2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
anladım canım hayırlısı olsun,sağlıkla doğsun inşaallah

Mrb kızlar bugün annem geldi perdeleri yıkıyoruz annem ütülüyo salondakiler ütü istiyo malesef Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin biz bugün35+0 olduk allaha çok şükür işyerinde son haftam olucak artık gtmrsi çok zor oluyor.sabah kalkmasıda hepinize mutlu haftasonları

inşaallah canım,ben ilk doğumda epidural istemiştim,bi kaç denemeye rağmen olmadı,bayıltıcaz dedi anestezi doktoru en son,genel anesteziyle oldu.Kemiklerinin arası dar dedi uyuşturamadılar,zaten o demesede ben artık narkoza dünden razıydım iyi olmuş oldu.Bi yandan bebeği görebilmek güzel ama ameliyathane ortamı tedirgin ediyor insanı,kimseyi etkilemek istemem tabi herkes benim gibi olacak diye bişey yok :) bu seferde genel anestezi istiyorum kısmetse,epidural olupta memnun kalanlarda var yaşamak lazım

Son düzenleme:
Ben de normal istiyordum,epidurel olacakti,hastanede ki anestezi uzmani isten ayrilmis,baska yapan hastane de yok .zaten kalp yetmezligi cikti doktorum riske girmek istemedi.ben de kendimi sezeryene alistirdim ama aniden normal doguracagim diye korkuyorum

Park Yatak canım.hem istediğin yereyaşınabiliyor.hem hafif.hem 3-4 sene kullanılıyor hem de işi bitince kaldırbazanın altına.benim 3. Bebiş ve çıkardık dün kurmak için bazanın altından.

Korkma kuzum. Kuzenim epidural oldu. narkozu aldıktan 10 dk sonra bebiş doğmuş. Hatta kuzenim e kesiyoruz falan dememisler daha ilacı suruyoruz birazdan başlıcaz demişler sonra bebiş çıkmış kuzenim sesini duyunca kimin bebeği ağlıyor demiş doktor da bak senin ciyak kızın geldi demiş :) kuzenim şaşırmış ne çabuk diye.. bir de anestezi uzmanı hep seninle sohbet ediyormuş biraz heyecan olucak tabi :)
ben de epidural istiyorum
anladım canım hayırlısı olsun,sağlıkla doğsun inşaallah
hepimizinki inşallah canım

Kızlar çok şükür üşenmeme rağmen oglusumun esyalarini ayirdim ve su an makinede yıkaniyorlar. Şimdilik kıyafet fotoları. Dinleneyim odasini da cekicem

Eklentiler

• 20150417_151552.webp
    63 KB · Görüntüleme: 165
  • 20150417_153848.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 176
  • 20150417_154419.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 160
  • 20150417_155322.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 184
  • 20150417_161210.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 162
  • 20150417_151552(1).webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 163
[QUO"oben84, post: 40460428, member: 386005"]Kızlar çok şükür üşenmeme rağmen oglusumun esyalarini ayirdim ve su an makinede yıkaniyorlar. Şimdilik kıyafet fotoları. Dinleneyim odasini da cekicem[/QUOTE]

Çok güzeller hepsi de güle güle kullanin inşaallah:))

Cok

Guzel anneler hepinize merhabalar..ben de cantami hazirladim gogus ucu kremim ve pisik kremi kaldi..az önce doğum cantasinda neler olmali diye ararken bi sitede aile cuzdani da yazıyordu.bilginiz var mi evlilik cuzdanini koymali miyiz?

. Ay ne guzel bende bitirdim butun isleri. Cantasi odasi hersey hazir. Ins bizimde randevular artik yakinlasir. En son 1 ay once gordum. Merak ediuorum kac kg oldu nasil diye:)

Kizlarr iyi haftasonlari deliricem bogaz yanmasindan. Rennie surup kullandim
Olmadi. Simdi gaviscon surubu kullaniorum gecmedi. Yogurt dediler gecmedi. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.hic gecmiyor.cok zor hic bisey yiyemiyorum.siz ne yapiyorsunuz

benim de aynı.4. ydan beri var ama artık sabah kahvaltısından sonrada oluyor. burundn nefes alıp ağızdan vererek o asitin boğazmı yakmasını hafifletiyorum.birde elma yemek biraz rahatlatıyor.yürüyüş ve dik oturmakta az olsa etkili ama sonuç olarak ben de bıktımmmmm

Normal
Normal dogumda epidural nasil oluyor?

Ben de aylardir ayni seyi dusunuyorum ,illaki kaliyo biyerlerde.ablam dogumdan once ben yapayim diyor ama cok utaniyorum agdaciya aciyorsun diye kiziyor ama gene de zor.

ben 10 gün önce ağda yaptırdım.çok rahat oldu ama çıkmaya başladı bile ayın 25. gibi bir daha yaptım mı tamam.

. Sabredemiyorum o kadar cogaldi. Sabahtan aksama kadar ne yesem sorun. Off doktoruma soylesem surup dicek yine gecmiyor.sac mide yakar derler ama bu bogaz nedir

Guzel anneler hepinize merhabalar..ben de cantami hazirladim gogus ucu kremim ve pisik kremi kaldi..az önce doğum cantasinda neler olmali diye ararken bi sitede aile cuzdani da yazıyordu.bilginiz var mi evlilik cuzdanini koymali miyiz?
İlk defa duydum canim ,koyalim o zaman lazim olur belki

sen bi gastroentolojiye de bi gorun istersen. Ben 4 aydir mide sorunu saniyordum. Dun ogrendik mide degilmis. Felaket bi agri ama. Gecmis olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…