2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar. 36 yi gecen arkadaşlar var korkuyolar korkmayın artık. Çünkü benim doktorun ikizleri 37 de alıyoruz dedi. Doğum belirtim olmazsa 1 hafta daha bekleyecez. Kilo konusunda da panik yapanlar emin olun topigin en zayıf bebekleri benimdir ve 37 38 de dogacaklar. Ben sizin söylediğimiz kilolara ne güzel diye bakiyorum

Canim senin bebisler iyi olsunda doguncada sutunle kilo aldirirsin cok rahat Allah'in izniyle

Mutlu pazarlar
Bende aylardir burun tikanikligi yasiyorum burnumdan ameliyatta olmustum demek ki olmasam ne olucakti halim
Bugun annem bizde biraz temizlik yapicaz camlar falan
Oglumun dolabi ve sifonyeri gecen pazar geldi koku hala cikmadi mdf oldugu icin diyor esim 1 hafta daha havalandirip sabun tozuyla silicez
Şaka maka yarin 35.haftamiza giriyoruz heyecan basiyor artik

Yooo zaten uzulmedim aslında erken dogmayacagi için sevindim . bnm küçükdogmasini iistememem ayrida yani gelecek kimsem yok küçük dogarsaa zor olur diye düşünüyorum ama erken dogmazsa zaten oda abileri gibi doğar ki oda yeter . saglikli olsun da kilosundada değilim kuveze gitmesin ondan ayri kalmiyim yeter.

Ins cnm ilerlemeZ ben dun elma portakal kabugu cubuk tarcndan cay yaptm nihayet haffletti bogazmi. Doktor da tuzlu suyla gargara yap demisti onu da yapyrm daha iyiym cok sukurr

günaydın kızlar nasılsınız Mytwin kuzum sağlıcakla al paşaları kucağına..benimde kayinvalide geldi erkenden doğuma kadar ve doğumdan sonra da yanımda kalacak biraz az uğrayacagım foruma stres oluyorum sürekli daha doğuma bir ay var birde kayinvalide yatalak değil ama yurumesi zor oda bakıma muhtaç benim de ağrılar oluyor ne yapacağım bilmiyorum iyice ağırlaştım zaten birde dün doktora gittim nts sancı çıkmadı şükür doktor normal doğum istiyorsan merdiven inip çık bol bol yürüyüş yap ilişki de bulun dedi normal doğum yanlısı olması hoşuma gitti Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin arada ugrarım ama sık gelemem herhalde telas olacak baya sıkıntıya girdim şimdi de hakkımız da hayırlısı...

Allah kolaylık versin canım

Günaydın kızlar. Düngece kahverengi lekelenmem oldu.oyle çamur gibi. Bebegin hareketleri iyi sancım falan yok diye pek onemsemedim devamı da gelmedi neden gelmiş olabilir ki.

Gunaydin canim doktora gittin mi? Merakta birakma bizi insaAllah iyisinizdir ikinizde

Canim gecen bir arkadasta nisanim geldi diyordu nisan olabikir mi seninkide yada en iyisi doktora sor
Canım bugün doktorum yoktur aramaya da cesaret edemem terslerse diye
Ay arıver canim nışan olmasin bi doktoquna sorsan henüz erken cünki
Nişan öyle mi oluyor ki canım devamı gelmedi böyle çamur gibi biseydi dün ağır kaldırdım ondan olabilir mi
AdaisyLove niye doktora gitmiosun. Hergün gelen bişey gibi onemsemiyorsun
Kuzum haftasonu kadın doğumcu bulamam ki acil doktorları da bişey anlamıyor
Inşallah canım benim
@arriver canım gittin mi doktora
Yok canim bugün doktor yok ki

kızlar bugun yuzumnde bı agırlık var.gozlerım kapanıyo. aynaya baktıum dudaklarım sısmıs. normalmi sizce

günaydın bebek çantam tamam.kendi çantam da hazır ama ben orkid aldım acaba hasta bezi şart mı?kontrolüm cuma ya. o gün hstanede ne veriyolar diye sorcam.sizler ne yaptınız.

Canım anneme söyledim ağır kaldırmaktan olmuştur bendede olmustu diyo ama sen yinedebi doktoquna sor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…