2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gizo kiz guldurdun beni ya nasilsin canim
Ay napayım yahu onun yerine ben burda doğurdum onca zaman giren onu sordu yahu baskı resmen şükür vakti işe geliyor bebeleri allaha şükür

Napayım baskı vsr bende erken doğacak diye korkuyorum alt tarafta çok baskı var

sende gelişmeler nasıl canımm

Buyuk alsan iyi olurdu,emzirirken buyuyormus gogusler canim.
Bende sıcak duş yaptım en başından beri geçen gün arkadaşım kızdı ana ben 33 haftadayım bak sen 36 olmuşsun sıcak duş yap yahu doğumun yaklaştıkça hergün gir normal doğum açısından iyidir artık 36 oldun korkma

Gece benim gibi uyuyamayan varmi bi wc ye kalkiyrm sonra bidaha uyuyamiyrm ne ediyim simdiden uykusuz gecelere alisiyrz herhal

Kızlar hamileyken eşiyle sorun yaşayan var mı benim canım Bi kaç gündür çok sıkkın ağlamadan duramıyorum,ağlamayayım diyorum,elimde olmadan ağlıyorum

Vah vah bende uyuyamayan bi bnm saniyorum
Eslere gelince oluyor arada ama üstünden az zaman geçince agladigim şeye guluyorum. Bi dengesizim bu aralar ki hepimiz için çok normal bu .

Günaydın kızlar. Düngece kahverengi lekelenmem oldu.oyle çamur gibi. Bebegin hareketleri iyi sancım falan yok diye pek onemsemedim devamı da gelmedi neden gelmiş olabilir ki.

cnm benimkiler 36+3 TE 3000gr 53cm ve 36+5te 3200 51cm ile doğdular . bu 35+4te 2600 geldi
Canım bebeğinin kilosu az değil ki niye uzuluyorsun. Benim 35+2 de 2700 gr doktora az mı diye sordum Hayır çok güzel dedi. Kiloya da bu kadar takmayınn önemli olan bebeğin gelişiminin tamamlamış olması. Her bebek 3 kilo ve üstü doğacak diye bir kaide yok ki. . Doğduktan sonra daha güzel kilo alıyorlar zaten. .
Kızlar hamileyken eşiyle sorun yaşayan var mı benim canım Bi kaç gündür çok sıkkın ağlamadan duramıyorum,ağlamayayım diyorum,elimde olmadan ağlıyorum
Kıyamam canım ağlama. Niye sorun yaşıyorsun ki

Günaydın kızlar. Düngece kahverengi lekelenmem oldu.oyle çamur gibi. Bebegin hareketleri iyi sancım falan yok diye pek onemsemedim devamı da gelmedi neden gelmiş olabilir ki.
Canim gecen bir arkadasta nisanim geldi diyordu nisan olabikir mi seninkide yada en iyisi doktora sor

Günaydın kızlar saat 7 den beri uyanigim burnum cok fena tikanmis nefes alamiyorum
Gvnaydin canım o nefes alamama bende de var hep burnumu yıkanama hissi geliyor ama yok oda fayda etmiyor idare etcez artik canım

Ay arıver canim nışan olmasin bi doktoquna sorsan henüz erken cünki

Olmazmi canım en iyisi takmamak lazım onlar bizim psikolojimizden anlamiyolar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…