2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlarr iyi haftasonlari deliricem bogaz yanmasindan. Rennie surup kullandim
Olmadi. Simdi gaviscon surubu kullaniorum gecmedi. Yogurt dediler gecmedi. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.hic gecmiyor.cok zor hic bisey yiyemiyorum.siz ne yapiyorsunuz
canim sirt agrisi da var mi. Eger oyleyse safra kesesi tasindan da suphelenebilirsin. Benim oyle cikti da gecmis olsun bu arada.

Inşallah istediğinden daha fazla dayanır bebegin. Cok geçmiş olsun.
tesekkur ederim canim. Sana da gecmis olsun

Bebeğin çantasını,kıyafetlerini hazırlamak için erken diil dimi,bütün kıyafetleri yıkanıyorda bugün,sanki giyene kadar kirlenicekmiş gibi geliyor bide hastanede giymesi hastane çıkışının üstüne kalın bi battaniye yeterlimi incelik açısından

günaydın bebek çantam tamam.kendi çantam da hazır ama ben orkid aldım acaba hasta bezi şart mı?kontrolüm cuma ya. o gün hstanede ne veriyolar diye sorcam.sizler ne yaptınız.
özel hastanelerde hasta bezi veriyorlar,bende düşünüyorum ayrıyetten kendimde götürüyimmi diye,süreklide istenirmi bilmiyorum,hasta bezi ilk 2 3 gün en iyisi evdede kullanabilmek için

sağlıkla kucağına alırsın bebişleri inşaallah canım,benimde sezeryan olucak kısmet olursa

İnsallah sen de saglicakla kavus melegine canim. Tarih belli mi?
2 mayısta olucak Allah izin verirse canım,son kontrolde böyle konuşmuştuk, senin durumunada bağlı dedi,daha erken almaz sanırım bi sıkıntı olmadığı sürece yani,senin daha önce olucak sanırım,deneyimlerini paylaşırsın inşaallah :) hem vakit geçsin istiyorum bi yandanda korkuyorum

Hayirlisi olsun insallah bekler o zamana kadar bebisin :),tabiki paylasirim canim :) bende simdilik korku yok ama bakalim bi iki gun sonra nasil olucam :)) sakin olmak istiyorum ya insallah olabilirim. Nasil olcagini konustunuz mu peki canim ben epidural istiyorum ama uyanik kalmak heyecanlandirir mi bilmiyorum sen ne dusunuyosun?

Bende ayni gece daha kotuyumE="almira22, post: 40458113, member: 466550"]Kizlarr iyi haftasonlari deliricem bogaz yanmasindan. Rennie surup kullandim
Olmadi. Simdi gaviscon surubu kullaniorum gecmedi. Yogurt dediler gecmedi. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.hic gecmiyor.cok zor hic bisey yiyemiyorum.siz ne yapiyorsunuz[/QUOTE]
Bende

yok gulum erken daha, bı dogsun beraber bebişınle hazırlarsınız

Gecmis olsun canim bende bu sabah yakalandim galiba burnum tikali hapsirip duruyorum

Canım anneme söyledim ağır kaldırmaktan olmuştur bendede olmustu diyo ama sen yinedebi doktoquna sor canim
Yarın soracam canım
Yarın aricam canım bilgin için teşekkür ederim kuzum :)
Canim bi acile git bence doktorunuda ara bu olayda da terslemez herhalde
Yarın mesai saatleri içinde aricam canım
senin dönmemesinden dolayımı sezeryan canım
Yok canim yani onu sebeb olarak göstermedi son ana kadar dönebilir o sorun değil dedi. Çok ödem toplamisim ve cok kılo almışım bir de bebiş tedaviyle olduğu için riske alamayız dedi

Kızlar Merhaba...4 gündür ara ara nabzim çıkıo 105 lere..tansiyonum normal ya i 9 a 6...doktora sordum normal dedi..ama beni çok yoruyor ya..Çünkü genelde nabzim 75 80..neden cozemedim

Bana da 2 mayısa gün verdi cumartesiye denk geliyor diye kabul etmedim :)

Ama ben normL dogum yapmayacagim ki zaten erken dogururum diye korkuyorum,normal dogumdan daha cok korkuyorum
Canım inan bende korkuyordum m hatta doktorla konulacaktım sezeryan olsun planlı diyecektim ama birşey oldu kendimi birde normal doğum isterken buldum

Kısacası korkuyorsan zaten sezeryan pl canım netice de bebeklerimizi sağlıcakla allalım gerisi boş

merhabalar annisler, dun kontrolumuze gittik, herşey yolunda çok şükür, büyüyoruz iyice, oğlum adeta anne yerim dar diyor ben de azcik daha dur paşam daha erken diyorumNst de sancim da çıkmadı ama hiç hareket etmedi bizimki, neyseki doktor bidaha istemedi, haftaya tekrar gitcez en çok ona sevindim artık sık sık görüşecez dedi doktor teyzemizBugün de yatak odamızin şeklini değiştirdik yatagimizi kurduk hazırladık, bizden haberler böyle şimdilik, hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum, öpüyorum sizleri ve findiklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…