2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
doğum yaklaştıkça çok korkuyorum ben ya, nasıl sakin olmalıyım çok panik bi insanım normalde de

Günaydın hamisdaslarim ve minik kuzumun minik arkadaşları:) :) inşallah hepinız iyisnzdir biz çok şükür bugün 36ya merhaba dedik uzerimden büyük bi yük kalktı doktorum başından beri 35+1den sonra ne zaman doğrursn doğur diyodu :) :)çok şükür rabbim ne günler gösteriyo hepimiz sağlıkla alalim insaallah yavrularmızi kucağımız a:) :)

Günaydın kızlar. Düngece kahverengi lekelenmem oldu.oyle çamur gibi. Bebegin hareketleri iyi sancım falan yok diye pek onemsemedim devamı da gelmedi neden gelmiş olabilir ki.
Günaydın arivercim, bahsettiğin şey nişan olabilir. Zaten nişan birkere gelir ce doğumun yaklaştığının habercisidir. Bazen birgün sonra bazen bir ay sonra doğum yapılır nişan ertesi. Ağır kaldırmaktan da olabilir ama kahverengi olması nişanı anımsattı. Acil doktorlar bişeyden anlamasalar bile ultrasondan bakarlar. Bence doktora gitmeli ya da aramalısın.

Kızlar artık korku ve belirtiler başladı nerde o keyifli lohusa tacı terligi baktığımız günler benimde sanki yalancı diye umdugum sancılar başlıyor arar ara yokluyor beni erken diye pek ustelemiyorum ama bilemiyorum daha nst ye de girmedim salı kontrolum var bakalım sağ salim bir dogursak benim süt um erken geldi karnım da asagida sanki mekik cekmisim gibi acıyor karnım da kız da maşallah çok hareketli telaş yok zeynep telaş yok hastane cantam hazır değil

Canim bi acile git bence doktorunuda ara bu olayda da terslemez herhalde

ya kızlar benım aklıma bısey takılıo. bakın sımdı ben jılet yapıorum.jılette hemen cıktıgı ıcın sıkıntı tabı.ama mesela dıyelımkı suyum geldı jılet yapsam temızlnıp gıtsem mıkrop falan kaparmı bebek.aacılmıs oluyo ya su gelınce .sımdı bunu dusunmekten kafayı yıcem

Yok canim hicbisey olmaz merak etme:)

Kizlar size bisey danismak istiorum.
100 luk seker yuklememin 1 degeri yuksek cikmisti tekrarlamamistik 2. Yi sadece diyetle kontrol edioruz ben 1 ay kala hurma yemek istiorum gunde 3 tane filan.okudugumda hurmanin seker duzenledigi yaziordu siz olsaniz napardiniz.bana akil verin :)

Yahu doğurucaz neyi düşünüyoruz işte biz kadınlar bende bunu düşünüyorum inan hatta jilet nasıl yapıyorsun diyor millet orayı görmeme şaşırıyorlar bu ara da en aşağısı ve arka kısma kolum yetişmiyor ya oralar kıl olursa diye düşünüyorum offf

aynen ayıp olacak rezıl olavam dıye banyoda bı saat akrobatık hareketler yapıyorum . acıl bı durum sancı oldu diyelım , bısaat ben nasıl dus alıcam yaaaa.

günaydın bebek çantam tamam.kendi çantam da hazır ama ben orkid aldım acaba hasta bezi şart mı?kontrolüm cuma ya. o gün hstanede ne veriyolar diye sorcam.sizler ne yaptınız.

merhaba, ben orkidi pek tavsiye etmem canım ama sen bilirsin. trdeki orkidler tabi daha kalitelidir. ama burada hastanede bildigin pamuga gazlı bez sarıp oyle bir ped yapmışlar onu veriyorlar. ben eve gelince orkide gectim ve dikislerim iltihap olmuştu. sadece orkidden degil tabi ama arkadasıma da oyle oldu ona doktoru bu pedler seni mahvetti demiş. ben oyle olduktan sonra bezler hazırlamıştım. orkidin üstüne onu sarmıstım, kanama azalınca da sadece bez koymustum. simdi eski camasırları güzelce yıkayıp kullan at bezler hazırlamayı dusunuyorum. burada hava cok sıcak onun da etkisi var ama pedler naylon oldugu icin ilk zamanlar skıntı olabiliyor.

Kizlarr iyi haftasonlari deliricem bogaz yanmasindan. Rennie surup kullandim
Olmadi. Simdi gaviscon surubu kullaniorum gecmedi. Yogurt dediler gecmedi. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.hic gecmiyor.cok zor hic bisey yiyemiyorum.siz ne yapiyorsunuz

Bnmde persembe kontrolum.benimde cok hareketli.bakalim ne kadar oldu.1aydir gitmiyordum.ozledimm kizimi.cantam falan hazir benim.sende hazirla artik:)

aynen ayıp olacak rezıl olavam dıye banyoda bı saat akrobatık hareketler yapıyorum . acıl bı durum sancı oldu diyelım , bısaat ben nasıl dus alıcam yaaaa.
. Canim sancin basladiginda suda hafifler. Cok guldum hepimiz ayni olaydan yakiniyoru:) bende jilet yapiyorum. Agda ilk zamanlar ozellikle zararli diye okumustum. Oylede gitti bi daha yaptrmadim. Insallah temiz gideriz:) bende hep ondan korkuyorum

Mrb kızlar ins iyisinizdir, ben üç dört gündür cok hastayım soguk algnlgi yatıyorum sürekli. son ayda hastalik hiç çekilmiyor aman dikkat edin kendinize. Artık sabırsızlaniyorum oğlumu kucağıma almak için ama bir taraftan da 39u da doldursun diyorum Allah bilir tabi. Hayrlisyla bi kavuşsaydik minnaklara.

Ben de aylardir ayni seyi dusunuyorum ,illaki kaliyo biyerlerde.ablam dogumdan once ben yapayim diyor ama cok utaniyorum agdaciya aciyorsun diye kiziyor ama gene de zor.

Ama ben normL dogum yapmayacagim ki zaten erken dogururum diye korkuyorum,normal dogumdan daha cok korkuyorum

Inşallah istediğinden daha fazla dayanır bebegin. Cok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…