- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
anladım canım hayırlısı olsun,sağlıkla doğsun inşaallahYarın soracam canım
Yarın aricam canım bilgin için teşekkür ederim kuzum :)
Yarın mesai saatleri içinde aricam canım
Yok canim yani onu sebeb olarak göstermedi son ana kadar dönebilir o sorun değil dedi. Çok ödem toplamisim ve cok kılo almışım bir de bebiş tedaviyle olduğu için riske alamayız dedi
inşaallah canım,ben ilk doğumda epidural istemiştim,bi kaç denemeye rağmen olmadı,bayıltıcaz dedi anestezi doktoru en son,genel anesteziyle oldu.Kemiklerinin arası dar dedi uyuşturamadılar,zaten o demesede ben artık narkoza dünden razıydım iyi olmuş oldu.Bi yandan bebeği görebilmek güzel ama ameliyathane ortamı tedirgin ediyor insanı,kimseyi etkilemek istemem tabi herkes benim gibi olacak diye bişey yok :) bu seferde genel anestezi istiyorum kısmetse,epidural olupta memnun kalanlarda var yaşamak lazımHayirlisi olsun insallah bekler o zamana kadar bebisin :),tabiki paylasirim canim :) bende simdilik korku yok ama bakalim bi iki gun sonra nasil olucam :)) sakin olmak istiyorum ya insallah olabilirim. Nasil olcagini konustunuz mu peki canim ben epidural istiyorum ama uyanik kalmak heyecanlandirir mi bilmiyorum sen ne dusunuyosun?
Ben de normal istiyordum,epidurel olacakti,hastanede ki anestezi uzmani isten ayrilmis,baska yapan hastane de yok .zaten kalp yetmezligi cikti doktorum riske girmek istemedi.ben de kendimi sezeryene alistirdim ama aniden normal doguracagim diye korkuyorumCanım inan bende korkuyordum m hatta doktorla konulacaktım sezeryan olsun planlı diyecektim ama birşey oldu kendimi birde normal doğum isterken buldum
Kısacası korkuyorsan zaten sezeryan pl canım netice de bebeklerimizi sağlıcakla allalım gerisi boş
Park Yatak canım.hem istediğin yereyaşınabiliyor.hem hafif.hem 3-4 sene kullanılıyor hem de işi bitince kaldırbazanın altına.benim 3. Bebiş ve çıkardık dün kurmak için bazanın altından.bendee şafak sayıyorum ama gelsinde istemıyorummmm daha bebegımın beşiğini almadık
kızlar park yatakmı ahsap mobilyamı hala karar veremedım sizler ne aldınız tecrubelı anneler hangısını tavsıye edersiniz?
Korkma kuzum. Kuzenim epidural oldu. narkozu aldıktan 10 dk sonra bebiş doğmuş. Hatta kuzenim e kesiyoruz falan dememisler daha ilacı suruyoruz birazdan başlıcaz demişler sonra bebiş çıkmış kuzenim sesini duyunca kimin bebeği ağlıyor demiş doktor da bak senin ciyak kızın geldi demiş :) kuzenim şaşırmış ne çabuk diye.. bir de anestezi uzmanı hep seninle sohbet ediyormuş biraz heyecan olucak tabi :)Hayirlisi olsun insallah bekler o zamana kadar bebisin :),tabiki paylasirim canim :) bende simdilik korku yok ama bakalim bi iki gun sonra nasil olucam :)) sakin olmak istiyorum ya insallah olabilirim. Nasil olcagini konustunuz mu peki canim ben epidural istiyorum ama uyanik kalmak heyecanlandirir mi bilmiyorum sen ne dusunuyosun?
hepimizinki inşallah canımanladım canım hayırlısı olsun,sağlıkla doğsun inşaallah
Selam , bizimki de öyle çok sertleşti. Kemikler güçlendi tabi napsın annesi :))selam kızlar bizimkinin yeri daraldı galba sıkıldı artık çok acıtıyo hareketleri
canim sirt agrisi da var mi. Eger oyleyse safra kesesi tasindan da suphelenebilirsin. Benim oyle cikti dagecmis olsun bu arada.
Ciddimisinn sirt agrimda cok var
. Ewet ismini eylül koyucaz biz. Esimle eylulde tanistik ewlendik hepsi ayni tarih. Anlami var bizim icin eylul koyucaz bu yuzden:) sen ne koyucaktin cnmen iyisi hazırlayıp koymak senin de mi kız ismi ne olcak :)
. Ay ne guzel bende bitirdim butun isleri. Cantasi odasi hersey hazir. Ins bizimde randevular artik yakinlasir. En son 1 ay once gordum. Merak ediuorum kac kg oldu nasil diye:)merhabalar annisler, dun kontrolumuze gittik, herşey yolunda çok şükür, büyüyoruz iyice, oğlum adeta anne yerim dar diyor ben de azcik daha dur paşam daha erken diyorumNst de sancim da çıkmadı ama hiç hareket etmedi bizimki, neyseki doktor bidaha istemedi, haftaya tekrar gitcez en çok ona sevindim artık sık sık görüşecez dedi doktor teyzemiz Bugün de yatak odamızin şeklini değiştirdik yatagimizi kurduk hazırladık, bizden haberler böyle şimdilik, hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum, öpüyorum sizleri ve findiklari
Kizlarr iyi haftasonlari deliricem bogaz yanmasindan. Rennie surup kullandim
Olmadi. Simdi gaviscon surubu kullaniorum gecmedi. Yogurt dediler gecmedi. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.hic gecmiyor.cok zor hic bisey yiyemiyorum.siz ne yapiyorsunuz
Normal dogumda epidural nasil oluyor?Ben de normal istiyordum,epidurel olacakti,hastanede ki anestezi uzmani isten ayrilmis,baska yapan hastane de yok .zaten kalp yetmezligi cikti doktorum riske girmek istemedi.ben de kendimi sezeryene alistirdim ama aniden normal doguracagim diye korkuyorum
Ben de aylardir ayni seyi dusunuyorum ,illaki kaliyo biyerlerde.ablam dogumdan once ben yapayim diyor ama cok utaniyorum agdaciya aciyorsun diye kiziyor ama gene de zor.
. Sabredemiyorum o kadar cogaldi. Sabahtan aksama kadarbenim de aynı.4. ydan beri var ama artık sabah kahvaltısından sonrada oluyor. burundn nefes alıp ağızdan vererek o asitin boğazmı yakmasını hafifletiyorum.birde elma yemek biraz rahatlatıyor.yürüyüş ve dik oturmakta az olsa etkili ama sonuç olarak ben de bıktımmmmm
İlk defa duydum canim ,koyalim o zaman lazim olur belkiGuzel anneler hepinize merhabalar..ben de cantami hazirladim gogus ucu kremim ve pisik kremi kaldi..az önce doğum cantasinda neler olmali diye ararken bi sitede aile cuzdani da yazıyordu.bilginiz var mi evlilik cuzdanini koymali miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?