2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar, uykumuz bitmiş kızımla. Kalktım uyuyamıyorum çok tuhaf ya :)
maşallah tatlım uykunu almak kadar güzel bişey yok :) maşallah bizde her sabah sabah ezanında ayaktayız kızım ezanı çok seviyor maşallah daha hiç aksamadı her sabah uyandırıyor dinli imanlı çocuk olacak heralde

T
Hahah- bizimki de ondan mı kaldırıyor dersin size de maşallah canım hep doğum sonrasına alıştırıyor bizi cadılar, kalk anne çol alışma uykuya diyor

T

Hahah- bizimki de ondan mı kaldırıyor dersin size de maşallah canım hep doğum sonrasına alıştırıyor bizi cadılar, kalk anne çol alışma uykuya diyor
ay evet tatlım yaa biraz uyuyum hemen kıpırdanmaya başlıyor şimdi iş yerindeyim ohhh miss gibi uyuyor ezandan beridir beni ayağa dikti şimdiden oynamaya başladılar bizle

Yavrunu yerim senin, maşallah harika tertemiz ohh miss :) sağlıcakla giysin inşallah prenses gelinim

Teşekkürlerrrrrr :):) Yerim sizi de yavru kuşları da :*

Hakikayen ne tatillere gittik küçükken park yatağın yatağına da arabanın arkasında yatırıyordum ben uyur ya bebişler arabada.çok rahat olur.

Hay maşallah Güle güle giysin küçük hanim Ayy bunları görünce benim kızın kıyafeti yok dedim:))
ay kuzum bende birazcık abartmışım galiba dün çıkarttım hepsini bu cocuk bunları ne zaman giyecek diye düşünüp duruyorum

Günaydın canım aradın mı doktorunu var mı bir haber ?
Gunaydin canim.Aradım canım. Ağır kaldırdığıin için ya da bebek pozisyon aldığı için olabilir. Sancın olursa ya da suyun gelirse akinti rengi açılırsa pembe açık kahve ya da kırmızı aramadan gel hemen dedi

Günaydın kızlar iyisiniz inşallah yarın kontrol var üç haftadır görmüyorum çok merak ediyorum kızımı hemoroid normal doğuma engel mi değil mi merak ediyorum daha hastane çantam hazir değil evim temizlenecek çok usengeçlik var

safakmeley canim ellerine saglik gule gule giysin bebisin

gule gule gıysın ınsallah canım cok guzel hepsı, bızde bu hafta sonu hallettık hepsını ınsan bır degısık oluyor bu ıslerın ıcıne ıyıce gırınce :)

ben hepsını bır valızde toplıyım dıyorum hem cocugun hem bnm cokmu buyuk olur buyuk bı valız acaba

Hay maşallah Güle güle giysin küçük hanim Ayy bunları görünce benim kızın kıyafeti yok dedim:))

safakmeley hepsi çok güzel güle güle giydir güle güle giy tatlım :)

Teşekkür ettik teyzoşlarııı :* duailemutluluk canım ayrı ayrı olması istediğime anında ulaşmam için iyi o an stresten eşim karıştırabilir her yeri :):) ben bi sırt çantası bi de ufak spor çanta yaptım eşim için taşıması da kolay, ama sen çek çekli valizde toplayabilirsin hepsini :) O da taşıma ve yer açısından pratik olacaktır :) Çok heyecanlı bir iş sorma bak şimdi yapınca anlayacaksın, nasıl da özeniyor insan :)
esra51 canım sadece yenidoğan değil bu kıyafetler 0-3 ay ondan öyle görünüyor, bi kaçı hediye, bi kaçını ben aldım bi kaçı da kuzenimden geldi :) Sana da daha çok gelecek hediye :*

Günaydın kızlar. Ben de hastane çantasını hazirlayinca her şey tamam sanıyordum. Şimdi diğer kıyafetleri yikiyorum. Ne çok almışım ya çok abartmisiz. Valla bugün de yorulacam gibi görünüyo

toist güzel haberler getir bana prensesten, yerim onu happur huppur, görürsün o zaman, totosunu da ısırırım :):)

günaydın tatlım bendede hemoroid var normal doğuma engel değilmiş ben sormuştum benimde 3 taneye çıktı inşallah doğumdan sonra geçer

ay kuzum bende birazcık abartmışım galiba dün çıkarttım hepsini bu cocuk bunları ne zaman giyecek diye düşünüp duruyorum
Ya bende çok mu az almışım ne Adana çok sıcak oluyor ne giyecek ikilemde kaldım uzun mu kısa kollu mu diye bide hastane çıkışı alacaktım kaynana ben alacağım dedi tamam dedim yaylaya gitti kaçtı

bende sadece kendimi sanıyordum battaniyeler beyazlar renkliler derken 3 4 makina çalıştırdım haftasonu dahada yıkacanak bir sürü şey var :)

Saol cnm bnm annemler valızle ılgılencek kucuk valızım yok cunku hepsını buyuk bır valızde toplıyacam o yuzden annem ayarlar esıme kalırsa oda karıstırır hepsını bızım bır canta ısı kaldı hafta sonu annem kayınvalıde geldıler cuma yıkandı cumartesı utuledırler saolsun bır tek valız ısı kaldı kıyafetlerımız dolaba bıle gırdı :)cok guzel oldu masallah hersey hepimize bırde hayırlısıyla gıydırmeyı nasip etsin rabbım

günaydın tatlım bendede hemoroid var normal doğuma engel değilmiş ben sormuştum benimde 3 taneye çıktı inşallah doğumdan sonra geçer
Ayy üç tane mi sana normal olur dediyse bana da der heralde ama korkuyorum birazcık doğumla iyice artarsa diye

Ya bende çok mu az almışım ne Adana çok sıcak oluyor ne giyecek ikilemde kaldım uzun mu kısa kollu mu diye bide hastane çıkışı alacaktım kaynana ben alacağım dedi tamam dedim yaylaya gitti kaçtı
canım adana çok sıcak oluyor bence sen çok uzun kollu alma ben ankaradayım ve evim güneş almıyor onu alıyım üşümesin bunu alıyım derken bayağı abartmışım bide toptancıdan alınca hepsi çok ucuza geldi :) kaynanan doğduğu gün getirecek heralde hastane çıkışını kuzum sen al bi tane nolur nolmaz elinin altında olsun bi tane daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…