı olsun inşallah :)

Çok geçmiş olsun tatlım, bebeğin de iyi ya sabredersin. Herşeyde vardır bir hayır Allah kolaylık versin. Ne zamana kadar hastanedesin belli mi ?

Cok tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz icin. Surekli nstye baglaniyorum sanci cikmadi simdiye kadar sukur. toist canim pazartesiyekadar durmami soyledi doktor. Bakalim belki yarin ogleden sonra da cikabiljriz. Sirtiniza vuran agri varsa ve rennie ya da gaviscon fayda etmiyosa, bi kontrol ettirin derim. Herseyin hayirlisi olsun. Ve en onemlisi bebeklerimiz iyi olsun.

Sağol canım benim

İçiniz rahat eder hastanede canım, bol bol dinlen işte ne güzel. Amin inşallah evet onlar iyi olsun :)

Ben daha yeni yazmaya basladm ve yazdikca rahatladgmi dusunuyorum oyle iyi geldi ki bana bu forum. Bu skntlari yasayan tek benmisim hissinden kurtuldum. Sizden mutlu haberler alnca mutlu da oluyorum. Hala hasta yatyrm soguk algnlgi beni mahvetti. Oksurdukce gobek deligim yerinden frlayacakms gibi oluyor. Lutfen kzlar siz dkkat edin kendinize. Sali gunu kontrolumuz var bakalm doktor ne diyecek hepinizden mutlu haberlr bekliyorm dua edelim birbirimize canlar

Canim cok gecmis olsun, Allah sifalar versin, hayirli saglikli dogumlar nasip etsin insallah.

Bu havalar gerçekten tehlikeli ben de kırgınlık hissediyorum inşallah ilerlemez. Canım öksürüğü kesen zararsız ilaçlar var yazıyor doktorlar. Bence bir danış. Çok geçmiş olsun. Bu arada hoşgeldin :)

Amin balııımm hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah melekleri

Gecmis olsun canim ayni benim durumum bende mide diye avutuyorum kendimo hic bisey fayda etmiyor dr a gidince bir sorayim Allah sana kolayliklar ve sifalar versin canim

Gec

Ben 3 haftadır hamama her hafta gidiyordum valla dogumum rahat geçer düşüncesiyle bi guzel kesede yaptirtiyorum.tabi havuza falan girmiyorum çok sıcak su ilede yikanmiyordum ama sonuçta sıcak nerdeyse 2-3 saat kalıyorum. Bende dikkat edeyim bundan sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…