La'l i ben cok istedim ama sonra dusunduk etraftaki insanlar lal olarak anlarlar bir de telaffuz edemezler diye vazgectik zaten ben de iki isim taraftari degilim.bade üniversiteden beri esimle benim begendigi isimdi,bade olacak minnakimin ismi:)Evet suphelenmistim zaten sizden :) Lal de koycak misiniz bade Lal dedim ben De ama eşim Lal istemedi tek isim olsun dedi
Benim de ayaklarim,ellerim ve yuzum cok sis.ben tuz da yiyen biri degilim ama son haftalarda normal sanirim.ayaklarim o kadar kotu ki 36 olan ayak numaram 40oldu heralde hic bir ayakkabi olmuyor,esim ayaklarima bakip bakip guluyo:)incecik bilekler balon gibi ayaklarim var.napalim az kaldi dayanacagiz artikKızlar benim ellerim ayaklarım bacakları çok şişti. Hamileligim iyi giderken iki hafta önce biraz fazla tuz aserdim şimdide acısını çekiyorum. Oturdugumda kalkamiyorum. Birde bugün bebisko hep asagida yürümek zorlaştı. Rabbim kolaylik versin sağlıkla doğsunlar hamilelik gerçekten zormuş. Benim gibi olanlar var mı?
Ben de orkid koydum hatta en uzunu bile değil. Gerekirse alınır orda. Arkadaşım pedle idare etmiş çok kanaması olmamış hatta bi hafta olmadan günlük ped kullanmaya başladım demişti.günaydın bebek çantam tamam.kendi çantam da hazır ama ben orkid aldım acaba hasta bezi şart mı?kontrolüm cuma ya. o gün hstanede ne veriyolar diye sorcam.sizler ne yaptınız.
Ya benim aklıma da şu takılıyo. Son haftalar sık sık kontrole gitcez belki alttan bakacak açılmaya. Yok dicek iki gün sonra gel dicek sonra tekrar tıraş gitgel falan derken hep onu mu düşüncez. Ben jiletledim en son ama şimdi ağda yapcak kadar olmadı zaten yavaş uzuyo. Kontrole gidemiyorum bi türlü. En son epilasyon aletiyle dalacam o olacak :))ya kızlar benım aklıma bısey takılıo. bakın sımdı ben jılet yapıorum.jılette hemen cıktıgı ıcın sıkıntı tabı.ama mesela dıyelımkı suyum geldı jılet yapsam temızlnıp gıtsem mıkrop falan kaparmı bebek.aacılmıs oluyo ya su gelınce .sımdı bunu dusunmekten kafayı yıcem
Aynen yaa ayaklarimi çıplak taniyamiyorum :) ellerimse kocaman. Ilerde hatirlanacak güzel şeyler ama şuan zor gerçekten.Benim de ayaklarim,ellerim ve yuzum cok sis.ben tuz da yiyen biri degilim ama son haftalarda normal sanirim.ayaklarim o kadar kotu ki 36 olan ayak numaram 40oldu heralde hic bir ayakkabi olmuyor,esim ayaklarima bakip bakip guluyo:)incecik bilekler balon gibi ayaklarim var.napalim az kaldi dayanacagiz artik
Amin inşaallah canım,ben odaya çıkarken uyanmıştım,güzel tecrübeler duymak cesaretlendiriyor insanı inşaallah seninde ve hepimizin kuzenininki gibi keyifli bir doğum olur :)Genelden de korkuyorum canım ya geç uyanırım falan diye ikisinin de zorlukları var annelik kolay değil tabi :) Hakkımızda hayırlısı :)
Evet herkes aynı şeyi söylüyo kuzum daha başlamadık diyorlarmış ama bebeği çıkarıyorlarmış hemen :) senin sezaryen tarihin belli mi ? :)
Genelden de korkuyorum canım ya geç uyanırım falan diye ikisinin de zorlukları var annelik kolay değil tabi :) Hakkımızda hayırlısı :)
Evet herkes aynı şeyi söylüyo kuzum daha başlamadık diyorlarmış ama bebeği çıkarıyorlarmış hemen :) senin sezaryen tarihin belli mi ? :)
Günaydın canım aradın mı doktorunu var mı bir haber ?Tahmini olarak 2 mayıs dedı canım. 25 inde gidecem yine o gün tam tarih verecek. Belki 1 2 gun erken giderim tam tarih verirse nisanda sezeryan olmayı isticem ondan. Zaten 38 haftalik olucaz :)
Arkadaşlar merhaba umarım herkesin hamileliği yolundadır. Bizim çok şükür herşey yolunda derken geçen hafta misafirlerim vardı biraz yoruldum. Birazda gerginlik yaşsdım pazartesi akşam 5 dkda düzenli kasılmalarım başladı doktorumu aradım progestan başladı ve dinlen yarın konuşalım tekrar dedi . Dediklerini yaptım çok şükür azaldı perşembede kontrole gittim servikal uzunluk 34 mm ölçtü 30 altı riskli erken doğum olabilir dedidaha 35 hafta yeni bitti çok endişeliyim . Doktorum dinlen yorma kendini dedi ama 2 yaşında oğlum var sürekli yatamam ki . Kontrollerde sizinde doktorlarınız servikal uzunlukla ilgili bir yorum yaptı mı ?
Birde istanbulda koşuyolu medipol kadıköy şifa ve kadıköy acıbademde doğum yapacaklar var mı aramızda
ay cnm ne guzel ya 38. haftada olmak ınsallah hayırlı haberlerle gel :)Kızlarrrrrr biz ayrıca bugün 38 e girdik :)) çok heyecanlı Çok :) randevum var 11 de dua edin bize Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla bebişleri kucaklamayı :)
gule gule gıysın ınsallah canım cok guzel hepsı, bızde bu hafta sonu hallettık hepsını ınsan bır degısık oluyor bu ıslerın ıcıne ıyıce gırınce :)Kızlar merhaba biz yavrumun kıyafetlerini yıkadık ütüledik :):)
Eki Görüntüle 1491018 Eki Görüntüle 1491019 Eki Görüntüle 1491020 Eki Görüntüle 1491021
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz....Kızlarrrrrr biz ayrıca bugün 38 e girdik :)) çok heyecanlı Çok :) randevum var 11 de dua edin bize Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla bebişleri kucaklamayı :)
ben hepsını bır valızde toplıyım dıyorum hem cocugun hem bnm cokmu buyuk olur buyuk bı valız acabaVeeee hastane çantamızı da hazırladıkk :):)
3 küçük hurç kızımın, tek orta hurç benim :):) Sırt çantası yavrumun, diğeri benim, eşime de hepsinin yerini öğrettim, ameliyathaneye gideceği de ayrı hurçladım :):)
Artık rahat uyuyabilirim :):)
Eki Görüntüle 1491022 Eki Görüntüle 1491023 Eki Görüntüle 1491024 Eki Görüntüle 1491025 Eki Görüntüle 1491026 Eki Görüntüle 1491027
Sağol canım benim bak çok içimden gelerek söyledim , Rabbim sana da nasip etsin inşallah 38 i görmeyi :*ay cnm ne guzel ya 38. haftada olmak ınsallah hayırlı haberlerle gel :)
Sağol tatlım inşallahcanım inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz....
ALLAH razı olsun inşALLAH canım :)Sağol canım benim bak çok içimden gelerek söyledim , Rabbim sana da nasip etsin inşallah 38 i görmeyi :*
Sağol tatlım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?