canim sirt agrisi da var mi. Eger oyleyse safra kesesi tasindan da suphelenebilirsin. Benim oyle cikti daKizlarr iyi haftasonlari deliricem bogaz yanmasindan. Rennie surup kullandim
Olmadi. Simdi gaviscon surubu kullaniorum gecmedi. Yogurt dediler gecmedi. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.hic gecmiyor.cok zor hic bisey yiyemiyorum.siz ne yapiyorsunuz
tesekkur ederim canim. Sana da gecmis olsunInşallah istediğinden daha fazla dayanır bebegin. Cok geçmiş olsun.
özel hastanelerde hasta bezi veriyorlar,bende düşünüyorum ayrıyetten kendimde götürüyimmi diye,süreklide istenirmi bilmiyorum,hasta bezi ilk 2 3 gün en iyisi evdede kullanabilmek içingünaydın bebek çantam tamam.kendi çantam da hazır ama ben orkid aldım acaba hasta bezi şart mı?kontrolüm cuma ya. o gün hstanede ne veriyolar diye sorcam.sizler ne yaptınız.
en iyisi hazırlayıp koymak senin de mi kız ismi ne olcak :)Bnmde persembe kontrolum.benimde cok hareketli.bakalim ne kadar oldu.1aydir gitmiyordum.ozledimm kizimi.cantam falan hazir benim.sende hazirla artik:)
sağlıkla kucağına alırsın bebişleri inşaallah canım,benimde sezeryan olucak kısmet olursaBiz kontrolden geldikk, salı sabahh yine gidicez nst için, bugünki nstde sancımız çıkmadı o yüzden doktor en az 1 hafta daha beklesinler ne kadar kalırlarsa o kadar iyi dedi ve sezaryen olucaz, eğer bu hafta içinde bi gün seç derse 17 nisanı seçmeyi düşünüyoruz, mayıs anneleri konu sahibiyim ama nisan annesi olucam galibahayırlısı olsun hakkımızda
senin dönmemesinden dolayımı sezeryan canımye teyzesi :)
Çok usengec bu bebişler bizimki aylardır bu pozisyonda. :) gerçi zaten sezeryan gözüküyor. Bir önemi yok ddönmesiniin artık :)
İnsallah sen de saglicakla kavus melegine canim. Tarih belli mi?sağlıkla kucağına alırsın bebişleri inşaallah canım,benimde sezeryan olucak kısmet olursa
2 mayısta olucak Allah izin verirse canım,son kontrolde böyle konuşmuştuk, senin durumunada bağlı dedi,daha erken almaz sanırım bi sıkıntı olmadığı sürece yani,senin daha önce olucak sanırım,deneyimlerini paylaşırsın inşaallah :) hem vakit geçsin istiyorum bi yandanda korkuyorumİnsallah sen de saglicakla kavus melegine canim. Tarih belli mi?
Hayirlisi olsun insallah bekler o zamana kadar bebisin :),tabiki paylasirim canim :) bende simdilik korku yok ama bakalim bi iki gun sonra nasil olucam :)) sakin olmak istiyorum ya insallah olabilirim. Nasil olcagini konustunuz mu peki canim ben epidural istiyorum ama uyanik kalmak heyecanlandirir mi bilmiyorum sen ne dusunuyosun?2 mayısta olucak Allah izin verirse canım,son kontrolde böyle konuşmuştuk, senin durumunada bağlı dedi,daha erken almaz sanırım bi sıkıntı olmadığı sürece yani,senin daha önce olucak sanırım,deneyimlerini paylaşırsın inşaallah :) hem vakit geçsin istiyorum bi yandanda korkuyorum
Inşallah istediğinden daha fazla dayanır bebegin. Cok geçmiş olsun.[/QUOTE
Geçmiş olsun
yok gulum erken daha, bı dogsun beraber bebişınle hazırlarsınızBebeğin çantasını,kıyafetlerini hazırlamak için erken diil dimi,bütün kıyafetleri yıkanıyorda bugün,sanki giyene kadar kirlenicekmiş gibi geliyorbide hastanede giymesi hastane çıkışının üstüne kalın bi battaniye yeterlimi incelik açısından
Gecmis olsun canim bende bu sabah yakalandim galiba burnum tikali hapsirip duruyorumMrb kızlar ins iyisinizdir, ben üç dört gündür cok hastayım soguk algnlgi yatıyorum sürekli. son ayda hastalik hiç çekilmiyor aman dikkat edin kendinize. Artık sabırsızlaniyorum oğlumu kucağıma almak için ama bir taraftan da 39u da doldursun diyorum Allah bilir tabi. Hayrlisyla bi kavuşsaydik minnaklara.
Yarın soracam canımCanım anneme söyledim ağır kaldırmaktan olmuştur bendede olmustu diyo ama sen yinedebi doktoquna sor canim
Yarın aricam canım bilgin için teşekkür ederim kuzum :)Günaydın arivercim, bahsettiğin şey nişan olabilir. Zaten nişan birkere gelir ce doğumun yaklaştığının habercisidir. Bazen birgün sonra bazen bir ay sonra doğum yapılır nişan ertesi. Ağır kaldırmaktan da olabilir ama kahverengi olması nişanı anımsattı. Acil doktorlar bişeyden anlamasalar bile ultrasondan bakarlar. Bence doktora gitmeli ya da aramalısın.
Yarın mesai saatleri içinde aricam canımCanim bi acile git bence doktorunuda ara bu olayda da terslemez herhalde
Yok canim yani onu sebeb olarak göstermedi son ana kadar dönebilir o sorun değil dedi. Çok ödem toplamisim ve cok kılo almışım bir de bebiş tedaviyle olduğu için riske alamayız dedisenin dönmemesinden dolayımı sezeryan canım
Sağol canim sana da çok geçmiş olsun dikkat et.Gecmis olsun canim bende bu sabah yakalandim galiba burnum tikali hapsirip duruyorum
Bana da 2 mayısa gün verdi cumartesiye denk geliyor diye kabul etmedim :)2 mayısta olucak Allah izin verirse canım,son kontrolde böyle konuşmuştuk, senin durumunada bağlı dedi,daha erken almaz sanırım bi sıkıntı olmadığı sürece yani,senin daha önce olucak sanırım,deneyimlerini paylaşırsın inşaallah :) hem vakit geçsin istiyorum bi yandanda korkuyorum
Canım inan bende korkuyordum m hatta doktorla konulacaktım sezeryan olsun planlı diyecektim ama birşey oldu kendimi birde normal doğum isterken buldumAma ben normL dogum yapmayacagim kizaten erken dogururum diye korkuyorum,normal dogumdan daha cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?