- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
Mrb kızlar ins iyisinizdir, ben üç dört gündür cok hastayım soguk algnlgi yatıyorum sürekli. son ayda hastalik hiç çekilmiyor aman dikkat edin kendinize. Artık sabırsızlaniyorum oğlumu kucağıma almak için ama bir taraftan da 39u da doldursun diyorum Allah bilir tabi. Hayrlisyla bi kavuşsaydik minnaklara.
bizde bade koymayı düşünüyoruz canım biz de ilk cinsiyetini ogrendigimzde bade dedik başka da bulamadık :). Ewet ismini eylül koyucaz biz. Esimle eylulde tanistik ewlendik hepsi ayni tarih. Anlami var bizim icin eylul koyucaz bu yuzden:) sen ne koyucaktin cnm
çok saol canımm :-*Cok gecmiss olsunn, dikkat ett kendine.
Genelden de korkuyorum canım ya geç uyanırım falan diye ikisinin de zorlukları var annelik kolay değil tabi :) Hakkımızda hayırlısı :)inşaallah canım,ben ilk doğumda epidural istemiştim,bi kaç denemeye rağmen olmadı,bayıltıcaz dedi anestezi doktoru en son,genel anesteziyle oldu.Kemiklerinin arası dar dedi uyuşturamadılar,zaten o demesede ben artık narkoza dünden razıydım iyi olmuş oldu.Bi yandan bebeği görebilmek güzel ama ameliyathane ortamı tedirgin ediyor insanı,kimseyi etkilemek istemem tabi herkes benim gibi olacak diye bişey yok :) bu seferde genel anestezi istiyorum kısmetse,epidural olupta memnun kalanlarda var yaşamak lazım
Evet herkes aynı şeyi söylüyo kuzum daha başlamadık diyorlarmış ama bebeği çıkarıyorlarmış hemen :) senin sezaryen tarihin belli mi ? :)Korkma kuzum. Kuzenim epidural oldu. narkozu aldıktan 10 dk sonra bebiş doğmuş. Hatta kuzenim e kesiyoruz falan dememisler daha ilacı suruyoruz birazdan başlıcaz demişler sonra bebiş çıkmış kuzenim sesini duyunca kimin bebeği ağlıyor demiş doktor da bak senin ciyak kızın geldi demiş :) kuzenim şaşırmış ne çabuk diye.. bir de anestezi uzmanı hep seninle sohbet ediyormuş biraz heyecan olucak tabi :)
ben de epidural istiyorum
hepimizinki inşallah canım
1 haftaniz mi kaldi yani:)Selam kızlar yarın don Dr kontrolum var kısmetse Pazartesi günü oğlum kucağımda olacak temizliklerimiz bitti çantamız hazır allahım sağ salim kucaklaşmsmızı nasip etsin evlatlarımıza inşallah
Bizim kiz da bade:) babasi cok istedi ben de cok begenirim badeyibizde bade koymayı düşünüyoruz canım biz de ilk cinsiyetini ogrendigimzde bade dedik başka da bulamadık :)
Raabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, ikizler daha zayıf oluyorlar kuzum, dikkat edin kendinize, öpüyorum yavrularınıGünaydın kızlar. 36 yi gecen arkadaşlar var korkuyolar korkmayın artık. Çünkü benim doktorun ikizleri 37 de alıyoruz dedi. Doğum belirtim olmazsa 1 hafta daha bekleyecez. Kilo konusunda da panik yapanlar emin olun topigin en zayıf bebekleri benimdir ve 37 38 de dogacaklar. Ben sizin söylediğimiz kilolara ne güzel diye bakiyorum
Maşallah çok güzeller, eline sağlık, emeğine sağlıkKızlar çok şükür üşenmeme rağmen oglusumun esyalarini ayirdim ve su an makinede yıkaniyorlar. Şimdilik kıyafet fotoları. Dinleneyim odasini da cekicem
İlk defa duydum canim ,koyalim o zaman lazim olur belki
Bizde bade koyacaktik esim istemisti anlamini begenmedim aymina koyacaz insallahbizde bade koymayı düşünüyoruz canım biz de ilk cinsiyetini ogrendigimzde bade dedik başka da bulamadık :)
Ah ne güzel kavuşmanıza çok az kalmış:) Darısı başımıza, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımSelam kızlar yarın don Dr kontrolum var kısmetse Pazartesi günü oğlum kucağımda olacak temizliklerimiz bitti çantamız hazır allahım sağ salim kucaklaşmsmızı nasip etsin evlatlarımıza inşallah
Evet suphelenmistim zaten sizden :) Lal de koycak misiniz bade Lal dedim ben De ama eşim Lal istemedi tek isim olsun dediBizim kiz da bade:) babasi cok istedi ben de cok begenirim badeyi
Duzenli derken nekadar siklikla canim nst de ciktimi sanciArkadaşlar merhaba umarım herkesin hamileliği yolundadır. Bizim çok şükür herşey yolunda derken geçen hafta misafirlerim vardı biraz yoruldum. Birazda gerginlik yaşsdım pazartesi akşam 5 dkda düzenli kasılmalarım başladı doktorumu aradım progestan başladı ve dinlen yarın konuşalım tekrar dedi . Dediklerini yaptım çok şükür azaldı perşembede kontrole gittim servikal uzunluk 34 mm ölçtü 30 altı riskli erken doğum olabilir dedidaha 35 hafta yeni bitti çok endişeliyim . Doktorum dinlen yorma kendini dedi ama 2 yaşında oğlum var sürekli yatamam ki . Kontrollerde sizinde doktorlarınız servikal uzunlukla ilgili bir yorum yaptı mı ?
Birde istanbulda koşuyolu medipol kadıköy şifa ve kadıköy acıbademde doğum yapacaklar var mı aramızda
anlamını iyi niyetimle koyacağım inşallah tadavvufi aşk olarak niyet önemli almina da çok güzel eşimin kuzeninin kızının ismiBizde bade koyacaktik esim istemisti anlamini begenmedim aymina koyacaz insallah
Duzenli derken nekadar siklikla canim nst de ciktimi sanci
İlk doğumumu özel hastanede yaptım orda istemediler. Devleti bilemiyorum belki orda istiyorlardırGuzel anneler hepinize merhabalar..ben de cantami hazirladim gogus ucu kremim ve pisik kremi kaldi..az önce doğum cantasinda neler olmali diye ararken bi sitede aile cuzdani da yazıyordu.bilginiz var mi evlilik cuzdanini koymali miyiz?
Ins canim dayanir .35 mm olcmus senin 30 altina inmemis benim ta 20 li haftalrda isalma var demislerdi nekadar mm oldugunu bilmiyorum ama rahat ol stres yapma bu kaslma ve agrilar bende cok oluyor normal dedi dr ins 38 lere varir haftlar5 dk da bir kasılmalarım oldu ağrı sancı yoktu sadece kasılıp top gibi oluyordu karnım nst sırasında bir kez kasıldı ama doktor normal olduğunu söyledi bu cuma tekrar kontrolüm var 2 hafta daha dayansak keşke
Geçmiş olsun, iyice dinlen çok ağır işler yapma artık, rabbim sağlıcakla kucağına almayı naip etsin..Arkadaşlar merhaba umarım herkesin hamileliği yolundadır. Bizim çok şükür herşey yolunda derken geçen hafta misafirlerim vardı biraz yoruldum. Birazda gerginlik yaşsdım pazartesi akşam 5 dkda düzenli kasılmalarım başladı doktorumu aradım progestan başladı ve dinlen yarın konuşalım tekrar dedi . Dediklerini yaptım çok şükür azaldı perşembede kontrole gittim servikal uzunluk 34 mm ölçtü 30 altı riskli erken doğum olabilir dedidaha 35 hafta yeni bitti çok endişeliyim . Doktorum dinlen yorma kendini dedi ama 2 yaşında oğlum var sürekli yatamam ki . Kontrollerde sizinde doktorlarınız servikal uzunlukla ilgili bir yorum yaptı mı ?
Birde istanbulda koşuyolu medipol kadıköy şifa ve kadıköy acıbademde doğum yapacaklar var mı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?