Geçmiş olsun dinlenin ama üzülmeyin benim 22. Haftada 35 mm di dinlenme imkanı da olmadı sıkıntı olmadı moralinizi bozmayınArkadaşlar merhaba umarım herkesin hamileliği yolundadır. Bizim çok şükür herşey yolunda derken geçen hafta misafirlerim vardı biraz yoruldum. Birazda gerginlik yaşsdım pazartesi akşam 5 dkda düzenli kasılmalarım başladı doktorumu aradım progestan başladı ve dinlen yarın konuşalım tekrar dedi . Dediklerini yaptım çok şükür azaldı perşembede kontrole gittim servikal uzunluk 34 mm ölçtü 30 altı riskli erken doğum olabilir dedidaha 35 hafta yeni bitti çok endişeliyim . Doktorum dinlen yorma kendini dedi ama 2 yaşında oğlum var sürekli yatamam ki . Kontrollerde sizinde doktorlarınız servikal uzunlukla ilgili bir yorum yaptı mı ?
Birde istanbulda koşuyolu medipol kadıköy şifa ve kadıköy acıbademde doğum yapacaklar var mı aramızda
Teşekkür ederim canım biraz rahatladım progrstan ve magnezyuma rağmen yinede çok kasılmam var gibi geliyor bana ilk hamileliğimde hiç bu kadar çok hissetmemiştim . Ams şimdi küçük kçocuğum var ister istemez yoruluyorum o yüzden heraldeIns canim dayanir .35 mm olcmus senin 30 altina inmemis benim ta 20 li haftalrda isalma var demislerdi nekadar mm oldugunu bilmiyorum ama rahat ol stres yapma bu kaslma ve agrilar bende cok oluyor normal dedi dr ins 38 lere varir haftlar
Çok güzel hepsi güle güle kullanınVeeee hastane çantamızı da hazırladıkk :):)
3 küçük hurç kızımın, tek orta hurç benim :):) Sırt çantası yavrumun, diğeri benim, eşime de hepsinin yerini öğrettim, ameliyathaneye gideceği de ayrı hurçladım :):)
Artık rahat uyuyabilirim :):)
Eki Görüntüle 1491022 Eki Görüntüle 1491023 Eki Görüntüle 1491024 Eki Görüntüle 1491025 Eki Görüntüle 1491026 Eki Görüntüle 1491027
Teşekkür ederim, iyi yapmışsın sağolsun kayınvaliden de.. Umarım zamanında sağlıkla gelir yavrunÇok güzel hepsi güle güle kullanın
Bende kasılmalarım olunca ertesi gün kayınvalidemi çağırdım saolsun kıyafetler yıkandı ütülendi hazırlandı rahat bir nefes aldım bende
Bencede artik çoook rahat uyu canım:) harika görünüyor herşey, düzenine bayıldım:)Veeee hastane çantamızı da hazırladıkk :):)
3 küçük hurç kızımın, tek orta hurç benim :):) Sırt çantası yavrumun, diğeri benim, eşime de hepsinin yerini öğrettim, ameliyathaneye gideceği de ayrı hurçladım :):)
Eki Görüntüle 1491022 Eki Görüntüle 1491023 Eki Görüntüle 1491024 Eki Görüntüle 1491025 Eki Görüntüle 1491026 Eki Görüntüle 1491027
merak etme agır kaldırma dogursam ben dogururdum servikal yetmezlikten dikişliyimTeşekkür ederim canım biraz rahatladım progrstan ve magnezyuma rağmen yinede çok kasılmam var gibi geliyor bana ilk hamileliğimde hiç bu kadar çok hissetmemiştim . Ams şimdi küçük kçocuğum var ister istemez yoruluyorum o yüzden heralde
İnşallah vaktiyle sağlıkla kucağımıza alırız
Saol canım :):) Aynen şimdi rahatca uyucam daha 2 hafta çalışıcam sonra da 1 hafta dinleneyim o zaman gelsin kızımBencede artik çoook rahat uyu canım:) harika görünüyor herşey, düzenine bayıldım:)
Biz varızGece benim gibi uyuyamayan varmi bi wc ye kalkiyrm sonra bidaha uyuyamiyrm ne ediyim simdiden uykusuz gecelere alisiyrz herhal
Geçmiş olsun canım benim nasılsın şimdi ?Günaydın kızlar saat 7 den beri uyanigim burnum cok fena tikanmis nefes alamiyorum
Canım benim teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah :) Allah yardımcın olsun canım, kayınvalidenle ilgilenirken doğum sporu yapmış olursun hem :)günaydın kızlar nasılsınızMytwin kuzum sağlıcakla al paşaları kucağına..benimde kayinvalide geldi erkenden doğuma kadar ve doğumdan sonra da yanımda kalacak biraz az uğrayacagım foruma stres oluyorum sürekli daha doğuma bir ay var birde kayinvalide yatalak değil ama yurumesi zor oda bakıma muhtaç benim de ağrılar oluyor ne yapacağım bilmiyorum iyice ağırlaştım zaten birde dün doktora gittim nts sancı çıkmadı şükür doktor normal doğum istiyorsan merdiven inip çık bol bol yürüyüş yap ilişki de bulun dedi normal doğum yanlısı olması hoşuma gitti Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin arada ugrarım ama sık gelemem herhalde telas olacak baya sıkıntıya girdim şimdi de hakkımız da hayırlısı...
Hepsi de çok tatlılar canım, ellerine sağlık, sağlıkla giydir inşallah:)Kızlar çok şükür üşenmeme rağmen oglusumun esyalarini ayirdim ve su an makinede yıkaniyorlar. Şimdilik kıyafet fotoları. Dinleneyim odasini da cekicem
Yavrunu yerim senin, maşallah harika tertemiz ohh miss :) sağlıcakla giysin inşallah prenses gelinimVeeee hastane çantamızı da hazırladıkk :):)
Benimde ikinci oğlum:) benim oğlumda ayni babası bu sefer bana benzesin istiyorum niyeyse:)) normal dogum tarihlerimiz aynı görünüyor seninle canım, bende 5 Mayis istiyorum, 20'sinde ve 30'unda muayne edip oyle netlestirecek doktorum tarihi, hakkimizda hayirlisi olsun, son günler geçmiyor..Slm arkadaşlarım :)
Dün hastane çantamı hazırladım. Bebeğimin kıyafetlerini dolabına yerleştirdim. Yatak olarak abisinden kalma park yatağımız var onu kullanacağız. Babamız bugün yatağımızı kurdu :) kontrolüm 10 gün sonra. Doğum tarihi belli olacak o gün. Sanırım 8 mayıs olsun diycem dr a. Her hangi bir problem yoksa tabi. Çok kilo almadım. 9 kilo almama rağmen hareketlerim ağırlaştı. Rahat uyuyamıyorum artık. Ağrılarım çok. Zaman azaldı. 1 ay sonra bu zamanlar Allah izin verirse oğlum kucağımda olacak ama sanki hala çok varmış gibi geliyor. Garip bir duygu... Bebeğim kime benziyor acaba? İlk oğlumuz aynı babası. Rüyamda hep aynı bebeği görüyorum. Acaba rüyalarımda ki bebek gerçekten benim bebeğim mi? Önemli olan sağlıklı olması tabi. Yavrularımızı sağlıklı bir şekilde dünyaya getirip hayırlısıyla evlerimize dönmeyi nasip etsin Allah..
Kizlar size bisey danismak istiorum.
100 luk seker yuklememin 1 degeri yuksek cikmisti tekrarlamamistik 2. Yi sadece diyetle kontrol edioruz ben 1 ay kala hurma yemek istiorum gunde 3 tane filan.okudugumda hurmanin seker duzenledigi yaziordu siz olsaniz napardiniz.bana akil verin :)
. Sabredemiyorum o kadar cogaldi. Sabahtan aksama kadarne yesem sorun. Off doktoruma soylesem surup dicek yine gecmiyor.sac mide yakar derler ama bu bogaz nedir
Güle güle giydir hepsini, maşallah annesi :))Kızlar çok şükür üşenmeme rağmen oglusumun esyalarini ayirdim ve su an makinede yıkaniyorlar. Şimdilik kıyafet fotoları. Dinleneyim odasini da cekicem
Çok geçmiş olsun stres çok etkiliyor gerçekten, ben de bu aralar çok problemliyim, korkuyorum şnşallah bebeğim etkilenmez. Rabbim şifa versin, kısalığı da çok takma, dinlen atlatırsın rahatça haftaları.Arkadaşlar merhaba umarım herkesin hamileliği yolundadır. Bizim çok şükür herşey yolunda derken geçen hafta misafirlerim vardı biraz yoruldum. Birazda gerginlik yaşsdım pazartesi akşam 5 dkda düzenli kasılmalarım başladı doktorumu aradım progestan başladı ve dinlen yarın konuşalım tekrar dedi . Dediklerini yaptım çok şükür azaldı perşembede kontrole gittim servikal uzunluk 34 mm ölçtü 30 altı riskli erken doğum olabilir dedidaha 35 hafta yeni bitti çok endişeliyim . Doktorum dinlen yorma kendini dedi ama 2 yaşında oğlum var sürekli yatamam ki . Kontrollerde sizinde doktorlarınız servikal uzunlukla ilgili bir yorum yaptı mı ?
Birde istanbulda koşuyolu medipol kadıköy şifa ve kadıköy acıbademde doğum yapacaklar var mı aramızda
Kızlar merhaba biz yavrumun kıyafetlerini yıkadık ütüledik :):)
Eki Görüntüle 1491018 Eki Görüntüle 1491019 Eki Görüntüle 1491020 Eki Görüntüle 1491021
Veeee hastane çantamızı da hazırladıkk :):)
Sagol canim hala ayniyim yarin saat 4 te kontrol var bakalim doktorum bisey onerecek miBiz varızevet alışıyoruz bence de, onlar için herşeye değer yeter ki sağlıklı olsunlar
Geçmiş olsun canım benim nasılsın şimdi ?
Canım benim teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah :) Allah yardımcın olsun canım, kayınvalidenle ilgilenirken doğum sporu yapmış olursun hem :)
Hepsi de çok tatlılar canım, ellerine sağlık, sağlıkla giydir inşallah:)
Güzel haberlerle gel canım, geçmiş olsun inşallahSagol canim hala ayniyim yarin saat 4 te kontrol var bakalim doktorum bisey onerecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?