Bende sıcak duş yaptım en başından beri geçen gün arkadaşım kızdı ana ben 33 haftadayım bak sen 36 olmuşsun sıcak duş yap yahu doğumun yaklaştıkça hergün gir normal doğum açısından iyidir artık 36 oldun korkma
Vah vah bende uyuyamayan bi bnm saniyorum
Eslere gelince oluyor arada ama üstünden az zaman geçince agladigim şeye guluyorum. Bi dengesizim bu aralar ki hepimiz için çok normal bu .
Günaydın kızlar. Düngece kahverengi lekelenmem oldu.oyle çamur gibi. Bebegin hareketleri iyi sancım falan yok diye pek onemsemedim devamı da gelmedi neden gelmiş olabilir ki.
Canım bebeğinin kilosu az değil ki niye uzuluyorsun. Benim 35+2 de 2700 gr doktora az mı diye sordum Hayır çok güzel dedi. Kiloya da bu kadar takmayınn önemli olan bebeğin gelişiminin tamamlamış olması. Her bebek 3 kilo ve üstü doğacak diye bir kaide yok ki. . Doğduktan sonra daha güzel kilo alıyorlar zaten. .
Günaydın kızlar. Düngece kahverengi lekelenmem oldu.oyle çamur gibi. Bebegin hareketleri iyi sancım falan yok diye pek onemsemedim devamı da gelmedi neden gelmiş olabilir ki.
Nasil anlatayım canim bilemiyorum ama göğsümün kahve rengi kısmının biraz ilerisinde yukarıda yuvarlak deil elime geliyo ama 2sinde de var acaba göğsüm süt mü doluyo