2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet suphelenmistim zaten sizden :) Lal de koycak misiniz bade Lal dedim ben De ama eşim Lal istemedi tek isim olsun dedi
La'l i ben cok istedim ama sonra dusunduk etraftaki insanlar lal olarak anlarlar bir de telaffuz edemezler diye vazgectik zaten ben de iki isim taraftari degilim.bade üniversiteden beri esimle benim begendigi isimdi,bade olacak minnakimin ismi:)

Benim de ayaklarim,ellerim ve yuzum cok sis.ben tuz da yiyen biri degilim ama son haftalarda normal sanirim.ayaklarim o kadar kotu ki 36 olan ayak numaram 40oldu heralde hic bir ayakkabi olmuyor,esim ayaklarima bakip bakip guluyo:)incecik bilekler balon gibi ayaklarim var.napalim az kaldi dayanacagiz artik

günaydın bebek çantam tamam.kendi çantam da hazır ama ben orkid aldım acaba hasta bezi şart mı?kontrolüm cuma ya. o gün hstanede ne veriyolar diye sorcam.sizler ne yaptınız.
Ben de orkid koydum hatta en uzunu bile değil. Gerekirse alınır orda. Arkadaşım pedle idare etmiş çok kanaması olmamış hatta bi hafta olmadan günlük ped kullanmaya başladım demişti.

Ya benim aklıma da şu takılıyo. Son haftalar sık sık kontrole gitcez belki alttan bakacak açılmaya. Yok dicek iki gün sonra gel dicek sonra tekrar tıraş gitgel falan derken hep onu mu düşüncez. Ben jiletledim en son ama şimdi ağda yapcak kadar olmadı zaten yavaş uzuyo. Kontrole gidemiyorum bi türlü. En son epilasyon aletiyle dalacam o olacak :))

Aynen yaa ayaklarimi çıplak taniyamiyorum :) ellerimse kocaman. Ilerde hatirlanacak güzel şeyler ama şuan zor gerçekten.

Amin inşaallah canım,ben odaya çıkarken uyanmıştım,güzel tecrübeler duymak cesaretlendiriyor insanı inşaallah seninde ve hepimizin kuzenininki gibi keyifli bir doğum olur :)

[QTeşekkürler canmts, post: 40464062, member: 503660"]İlk doğumumu özel hastanede yaptım orda istemediler. Devleti bilemiyorum belki orda istiyorlardır[/QUOTE]

Tesekkurler canim

Tahmini olarak 2 mayıs dedı canım. 25 inde gidecem yine o gün tam tarih verecek. Belki 1 2 gun erken giderim tam tarih verirse nisanda sezeryan olmayı isticem ondan. Zaten 38 haftalik olucaz :)

Tahmini olarak 2 mayıs dedı canım. 25 inde gidecem yine o gün tam tarih verecek. Belki 1 2 gun erken giderim tam tarih verirse nisanda sezeryan olmayı isticem ondan. Zaten 38 haftalik olucaz :)
Günaydın canım aradın mı doktorunu var mı bir haber ?

cnm gonlunu ferah tut bnmde aynı sıkıntım var kı bnm olculerım sana gore daha kotu dr o kdr endıselenme dınlen yol yurume dedı hatta bnm gecen ay 33 tu bu ay 24 e dusmus dusun yanı 33 ken dr bana sıkıntı oldugunu bıle soylememıstı farklı sebepten bakılmıstı bu ay sadece sıkıntı gordu 24 e dusutugunu gorunce o da dedıgı hmn dogurmazsın ama 40 haftayıda gormezsın dedı yanı telas etme senın durumun benden cok cok daha ıyı hem haftan ılerde hem olcun ıyı bana dedıgı 24 luk olcuyle 3 4 hafta daha gıder dedı oda ztn benı 36.haftaya tasıyor stres yapma ılk duydugumda bende cok stres olmustum dr la telde konustum ben cok kotu oldum dıye dr ınanılmaz rahatlattı herseyın hayırlısı artık hakkımızda

Kızlarrrrrr biz ayrıca bugün 38 e girdik :)) çok heyecanlı Çok :) randevum var 11 de dua edin bize Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla bebişleri kucaklamayı :)
ay cnm ne guzel ya 38. haftada olmak ınsallah hayırlı haberlerle gel :)

ben hepsını bır valızde toplıyım dıyorum hem cocugun hem bnm cokmu buyuk olur buyuk bı valız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…