2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Cok gecmiss olsunn, dikkat ett kendine.

Genelden de korkuyorum canım ya geç uyanırım falan diye ikisinin de zorlukları var annelik kolay değil tabi :) Hakkımızda hayırlısı :)
Evet herkes aynı şeyi söylüyo kuzum daha başlamadık diyorlarmış ama bebeği çıkarıyorlarmış hemen :) senin sezaryen tarihin belli mi ? :)

Selam kızlar yarın don Dr kontrolum var kısmetse Pazartesi günü oğlum kucağımda olacak temizliklerimiz bitti çantamız hazır allahım sağ salim kucaklaşmsmızı nasip etsin evlatlarımıza inşallah
1 haftaniz mi kaldi yani:)

Raabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, ikizler daha zayıf oluyorlar kuzum, dikkat edin kendinize, öpüyorum yavrularını

Kızlar çok şükür üşenmeme rağmen oglusumun esyalarini ayirdim ve su an makinede yıkaniyorlar. Şimdilik kıyafet fotoları. Dinleneyim odasini da cekicem
Maşallah çok güzeller, eline sağlık, emeğine sağlık

Selam kızlar yarın don Dr kontrolum var kısmetse Pazartesi günü oğlum kucağımda olacak temizliklerimiz bitti çantamız hazır allahım sağ salim kucaklaşmsmızı nasip etsin evlatlarımıza inşallah
Ah ne güzel kavuşmanıza çok az kalmış:) Darısı başımıza, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Arkadaşlar merhaba umarım herkesin hamileliği yolundadır. Bizim çok şükür herşey yolunda derken geçen hafta misafirlerim vardı biraz yoruldum. Birazda gerginlik yaşsdım pazartesi akşam 5 dkda düzenli kasılmalarım başladı doktorumu aradım progestan başladı ve dinlen yarın konuşalım tekrar dedi . Dediklerini yaptım çok şükür azaldı perşembede kontrole gittim servikal uzunluk 34 mm ölçtü 30 altı riskli erken doğum olabilir dedi daha 35 hafta yeni bitti çok endişeliyim . Doktorum dinlen yorma kendini dedi ama 2 yaşında oğlum var sürekli yatamam ki . Kontrollerde sizinde doktorlarınız servikal uzunlukla ilgili bir yorum yaptı mı ?

Birde istanbulda koşuyolu medipol kadıköy şifa ve kadıköy acıbademde doğum yapacaklar var mı aramızda

Son düzenleme:
Duzenli derken nekadar siklikla canim nst de ciktimi sanci

Duzenli derken nekadar siklikla canim nst de ciktimi sanci

5 dk da bir kasılmalarım oldu ağrı sancı yoktu sadece kasılıp top gibi oluyordu karnım nst sırasında bir kez kasıldı ama doktor normal olduğunu söyledi bu cuma tekrar kontrolüm var 2 hafta daha dayansak keşke

Guzel anneler hepinize merhabalar..ben de cantami hazirladim gogus ucu kremim ve pisik kremi kaldi..az önce doğum cantasinda neler olmali diye ararken bi sitede aile cuzdani da yazıyordu.bilginiz var mi evlilik cuzdanini koymali miyiz?
İlk doğumumu özel hastanede yaptım orda istemediler. Devleti bilemiyorum belki orda istiyorlardır

Ins canim dayanir .35 mm olcmus senin 30 altina inmemis benim ta 20 li haftalrda isalma var demislerdi nekadar mm oldugunu bilmiyorum ama rahat ol stres yapma bu kaslma ve agrilar bende cok oluyor normal dedi dr ins 38 lere varir haftlar

Geçmiş olsun, iyice dinlen çok ağır işler yapma artık, rabbim sağlıcakla kucağına almayı naip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…